Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa - Negocierea 1
Autor : daciana_l - 2020-02-20
Citita de 21242 ori - Nota 8.33 (58 voturi)
Nevasta nefututa devine curva (a cui e vina?)

Captolul XIII

Wow, cum a fost aseara! Marian, cu taica-su si Daniela venisera acum doua zile si ar fi trebuit sa plece inca de aseara la familia Danielei, in celalalt judet. I-am facut eu sa-si schimbe planurile.
Natalia nu venise.
Ma certasem la telefon de nenumarate ori cu Marian, dar grav de tot in ultima saptamana... l-am acuzat ca are fericiri cu Natalia si apoi m-a enervat stangacia cu care a negat. Chiar era adevarat desi nu a spus-o! Pai si eu unde raman? Deci Natalia, chipurile, nu venise in tara de Sarbatori dar ii verificam conturile de FB si Insta des sa vad daca se da de gol cu vreo postare de pe meleaguri... natale...
Era tot mai clar ca totul ducea catre o discutie de tip concluzie... unde concluzia se prefigura deja.
Urma o despartire.
Interogatoriul cu Ion al Mirabelei m-a facut sa ma gandesc un pic la viitorul meu, placandu-mi modelul dat de Mirabela, genul acela de femeie... dar, imbarligata de mama, decisesem sa lupt pentru sotul meu desi creierul imi spunea ca trebuie sa imi fac niste planuri si eu, altfel am sa pic de proasta. In plus, nu prea voiam nici eu sa continui sarada asta casnica. Dar, na...
L-am surprins din prima zi. De fapt, i-am surprins pe toti. Si apoi, i-am pus in incurcatura cand, in prima seara, in loc sa dorm la mama cum imi propusesem, am dormit in patul conjugal, in bratele sotului meu.
Da, l-am futut...
Ca la carte...
Am depus efort, doar de al dracului... l-am supt, l-am lins pe si sub boase... si l-am futut cu pasiune. Sa-i arat noile talente invatate, sa compare cu Natalia... Natalia stie scheme Kegel? Hmmm?!!
A vrut sa se traga din mine, sa nu-si lase samanta in pantecul meu, dar am continuat sa dau din cur deasupra lui, ca un dans "pe sistem turbo", cum invatasem de la prietenele mele tiganci. Il simteam bine in mine si parca invatase si el sa... babardeasca. Multumesc, Natalia? Mori, Natalia! Aghhhh!
Nu a durat mult futaiul insa. Si nici a doua incercare. Nici eu nu fusesem chiar in forma dar incercasem.Trebuie sa recunosc ca devenisem curioasa sa mi-o trag cu sotul meu. O Daciana noua impreuna cu un Marian... mai improspatat si el... Mai ales ca o insela pe Natalia, nu? Ce nebuna sunt.
Dar...
Inainte sa adormim mi-a destainuit planul LOR. Ii parea rau sa ma anunte dar... ( a inceput sa lacrimeze ca o femeie)... ii place mult de Natalia. Ii place mult si de mine dar viitorul lui pare englezesc, pe cand eu...si nu stie ce sa faca. Chiar nu stie ce sa faca, mi s-a plans. Costel zice si el, Daniela zice si ea. Bla-Bla! Ma gandesc ca si Natalia zice ceva si ea, nu? Curva!
Mi-a furat sotul.
Mda. Asa era.
L-am ascultat cu calm. M-am surprins pe mine insumi cand i-am spus ca banuiam, ca ma deranjase... dar acum cred ca are dreptate. Whats next? m-a intrebat el direct in engleza accentuand momentul. Am realizat inca o data ca ma indepartasem de el mult... demult.
CE?! Nu, Marian... NU! Nu am si nu am avut pe nimeni! l-am mintit pe un ton revoltat.
“Nu stiu ce sa zic”, mi-a spus sotul meu dar apoi a enumerat scurt marile-mici schimbari in comportamentul meu. M-am tinut pe pozitie si am dat iarasi vina pe viata din Anglia care mi-a ofilit cei mai buni ani din viata mea.
Ce m-a impins definitiv departe de el insa a fost dezvaluirea ca vor sa vinda apartamentul meu, al nostru. Si, auziti aici, mie sa-mi dea o treime, nu jumatate!
O treime Marian, o treime Eu si o treime... Costel.
Ce, mah?!!
Si apoi... iarasi ma da Costel afara din apartament?! Culmea, mie imi era ciuda ca m-am dat in spectacol si pentru socru-meu.
M-am dat in spectacol pentru toti...
Mama pregatise un ospat la ai mei acasa. Pe langa cei enumerati deja au venit pentru vreo doua ore si Sandu cu Adelina si copilul lor. Si tanti Ana, de la apartamentul 19, prietena mamei, cu Nea Timo si nepotii lor. Mira mersese undeva la ski cu italianul si copii ei, desi promisese ca vine.
Mama pusese laolalta ingredientele - eu si Marian in mijlocul unui eveniment plin de familie, copii si bucurii specifice Craciunului. Sa ne vina pofta, cum ar veni. Mi-a spus-o mama direct.
Dar eu mai aveam un ingredient ce strica reteta mamei. Mama pusese la aceeasi masa 3 masculi ce ma avusesera infipta in barbatia lor si... uita-te la meclele lor... ma vor pusa la protap din nou... uite ce pofticiosi par.
Da... Toata seara am umblat cu bikineii jilavi de... emotie. Teama ca cei trei vor incepe sa schimbe pareri si ma vor descoperi drept o curvulita ce si-a inselat sotul ma tinea tensionata mai ales in stomacul ce-l simteam ghem... si nici n-am fost inventiva... am facut-o cu verisorul lui si apoi chiar cu taica-su. Vorba aia, nici n-am iesit din curtea casei ca sa o comit.
Dar ei nu vorbeau intre ei despre asta. Fiecare in parte se considera mai smecher decat celalalt, stiind ceva ce nu era stiut de ceilalti. Ii vedeam cum imi cautau privirea, mai ales socru-meu si Sandu... si un Marian usor gelos dar retinut si foarte confuz de toata situatia in care-l bagasem. Dupa ce avuram ACEA discutie serioasa isi pierduse “dreptul” de sot iar atitudinea mea l-a pus si mai mult in incurcatura. Parea gelos. Bun.
Numai Daniela ma privea dezaprobator, dar finut... sa inteleg doar eu.
Insa doar eu stiam cum se aseaza fiecare in aceasta poveste... si asta ma gadila placut in timp ce ma terifia, totodata.
Dar controlam prea putine din ce se intampla si totul era intr-un balans fragil si am avut un moment in care m-a luat complet frica. Dar alternam cu momente in care nu mai dadeam atentie privirilor fugare ce ma scanau pe fese si intre picioare de fiecare data cand intram in camera sau cand ieseam desi le simteam ochii lor arzand materialul alb al colantilor de pe mine. Era o atitudine de “fie ce-o fi!”
Mama a comentat cand mi-a vazut alegerea vestimentara dar am pus-o la locul ei: vrei sa-mi iau sotul inapoi? Voia si a tacut, continuand insa sa dea din cap a negatie. Chiar aratam bine. Pe langa tata in schimb treceam in viteza. Imi era rusine de el.
Ce ipocrita sunt. In colantii aia si cand respir parca imi tremura fesele nu doar daca ma pleznesti pervers.
Momentul serii a fost insa cand tata nu era in sufragerie, avand martori doar pe Marian, pe Costel, pe Sandu si pe Nea Timo. Draga voastra Daciana statea pe vine, aplecata asupra cartii de colorat a copiilor, glumind cu ei, cand am observat ca Sandu si socru-meu se holbau fara multa susta la pieptul meu. Nici nu aveau cum sa nu o faca. Pusesem pe “raft” un decolteu adanc si delicios, jur parca hainele primite de la Mira erau facute pentru mine sa imi scoata “bijuteriile” in evidenta. Privita in halul acela un sentiment de teama si de vina m-a sufocat si m-am ridicat in picioare. Si , aici... am facut un gest reflex, ce-l facem toate femeile de cateva ori pe zi: m-am prins de betelia colantilor si am tras viguros de ei in sus, sa-i rearanjez pe mine, un gest robotic. Cand insa i-am vazut pe toti privindu-ma hamesiti am realizat ce faceam. Materialul fin si subtire, parca la limita transparentei, nu facea decat sa se muleze perfect pe pubisul meu, facand fiecare buzisoara intima sa se reliefeze perfect. Iar cusatura intra adanc intre ele, departandu-le usor... iar 3 din 4 martori de fata stiau ce se gaseste intre ele.
Gustasera savarina mea zemoasa...
Isi golisera samanta in mine...
Wow! Ce mecle au facut. M-am inrosit, stiu asta fiindca fata incepu sa-mi arda de rusine. Dar era rusine din aia amestecata cu rusine perversa si iarasi m-am udat grozav. Panicata, am fugit in camera mea sa ma verific daca nu am lasat o pata pe colanti.
Chiloteii erau uzi, da... dar nu trecuse de tot prin material. Nu-i nimic, imi pierdusem curajul sa mai port colantii albi asa ca ... "M-am facut mai comoda" i-am anuntat in loc de scuza, cand am aparut inapoi in pantaloni de training... mai largi. Fata inca imi era rosie. Si cum se uitau toti la mine, mandri de ei... aaaah...
Marian credea ca el e unicul, Costel stia ca m-a “lucrat” pe la spatele fiului sau iar bravul verisor Sandu era satisfacut ca ma avusese de 3 ori chiar acum cateva zile. Mi-o daduse viguros, trebuie sa recunosc. De aia i-am zambit si i-am facut cu ochiul, pe furis.
Ii zambisem si lui Costel cu susta cand l-am prins fara martori, pregatind terenul pentru discutie.
Pai eu sunt proasta ta, bai? Cum sa ma dai afara din apartament? Cum sa nu facem jumi-juma? De cand imi spusese cu o zi in urma numai la asta ma gandeam.
Imi cunosteam familia asa ca am mers direct la forul decizional, Costel Lapusneanu. L-am luat deoparte. Pai ce pizda ma-sii, credea ca dupa cate s-au intamplat intre noi poate sa vina cu lejeritate sa ma anunte ca trebuie sa evacuez apartamentul si apoi sa plece? Si el si fiu-su, sa-si vada de viata lor... cu noile lor femei? Oh nu-nu-nu!
Raspunsul lui a fost foarte edificator insa. M-a mangaiat cu dosul mainii pe san, unde stia ca imi este sfarcul sub textila, si fiindca nu am zis nimic mi-a bagat mana intre picioare. I-am sustinut cu tupeu privirea in timp ce degetele lui imi apasau pe lindic fara vreun efect sexual real asupra mea. Eram furioasa!
A scrasnit printre dinti ceva ce mi s-a ars in minte: “putem negocia”. Apoi a facut stanga-mprejur si s-a dus sa isi bea mintile cu taica-miu.
Iiiighh, ce libidinos!”
Azi, ma trezisem devreme, odata cu Marian. O data cu Daniela. Stinghera in dormitor cu Marian ramasesem amandoi parca intr-o stare intermediara. Totul anunta despartirea noastra dar nu paream suparati unul pe celalalt si nici nu reuseam sa strang ura sau ciuda pe el. Toata ciuda imi era directionata catre porcul de socru-meu.
Aveau sa revina in Timi raspoimaine, din Lugoj. In mod ciudat, nu stateau si de Revel in tara. Vrajeala! Nu mai credeam nimic.
Dar aveam un mic plan. Planul meu era simplu. Si totusi... socru-miu era cu un pas inaintea mea.
Prima mea eroare: am crezut ca vor pleca si am adormit la loc. El nu plecase.
Adormisem bustean, somn greu de betiva, si nu l-am simtit deloc furisandu-se langa mine in pat. M-am trezit cu o senzatia dubioasa intre picioare si am facut ochi doar sa descopar ca porcul de socru-miu, gol pusca in soricul lui, incerca sa ma linga intre fese. Adica o facea caci limba lui aspra actiona de zor asupra lindicului...
Bai, nu stiu cat stiti voi despre femei dar trezitul-surpriza cu astea nu e neaparat excitant.
Nu-l interesa insa si isi gasise o pozitie superioara strategic caci ma tintuia la pat intr-o pozitie avantajoasa pentru el. Stateam cu fundul in sus aproape de pula lui sculata. M-am zbatut cat am putut dar el mi-a bagat o limba uda in ureche, mi-a lins lobul urechii iar apoi mi-a soptit:
“Sunt de acord cu tine... discutia despre cotetul asta trebuie sa aibe loc intre mine si tine... unde vrei s-o bag prima data? Aici?” m-a intrebat socru-miu in timp ce varful matarangii lui ma impunse direct in sfincter facandu-ma sa strang din el sa nu-l las sa ma patrunda.
“Sau aici?”
Carnea lui erecta freca lindicul si impunse cautand intrarea. Eram neputincioasa in zbaterile mele. Am reusit sa-l zgarii pe mana ce-mi incatusa ceafa si ma tinea cu fata lipita de saltea dar el nici nu misca bratul.
A gasit intrarea pasaricii dar nu eram umectata si ma duru cand se forta in mine.
“Au!” am tipat in cearceaf dar el continua sa isi impinga pula sculata, cautand sa patrunda in adancime. Pielea finuta de la gaurica se lipea parca de pielea drugului de carne in loc sa alunece placut...
“Aaaau! Prostule... Opreste-te, ce crezi ca faci?”
“Esti o curva scumpa... apartamentul MEU e scump iar tu vrei o poala de bani de la mine... fa treaba”...
“Aaaaau, boule!... Ma doare... nu-s uda deloc... nu simti?”
Nesimtitul cu pula lui nesimtita.
In timp ce ma gandeam la ce mi-a zis am auzit sunetul prima data si apoi i-am simtit scuipatul intre buci. N-am apucat sa inteleg ce se intampla ca ma si despica in vagin. Scuipatul ajuta dar nu era suficient si l-am simtit dureros cum isi face loc in mine, pana la coaie. Mai scuipa de doua ori alternand cu penetrari adnaci. Nu aluneca perfect dar nu ma mai durea.
Nu-mi placea dar nici nu stiam ce sa fac. Deci... am calculat eu in minte, daca il las sa ma futa acum renunta la niste mii bune de euro. Banii mei!
“Jumate’ e a mea”, am incercat sa concluzionez ce se negociase.
Cu banii aia, cu jumatate din valoarea apartamentului... vad eu... poate o garsoniera ceva...
“Da... da... aaaaghhhhh!”, grohai gutural porcul de socru-miu
Asa ca am stat.
Ii simteam burdihanul lipit de spatele meu in timp ce mi-o dadea pe la spate si-ntr-o parte. L-a un moment dat mi-a ridicat piciorul drept, tinandu-ma cu el in aer in timp ce pula lui culisa mai usor in mine. Hai ca... nu!
Nu am apucat nici sa ma fortez sa iau placere din ce se intampla.
N-a fost vreun moment de mare futai. Nu, marele mascul a dat din fund mai putin de un minut si a inceput sa grohaie orgasmic cu fata ascunsa in parul meu de pe ceafa si strangandu-mi sanul in pumn, masand aproape dureros.
L-am lasat sa se goleasca in mine eu fiind absenta, gandindu-mi urmatoarele mutari, privindu-i picioarele reflectate in oglinda de pe usa dulapului. Ma prinse teapan de sold si ma infipse in sulita lui in timp ce guita de placere. Buf! ... aaaaghhhh... buf! Iiiighhaaa.... buf!... BUF!!! m-a tras in pula pentru ultima oara...
Acum ca ma porcaise deja m-a luat teama ca nu-si va tine cuvantul. M-am intors sa ma uit la el in ochi, sa vorbesc cu el...
Porcul si-a extras mataranga din mine si, in genunchi in pat, s-a sters tacticos de cearceaf. Stia ca ma va enerva asta dar nu am zis nimic.
Sincer, nu-mi mai pasa. A sarit in picioare cu o zvacnire de barbat mai tanar.
“Ai facut cafea?” m-a intrebat ca pe secretara lui din usa dormitorului.
Facusem cafea.
“Ma duc sa fac un dus sa-mi revin... si ... revin”, m-a anuntat el privindu-ma cu ochi de betiv mahmur.
Futaiul rapid il imbujorase de efort.
Si dus a fost in baie dar nu inainte sa se urce cu-n picior in pat si sa-mi traga o plama dureroasa peste curul gol.
“AUUU! In pizda ma-tii!!... MA DOARE!”
Rase si disparu in directia baii.
Ce inseamna asta ”Revin”? Ca vii sa ma futi iarasi?
“NU REVII NIMIC!!!” am strigat scoasa din minti in urma lui dar rasul lui batjocoritor nu lasa indoiala.
Avea sa revina. Stiam.
“Fuuuck!” am mormait in barba simtind samanta lipicioasa intre labii.
M-am ridicat din pat si concentrata sa-mi calculez pasul urmator m-am sters si eu de cearceaf. Sperma lui vascoasa lucea acum pe panza ca o dovada fizica a “negocierii” intense.
Si nici nu m-a futut cum trebuie.
Aaaagh!
Dupa ce disparuse din patul meu il asteptasem in bucatarie, band o cafea. El a intrat in baie... si...



    Login