Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta fratelui meu-partea a7a
Autor : ciufutu - 2011-11-04
Citita de 16165 ori - Nota 8.14 (44 voturi)
-Bineinteles,se auzi glasul cumnatei mele in timp ce isi ridica mana si o aseza pe umarul meu.
-Gata baita,intrai si eu in vorba
-Da ,ma simt asa de usoara si fresh,este foarte reconfortant sa te simti curata
-Te cred,acum va las si urmez eu…..,tu Gil mai astepti,nu?
-Bineinteles,intai doamnele apoi barbatii,continui eu.
Mia pleca lasandu-ne singuri in balcon,am mai tras un ultim fum apoi arucand pe geam tigarea ajunsa aproape de filtru.
-Gil,crezi ca poti sa-mi raspunzi sincer la o intrebare?
-Eu zic ca am fost sincer cu tine din prima clipa de cand te-am vazut,asa ca intreaba-ma.
-Intre tine si sora mea este ceva,adica exista o relatie mult mai apropiata decat cea de cumnati?
-Nu,cum putea sa-ti treaca prin cap asa ceva,faptul ca ne intelegem foarte bine si suntem deschisi unul altuia nu inseamna ca as avea o relatie cu Mia.Eu unul din momentul in care am ramas fara parinti si am intrat in casa lor am vazut in Mia nu o cumnata si o buna prietena,ma simt alaturi de ea si o consider ca si o sora.
- Sper ca nu te superi,dar eu una aveam impresia ca ar exista ceva,nu am vazut niciodata o asa apropiere intre doi cumnati,nu sunt obisnuita cu genul asta de relatie…….. ,sper ca nu te superi si ca nu te-am pus intr-o situatie proasta.
-Stai linistita,tu nu poti niciodata sa ma faci sa ma simt prost,sau mai bine zis nasol,ca nu ma consider prost,continui eu incercand sa duc discutia cat mai departe desubiectul inceput de Eugenia,…….si ca intotdeauna sti ca fiecare are o impresie foarte buna despre el insusi.Si acum te-as ruga sa-mi spui tu cum ma vezi,prin ce prisma sau ce dioptrii?
-Chiar nu am nevoie de ochelari sa vad ca esti un baiat tanar dragut ,simpatic chiar,un baiat cu bun gust care stie ce vrea de la viata.A si apropos….tu ce facultate urmezi,ca nu mi-ai spus .
-Sti eu mai am un an pana la bac,si abia de atunci pot vorbi de facultate,dar daca mai intreba ce-mi doresc ti-as raspunde finante banci,asta asa ca este la moda.De fapt mie unul imi place limbile……straine bineinteles.
Ma apropii de ea si incerc sa-o cuprind in brate si sa-o sarut,dar ea intelegand ce vreau eu se eschiva si iesi din balcon spunandu-mi
-Te rog nu mai incerca,inca nu sunt pregatita pentru o noua relatie.De curand m-am despartit de prietenul meu si momentan nu doresc o noua relatie si in nici-un caz cu cumnatul sorei mele,cred ca nu este moral ceea ce vrei tu.
-Poate ai dreptate ,continui eu apucand-o de mana si tragand-o spre mine,dar eu unul nu ma pot abtine in preajma ta arati super bine,priveste ce sani frumosi ai…..si ii cuprind in palma stragand usor,si ce linii ale fetei,conturand cu varful degetului din dreptul urechii spre buzele ei…….ce buze minunate ,in acel moment ii ating buzele cu buricul degetului si rotesc usor si ce barbie frumoasa ,ii cuprind barbia cu palma in timp ce degetul mare ii freca usor buzele senzuale.O simt cum usor usor isi desface buzele lasandu-ma sa-I introduce degetul in gura,pe care-l musca usor.Continuam in aceslasi timp sa-I masez usor sfarcul prin materialul subtire al pijamalei.In tot acest timp membrul meu era sculat si o presa pe coapsa,o trag mai aproape de mine lipind-o de pula si frecandu-ma de ea.
-Hei,copii mancati cate o inghetata,se auzi glasul cumnatei mele in timp ce se aprindea lumina in bucatarie invaluindu-ne in raza neonului pe amandoi.
-Da,zise Eugenia,eu m-am incalzit foarte tare……si ma apuca usor de pula,cred ca si Gil este fiert.
-Da ,continui eu,sunt fiert de caldura si mai trebuie sa fac si dus……dar mai bine o sa mananc dupa ce ies de la dus .
Ies din balcon si ma indrept spre camera mea,trecand prin dreptul bucatariei o observ pe Mia facandu-mi cu ochiul si aratandu-mi cu degetul zona pasaricii sale dupa care isi tuguie buzele mimand un sarut.Imi i-au cele necesare dusului si intru in baie,dupa cateva minute proaspat spalat ies si ma indrept spre camera mea unde spre surprinderea mea o gasesc pe Eugenia facandu-mi patul.Cu fundul ridicat si bombat ma intimpina cand am intrat(era cu spatele spre usa),asa ca am putut observa prin materialul pijamalei ca nu purta chiloti,asta era primul lucru la care ma uitam cand vedeam un fund frumos de femeie vroiam sa observ ce fel de lenjerie poarta si daca se poate prin materialul textile sa –mi dau seama de modelul lor.
-Hei,cum este acum dupa baita?…..zise Eugenia,in timp ce se ridica si aranja perna la marginea patului.
-Super,cred ca am dat jos 2 kilograme din praful capitalei,simt ca plutesc,zic eu.
-Ei,lasa ca inca nu ai ajuns sa plutesti…….sa vezi cum este cand o s-o facem odata atunci ai sa simti ca plutesti o sa fi exact ca-n cosmos asa cum vezi la tv prin documentarele cu astronauti.
-Da?zic eu ,sic and voi pluti prin cosmos mai exact,ca m-ai facut curios atat pe mine cat si pe ea,continui eu in timp ce-mi puneam usor mana pe pula.
-Surpriza v-a veni atunci cand te astepti mai putin,acum iti spun noapte buna si daca vei fi treaz dimineata ne mai vedem,eu o sa plec cu Mia la facultate undeva in jurul ore 7 apoi voi merge la gara si acasa.Dar daca vrei v-om continua sa ne dam like-uri pe mess,ce zici?
- Bineinteles,stai sa-ti scriu id-ul sa te pot apoi baga in lista cand ma vei contacta.
-Nu este nevoie,am deschis eu calculatorul tau si daca ai avut activate obtiunea cu conectare automata n-am facut decat sa-I dau ok la mess si s-a deschis.Asa ca mi-am trimis singura pentru a da acceptul,cred ca nu te-ai suparat?
-In regula,vorbim atunci pe mess,zic eu ,iesind din dormitor si indreptandu-ma spre bucatarie.
-Buna Mia,mai am si eu din tortul promis?
-Da,uite este chiar aici in congelator,vrei sa-ti pun in farfurioara,sau mananci asa din casoleta.
-Mananc din casoleta,sa nu mai murdaresc la ora asta o farfurie pe care tu v-a trebui s-o speli iarasi,cred ca esti si tu epuizata.
-Sunt indreavar obosita,abia astept sa ne culcam dar nu sunt totusi epuizata mai pot face cate ceva daca vrei.
-Nu stiu daca este bine in seara asta,e posibil sa ne simta Eugenia.Si asa mi-a pus niste intrebari in balcon in timp ce tu erai la dus.
-Am aflat si pe mine m-a intrebat,cica ii place de tine si de accea a facut lucrul acesta.Dar eu una cred ca a observat cum te privesc si si-a putut dat seama ca nu vreau sa te pierd.Asa ca asta este eu totusi te astept daca vrei sa vi,merg sa pregatesc patul.
-La mine nu mai este nevoie,l-a facut Eugenia.
-OK,am inteles.
Dupa iesirea Miei din bucatarie mi-am aprins o tigara gandindu-ma la ceea ce s-a intamplat.Nu puteam sa cred ca totusi este posibil sa-o fut si pe Eugenia.Termin Portia de tort si ma indrept spre dormitorul meu pentru somnul mult dorit,dar surpriza in patul meu dormea Eugenia.Vazand asta ma duc spre sufragerie pentru a dormi in canapé nu inainte de a intra in dormitorul conjugal al fratelui meu si a o anunta pe Mia unde voi dormi eu.
-In regula,daca vrei sa dormi pe canapé este alegerea ta,imi raspunse Mia si se ridica in fund intinzandu-si gatul pentru a ma saruta.
Ajung in sufragerie imi pregatesc patul si ma intind cu o mana sub cap incercand sa adorm cat mai repede.O multime de ganduri si scenario imi treceau prin minte in acele moment,toate cu natura sexual legate de mine si Mia.Nici nu stiu cand am adormit ,cert este ca am dormit busteanpana spre dimineata cand zgomotul apei curgand in bucatarie m-a trezit.Curiozitatea de a afla cine este la ora aceea in bucatarie ma framanta continuu si ridicandu-ma din canapé ma indrept spre locul cu pricina,o zaresc printre gene pe cumnata meacum pregatea cafeaua.
- Hei,buna dimineata,…..cum dormisi ,..bine?
-Se putea si mai bine,ii raspund lundu-mi un scaun si asezandu-ma pe el.
-Eu una nu am putut dormi deloc,toata noaptea m-am zvarcolit…..imi venea sa vin peste tine…….ma durea pe sub burta de atata excitare,te vroiam sa te simt alaturi de mine.Cred ca am stat treza pan ape la 3 dimineata.Sunt franta de oboseala,abia astept sa termin cu Eugenia si sa vin sa dorm nitel pana te intorci de la scoala.
-Cred ca nu merg azi nicaieri,avem zi de practica si nu am nici-un chef sa merg .
-Cum vrei tu ,dar mai bine dute,…..te mai destinzi si tu nitel,mai vezi o fata doua cine stie…..?
-Mie imi este de ajuns faptul ca te am pe tine,ii raspund in timp ce ma ridic si-o sarut usor pe ceafa apoi mergand spre baie.
Ma spal si revigorat dupa un binemeritat dus plec spre scoala urmand ca dupa amiaza sa ma vad cu prietenii la una mica asa cum vorbisem la scoala in acea zi.Aproape de ora 20 ma intorc si eu acasa frant de oboseala si cu o foame de lup.
-Buna,Mia,……..am venit acasa unde esti? Intreb mirat din holul apartamentului neraspunzandu-mi nimeni.
Continui sa ma descalt si sa ma fac cat de cat comod,dupa care ma indrept spre camera mea pentru a ma schimba de hainele avute in aceea zi si a face un dus.Trecand prin dreptul dormitorului in care banuiam ca se afla Mia observ ca nu era nimeni,mirat intru in dormitorul meu de unde se putea observa ca erau trase jaluzelele fiind o semiobscuritate in camera.Pe patul meu dormea Mia acoperita cu un cerceaf si cu capul bagat sub perna avand fundul ind...



    Login