Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta fratelui meu-partea a 6a
Autor : ciufutu - 2011-06-13
Citita de 18874 ori - Nota 7.70 (33 voturi)
Ma ridic din pat si ma indrept spre baie pentru a face un binemeritat dus.Intru in cada si las apa sa-mi curga din cap pe tot corpul gandindu-ma in tot acest timp la ceea ce s-a intamplat in ultimele ore intre mine si frumoasa mea cumnata Mia.O gramada de lucruri frumoase si interesante am experimentat impreuna,chiar nu-mi pare deloc rau dar oare ce v-a fi in momentul in care se intoarce Edi acasa.In acele moment ale gandurilor mele aud usa deschizindu-se si vad ca isi face aparitia in baie cu un lighean in mana Mia.
-Trebuie sa continui munca de unde am ramas,nebunaticu’ asta,zise si ma apuca de pula,nu m-a lasat sa termin de intins rufele asa ca………din nou la treaba.
Se apleca si deschise usa masinii de spalat scotind si asezand in lighean restul rufelor spalate.Cu toate ca acum nici-o particica a corpului ei nu a fost exploatata de mine cum statea cu fundul ridicat si faptul ca se vedeau sanii prin tricoul pe care-l avea ma facea sa tresar si sa ma excit la vederea formelor apetisante ale cumnatei mele.Se ridica si cu ligheanul in brate iesi din baie nu inainte de a-mi zice:
- Sa te grabesti ca vreau si eu sa ma spal la pasarica,simt inca cum curge sperma ta pe pulpele mele.
- In regula termin in cateva minute si apoi baia este toata a ta.
Continui spalatul si dupa cateva minute cu un prosop in jurul mijlocului ies si ma indrept spre camera mea,in drumul meu spre dormitor aud dou voci in bucatarie cum discutau,una era a cumnatei mele ….o recunoscusem cealalta voce era a unei femei straine mie,nu auzisem glasul acela niciodata.
Proaspat spalat si parfumat imbracat in ceva lejer,un tricou si o pereche de bermudeintru in bucatarie.
-A,uite Eugenia,el este cumnatul meu Gillbert,…ia este Eugenia sora mea mai mica ,zise Mia facand prezentarile.
- Incantat,raspund luindu-I mana si ducand-o spre buzele mele si sarutand-o in tomp ce o priveam fix in ochi,Gilbert.
-Ma bucur si eu de cunostinta ,zise si se aseza pe scaunul aflat in apropierea ei.
-Si cu ce treburi prin Bucuresti ?continui eu dialogul cu Eugenia in timp ce Mia incepuse sa faca cate-o cafea.
-Sti,asa cum i-am spus si surorii mele se apropie oerioada inscrierilor la facultate si am vrut sa vad cerintele care sunt.
- Aha suna interesant,ii raspund,si unde vrei sa dai?
-M-am gandit la protectia mediului,asta deoarece termin un liceu cu profil agricol si cred ca nu este nevoie sa dau foarte multe diferente sau asa sper eu….
-Si ai rezolvat ceva?
-Nu deoarece nu am avut cum sa ajung de dimineata la secretariatul facultatii,o sa merg maine dimineata.
-Poftiti cafeaua dragilor,zise Mia in timp ce ne aseza in fata cestile cu cafea. Aveti grija ca nu are foarte mult zahar,daca mai doriti puneti-va cat doriti.
- Eu unul cred ca Eugenia nu v-a avea nevoie de zahar,este destul de dulce pentru a indulcii aceasta ceasca de cafea,zic uitandu-ma fix in ochii Eugeniei.
- Multumesc pentru apreciere dar nu sunt chiar asa de dulce cum crezi tu
-Ei cei cu voi,se auzi glasul cumnatei mele care se aseza langa mine pe un scaun,nici bine nu v-ati cunoscut si déjà va tachinati?
-Nu draguta mea cumnatica,chiar nu vreau s-o supar dare u unul asa o vad pe scumpica ta surioara.
-Si spune-mi Eugenia te-ai gandit unde vei sta daca intrii la facultate,cred ca sti ca viata in campu-suri nu este asa usoara,continua Mia numai pentru a tacea eu .
-Inca nu stiu nimic,dar cred ca pana o sa-mi gasesc si o slujba daca s-ar putea sa stau la voi,asta bineinteles dupa ce vorbesti si cu Edi .
-Nu cred ca se v-a opune ,continui eu,este genul de persoana care vrea sa ajute pe cineva pentru studii…….o simt pe propria mea piele,si asa cum eu sunt fratele lui si Mia are grija de mine,continui eu calcand-o in acel moment pe Mia pe picior,nu vad de ce nu ar avea loc si sora cumnatei mele in aceasta casa.Ce zici cumnatica am dreptate?
-Nu stiu ce sa zic,spuse ea arucandu-mi priviri disperate,cred ca ne vom obisnui sa traim cu totii,…..sa vina si Edi si voi discuta cu el aceasta problema.Acum va rog sa ma scuzati merg sa fac un dus,apoi sa mergem in oras sa mancam ceva,imi este o foame de lup si nu avem nimic in frigider……..te rog fa-mi loc.
-Ok ,ii raspund si ma ridic in picioare lasand-o sa treaca pe langa mine si punandu-mi o mana in jurul mijlocului ei ciupind-o putin.
Cum eram totusi ridicat ma indrept spre frigider si scot sticla inceputa de suc,iau doua pahare si ii torn unul Eugeniei unul mie dupa care imi aprind o tigara.
-Daca vrei poti sa fumezi……..
-Nu multumesc ,nu fumez …..inca,dar sucul asta rece o sa-l beau……,este asa cald aici,zise si se deschise la un nasture al bluzei lasand sa se vada o parte a sanului e ice era infipt parca in cupa sutienului alb cu dantela.
Stateam in picioare aproape de plita si fumam in timp ce o priveam amanuntit.Privirea imi cobori incet din dreptul sanilor destul de maricei spre coapsele plinute pot spune si coborara usor spre genunchiul fin rotund ca de caprioara care se termina cu o minunata glezna subtire,continuam explorarea formelor apetisante ale Eugeniei si privirea se opri iarasi asupra sanilor ei,incercam sa fac o diferenta intre sani ei si ai cumnatei mele,nu gaseam nimic,amandoua aveau niste sani destul de maricei si aproape perfecti.Privirea se ridica mai sus si urca spre gatul lung si suptire ,spre urechile micute care se iveau de sub parul castaniu prins intr-o coada si se oprira asupra ochilor ei.Niste ochi superbi,micuti si verzi ca de smarald frumos conturati de niste gene mari arcuite si sprancene frumos pensate.
-Ei ce-ai tacut asa dintr-o data?se auzi glasul Eugeniei
-Te admiram……arati super…..esti beton chiar.
-Multumesc,nici tu nu arati rau……….esti chiar dragut frumos daca te studies mai bine.Dar cum se face ca nu te-am observant la nunta surorii mele……..,te-a tinut Edi ascuns?
-Nici eu nu stiu ,ca nici eu nu-mi amintesc sa te fi zarit…….si sa fi sigura la cum arati ,nu te puteam uita si sigur multe nopti ma gandeam la tine.
-Si ti-o trageai singur…..nu,si se apropie de mine lundu-mi capul in maini
-Sigur nu…..ii raspund in timp ce o sarut si o mana a mea poposi pe sanul ei.
- Linisteste-te ,zise si fugi de langa mine inapoi pe scaun,daca vine Mia ce o sa zica?
-Cred ca nu voi zice nimic,se auzi glasul cumnatei mele din pragul usii,stiu cum este sa fi tanar si sa ai nevoi,numai ca v-a trebui sa...



    Login