Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nevasta 2
Autor : Imcr87 - 2024-05-31
Citita de 12075 ori - Nota 7.21 (99 voturi)
După vreo ora de la închiderea apelului ma suna Andreea și ii răspund ca și când nimic nu s ar fi întâmplat.
- Buna..te am sunat doar sa mi cer scuze daca am întrecut masura.. . M am pus apoi în locul tău și cred ca nu îți este indiferent dar sper pot face cumva ,ceva sa ma revanșez fata de tine...si apropo..stand cu tinerii la o tigara din greseala le am dezvăluit ca mare parte din plan a fost tău.. 
       -Poftiiiim??? Cum sa le zici? Adică m ai bagat pe mine la înaintare și tu te ai scos ?? Interesant...
SI ce au zis?
     - Ce sa zică? Ginerica a spus ca a fost o experienta ce nu o sa o uite prea curând iar fiica ta... ghici ce?
    -Ce??!
A zis ca s a simtit atât de bine încât de azi înainte o sa fiu sclava ei... Nici nu știu pe cine seamana asa perversă dar totodată recunosc ca mi a plăcut și abia aștept sa vad ce o sa facă..
     -Sunteți nebune amândouă! Deși recunosc ca a fost palpitant și pt mine ..nu mai ma bag..treaba voastră ce faceți de acum încolo și cum gestionați situația... după  jumătate  ora de discuții banale am încheiat conversația.(eu fiind plecat în delegație munca)
  Următoarele 3 4 zile vorbeam prin apel video ca de obicei fără a se întâmpla nimic deosebit. În a 5 a zi însă.. seara pe la 18 o sun...începem sa vorbim și după 10minute o vad ca tace brusc...se uita spre ușa și exclama..
    - Ce faci domnișoară goala prin casa? Te bagi la duș? (Și o aud pe Ramona raspunzand)
   - Nu... venisem la tine ...ce faci? Vorbești cumva la tel?
   - Da.. M a sunat taica tu asa ca ai grija ca te poate vedea asa goala.
    -În primul rand arat bine și nu mi e rușine de corpul meu în al doilea rand am venit cu un gând aici iar apoi poate asista și el la planul meu poate o sa ii placa ce vede (și un raset pervers și scurt)
   - Hai pune odată telefonul ala jos sa aibă și el o priveliște frumoasa apoi dezbracă- te.
   - Poftim? Ce te a apucat? Sa ma dezbrac sa ce? (Apoi vad cum mana Ramonei se înfige în părul Andreei în același timp ii ia telefonul și l pune pe masa încât sa le vad iar eu eram blocat)
    - Bine...nu trebuie sa te dezbraci... doar sa lingi bine...
    - Si dacă nu vreau? (Și zdrang aud și vad o palma bună peste obrazul Andreei)
   - Dacă nu vrei , te bat pana o sa vrei ...treci și linge ma am zis...(Moment in care o vad pe nevasta mea cum se apleacă și își baga capul între picioarele Ramonei ea stand lângă canapea în picioare cu un picior pe canapea și cu lateralul corpului spre mine. Nu știu dacă v am descris o fizic dar e o frumusețe de fata,innaltă(1.75) corp atletic cu un fund rotund nici prea mic nici tare lat,sanii cat niște pepeni de 3 4kg în forma de pară și un par frumos și lung cu ochi verzi)
   - Asa... vezi ca se poate și fără pula lu iubi? Credeai ca glumesc când ți am zis ca te fac catelusa mea???  Spunee... ! (În timp ce o ținea bine de par și îți freca limba de vagin)
   -Asa... acum o sa ma întind pe canapea și o sa te las de păr sa pot sta confortabil (Moment in care ii da drumul și se așază pe spate iar Andreea fara niciun comentariu o vad cum merge repede sa continuie sa ii facă oral.era a naibii de excitant și fără sa realizez mi am scos pula care era erectă,tare ca piatra și încep sa o frec în timp ce priveam scenele fierbinți. Ramona gemea usor de placere iar Andreei parea ca începuse sa ii placa ceea ce face și sa o excite urcând cu săruturi pana la sanii ce abia așteptau sa fie și ei supti și mângâiați în timp ce cu mana ii freca bine clitorisul care după sunetele ce le scotea era extrem de ud și excitat.
   După ce a profitat câteva minute de sani a fost întrerupta de Ramona care se ridica fără sa zică nimic,se întoarce cu spatele și se apleacă sprijinindu-se cu mâinile de spătarul canapelei.. catelușa de nevasta mea înțelegând direct o vad cum parca se năpustise cu limba direct pe anusul Ramonei care începuse sa geamă instant și sa o ia din nou de par și sa o frece cu limba după bunul plac ... încă nu mi venea sa mi creadă ochilor cum nevasta mea era exploatată în asemenea hal chiar de fiica sa .ba mai mult ii plăcea asa de mult încât o vad cum începe sa geamă și sa înceapă sa își frece clitorisul  incepand sa geamă și ea.. după alte câteva minute o observa Ramona pe Andreea ca se masturbează si se întoarce către ea și ii zice. ..
   -Ce faci tarfo? Ți am dat voie sa ti o freci? Spuneee...Ți am dat eu voie???
   -Nu..nu (spuse A cu jumătate de gura )
    - Si atunci?? Îți e excitata și uda pizda aia acum ? Te excita sa fii cățeaua mea??
   - Daaaa... ma excita tare...ufff
   - Bine... dacă ești ascultătoare poate te las sa ti o freci dar pana atunci mi a venit o idee... treci aici în fata mea în 4 labe...asa.. nu nu...nu ți am zis sa ma lingi cateao și zdrang iar o palma de ii inroșise instantaneu obrazul Andreei după care o lua de cap o apropiase de vagin și ii spune..
Hai ..înghite tot zdreamto ca vreau sa ma termin direct în gura ta.. si nu termina bine de zis ca vad cum un jet de urina țâșnește pe fata Andreei care era cu gura deschisa maxim și înghițea cu pofta pana s a innecat și sanii și tot corpul ii era ud iar jetul oprindu-se .
  - Am zis sa înghiți toooot...știi ce înseamnă tot??? Treci aici pe canapea întinsă..(se pune Andreea pe canapea asa uda toata cum era iar Ramona peste ea...desigur cu vaginul direct pe gura ei care deja era cu limba scoasa așteptând sa fie luata toata de pizda rozalie și pofticioasa a Ramonei care se freca și profita maxim de catelusa ei și începe sa se joace și ea cu clitorisul Andreei care deși abia mai respira fiind exploatată la maxim de pasarica Ramonei începea sa geamă din ce în ce mai tare....
    - Ahhh daaa...asa, asa... scoate limba aia b...



    Login