Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNeglijata de sot, dorita de copii
Autor : femeie_m40 - 2019-03-02
Citita de 41587 ori - Nota 8.41 (423 voturi)
Sunt Laura si am 42 de ani si o casnicie de 18 ani cu sotul meu Dan 50 de ani cu care am 2 baieti , Alex de 18 si Cristti de 16 ani. Pot spune ca pana sa il cunosc pe Dan am avut o viate activa cu multe intamplari din cate am ramas cu ceva invataminte si "experienta". La vremea aia eram o blonda cu ochii verzi cu buze groase si senzuale sanii mari purtati mereu in decolteuri adanci cu o talie suptire si un fund rotund obraznic bombat ridicat usor. Dupa ce l am cunoscut de Dan am preferar sa ma linistesc si sa ma asez la casa mea , cum se zice. Dan este un barbat linistit foarte destept dedicat meseriei lui si pot spune ca are acel calm de te scoate din minti, dar nu atat de atent si de activ in dragoste si chiar cu unele probleme in erectie de ceva vreme incoace.
In anul cand ne am cunoscut am ramas gravida si la scurt timp dupa veste am organizat si nunta. Viata era frumoasa dupa atate intamplari bune ,nunta , primul copil Alex nu baiat foarte frumos si energic destept si talentat a urmat si al 2 lea copil Cristi ceva mai linistit mai calculat dar care mereu facea prostioare si mai tot timpul trebuia ajutat si sprijinit . Intre ei era parca mereu o competitie si o concurenta , lucru pe care eu nu prea il acceptam pt ca vroiam intelegere si prietenie si sa se ajute unul pe altul.
Dupa primi ani de casnicie in care am avut timp sa cresc copiii m am angajat si ma inparteam intre copii servici si casa si timpul imi era foarte limitat. Pana cand copii au intrat in scoala am reusit sa ocup o functie buna la multinationala la care lucram si asta ma facea sa ma simt bine si sa vreu mai mult . Acasa relatia cu sotul era buna , de si el avea afacera lui de la inceput si timpul petrecut inpreuna era uneori foarte scurt.
La locul de munca am ajuns intr o pozitie de sef in care responsabilitatea si cerintele firmei erau foarte mari , imi doream o schimbare o liniste sau poate o altfel de agitatie . Acasa relatia cu Dan a devenit monotona si plictisitoare si din punct de vedere sexual aproape deloc. De cativa ani tot gasesc urme, pete pe chiarceaful copiilor, pe chiloti lor si mai nou si pe chiloti mei, imi gasesc dresurile rupte sau folosite si la randul lor cu ceva pete. Am dicutat cu Dan si l am intrebat daca el a observat ceva schimbari la baieti sau daca ia prins cu fete. Dar el mi a zis ca nu si ca nu are timp sa urmareasca asa ceva. La scurt timp l am prins pe Alex cum se masturba la calculator stand cu penisul scos din pantalon , dar m am facut ca nu il vad si ca intrasem sa adun lenjeria de pe pat el sa fastacit tragabdu si pantaloni in sus dar scapand ceva pe jos si cand m am uitat la el era pe jos o pereche de a mea de chiloti de dantela. Am ramas uimita si am plecat din camera cu chiarciaful in mana ne spunand nimic. Dupa intamplarea asta era acasa cu Cristi si faceam un dus am auzit ceva miscari la usa de la baie. Cand am iesit din dus am calcat pe ceva alunecos in fata usi de era sa cad si am observat ca era sperma . Era foarte clar pt. mine ca baieti mei ma urmareau si ca imi stricau lenjeria mea intima . Ma vorbit iar cu Dan sa poarte o discuti cu ei ca de la tata la baiti si sa le explice ca ceea ce fac ei nu este bine si ca poate gaseste si el o solutie cu ei. Dupa intamplarea cu copii si discutia cu Dan ma asteptam sa aibe loc o schimbare ceva , de unde imi gaseam aproape zilnic cate o dovada a masturbarilor lor de adolescenti si parca erau mai curajosi. La o discutie cu Dan cam la 2 luni dupa am reluat si l am rugat sa faca ceva pentru ca deja este prea mult , dar ce sa vezi , nimic . Nici o schimbare in cosul de rufe gaseam aproape toate perechile de chiloti si dresuri pline de sperma uscata, prin casa incepeau sa li se vada cum umbla cu ele sculate prin pantaloni si parca nu ma mai simteam ca pot avea intimitatea mea mereu eram urmarita de baiti si Dan nu facea nimic.
Asta pana intr o zi cand Dan cu Alex plecase la cumparaturi si eu cu Cristi am ramas ca sa faceam curatenie fiind sambata si deobicei era zi de intretinere, si curatenie. Eu eram inbracata intr un maieu rosu cu bretele si o pereche de pantaloni de trening albastri de bumbac, iar Cristi intr un tricou verde si niste pantaloni gen bermude treisferturi. Ajungand in camera lor, am gasit chiloti mei pe sub biroul lor plini de sperma in pat cearceafurile la fel si Cristi era rosul la fata si cu un fel de zambet cand eram aplecata cu perechia de chiloti in 2 degete tinandui in sus. Atunci am strans chiarciafurile le am pus in mijlocul camerei si m am asezat pe margina patului si l am invitat sa se aseze langa mine ca sa port o discutie cu el pentru ca nu se mai putra, simteam ca explodez de nervi.
- Cristi ia vino aici si stai putin jos sa vorbesc ceva cu tine.
- Mama sa sti ca eu ...
- Stai linistit ca doar vreu sa vorbim ca vad ca voi a ti ajuns sa nu mai aveti nici o jena..
- Dar mama stai ca eu ...
- Lasa ma sa vorbesc , il intrerup eu mai ferm pe Cristi incercand sa se disculpe parca si vorbind unul peste altul in inceputul meu de a discuta cu el.
- Sti ca voi ati crescut, si sunteti adolescenti acum si sunt anumite schimbari la voi, Cristi statea cu capul in jos si se vedea ca parca il certam si nu asa imi doream sa decurga discutia noastra. Uite hai sa vorbim mai direct, incerc eu sa imi ies din starea mea nervoasa ca sa il fac si pe el sa nu mai fie parca cel vinovat si sa vorbesc ca si cum l as certa si sa devin mai prietenoasa cu el. Zi mi si mie, tu ai o prietena, o colega pe care o placi cu care vrei sa fi prieten?
- Mami nu este asa cum crezi tu .
- Pai de ce ?
- Pai fetele de la scoala sunt altfel.
- Aduca? Explica mi, si ma intorc pe partea dreapta cu fata la el cu picior stang pe podea si cu cel drept stans sub el ca si cum as astepta sa ascult o poveste.
- Pai cum sa ti zic, uite sunt mai multe feluri de fete, unele sunt frumoase dar au prieteni de varste mai mari chiar unele barbati care au masini, bani si le duc prin magazine le scot in orasi in lumea buna in cluburi, altele sunt mai timide nu vor sa vorbeasca si nu vor sa accepte avansurile noastre si chiar pe unele le credem mai ciudate si mai prostute.
- Adica cum ciudate? Dar intoarcete si tu cu fara la mine si hai sa vorbim asa cum trebuie, ii spun eu ca sa il dau putin curaj. Atunci il vad ca se aseaza si el cu fata spre mine si isi ridica privirea. Am observat ca in pantaloni se vedea o unflatura dar am zis sa ma concentrez pe discutie si sa ma uit in ochii lui.
- Pai cum sa zic ca daca incercam sa vorbim cu ele sa le ... atingem si noi ele imediat tipa sau ne resping pleaca ca si cum s ar supara unele ne dau palme ne vorbesc urat si noi preferam mai bine sa le lasam in pace si gata. Si pe unele noi chiar le credem ca ar fi pe invers .. intelegi tu .
- Am inteles...
- Si altele sunt ori prea urate si nu au nimic nici o forma sau sunt prea proaste dea dreptul si ne atragatoare ...tocilare nu pare ca pot intelege ceva daca te dai la ele .
- Pai da dar totusi sunt si fete normale nu pot fi toate asa. Adica sunt cateva si pentru voi.
- Mami tu nu intelegi, noi nu prea avem asa ceva si ca tu esti visul meu pentru o fata normala cum zici tu? Si vad ca unflatura din pantalini acum era mai mare si vizibila si pur si simplu ochi imi raman atintiti pe locul ala. Sti eu de aia te tot urmaresc si ma ...de unul singur...
- Cristi este normal la varsta ta ca te mai masturbezi dar sa sti ca nu este bine sa o faci foarte des .
- Dar ce sa fac si de ce sa nu, si ce inseamna des, adica intelegi tu?
- Pai nu stiu n...



    Login