Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNea prins bunica Aniela
Autor : vampir007 - 2015-01-18
Citita de 23162 ori - Nota 7.73 (44 voturi)
Nicoleta ma saruta pasional si ma linge pe fata, imi curata tot lichidul pe care l-a varsat acum cateva secunde pe mine. Vara-mea si ea ma linge pe gat si pe piept, mmm ma simt rasfata si iubit, le ador pe fetele astea doua. La un moment dat, Nicoleta ma prinde de par si ma iminge pe spate, sunt intins cu spatele pe covor, aproape de pomul de Craciun, privesc in sus spre steluta din varful bradului si ma las atins pe tot trupul de mainile si buzele fetelor. Fara nici o atentionare vad cum Nicoleta trece cu un picior peste capul meu, momont in care ii vad pizda cum imi zambeste dintre coapsele ei albe in timp ce se apropie de fata mea. Se aseaza in genunchi, simt buzele vulvei ei cum imi atinge fata. Imi scot repede limba sa nu pierd nimic din gusturile pe care mi le va da in dar aceasta bucatica de pizda excitata.
Mihaela, vara-mea, se joaca cu pula mea, trec cateva secunde in care nu mai simt nimic apoi o caldura umeda se prelinge de la capul pulii pana la baza. Acum inteleg, Mihaela a pozitionat pula la intrarea in vagin si apoi s-a asezat pe ea. Mmmm ce fierbinti sunt peretii vaginului ei si Nicoleta care isi freaca vulva de fata mea. Nu pot vedea din pacate dar simt cum cele doua s-au luat in brate si se saruta pe sani si isi sug una la cealalta sfarcurile ca doua fetite cuminti, se saruta pe gat si se musca usor, se saruta pe gura, chiar acum cand una din ele este infipta in pula mea si cealalta isi freaca pizda frumoasa de fata mea.
Mi-ar fi placut sa vad spectacolul acesta de pe un fotoliu, cred ca m-ar fi excitat la culme si m-as fi masturbat privind trupurile goale ale celor care se jucau astfel. Dar ma bucur mai mult ca eu fac parte din acest tablou ce ma excita la maxim.
In nebunia noastra de moment nici unul din noi nu sesizase ca in casa mai era cineva care ne privea de aproximativ 10 minute fara a face zgomot. Bunica Aniela statea pe fotoliu de langa usa si ne privea in timp ce noi nu ne mai saturam de placearea trupeasca pe care ne-o faceam cadou unul altuia. Si eu continui sa o ling pe Nicoleta in pizda, ahhhh, si Mihaela nu se mai satura sa se futa cu pula mea sculata si cele doua fete se saruta ca si cum nimic alceva nu ar mai exista pe lumea aceasta in afara de noi trei.
Cu greu reusesc sa le spun fetelor printre gemete ca nu mai rezist. Cand au auzit, ambele fete sar cu guritele lor la pula mea, vor sa ma guste, imi dau drumul violent la sperma. Mmm, daaa, ce bine e! Acum simt cum buzele si limbile lor imi curata abdomenul, acolo unde s-a varsat cea mai multa sperma dulce, ce senzatie divina.
- Bravo copii, nu va este rusine sa va lingeti in cur unul pe altul in fata mea, eu care le-am vazut pe toate. Ne reproseaza bunica Aniela care era asezata pe fotoliu de la intrare ca o matroana.
Am fost luati prin surprindere de aparitia bunicii, in timp ce incercam sa ne acoperim fiecare partile intime ne impiedicam unul de altul si chiar era sa daramam bradul. Cu capul plecat si fara a spune ceva toti trei stam in fata bunicii acoperind cateva parti rusinoase ale trupurilor noastre goale.
- Bine va mai sta asa despuiati, imi place de voi dar acum ca v-am prins sa stiti ca trebuie sa va pedepsesc pana vin parintii vostrii. Continua bunica Aniela ridicanduse in picioare de pe fotoliu.
Se indreapta spre noi, se aseaza in fata Mihaelei, ii atinge abdomenul cu varful degetelor, se uita la ea si face o roata in jurul trupului ei gol fara asi lua ochii de la ea si nici degetele care tocmai au incheiat un cerc in jurul bazinului.
- Tu frumoasa mea semeni cu mine cand eram tanara, ai trupul meu de atunci si pielea iti miroase a dulciuri, spune asta bunica in timp ce ii miroase gatul Mihaelei
Apoi o ia de mana cu care isi acoperea sanii si o trage spre fotoliul gol. Ii trage si mana cu care isi acoperea vulva umeda, bunica ii impreuneaza mainile apoi scoate din buzunar o franghie destul de groasa cu care o leaga de incheieturile mainilor pe verisoara mea. Apoi vine la noi ne comanda sa dam mainile si ne leaga fara nici o ezitare, ne aseaza in genunchi. Cu mana ei ne apasa pe umeri si ne comanda:
- Stati!
Se indreapta din nou spre nepoata ei, ii ordona sa impinga fotoliu in fata usii, aceasta se supune. Am fost mirat sa observ cum de sub fotoliul confortabil apar doua carlige infipte in podea de care sunt atasate doua cureluse din piele. Mihaele este legata de glezne de catre bunica Aniela apoi aceasta trage de perna fotoliului si o scoate, prins bine in lemnul fotoliului este un al treilea carlig. Bunica o trage pe Mihaela peste manerul fotoliliului si ii prinde mainile de acel carlig cu ajutorul funiei, apoi se intoarce cu spatele si pleaca spre bucatarie.
Mihaela ramane tintuita cu picioarele legate si departate, aplecata peste manerul fotoliului. Pozitia sincer ma excita daca nu ar exista teama aceasta din mine si daca nu as fi legat cu mainile la spate sigur m-as duce la verisoara mea si as fute-o in pozitia asta.
- Gabi, Gabi, striga Mihaela la mine, unde pula mea te gandesti?
- Ma gandeam la ce o sa patim daca afla ai nostri, spun eu fara sa recunosc ca vizualizam cum ii bag pula in vaginul ei umed.
- Mai bine sa te gandesti cum o scoatem pe Nicoleta din asta, sa nu afle si parintii ei ca e belea.
- Suntem toti trei bagati in asta asa ca voi suporta consecintele ca si voi, dar vreau sa imi promiteti ca noi trei vom ramane la fel de apropiati si pe viitor nu numai acum, ca sincera sa fiu mi-a placut mult sa ma fut cu voi, am simtit ca suntem ca o familie fericita, spune frumoasa mea Nicoleta rosind in obrajori.
- Vine bunica! Strig eu soptit auzind pasii din spatele meu.
O privesc pe Mihaela si vad cum se schimba la fata, o expresoe de mirare amestecata cu teama ii tradeaza nelinistea. Oare ce am putea pati?
E grav! imi zic eu in gand, si intorc capul spre locul de unde auzeam pasii. Ochii mi se fac cat cepele si gura mi se deschide automat, e o nebunie ce mi se arata in fata ochilor, bunica Aniela, goala. E prima data cand vad o batranica dezbracata si sa fiu sincer nu ma atrage pielea zbarcita, sanii lasati si labiile subtiri ce atarnau parca de bazin ca o bucata de carne agatata, pusa la uscat. O privesc uluit si observ cu greu biciul din piele ce il tinea in mana dreapta. Se apeopie de Mihaela si ii zice:
- Ai fost fetita rea! Acum te voi pedepsi, la fel voi face si cu verisorul tau si cu iubita lui pana vor aparea parintii vostrii acasa.
Au aflat si ei, oare ce fel de gluma mai e si asta si de ce e dezbracata bunica? Sincer mi-e cam frica de consecintele acestei nebunii si nu este vorba doar de faptul ca am fost prins ca ma futeam cu doua superbe fete sub brad, imi este frica de faptul ca mi-am futut verisoara, aceasta relatie incestioasa care s-a nascut cu cateva ore in urma, povara ei ma streseaza. In timp ce ma gandeam la problemele mele bunica ii baga doua degete in vagin Mihaelei, le scoate si le linge.
- Trebuie sa primesti zece bice la bucile goale, insa nu esti destul de umeda in pizda, intai trebuie sa ne ocupam de asta.
Bunica vine ca o naluca spre mine se apropie asa de tare incat pizda ei e la cativa centimetrii de nasul meu, de aproape nu pare atat de dezgustatoare insa mirosul e divin, imi place mult cum miroase pizda babei. Miroase a trandafiri proaspat culeso din gradina dupa o ploaoe revigoranta de vara. Nu ma bucur prea tare de aceste senzatii noi ca simt mana bunicii cum ma trage de de ureche obligand sa o urmez in tacere. Ma impinge din nou in genunchi dar de aceasta data intre picioarele larg deschise ala verisoarei mele.
- Nu sta si te uita la mine, linge-i pizda lu vara-ta ca trebuie sa ii aplicam corectia.
O privesc pe bunica Aniela, goliciunea ei ma face sa imi pun mii de intrebari la care nu gasesc raspuns. Imi bag nasul in funduletul verisoarei mele si cu limba ii ating labiile moi, gustul pizdei ei ma excita si incep sa o ling ca pe o inghetata ce se topeste, imi bag limba cat pot de adanc in vaginul ei in timp ce iubita mea ma priveste, la fel face si bunica care ne supravegheaza de aproape.
- Hai, gata lingaretule, ma prinde de umar si ma trage dintre coapsele larg deschise ale Mihaelei apoi imi ordona sa merg la locul meu, fac in tocmai cum mi se cere.
Degetele bunicii intra din nou in intimitatea nepoatei ei, le scoate si le gusta din nou, zambeste.
- Acum pregatestete Mihaela!
Nu termina de zis aceste cuvinte ca prima lovitura se lipeste zgomotos de funduletul bombat al verisoarei mele. Un tipat ascutit de durere reala iese din plamanii nepoatei. Bunica anunta a doua lovitura, urmeaza a treia, tipetele continua sa faca zgomotul infernal, vad lacrimi pe fata Mihaelei, e clar ca durerea e prezenta in sangele ei. O privesc pe Mihaela si la a noua lovitura ii iese din pizda sucul placerii. Raman uimit si intorc capul spre Nicoleta care privea scena cu interes si isi musca buza inferioara. A zecea lovitura intarzie sa isi faca simtita prezenta prin tipete, cand o privesc din nou pe Mihaela vad ca bunica Aniela ii dezleaga gleznele apoi funia de la maini, o sarut pe frunte, o imbratiseaza si ii sopteste ceva la ureche.
- Bine Gabi, tu esti urmatorul! Striga bunica fara sa ma priveasca.
De aceasta data Mihaela ma prinde de brat, ma trage si ma ridica de pe podea, ma leaga in acelasi fel in care a fost si ea legata cu cateva momente in urma. Pula imi atarna fara vlaga, nu stiu ce ma asteapta dar vad ca bunica Aniela doar ma priveste. Mihaele dupa ce ma legat bine isi baga limba intre fesele mele si ma linge in timp ce cu manutele ei imi mangaie testiculele si pula. Este placut, as sta asa toata ziua sa fiu mangaiat si lins in fund. Se pricepe verisoara mea la asta, parca a facut-o de mii de ori, stie exact ce sa faca. Dar nu termina si cand ma simteam mai bine simt cum se ridica si ma plesneste cu o palma pesre fesa dreapta. Intinde mana spre bunica si aceasta ii da biciul de piele. Ce are de gand? Ma intreb urmarind miscarile celor doua.
- Ai fost un verisor foarte obraznic, m-ai pacalit ca sa iti dau pizda mea frumoasa sa iti bagi tu pula belita in ea, acum am sa ma razbun pe tine obraznicule!
Despre ce vorbeste? Ea a fost cea care s-a dat la mine, cea care a inceput aceasta poveste. O usturime suparatoare imi mangaie fesele, prima lovitura mi-a fost aplicata, mi s-au incordat toti muschii si legaturile parca deveneau mai stranse, ma abtin sa nu tip ca o fetita in fata iubitei mele si a celorlalte femei din casa. Nu ma mai simt excitat si pula isi pierde din avantul care si-l luase mai devreme dupa tratamentul pe care mi-l aplicase vara mea cu limba si manutele ei fine. A doua lovitira parca e si mai greu de suportat si imi strang mai tare incheieturile. Ma simt furios, probabil nu as fi asa daca loviturile le-as primi de la bunica Aniela si nu de la varisoara mea. Deschid ochii si o vad pe bunica Aniela care o aduce pe Nicoleta langa mine. Ma intreb daca ea intelege ce se intapla aici.
Bunica o aseaza in genunchi intre coapsele mele in asa fel incat sa poata sa imi ia pula in gurita. Nicoleta stie de ce este acolo si incepe sa ma suga ca un bebelus flamand. Imi place senzatia, acum ca loviturile s-au oprit ma simt din nou rasfatat, iubit si cel mai important foarte excitat!
Se aude din nou o plesnitura si pula mea este muscata, scot un Aaaaaa ragusit din gura.
- Nu musca pula Nicoleta ca ai nevoie de ea cumnatico. Ii zice vara-mea iubitei mele ca si cum ar fi sotia mea si ea sora mea nu vara mea.
Bunica Aniela ne priveste, observ ca mana ei dreapta este intre coapse si isi mangaie vulva, sta chiar aproape de mine si ii pot urmari miscarile. Mihaela observa ca o privesc pe baba cum se masturbeaza si imi aplica o corectie cu biciul.
- Unde te uiti? Intreaba ea zambind dar fara sa astepte un raspuns.
Involuntar imi bag adanc pula in gurita Nicoletei, se ineaca si imi scoate madularul din gurita ca sa poata respira. Ciudat, legaturile din jurul incheieturilor nu se mai strang. Ma simt rela...



    Login