Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Naufragiat cu mama
Autor : infernus - 2018-06-28
Citita de 30217 ori - Nota 6.60 (107 voturi)
(Aceasta este o fantezie și trebuie tratata ca atare)


Nu mă mai săturam de superba nuanță de albastru a oceanului și de cântecul stolurilor de păsări exotice, venite să se odihnească în paduricea de pe insulă.Mai largă de un kilometru, distanță asemănătoare traseului meu dus întors la școală, insula pe care naufragiasem cu mama, era acoperită de o junglă deasă cu diverși copaci cu fructe tropicale cum ar fi nucile de cocos.Ajunsesem aici, datorită obsesiei mamei mele față de călătorit, obsesie pe care o moștenisem și eu de la ea.Tata nu ne însoțea nici măcar în excursiile spre Brașov, darămite pe insule tropicale, deoarece îi era frică și nu era interesat.
Mama avea un spirit de aventură stupid, făcând-o să trăiască mai mereu periculos.Călătoream în multe țări din lumea a 3-a dar și din cea civilizată.De data asta, mama voia să își potolească pofta de adrenalină, ieșind cu iahtul în largul oceanului.Așadar, ajunși în larg, căpitanul ambarcațiunii a suferit un atac de cord, pierind la cârmă.
Ore în șir, Claudia (Mama) a încercat să găsească țărmul, dar fără rost.Eram pierduți...
Eu, fiind o fire optimistă nu aveam treabă, dar mama dispera panicată, plângând cu mâinile pe cârmă.Odată cu apusul, o bucată de pământ se putea observa de la distanță, fiind insula pe care eram acum.Am accelerat spre insulă cu viteză, parcând iahtul pe nisip pentru nu a fi luat de ape și pentru a ne oferi adăpost.
Spre bucuria noastră, ambarcațiunea era dotată cu trusă de prim ajutor, un topor, brichete și câteva conserve cu diverse alimente.Așadar, ne-am instalat un foc de tabără exact când soarele deja a apus.
-Victor, hai la masă! Mă striga mama, încălzind la focul de tabără în timp ce încălzea mâncarea de la una din conservele noastre păstrate într-o groapă în nisip.
-Ce mâncăm? Am întrebat-o eu.
-Ton, dragule!
În general noi nu mâncam mult așa că ne săturasem amândoi cu o singură porție.Speriată, mama se ghemuia lângă mine, în timp ce își lingea degetele pline de sosul de la ton.
-Dacă sunt băștinași pe insulă? Se întrebase ea cu voce tare, lipindu-se mai mult de mine.
Eu tăceam, admirând bezna totală din jurul focului lângă care stăteam.Păsările făceau o gălăgie infernală seara, în duet cu diverse gâze și cu valurile oceanului.După masă, am căutat vasul cu lanterna din ghiozdanul meu, am urcat apoi în iaht, în care ne-am încuiat și ne-am culcat...mai mult eu... mama a plâns toată noaptea.
A doua zi, femeia nu mai era în cabina vasului când m-am trezit.Am ieșit afară să o caut, găsind-o scăldându-se goală în apa oceanului.Era prima oară când îi văd corpul superb, mai frumos decât majoritatea membrelor industriei porno pe care le urmăream cu sete acasă.Avea părul blond, sâni mari, naturali și un fund bombat, urmat de niște șolduri pe măsură.
Când a văzut că mă holbez la ea, și-a acoperit sânii cu brațul și vaginul cu cealaltă mână, ieșind grăbită din apă.
-Intră și tu până mă usuc eu și pregătesc "masa".A spus ea, roșind după ce mi-a văzut erecția din pantaloni.
Am intrat în apă, spionând-o în timp ce se ducea după conserve.Ca să se usuce, nu se îmbrăcase încă așa că s-a aplecat în genunchi la groapa de provizii, arătându-mi splendoarea posteriorului ei.Am dat o labă în apă, după care am revenit la mal să mănânc.Mama era încă deprimată dar reușisem să o înveselesc un pic.Ne-am îmbrăcat apoi, după care am plecat să explorăm insula.Luasem cu mine toporul, în caz de orice. Mama mă ținea strâns de mână în timp ce avansam în inima junglei.Nu era nici urmă de vietate, doar multă vegetație și un lac în mijlocul insulei din care ne puteam hidrata.
În două săptămâni, ne-am obișnuit cu ideea că asta va fi noua noastră casă.Ne-am construit o colibă și am cartografiat toată insulița cu o foiae A4 și un creion luate din iaht.Mama era acum veselă și plină de viață, pentru că și-a dat seama că scăpase de grijile serviciului și stresul pe care i-l făcea tata acasă.Renunțasem amândoi la haine, folosindu-le ca protecție pentru tavanul colibei.După ce ridicasem căsuța singur, mama mă vedea acum ca pe bărbatul ei, uitându-se la mine cu alți ochi.Noaptea, dormeam amândoi înghesuiți pe un pat de frunze, și simțindu-i corpul gol al mamei, aveam imediat erecție, la care se vedea că femeia poftește dar nu îndrăznea, crezând că eu nu o vreau.
În următoarele zile, când se ascundea după copaci sau după vreo stâncă să se masturbeze, mă duceam și eu, să fac la fel uitându-mă la ea.O lăsam apoi să mă vadă și plecam.Cu asta, plus palmele pe care i le dădeam la cur când trecea pe lângă mine și tentativele eșuate de sărut pe buze, trebuia să își dea seama că o vreau și eu.
În amiază, stăteam pe bancheta iahtului, savurând fiecare câte o nucă de cocos.Fără să vrea, mama își vărsare un pic de lapte pe vagin, iar eu din reflex, am luat unul din prosoapele pe care le aveam la uscat lângă noi, să o șterg.Îi frecam ușor zona respectivă, crescând ușor ritmul.C...



    Login