Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera
Autor : fightclub2 - 2020-01-28
Citita de 19627 ori - Nota 8.39 (251 voturi)
Acum, ca imi amintesc astfel incat sa pot alcatui aceasta scriere, ma intreb oare ce mai face? Am cautat-o pe Facebook..., dar nu am gasit-o.
Erau anii 90 si viata era grea. Eu aveam 10 ani si nu stiam asta - pentru mine totul era o descoperire si o incantare mai ales ca parintii mei prinsesera trenul capitalismului devreme, se lasasera de job-uri anoste si fara viitor la stat si incepusera o mica afacere care inflorea.
Pentru noi, in casa noastra mare si umbroasa, cu masinile noastre straine si cosul plin de cumparaturi de la noile supermaketuri deschise, era ok. Pentru cei din jur insa, lipsa de oportunitati ii aducea in situatii greu de inteles acum, in zilele noastre.
Asa a fost si cazul Gabrielei, o verisoara de-a doua de-a mamei mele care, venita in Bucuresti disperata sa-si gaseasca ceva de munca, a apelat la mama, sa o gazduiasca cateva zile pana isi gaseste ceva convenabil.
Mama i-a oferit o camera mica si intunecoasa la demisol dar curata, un loc in care depozitase ceva mobila pe care o schimbasem dar de care nu se indura sa o arunce fiind inca in stare buna. Un pat, un sifonier mic, un birou, o comoda, o etajera si covorul din dormitorul meu pe care mama il schimbase curand. Nu era mult dar era gratis si Gabi era recunoscatoare.
Stand cu noi, mergand ziua la interviuri si seara participand la diverse treburi casnice, mama a vorbit cu tata si l-a convins ca ar fi mult mai bine daca am pastra-o noi ca menajera interna si pentru ca stia ca invatase foarte bine in liceu, poate ma mai ajuta si pe mine cu temele.
Tata a fost de acord si asa a inceput viata noastra sa o includa si pe Gabi, menajera-meditatoare, un semn clar ar burgheziei capitaliste reinstaurate.
Spun ca erau vremuri grele si unii mai putini norocosi se gaseau in pozitii de neimaginat acum fiindca un om ca ea, o femeie de 32 de ani, placuta, inteligenta si foarte muncitoare nu ar accepta acum nici in ruptul capului sa fie menajera interna pe un salariu mic, suficient cat sa poata trimite acasa, la Vaslui o suma de bani care sa-i ajute parintii sa-i creasca cei doi baieti.
Era divortata recent de un sot abuziv, una dintre putinele femei suficient de curajoase sa faca asta in acele vremuri si casnica fiind a trebuit sa inceapa de la 0, sa plece de-acasa si sa-si caute un loc de munca, ceva, orice, care sa o ajute sa-si creasca copii, sa-si stinga din minte ideea ca poate a gresit parasind casa in care avea, de bine de rau, de toate, ma putin liniste.
Gabi era o femeie slaba, inalta peste medie cu un corp pe care nu l-am regasit la foarte multe femei : avea sanii foarte mici, desi se incapatana sa poarte sutiene cu bureti se vedea clar ca nu o ajuta datorita golului creeat in partea superioara, solduri foarte late, un fund mai degraba lat decat bombat si pulpe groase, mult mai groase decat gambele si gleznele. Avea pielea usor aramie, bronzata (asa cum au multe femei de la tara) fara prea multe alunite, puncte sau cosuri. Pielea ei lucea in lumina si parea a fi uscata si curata ,probabil fiind unul dintre acei oameni care au fost feriti toata viata lor de cosuri si exces de sebuu. Era tunsa scurt si avea un par foare negru si des si purta o freza baieteasca, intr-o parte. Ochii ii erau mari si negri, buzele subtiri si dintii frumosi, albi cum nu mai vazusem care contrastau foarte bine cu aramiul pielii ei.
Era o femeie interesanta, acum ma gandesc, atunci nu mi-a zis nimic. Furasem de la mama niste reviste Burda unde apareau niste tipe in costume de baie. Alea erau blonde ,cu pielea alba si sanii mari, si pentru acel moment ,ele erau standardul meu de frumusete.
Eram singur la parinti, un pusti inalt si usor durduliu in prag de pubertate,citeam mult si aveam putini prieteni. De fapt, vara aproape niciunul. Cartierul nostru, unul foarte vechi de case, nu avea prea multi copiii, in contrast cu cele de blocuri si eu oricum eram genul de copil care mai bine citeste, se joaca pe calculator si se masturbeaza decat sa iasa afara si sa socializeze. Aveam multi prieteni la scoala dar imediat ce venea vacanta de vara, ma trezeam trei luni in casa noastra mare si racoroasa, singur aproape mai mereu....cu exceptia verii in care a stat Gabi la noi.
Mi-o frecam cu sarg de cateva ori pe zi, mai ales ca recent descoperisem legatura dintre pozele acelea cu femei in costum de baie si viteza cu care vine orgasmul. Cred ca o faceam constient de pe la 7-8 ani dar mecanic ,fara sa-mi dau seama care e rostul acelui obicei, stiind doar ca-mi place. A fost nevoie de ceva vreme sa ma dumiresc ca daca o fac si ma gandesc la o femeie, placerea vine mult, mult mai repede.Acum ca aflasem, nu pierdeam aproape niciun prilej sa o fac, mai ales vara, in camera mea racoroasa de la etaj unde auzeam pe oricine dorea sa ma viziteze cum urca scarile vechi de lemn care scartaiau oricat de incet ai incerca sa pasesti.
Imi placea Gabi, si ea pe mine. Avea un pusti de varsta mea si mereu imi povestea de el si cum m-as fi inteles cu el daca ar fi fost acolo. Cum semanam in multe privinte, mai ales in antipatia noastra fata de matematica (pe care Gabi o iubea) viteza cu care murdaream hainele si sosetele si faptul ca nu purtam papuci prin casa...precum si alte nimicuri.
Vorbea mult si era vesela. Situatia ei nu era grozava dar era fix ce isi dorea atunci - un nou inceput, ceva stabil si sentimentul ca lucrurile sunt stabile si evolueaza pozitiv.
Mi se pare curios acum ca o buna parte din timpul petrecut la noi, desi eu stiam exact ca ma intereseaza femeile si ma masturbam cu placere gandindu-ma la ele, eu nu am privit-o pe Gabi ca fiind o femeie interesanta, in acel sens. Adica felul ei de a fi, deschis si prietenos, hainele ei simple, formele ciudate, deloc ca in reviste...ma faceau sa o simt mai degraba ca pe o sora cu mult mai mare decat ca pe o femeie despre care as putea sa visez cum noi doi am face ceva.
Nu stiu exact ce visam eu ca le fac femeilor fiindca nu vazusem inca un porno dar sigur nu am visat asta despre Gabi, nu la inceput.

Vacanta de vara incepuse de cateva zile si parintii mei erau plecati pentru o saptamana. De cand venise Gabi incepusera sa cutreiere tara dupa marfa amandoi. Cand eram doar noi, erau nevoiti sa plece pe rand ca sa ramana cineva cu mine dar acum se bucurau ,cred, si de ceva timp impreuna doar ei doi, pe langa scopul declarat de business.
Eu incepusem seia "Ciresarii" si nu o mai dadeam jos din mana, Gabi isi vedea de ale ei prin casa si se tot lua de mine ca nu ies, ca nu ma bucur de soare.
Casa noastra era umbrita de doi nuci batrani, asezati chiar la intrarea in curte. Era o casa veche, cu tavan inalt si foarte racoroasa. Imi place sa stau in varful patului ,cu geamul deschis si sa citesc. Canicula nu ajungea la mine decat prin cateva adieri slabe de vant cald care reuseau sa treaca de frunzisul nucilor si mi-era bine asa. Gabi pe de alta parte, iubea soarele si iesea des din casa cu diverse comisioane si aproape de fiecare data se ruga de mine sa o insotesc. Eu nu, si nu.
Intr-o zi, pe la amiaza, terminand un volum din serie, am descoperit cu stupoare ca imi lipseste urmatorul! Bibiloteca era aproape si fara sa ma gandesc prea mult ,m-am imbracat si am iesit din casa, luand la mine doar niste bani. Gabi era plecata si cand m-am intors am descoperit ca nu pot intra prin fata fiindca ea inchisese poarta, asa cum facea mereu, gandindu-se ca eu sunt acasa si citesc. Eu nu imi luasem cheia asa ca am fost nevoit sa sae gardul din spate, mult mai mic si accesibil si sa intru prin bucatarie. In drumul meu spre usa, treceam pe langa geamul camarutei ei si auzind-o dinauntru cantand, m-am hotarat sa o sperii ea fiind probabil convinsa ca eu sunt sus si citesc.
M-am apropiat de geam care era deschis, aflat la nivelul solului si chiar cand am vrut sa spun cat de tare pot "BAU!" m-am oprit si m-am tras in spate :
Gabi era in camera, intr-adevar., canta, intr-adevar dar tot adevarat era s ifaptul ca era doar in chiloti si un maieu, postura in care nu o mai vazusem niciodata.
Mi-a fost rusine sa imi continui planul dar in loc sa ma departez si sa ocoloesc fereastra in drumul meu spre usa, ceva m-a facut sa ma apropii incetisor si sa trag cu ochiul.
In acel moment ,Gabi a devenit femeie, in ochii mei.Da, nu era ca cele din reviste dar era....reala si, sincer, foarte sexy in acel moment.
Statea in fund, turceste, cu picioarele incrucisate, fredona o melodie si isi facea unghiile. Purta niste chiloti foarte mici u talia ridicata, asa cum nu mai vazusem vreodata, nici macar in...



    Login