Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera (4.5)
Autor : fightclub2 - 2020-01-31
Citita de 14658 ori - Nota 8.37 (215 voturi)
Am adormit in cele din urma si nu m-am trezit pana cand Gabi, deja in costum de baie, m-a zgaltait, nerabdatoare
- Hai! Ce faci? Daca dormi pana diseara nu mai dormi la noapte! Mai sunt trei ore de soare, hai la plaja!

M-am ridicat in capul oaselor si o durere de spate, umeri si cap incepuse sa se contureze destul de pronuntat. Indeajuns incat sa cad la loc pe pat si sa zic

- Nu stiu ce e cu mine, nu mi-e bine...ma doare tot, cred ca e de la caldura - am spus vadit obosit si amarat ca nu pot sa-i fac pe plac.

- Off...ce ma fac eu cu tine! spuse ingrijorata Gabi.
- Du-te singura, eu mai dorm putin si ne vedem diseara - am spus eu serios si cat de convingator puteam.
- Nu pot sa las un copil singur in camera, spuse Gabi ca pentru ea.
- Nu mai sunt asa copil si poti! Am protestat eu clar nemultumit. Te rog, nu ai venit aici doar sa dai dupa mine...mi-as dori sa mergi, stiu ca iti place mult...
Gabi s-a gandit, razgandit....apoi ,ca un copil care gasiste o solutie, s-a intors pe mine si mi-a zis

- Bine ,ma duc. Las vorba la hotel ca esti singur in camera, usa deschisa, cheia la tine. Cum iesi din hotel prin spate, cica e o poteca spre plaja. O sa ma asez la primul petec de nisip pe care il vad si o sa pun cearceaful asta rosu. Daca te simti mai bine, stii unde ma gasesti. O sa stau pana la 8 si apoi o sa merg la farmacie sa iau ceva pentru tine....
- Bine...super...am zis eu molesit de durerea de cap pe care o aveam si care simteam ca imi rupe capul in doua. Tot ce doream era sa adorm...si am adormit chiar cand am auzit usa inchizandu-se in urma ei.
Soarele scazuse mult in intesnitate si in camera era o caldura placuta, suportabila. Miroasea a natura si padure si mare si tocmai in acel scenariu idilic eu tremuram ca inghetat ,invelit cu ambele paturi.

M-am trezit cand era noapte deja si aerul devenise putin cam rece. Ma dezvelisem dar, din fericire nu mai aveam nici frisoane ,nici durerea de cap. M-am ridicat la marginea patului, cautand-o instinctiv pe Gabi dar am realizat repede ca sunt singur inauntru si ridicandu-ma cu teama in picioare am observat ca toate simptomele de dupa-masa, disparusera.
Fericit ca nu voi mai sta in calea planurilor ei si ca ma simt mai bine, m-am dus la baie si apoi am inceput sa cotrobai prin bagaje dupa ceva de mancare.
La scurt timp, s-au auzit voci pe hol - o voce de femeie razand si una de barbat care ii povestea ceva. S-au apropiat de usa noastra si in loc sa treaca mai departe, am auzit usa deschizandu-se.
La naiba! cineva gresise usa si camera ,m-am gandit instant si am cautat sa pun ceva pe mine fiindca tot in chiloti ramasesem.

Usa s-a deschis, s-a aprins lumina in hol si....era Gabi impreuna cu un tip, inalt si bine facut, unul dintre putinii barbati pe langa care Gabi putea sa para cu adevarat mica.
Avea o voce placuta, pielea bronzata si parul mediu, carliontat.

- El e pacientul? Salut amice! a zis tipul din hol.

S-a apropiat de mine si am putut observa ca desi era in short de baie si tricou, tipul avea si un stetoscop de gat.

- Eu sunt Marius, sunt medic. Mi-a zis prietena ta ca nu te simti bine, pot sa te consult?

- Aaa, acum ma simt foarte bine,multumesc. Eu...eu sunt Adi. I-am intins eu mana ferm.
In mod normal imi placeau doctorii. Eu insumi visam ca la un moment dat sa ajung medic...si am si ajuns de fapt dar in acele momente nu ma puteam gandi decat la faptul ca Marius era un barbat foarte frumos, Gabi era o femeie foarte sexy si amandoi radeau pe hol ,pana sa intre....

- Bine Adi, hai sa ma uit putin la tine, nu dureaza mult! mi-a spus Marius prietenos si convingator. Nu am protestat, mi-a facut un consult foarte riguros (acum ca imi amintesc) si i-a spus vesel Gabrielei ca nu-i mare lucru, am fost doar foarte deshitratat si am avut o stare trecatoare.

- ne vedem intr-o ora jos? a spus el ,pe jumatate iesit pe usa.
- Da....cred. Sa vad cum se simte Adi, spuse incurcata Gabi.
- Cred ca va fi ok. In plus ,trebuie sa manance, nu? spuse zambind Marius si inchise usa dupa el.

Gabi s-a apropiat de mine ,m-a pupat pe frunte si m-a luat in brate simtindu-i pielea calda de la soare dar si costumul de baie ud si rece pe care inca il avea pe ea.

- De unde il stii pe Marius, am intrebat eu ingrijorat.
- Pai sta in camera lipita de a noastra! A iesit la plaja cu colegul lui exact cand ieseam eu. Cand m-am asezat pe plaja s-au asezat in acelasi loc cu mine...si au intrat in vorba. Sunt de treba ,medici aici la hotel. Sunt o echipa de patru. Azi sunt ei liberi, maine vor fi ceilalti. Sunt foarte simpatici si ne-au invitat la cina, cica au mancat deja in toate restaurantele din statiune si stiu ei unul foarte bun!

Imi venea sa-i spun ca nu vreau sa am de-aface cu ei! Si totusi, parea asa placut impresionata de oamenii astia ca mi-a fost rusine sa-i zic.
A fugit repede in baie, a facut un dus si, cand apa s-a oprit...am auzit-o dinauntru chemandu-ma.
- Adi, adu-mi te rog geanta mea mica galbena...
- Care? o intreb eu nedumerit.
- Una mica galbena, deasupra geamantanului negru! se auzi din baie nerabdatoare Gabi.
Am cautat-o ,am gasit-o si, instinctiv am deschis sa vad ce are in ea. Chilotei si sutiene. Toate culorile, toate modelele. Probabil toooate obraznice. Si ceva de machiaj ,creme...chestii de femeie.
Am inchis repede geanta, am fugit la baie ,i-am dat-o prin usa si m-am rusinat putin fiindca eram asa bagacios.
Pe loc ,apoi ,m-a cuprins gelozia! Daca isi punea chilotei si sutien sexy ,se machia, oare dorea sa faca sex cu Marius sau colegul lui?
A iesit din dus vesela ca de obicei, purtand un triocu lung si larg pe care il purta uneori prin casa la Bucuresti si care abia ii acoperea chilotii. De ce oare a iesit asa? La pranz nu avea nicio problema....
Am urmarit-o ,cum aveam deja deprinderea bine inradacinata si am descoperit repede ca acum purta chilotei tanga, rosii. Nu am ghicit materialul sau forma completa dar am legat asta de tricoul cel lung si larg si faptul ca Gabi se considera prea provocatoare pentru mine in acele momente.
Deci da, s-a imbracat sexy....m-am gandit eu cu amaraciune si gelozie...
A tras pe ea o rochita de vara in mai multe culori (deh ,anii 90) tot in stilul in care ii venea cel mai bine - stramta sus, evazata jos, si-a pus in picioare niste sandale si s-a uitat la mine ingrijorata :

- Adi...vii si tu, nu?
Sincer? nu as fi mers! Dar...eram gelos, trebuia sa o pazesc!
Am sarit repede in dus si apoi in niste haine mai de bine si iata-ne cu o intarziere de doar 10 minute ,jos in fata hotelului.

Era un aer minunat de vara la mare. Nu cald, nu inabusit. Nu cum simteai la nici 300 de km mai la vest. Un vant usor adia prin frunzele copacilor si muzica se auze din mai multe directii.
Barbati ,femei si copii, bronzati ,veeli, coborau din hotel si se raspandeau pe strazile statiunii, la fel si noi, acompaniati de cei doi barbati tineri si frumosi.
Marius si Paul aveau fiecare 26 de ani. Erau stagiari sau cum se numeau pe vremea aceea. Erau din Iasi si gasisera oportunitatea perfecta de a face un ban si a merge la mare - medici pentru hotelul nostru si inca cateva. Paul era mai scund putin decat Marius si era tuns scurt. Bronzat, cu ochii albastri, avea ceva deosebit in privire - parea mereu vesel, la fel ca Gabi.
Imi placea mult mai mult Paul, asta si pentru ca vorbea mult mai putin cu Gabi si foarte mult cu mine. Se pare ca citisem amandoi aceleasi carti si ma tot intreba din ele, foarte bucuros ca "pustii din ziua de azi mai citesc". Imi explica chestii si cand a auzit ca mi-as dori sa ma fac medic a inceput sa-mi explice si mai multe.
Gabi a luat-o in fata cu Marius povestind si razand, eu ma ramas in spate cu Paul.
Cand ai 10 ani si esti gelos ca o femeie de 32 flirteaza cu un barbat de 26 nu esti gelos de-a binelea.. Cumva, in adancul sufletuliui stiam ca asa trebuie sa fie si Marius era un tip ok... Stiam ca nu pot fi in locul lui, ca totusi imi lipsesc cel putin 10 ani. Problema era ca mi-era greu sa ma abtin si frustrarea ca sunt inca un copil ma paraliza cand il vedeam pe Marius ,cu cata usurinta o aitngea sau o lua de mijloc. Abia o cunoscuse!
Am fost ,am mancat apoi ne-am dus la complexul Prichindel si m-am dat in toate tiribombele posibile, ne-am plimbat pe malul marii noaptea. Sincer? a fost foarte frumos. Daca scot din context ca eu eram foarte preocupat erotic si emotional de Gabi ,categoric fusese o seara reusita.

Intorsi la hotel, eram frant. Incepusem iar sa am durerea de cap si frisoanele. Marius zicea ca e normal, sunt doar obosit. Trebuie sa dorm si maine ma voi reface.
Gabi mi-a dat un paracetamol, m-am pus in pat...si chiar daca as fi vrut sa mai pot sa o privesc cum se schimba, sa mai povestesc cu ea...nu am reusit. am inchis ochii si, i-am mai deschis doar peste cateva ore.
Cred ca era trecut de miezul noptii cand m-am trezit din nou, cu o sete teribila. Frisoanele si durerea de cap disparusera din nou...
M-am ridicat cu grija sa nu o trezesc pe Gabi, m-am dus pana la baie ,am aprins lumina, am facut pipi, am baut cata apa am putut si, am decis sa las lumina la baie aprinsa ca sa pot vedea prin camera unde sunt bagajele, sa controbai dupa ceva de mancat.
O raza de lumina de la baie se prelingea pe patul nostru si, la un moment dat, am observat ca eram SINGUR IN CAMERA!
Da, Gabi lipsea.
Mi-au trecut tot soiul de ganduri prin minte....care mai de care mai fataliste dar pana sa ma apropii de balcon si sa aud muzica si zgomot din camera de langa, nu m-am gandit ca ar putea fi la Marius si Paul.
Am iesit pe balcon si briza rece m-a inviorat pe loc.
Din camera de langa se auzeam voci care glumeau si radeau. Nu intelegeam exact ce zic dar, era sigur ca se distrau. Era si o voce de femeie si am recunoscut-o foarte repede ca fiind a Gabrielei.
M-a cuprins atunci un sentiment de neputinta si deznadejde cum rar mai simtisem. Nici gelos nu mai eram....simteam doar ca e natural ca adultii sa se distreze noaptea si copii sa doarma.
Am vrut sa ma intorc in camera si sa incerc sa dorm dar, bineinteles ca nu am reusit. Ba mai mult, observand ca peretele de plastic care departea camerele avea o nisa subtire unde era prins si prin care razbea lumina de dincolo, m-am apropiat sa vad, poate pot privi inauntru.
Prin nisa aceea se vedea doar jumatate din usa lor de la balcon si din aceea jumatate doar o parte lasa sa privesti in camera din cauza draperiei. Era suficient fiindca, la acel moment , Marius, Paul si Gabi erau pe pat, beau ceva din niste pahare si jucau carti. Gabi era intre ei, si o vedeam bine. Nu mai era in rochie, avea doar tricoul acela larg pe ea iar Marius si Paul erau la bustul gol ,in short de baie.
Faceau tot felul de glume pe seama jocului si, la un moment dat ,Marius a inceput sa rada zgomotos si l-am auzit clar spunand :

- Ai pierduuut! TA DA DA DA! S-a ridicat in picioare si a inceput sa danseze prosteste.
Gabi si-a pus mana la ochi si a zis ,cred, "nu e corect!"
- Reguilile sunt reguli. Scapi de tricou! Spuse Paul care pana la momentul ala mi se paruse deloc interesat de ea. Acum ,era clar altfel.
Gabi s-a indreptat, a pufnit in ras si ,incercand apoi sa fie foarte serioasa, si-a ridicat tricoul de pe ea ,si intr-un final ,foarte incet, l-a dat jos.
Sanii ei mici, foarte usor departiti printr-o umflatura de pieptul ei musculos si bronzat, sfarcurile ei lungi si negre/cafenii, luceau in lumina lustrei, la vederea celor doi barbati care, pentru cateva secunde amutisera.
- Wow ,a zis Marius...ce sani frumosi ai...
- Da, asa frumosi ca nu sunt deloc! spuse rosie ca racul la fata Gabi.
- Nuu....daca nu erau ,nu as fi simtit pofta asta nebuna de a rontari unul din sfarcurile tale! spuse Marius, clar hipnotizat de ceea ce vedea.
- Pot? intreba el, inainte ca Gabi sa poata spune ceva.
- Ia vezi...poti? raspunse Gabi pe un ton...un ton pe care am auzit-o folosindu-l doar cu Angi.

Marius s-a apropiat de sanii ei si alegandu-si-l pe cel din partea lui, a inceput sa il suga si sa il muste usor. Paul, fara sa intrebe, l-a luat pe cel ramas si a facut la fel.
Gabi a inchis ochii si apoi ,dand capul pe spate, i-a cuprins pe cei doi cu bratele si-a strans tare la pieptul ei, gemand de placere.
- Ahh...mai tare ,muscati-ma! Da, asa. Ohh...nu ,nu te opri. Doare, dar imi place. s-a putut auzi vocea ei ca raspuns la ceva ce a intrebat-o Marius dar eu nu am putut auzi.
Povestea asta a continuat cateva minute bune in care Gabi a gemut si a scapat scancete de durere dar ,in loc sa-i indeparteze ,ii tragea si mai aproape de pieptul ei.
Marius bagase o mana in chiloteii ei rosii si o misca incet ,metodic si apasat in sus si in jos.
Gabi a inceput atunci sa se inconvoaie si sa tremure usor, coborand mainile de pe capul lor si adancindu-le in shorturile lor. Intai a scos din al lui Marius o pula zdravana si lunga pe care o tinea strans in pumn si o misca exact cum facea el cu mana in chilotii ei, apoi pe a lui Paul ,mai scurta dar mult mai groasa, procedand la fel.

In momentul ala ,eram paralizat de ceea ce vedeam dar era atat de interesant incat uitasm de orice forma de gelozie. Tot ce mi-as fi dorit ar fi fost sa fiu acolo langa ei, invizibil si sa pot vedea totul ,mult mai bine. Ma dureau ochii in pozitia in care ma straduiam sa vad prin aceea crapatura minuscula si acestia imi jucau feste. Imaginea se incetosa uneori, ma indepartam ,ma stergeam la ochi si apoi ma apropiam din nou - mai atent. Fortandu-ma si mai bine sa vad ce se petrece inauntru.

Marius a tras-o pe Gabi de mana, luandu-i o de pe pula, s-a ridicat si s-a dus in stanga, unde eu nui mai vedeam. Apoi ,mana lui ,la luat-o usor de umeri si a indreptat-o spre el, intocand-o spre dreapta (stanga mea). Nu mai vedeam mare lucru. Marius disparuse de tot din peisaj, Gabi era mult in stanga, i se mai vedeau doar umerii si putin din cap si Paul pe la spatele ei, intors si el incepuse cu manadoua mainile sa ii faca ceva. Nu vedeam ce...
La naiba! Nu aveam ce face....Ori ma lasam de privit ,ori incercam cumva sa ajung in balconul lor! La aproape 11 ani, ce sa faci? Evident ca incerci sa treci dintr-un balcon in altul ,la 12 noaptea, la etajul 6.
M-am suit cu grija pe balustrada, m-am prins de niste chingi pentru intins sfoara de rufe care se aflau pe ambele parti ale panoului si ,cu grija, am trecut in balconul lor. Am avut un moment de ezitare cand m-am dat seama ca doar mainile si labele picioarelor se mai aflau in interior....si briza aceea racoroasa imi mangaia neplacut spinarea...dar nu m-am lasat ,mai ales ca, incepusem deja sa vad ce se intampla in camera!
Marius, in picioare, o tinea pe Gabi de cap si o ghida cu grija si atentie, in ce mod sa-i suga pula. Da, pula aceea lunga intra in gura ei, se apropia aproape de tot de ea, Gabi se ineca usor si in acel moment Marius se departa, o lasa sa respire si repeta miscarea.
Paul ,pe la spatele ei, avea o mana in chiloteii rosii si o alta o freca infrigurat pe sani. Cu buzele o saruta pe gat, cu dintii o musca usor de lobii urechilor.
Gabi se unduia si se arcuia intre ei, ge...



    Login