Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera (4)
Autor : fightclub2 - 2020-01-30
Citita de 13148 ori - Nota 8.39 (195 voturi)
Intrasem deja bine in Iulie si se apropia cu pasi repezi data de 15 cand incepea tabara la mare pe care parintii mei o platisera.
Eu, daca in martie cand m-au intrebat, am zis cu jumatate de gura ca "da...vreau sa merg" ,acum nu as mai fi vrut nici in ruptul capului!
Pe de alta parte, mama si tata venisera acasa si stateau mai mult cu noi. Ma simteam ciudat ca desi ii iubeam foarte tare si imi placea prezenta lor, imediat dupa venirea lui Angi si toate evenimentele recente, tot ce imi doream era sa plece din nou, sa raman iar singur cu Gabi, doar noi doi.
Pe 15, cand trebuia sa plec in tabara, primea si Gabi concediu sa poata merge la Vaslui. Plecase doar doua weekend-uri pana acum din aprilie incoace si ii era dor de copiii ei. Ma resemnasem cu ideea ca, oricum si daca plecam in tabara, si daca nu, tot fara Gabi as fi ramas doua saptamani asa ca, cu chiu cu vai, incercam sa accept ideea ca voi merge la Costinesti, alaturi de multi alti copii straini si voi incerca sa ma distrez desi nu stiam exact cum.

- Poftim?!!?! aproape ca tipase mama in telefon.
- Doamna, asta e inconstienta! De ce nu ne-ati anuntat!? Trebuia noi sa sunam, in prag de plecare ca sa ne spuneti ca nu se mai tine tabara?!
- Si ce daca s-a imbolnavit supraveghetorul principal? Ce fel de institutie aveti daca nu puteti inlocui un singur om?!....

Dupa ce a mai ascultat cateva minute explicatiile celei de la celalalt capat, mama a inchis telefonul imbufnata si i-a zis tatei care venise aproape de ea ingrijorat :

- Au anulat tabara...nesimtitii nici nu ne-au sunat sa ne anunte. Veneam ca prostii la autocar cu bagajele facute si am fi asteptat acolo ca idiotii pana cand am fi aflat ce se intampla! Bine ca am sunat sa cer detalii....
- Pai ce facem? Spuse tata ingrijorat. Noi putem sta cu el o saptamana dar apoi avem si noi bilete acolo...si nu il putem lua. Gabi i-am promis ca poate sa mearga la Vaslui....il lasam singur?
- Singur pe dracu...cum sa-l lasam singur? are 10 ani! se uita mama exasperata la mine.
- Si ii placea asa de mult la mare....spuse tata ca pentru el.
- Stai! se lumina tata la fata. Unde e Gabi?
- In bucatarie cred....de ce? Sa nu cumva sa ii spui ca nu o mai trimiti in concediu ca te omor! Are si ea copii!....spuse mama ingrijorata.
- Nu nu, am o idee - zise tata inviorat.

Pleca din camera, lipsi 5 minute apoi veni inapoi victorios :
- E de acord! si le facem pe toate ,o sa vezi!

Lua telefonul in mana, scoase o agenda, cauta infrigurat un numar ,il gasi, forma, astepta batand scurt si des din picior si cand raspunse ,incepu urmatoarea conversatie :

- Alo, Misu? Sebi aici. Cum care? esti tampit? Vrei sa merg la politie sa le zic ce am facut noi in 87? (rade)
- Da ma ,stiu ca glumeai.
- Ia zi, poti sa-mi dai si mie un apartament de pe 15 pana pe 20-21?
- Cum sa nu poti? Ce daca e sezon? Asculta atent. Stii cobra aia a mea din 85? Da, aia automata. Ti-o dau cu 3000 daca ma ajuti acum. Hai ,vezi ce poti sa faci.
- Aha...doar o camera poti....bun. BIne. Fie ,iti confirm in 10 minute dar sa stii ca nu-ti mai vand cobra.
- E pe dracu ,consuma mult...zici ca sunt strugurii acri! Sa nu mai apesi ambreiajul niciodata...he he, Misule...ai vrea tu.
- Bine ,te anunt, te pup ,ai grija.

Intre timp venise si Gabi in camera. Eu si mama ne uitam la ei ca la urs, neintelegand despre ce este vorba. Tata, se uita la toti apoi la mama si ii spuse :

- Draga,am vorbi cu Gabi si a fost de acord sa mearga ea cu Adi o saptamana la mare si sa-si amane concediul cu o saptamana si apoi ea a zis ca daca vrem il ia la Vaslui ca e frumos acolo si are un baietel de varsta lui. Cand se intorc, noi vom si intorsi, si gata. Mai e putin si incepe scoala! Toata lumea multumita.
Mama se uita la Gabi, apoi la mine...
- Esti sigura ca vrei? E foarte bine daca zici nu, sa nu crezi ca ai vreo obligatie fata de noi, nu vreau sa te fortam sa faci asta....
- nicidecum! se apara Gabi. Ador sa merg la mare...si nu am mai avut posibilitatea sa ajung de 5 ani...Daca Dvs. vreti, cu mare placere il duc pe Adi...Doar ca, stiti, cam ce bani am pus deoparte, eu am luat cadouri pentru Vaslui...
- Ei pe naiba! evident ca platim noi tot, se supara tata.
- Singura problema e ca nu am reusit sa rezerv un apartament si va trebui sa imparti o camera cu porcusorul asta!
- Daca el e de acord, eu nu am nimic impotriva, chicoti Gabi.

Mama si tata se uitara la mine, care tacusem pana atunci ,desi intreg planul se invartea in jurul meu si dandu-mi seama tarziu ce vor de la mine ,am zis cat se putea de entuziasta :

-DA! bineinteles! E perfect asa!

Tata zambi, puse mana pe telefon, il anunta pe Misu ca accepta camera si apoi toata lumea se dispersa pe unde avea treaba prin casa. Eu, m-am dus direct in camera mea si in cinstea noilor vesti am tras o laba monumentala cu tematica : Gabi in costum de baie pe plaja, Gabi in chiloti dormind langa mine ,Gabi....intelegeti voi.

Veni si ziua plecarii care parca ,nu mai venea. Daca pana atunci numaram zilele cu amaraciune, de la veste ca voi pleca cu Gabi, le numaram cu nerabdare.
Tata a incarcat bagajele in portbagaj si uitandu-se la mine ,ma intreaba despre Gabi.
Tocmai cand sa-i raspund, o vedem si pe ea venind grabita, scuzandu-se ca intarzie dar nu-si gasise nu stiu ce pereche de sandale.
Era asa draguta! Purta o rochie galbena cu dungi albe (sau alba cu dungi galbene!) ,destul de scurta ,cu bretele subtiri care se mula ca un maieu stramt pana in talie si apoi se despartea de corp pana la o palma de genunchi, saltand voios in sus si in jos odata cu mersul hotarat al Gabrielei.
Niciodata nu am stiut daca asa avea ea tenul ,aramiu, sau era in permanenta bronzata dar mereu mi s-a parut foarte sexy contrastul intre culorile deschise pe care deseori le purta si culoarea pielii ei.
Ne-am suit in masina si in buna traditie a traficului bucurestean de vara, pana in epoca Dragnea cel putin, am ajuns la gara in 10 minute.
Tata nu gasise bilete cu locuri asa ca ne asteptau 3 ore de stat in picioare si in caldura dar, jur ca nici eu, nici Gabi nu eram altceva decat foarte fericiti!
Ne-am suit in tren, tata ne-a dat bagajele si ,facandu-ne loc printre o multime de oameni la fel de voiosi ca si noi, am gasit o parte de hol mai libera unde ne-am pus bagajel morman si, deschizand fereastra, am inceput sa ne uitam la cei de pe peron, cautandu-l din priviri pe Tata care ne facea cu mana.
Trenul s-a pus in miscare si, iata-ne, la drum, spre Neptun-Olimp in vremurile cand era mult mai chic sa mergi acolo decat la mamaia sau in Vama.
Evident ca tot drumul am batut campii despre ce si cum vom face cand ajungem, Gabi mi-a povestit despre ultima data cand a fost ea la mare iar eu am tot privit pe furis cum se conturau fesele ei rotunde si mari prin rochia care se lipise de ele ajutata de transpiratie si statul pe bagaje.
La Constanta trenul a stat foarte mult pana s-a schimbat locomotiva, prilej cu care energia noastra, cu toata bunavointa s-a dus pe apa Sambetei. Era ingrozitor de cald si vagoanele nu aveau aer conditionat. Trenul se aglomerase si mai tare cu turisti din Constanta si dupa ce am reusit intr-un final sa coboram la Neptun nu imi mai pasa nici daca ar fi fost sa fac sex cu Gabi si Angi in acelasi timp acolo in tren ,tot ce doream era sa cobor si...sa respir!
Pentru cine nu a mai fost la Neptun ,trebuie sa stiti ca statiunea se afla intr-o padure. Ca prin minune ,padurea e acolo si acum asa ca va recomand cu drag sa mergeti cand e foarte cald fiindc acolo...nu este.
Ne-am trezit din nou voiosi in drum spre hotel, care nu era foarte departe, mergand la umbra unor stejari stufosi, admirand peisajul de vacanta.
Oamenii erau veseli, copii sareau si se jucau, parintii carau dupa ei tot felul de ustensile de plaja...fete si femei umblau relaxate in chiloti si maieuri sau chiar sutiene...era raiul pe pamant.
Mai fusesem eu acolo si in anii trecuti dar acum era momentul in care aceea multitudine de femei de toate varste si toate formele in chiloti care mai de care mai obraznici, imi spunea si mie, in sfarsit, ceva!
Am ajuns in sfarsit si la hotel "neptun" ,perla statiunii, singurul de 4* si dupa ce am reusit sa il gasim pe Misu am platit ,am primit cheile si ne-am trezit obositi si istoviti in sfarsit , in camera.
Gabi si-a lasat jos bagajul si s-a lungit pe pat respirand usurata iar eu, am facut fix acelasi lucru langa ea. O auzeam cum respira, ii simteam parfumul discret amestecat cu putina transpiratie (e ok, mie si mirosul asta imi placea la ea cand il avea) ,am inchis ochii si ma gandeam exact la cat de buna si frumoasa este viata mea in acele momente.
- Vrei sa mergem la plaja? intreba ea.
- Off, sunt foarte obosit si e foarte cald, eu as vrea sa dormim putin...
- Bine ,ai dreptate. Oricum e abia 13 si soarele e foarte puternic acum. Eu ca sunt neagra nu patesc mare lucru dar tu ,branza cum esti ,o sa te fierbi! rase Gabi.
- Du-te tu daca vrei, i-am zis eu ,cu incredere.
- Nu nu. am venit aici impreuna, facem de toate impreuna. Suntem prieteni ,nu? Nu sunt dadaca ta. Zambi Gabi.
- Eu merg sa fac un dus si apoi faci si tu unul iar dupa dormim doua-trei ore si mergem la plaja odihniti ,bine?
- Bine, ii raspund eu usurat. Imi placea la mare dar pe vremea aceea nu prea erau umbrele pe plaja si nici lotiune cu factor ridicat de protectie nu prea gaseai iar eu eram acel gen de om foarte alb care niciodata nu se bronza decat daca era expus sedinte scurte la intensitate slaba. Exact opusul la ce am fi facut noi daca mergeam atunci. Probabil as fi facut insolatie si ar fi fost nevoie sa ne intoarcem la Bucuresti.
Din baie se auzea apa cum curgea si ,chiar daca nu mai aveam vlaga prea multa, tot m-am ridicat in umeri ca sa vad, daca usa de la baie era inchisa bine, daca avea gaura cheii libera...
Din pacate ,usa era inchisa si gaura a cheii nu avea asa ca m-am trantit la loc si, exact cand incepusem sa adorm, ca prin vis ,m-am trezit cu un prosop ud pe fata si o voce vesela si usor autoritara m-a somat :

- Treci in dus lenesule!

Deschid ochii si o vad pe Gabi zambind, purtand doar un maieu alb stramt , mulat pe sani iei mici si pe sfarcurile ei tari si lungi ,vizibile perfect dupa dusul pe care tocmai il facuse si...chiloti. Da, atat. Eram in RAI!
E drept, nu erau chiloteii ei obisnuiti tanga, dar stim deja ca Gabi nu purta niciodata chestii "de baba" si o adoram deja, cred, cu totii, pentru asta.
Erau cu talie mai joasa, albi din bumbac (ca si maieul) cu margini subtiri si ii taiau fesele ,reusind abia sa acopere o traime din acestea.
- Scuza-mi tinuta, zambi ea. E prea cald sa dormim altfel. Te deranjeaza?
- Nu! imi place. Am indraznit eu sa-i spun, ridicandu-ma sa merg la dus.
- Banuiam...spuse Gabi ca pentru ea.
- Fa dus, eu o sa despachetez putin si apoi dormim.

M-am dus in baie, unde era deja abur si un amestec placut de parfum si miros de sapun, abur si apa pe jos. Prosopul pe care mi l-a dat il luasem cu mine inapoi in baie si il miroseam cu nesat stiind ca a fost pe corpul ei.
M-am spalat cat de repede am putut si cand am inchis apa, aud o voce de-afara spunandu-mi sai-dau hainele sa le puna in sifonier. Le-am strans de jos, am deschis usa si i le-am intins scotand doar mana afara. Gabi le-a luat si a plecat cu ele iar eu am realizat cu stupoare ca altceva nu mai am sa pun pe mine.
- Gabi? imi dai ceva sa pun pe mine te rog? am mieunat eu pleostit din baie.
Dupa cateva secunde, usa se deschise si mana ei imi intinde doar o pereche de chiloti.
- Atat? intreb eu speriat.
- Eu port mai mult? se auzi vocea ei vesela din spatele usii.

Incurcat dar deopotriva excitat de situatie, termin sa ma sterg, imbrac chilotii respectivi si ies din baie cautand-o cu privirea.
Nu trebuia sa fac asta fiindca am gasit-o cu spatele la mine, cotrobaind pr...



    Login