Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera (3)
Autor : fightclub2 - 2020-01-29
Citita de 11815 ori - Nota 8.38 (194 voturi)
In ziua in care trebuia sa vina Angela (Angi pentru prieteni) Gabi a fost foarte agitata si a petrecut neobisnuit de mult timp in camera ei. Atat de mult incat m-a facut curios si m-am trezit iar pandind la geamul ei.
Ma lasasem de sportul asta de ceva vreme fiindca nu o gaseam aproape niciodata in ipostaza sexy in care am gasit-o atunci, prima oara. Tot timpul era imbracata in hainele ei si nu reuseam aproape nicidoata sa prind momentul cand, macar se schimba.
De data asta insa, era in camera pe timp de zi, putin dupa pranz, de o ora deja - lucru pe care nu il facea aproape niciodata.
M-am apropiat incetisor de fereastra si, privind inauntru am descoperit cu mare satisfactie da, da, era iar in chiloti si sutien.
De data asta insa, erau negre dintr-o dantela transparenta. Gandindu-ma mai apoi la aceste momente am realizat ca daca prima data era intr-o lenjerie sexy dar normala, de zi cu zi, acum purta ceva sexy - special. Ceva de ocazie.
Chilotii aveau o talie mult mai joasa, ceea ce facea ca marginile subtiri si elastice sa-i patrunda si mai mult in solduri, mult prea late pentru acel gen de chiloti. Triungiul mic din centruera transparent cu ceva model din dantela ici-colo. Mi s-a parut ciudat ca, in filme, accidental vazusem ca femeile au acolo par. Prin aceea dantela insa ,nu se vedea absolut nimic! Pielea parea la fel de alba ca cea de pe sani fiindca si sutienul era la fel de transparent si iar, spre bucuria mea, fara bureti astfel incat i se vedeau destul de bine si sfarcurile.
Acum, terminase de facut unghiile si isi proba cele cateva rochii de strada pe care le avea. Ma intrebam ,in sinea mea...pleaca undeva? nu a zis ca ramanem acasa si Angi vine ea incoace, doarme si maine pleaca?,,,Hmm,,
Ceea ce vedeam ma excita teribil si deja aveam erectie fara macar sa o ating!
Dupa discutia cu ea despre sex, fugisem repede sus si cu o rigla, in timp ce ma masturbam am masurat atent ,de trei ori cei 12 cm de puta tare dar subtire pe care ii aveam.Concluzionasem atunci ca, fiind de doua ori mai lunga ca degetul meu aratator, clar pot face ceva si cu ea si eram tare mandru de asta! Brusc ,fanteziile mele incepusera sa cuprinda penetrare, chiar daca nu stiam inca exact cum arata o pizda. Eram convins ca pot si asta imi sporise placerea considerabil. De fapt, cred ca erau foarte jalnice, lungi si dureroase masturbarile mele pana sa apara Gabi - muza mea incontestabila.
Gabi schimbare doua rochii si niciuna nu-i placea. Parea nervoasa dar dupa cateva secunde de gandire fata ei s-a luminat si mergand la sifonier a scos de-acolo o fusta plisata, alba cu bulie negre ,a pus-o pe ea apoi un maieu negru, l-a tras peste sutien si, iata-o, gata de intalnire. Se rotea in fata oglinzii si parea fericita, timp in care eu incepusem sa ma frec de zor, respirand inabusit, atent sa nu fac prea mult zgomot ,privind din colt ,cu un singur ochi, abia vizibil pentru ea, chiar daca s-ar fi uitat in sus ,pe geam.
A iesit din camera si eu atunci ,relaxat, am continuat sa ma frec cu sarg fara sa-mi dau seama ca schimband pozitia, acum mi se vad dinauntru ,inclusiv picioarele.
Gab s-a intors in camera fiindca uitase ceva si vazandu-mi picioarele la geam m-a strigat :

- Adi? tu esti? ce faci acolo?

Panica! Ce naiba sa-i spun? Partea aia a curtii nu era deloc folosita...erau doar balarii si nucul nostru cel mai mare acolo.

- Vreau sa vad daca au aparut nucile verzi, mi-e pofta de ele! - am zis eu incurcat dar, foarte inspirat.

- Aha....esti sigur? pufni in ras Gabi.
- Mergi si tu si te schimba. Angi cred ca e pe drum si ar fi frumos sa te imbraci mai bine.
- Dar ce are cum sunt imbracat? protestez eu...
- Nimic, poarta ce vrei atunci...Dar macar trage-ti slitul la pantaloni, rase ea infundat si iesi din camera.

Slitul! La naiba! Oare a vazut ceva? stia ceva? Off....Eram tot rosu ca racul. Am fugit la mine in camera, am inchis usa, m-am trantit pe pat si singurul gand era ca mi-as fi dorit sa devin mic, mic ,mic si lumea sa uite ca exist.

Nu mult dupa aceea, s-a auzit soneria de la intrare si casa a fost umpluta de o voce vesela si cristalina a unei femei fericite ca a promovat un examen. Eram extrem de curios dar si la fel de rusinat de episodul anterior...Pana la urma, curiozitatea a triumfat si, schimbandu-ma de haine ,am coborat si eu la parter.
Acolo, in bucatarie, am descoperit o femeie foarte interesanta. Angi era in contrast cu Gabi o femeie foarte voluptoasa, roscata spre blond cu pielea alba, ochii albastri si pistrui. Era profesoara de geografie la un liceu de pe langa Vaslui si isi dorea sa se mute la Bucuresti cu job-ul. Ele doua fusesera colege de liceu si cele mai bune prietene doar ca spre deosebire de Gabi, Angi facuse facultatea, devenise profesoara si abia apoi s-a maritat cu un tip abuziv si gelos. Si ea era profesoara si fostul sot fiind tot profesor la acelasi liceu, situaita era cel putin neplacuta pentru ea. Examenul luat in aceea dupa-masa inseamna un post in Bucuresti si adusese foarte multa bucurie atat pentru ea cat si pentru Gabi.

- El este domnisorul pe care il dadacesti tu? Spuse duios Angi privindu-ma din cap pana in picioare.
- E frumos, inalt, o sa rupa multe inimi, sunt sigura!
- Angela, Angi pentru prietenii prietenilor mei cei mai buni. Se ridica ea si serioasa, imi intinse mana.
- Adi, bagui eu rusinat ,strangandu-mi mana alba cu oja rosie ,uitandu-ma cu coada ochiului la Gabi care zambea.

Ele doua beau limonada si mi-au oferit si mie. M-au asezat langa ele si m-au descusut impreuna despre toate cele. Gabi era total schimbata in preajma ei. Nu ai fi zis nicio secunda ca este de la tara. Stiam si eu ca ei nteligenta, ca vorbeste corect si ca citise o groaza de chestii doar ca in compania Angelei era o tipa emancipata, imbraca dragut - chiar nu ai fi zis ca este de unde este si poate, nici nu ar fi fost. Cu siguranta nu drumul pe care l-a avut in viata pana acum era cel destinat ei.
Angela era singura ei legatura cu lumea mai civilizata, mai emancipata. Locuia la oras, ii cumpara lucruri dragute de-acolo, ii povestea chestii, o vizita des cand statea si ea acolo si in general , in pofida diferentelor de viata, ramansesera prietene la fel de bune ca in liceu.

Vezi de ce bine sa citesti mult? Poti vorbi cu doua femei de 30 de ani cand ai 10 si sa nu fii un tzanc plicticos. Sau ,asa mi s-a parut mie. Ceea ce mi-a confirmat totusi asta este ca desi am cautat sa ma retrag si sa le las sa povesteasca in voie de vreo doua ori ,de fiecare data, m-au rugat sa mai stau fiindca sunt "tare destept" si "foarte dulce".
Cand seara s-a lasat, Gabi a incercat sa propuna o plimbare dar Angi ( si eu implicit) nu a vrut protestand ca afara este muult prea cald si nu stie ea cum se va obisnui vreodata cu caldura din Bucuresti. Mai bine stam in casa asta mare si frumoasa fiindca e racoare si placut si....nu ne vede nimeni. Da ,asa a zis. Nu am inteles tot, nici nu trebuia. Doar am fost de acord cu ea si Gabi a trebuit sa zambeasca si sa ne accepte optiunea.
Si-a luat bagajul, s-a dus la baie sa faca un dus ,timp in care eu si Gabi pregateam cina.
S-a intors intr-o rochie de-a lui Gabi, una simpla de culoare verde deschis care pe Gabi nu ti-ar fi zis nimic fiindca era larga pe ea dar pe Angi ,care la aceeasi inaltime avea ceva mai multe Kg si sanii mult mai mari, pleznea la propriu. Materialul se dilata sub presiunea formelor si astfel tesatura se subtia. Puteam vedea perfect conturul sanilor ei mari si rotunzi, sfarcul mic si roz care impungea sa iasa afara, soldurile late, dunga chilotilor tanga, la fel ca ai Gabrielei care patrundea usor in soldurile ei. Minunata alegere vestimentara!

Nu stiu cat de evident era ca ma holbam dar sunt aproape sigur ca Angi la un moment dat mi-a facut cu ochiul.
Si Gabi era sexy, si cand nu ma uitam la Angi, ma uitam la ea.Maieu acela stramt s sutienul care doar acoperea formal sanii ei mici si sfarcurile ei tari si lungi, arata foarte bine pe corpul ei slab dar musculos, Mainile ei lungi si bronzate, cu degete subtiri si fine dar muschi bine definiti spre umeri, umerii ei lati...Eram cu doua femei sexy, intr-o stare de spirit foarte buna. Era minunat!
Cred ca cel mai incitant moment atunci a fost ca m-am simtit mai putin copilul de care Gabi trebuie sa aiba grija si mai mult baiatul foarte tanar si interesant pe care amandoua se intreceau in a-l face sa se fastaceasca, dar nu reuseau pentru ca el era destul de sigur de sine!

Dupa cina, chiar daca Gabi s-a impotrivit putin, Angela a insistat sa deschida o sticla de vin si, chiar daca Gabi s-a impotrivit putin mai mult, mi-a turnat si mie un pahar.
Stiti cat de repede beau doua femei din Vaslui o sticla de vin? Mult mai repede decat poate un pusti de 10 ani si jumatate din Bucuresti sa-si bea paharul care i-a fost turnat.
Angi s-a relaxat ,s-a intins pe canapea, Gabi s-a asezat langa ea pe un fotoliu si eu pe covor langa ele si au inceput sa povesteasca. Uitasera putin de mine dar nu ma deranja - erau vesele si degajate si eu aveam ce sa fac - eram atent sa inregistrez vizual tot fiindca era foarte, foarte interesant.
Era luni, la TV pe vremea aia nu gaseai nimic (erau trei posturi mari si late si nici macar ProTv nu aparuse) asa ca, la un moment dat, fiind doar 10 seara si nimani nefiindu-i somn, ne-am gasit invariabil in fata provocarii - ce sa facem?
Plimbare cum ar fi vrut Gabi ,nu suna grozav. O discoteca cum ar fi vrut Angi, nu era posibil ca era luni...
- Hai sa jucam carti! Ma trezesc eu de langa ele ca propun.
Amandoua se uita la mine si Angi exclama :
- Pe porunci!
- Pe porunci? la naiba, cine stie ce ma pui sa fac! se uita la ea zambind Gabi.
- Nimic ce mie nu mi-ar place sa fac, promit. Spuse amuzata Angi.

Zis si facut! Fiind singurul posesor al unui pachet de carti am fugit repede in camera mea, le-am strans caci erau desfacute si am covorat intr-un suflet cu ele la parter.
-Septica? intreb eu.
- Hmm, nu mai stiu cum se joaca, spuse dezamagita Angi.
- Macao? Toata lumea cred ca stie Macao ,nu? Spuse Gabi cu o privire intrebatoare.

Macao a si fost.

Prima a pierdut Gabi, si eu i-am dat porunca sa ne aduca tuturor inghetata.
A doua oara am pierdut eu si Gabi m-a pus sa fac ca trei animale diferite.
A treia oara insa a pierdut Gabi si Angi trebuia sa-i dea porunca...

- Sunteti plictisitor, zambi ea. Sa va invat minte cum se dau poruncile ,sa aveti grija sa nu mai piedeti pe mana mea.
- Gabi, da-ti jos maieul!

Gabi se uita la ea nedumerita si zambind i-a zis
- Angi...e doar un copil...
- Si copiilor nu le place ce e frumos? zambi Angi.
- Spune Adi, te-ar deranja?

Eu ,incurcat, am privit-o pe Gabi si mi-am dat seama ca nici pe ea nu ar deranja-o prea tare fiindca zambea cumva strengareste si era relaxata asa ca am spus clar ca...nu. Nicidecum nu m-ar deranja asta.

- Ei bine ,oricum eu si Adi am fost la strand, nu e ca si cum nu ar vedea cum arat in sutien, rase Gabi si incepu sa-si dea maieul jos.
- Nu nu nu! Nu asa, spuse Angi. Provocator, ca si cum ai vrea sa ne seduci!...

Gabi atunci se ridica, si incepu incet ,unduindu-si coapsele generoase sa isi ridice incet maieu, dezvaluind la un moment dat acel sutien foarte mic si transparent apoi, incetisor trecu de umeri si in cele din urma ramase doar in el, aruncand maieul pe fata Angelei care exclama mirata!
- Il mai ai! wow, si inca iti vine! sunt asa geloasa....Mai ai si chiloteii?
- Angi! ridica tonul incurcata Gabi.
- Lasa, vedem mai incolo, ii facu cu ochiul Angi.
- Spune Adi, asa sexy e si costumul ei de baie?
- Nu, bagui eu incurcat.
- Dar e frumos?
- Da, imi scapa mie cu voce soptita , neputand sa-mi iau ochii de sfarcurile semete ale lui Gabi.

In momentul ala am crezut ca Gabi va spune ca e tarziu si trebuie sa ne culcam dar nu a facut-o, din fericire. Dimpotriva, s-a repezit sa imparta din nou cartile si i-a soptit un "esti complet nebuna" lui Angi care a ras cu pofta si i-a raspuns un "Nu ai vazut inca nimic".

...



    Login