Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera (2.5)
Autor : fightclub2 - 2020-01-29
Citita de 11005 ori - Nota 8.38 (173 voturi)
Ne-am petrecut restul zilei la strand fiindca desi ploaia aceea puternica a fost de scurta durata, majoritatea celor care plecasera nu s-au mai intors.
Era grozav sa vezi un loc ca ala, in toiul verii, aproape gol. Atunci am realizat ca de fapt pe mine nu ma deranjeaza locul in sine ci aglomeratia pe care o stiam in el de obicei. Acum era liniste, plaja cu iarba avea doar cateva cearceafuri, in piscina puteai inota in voie (daca stiai cum) si la restaurante nu era coada deloc.
Desi imi luasem cartea nou imprumutata la mine, nu am deschis-o deloc! Am tot povestit cu Gabi, hipnotizat fiind de corpul ei, vizibil prin acel costum de baie, care, si acum in 2020 ar fi fost considerat destul de sexy.
Atunci am aflat multe lucruri despre ea, si am primit inca o lectie de viata : cand te intereseaza un om si din punct de vedere sexual/erotic/emotional esti mai atent la ce zice!
Gabi invatase bine la scoala si era pregatita sa intre la facultate, fara probleme. Rezolvase cu succes toate testele care se dadusera cu ani inainte la profilul pe care dorea ea sa-l faca si era destul de sigura ca poate sa intre. Din pacate, fix in primavara dinaintea examenului la facultate l-a cunoscut pe Dinu, fostul ei sot.
Tipul era mai mare cu vreo 10 ani, lucra, avea casa si toate cele si pe ea o fascinase iremediabil chiar daca de la inceput dadea semne de posesivitate. A convins-o ca mai bine se muta cu el si nu mai da la facultate anul acela, ca mai bine asteapta un an, doi si se muta impreuna la Iasi, imediat ce strange le suficienti bani sa faca asta.Ca oricum o femeie nu trebuie neaparat sa aiba studii, altfel cum s-ar mai putea ocupa de casa si copii, si alte chestii de genul asta.
Gabi era mica, il iubea si l-a crezut, s-a increzut in planul lui. Chiar daca Dinu mai bea si o mai lovea sporadic, nu era neaparat ceva iesit din comun intr-o zona rurala din Moldova asa ca nu a dat importanta. Perr total era baiat bun, chiar daca cam gelos. (singurele palme luate fusesera pe motiv de gelozie pe diversi oameni din sat cu care ea aproape nu avea nicio treaba)
Dupa ce au aparut copii, bataile s-au intetit, certurile si mai mult, paradoxal tot pe baza geloziei, a inceput sa bea si mai mult, a pierdut serviciul si...intr-un final, Gabi si-a facut curaj sa divorteze, sa ia copii, sa se mute cu ei la parintii sai din satul vecin si acolo, cu ajutorul vecinilor sa il indeparteze pe sotul abuziv si alcoolic care incerca sa o recupereze. Acum Dinu plecase din tara si copiii erau in siguranta, ea venise la noi si era linistita.
Imi parea rau pentru ce i se intamplase. Ma si vedeam mare, plin de muschi, dublu cat Dinu, dandu-i pumni in gura si punandu-l sa-si ceara iertare in genunchi!
I-am si spus asta Gabrielei care a ras cu pofta si a spus ca probabil as fi reusit sa-l inving la cat de mult bea in ultima perioada dar ca bataia, alcoolul si abuzurile merg mana in mana si ca ar fi bine sa nu ma bat cu nimeni. Ca eu am sansa sa cresc si sa evoluez intr-un mediu mult mai bun si ca o sa-mi pot folosi mintea pentru a rezolva problemele, nu pumnul asa cum se intampla deseori de unde este ea.
Am incheiat ziua aproape de ora inchiderii, bronzati si istoviti, pe drumul de intoarcere abia am mai schimbat cateva cuvinte.
Am fugit direct la mine in camera unde, abia ce am reusit sa ma dezbrac si traintindu-ma in pat, mi-am luat putza in mana si am inceput sa o frec vartos, cu gandul la tot ce vazusem in ziua respectiva. Foarte repede, neobisnuit de repede, m-a cuprins in corp o intreaga senzatie de caldura si apoi de frig si apoi de caldura si intr-un final am simtit in toata puta mea o durere placuta extrem de intensa cum nu mai simtisem niciodata pana atunci. Nu aveam sperma dar acel orgasm a fost probabil cel mai intens avut vreodata din masturbare. Acum, femeia la care ma gandeam nu era doar o poza, era un reala. Se pare ca, in fantezii, asta face diferenta!

Zilele treceau foarte incet, erau deosebit de calde pentru luna iunie si parintii mei continuau sa vina si sa plece in mod constant.
In trecut, asta ma deranja. Erau oameni foarte misto, tineri si deschisi si era placut sa-i am in preajma. Neavand prieteni, ma bucuram ca erau acasa si ma intristam cand plecau. Acum, abia asteptam sa plece ca sa raman singur cu Gabi.
Imi placea sa-mi petrec timpul cu ea chiar daca in majoritatea vremii era imbracata in stilul ei obisnuit ,de casa, baietos. Incepusem sa disting formele corpului ei inclusiv prin acei pantaloni negri pe care ii purta mai mereu cand era la bucatarie. Ziua incepusem sa o insotesc la cumparaturi fiindca atunci purta doar rochii si imaginea, privind-o din spate era mult mai interesanta. Felul in care materialul rochiior cadea pe fesele ei ,mulandu-se pe acestea si miscandu-se impreuna cu ele, era material de cea mai buna calitate pentru masturbarile mele de seara care aproape toate devenisera de calitatea primei povestite mai sus.
Intr-o zi, la inceput de iulie, Gabi a primit un telefon. Parea ingrijorata desi radea si glumea cu persoana respectiva si apoi, incurcata, a venit in bucatarie si mi-a spus :

- Adi, am mare nevoie sa ma ajuti cu ceva.

Eu, foarte bucuros ca as putea sa fac ceva pentru ea, era doar ochi si urechi.

- O sa vina sa dea un examen o prietena foarte buna de la Vaslui....E profesoara, are un examen aici si nu are unde sa stea...Nu stiu daca parintii tai vor fi de acord dar as prefera sa nu le spunem, nu vreau sa creada ca abuzez de increderea lor. Va sta doar o noapte si o sa doarma cu mine, nici nu vei stii ca a fost aici, promit!

Eu ,vadit ofensat de stilul ei de a pune problema, am luat un ton grav si m-am prefacut foarte serios :

- Nu stiu ce sa zic, o sa ma gandesc...Dar daca e sa fie asa, asta o sa te coste!

Gabi s-a uitat la mine ciudat, a zambit incurcata si apoi a zis :

- B...bine Adi, fac orice. Mi-as dori tare sa o ajut!

Eu nu am reusit sa ma mai controlez si am pufnit in ras!

- Bineinteles ca nu e nicio problema! Mai ales daca e asa de draguta ca tine! am reusit sa-i spun printre hohote de ras.

Gabi, clar incurcata dar usurata ca situatia s-a rezolvat a ras si ea si a spus :

- Stiam eu ca esti cel mai de treaba baiat! O sa vina poimaine ,da examenul dupa-masa si apoi vine la noi. Sa te gandesti ce vrei sa fac pentru tine, sa ma revansez.

Pfeff....atunci m-am blocat. Eu glumisem, gluma trecuse dar ramasese promisiunea ei ca va face ORICE pentru mine. Interesanta situatie pe care nu o prevazusem.
Din secunda aia, mintea mea functiona doar la a gasi o cerinta rezonabila si acceptabila pe care Gabi sa o indeplineasca si sa nu o supar. Dupa cateva minute bune de gandire, am spus ceea ce acum considera ca a fost o greseala - era mult prea putin si prea usor si cred ca, puteam cere altceva!

- Gabi, uite, vreau sa-mi spui si mie cum se face sex! Am spus eu foarte repede, grabit sa pot scoate cuvintele afara inainte ca emotia si rusinea sa-mi gatuie graiul.

- Poftim? Atata lucru? Rase cu pofta ea.

Cand am auzit "atata lucru" am ramas putin blocat. Clar puteam cere altceva, se pare...

- Bine, o sa-ti spun, desi credeam ca stii deja lucrurile astea! Esti mare si citesti toata ziua! Nicio carte de-a ta nu te-a invatat despre asta? A spus Gabi zambind.
- Nu...cartile mele vorbesc doar despre saruturi si dorinta dar nu explica niciuna exact cum se intampla...iar la biologia de a 5-a nu zice nimic despre oameni ci doar despre plante...Am spus eu dezamagit.

- Pai...da. Asa incepe cu dorinta si saruturi, fara asta nu e tocmai potrivit sa o faci...ezita putin Gabi si ceva pe fata ei se schimba, parea mai trista. isi reveni insa repede si continua.

- Cand doi oameni se plac, isi doresc sa fi aproape, se saruta, se mangaie, se ating si isi provoaca placere unul altuia...Gabi iar ezista si apoi spuse ca pentru ea...
- La naiba, credeam ca va fi mai simplu!
- Stii ceva? mai bine intreaba tu tot ce vrei sa stii, mi se pare complicat sa-ti povestesc eu tot, spuse Gabi, vadit incurcata.

- Pai, spune-mi ce trebuie sa faca baiatul cu putulica, intreb eu la fel de incurcat dar foarte dornic sa aflu, daca tot aveam ocazia.
- Pai....incepe Gabi si mai incurcata....Putulica intra in pasarica fetei. Asa cum tie iti creste ceva in afara, fetele au o gaurica in care se potriveste ce iti creste tie. Mai ales cand e tare ,intra foarte bine si fetei ii face foarte mare placere! A terminat ea zambind bucuroasa ca a alcatuit o fraza coerenta pe ceea ce subestimase ca ar fi fost un subiect lejer.

- Cat de mare placere? Intreb eu, la fel de usurat ca intrasem in discutie si trecusem de momentele penibile de la inceput.

- Foarte mare! Clar, dar sa stii ca o femeie are foarte multe locuri unde poate simti placere, cand faci sex nu doar asta este ceea ce poti face ca ea sa se simta bine.
- Cum ar fi? intreb eu deja foarte curios!
- Off...nu vrei sa purtam discutia asta in episoade, se apara Gabi.
- Nu, tu ai zis ca e usor, spune-mi t...



    Login