Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMatusa mea cea mai adevarata femeie
Autor : Cristi4586 - 2019-09-10
Citita de 30504 ori - Nota 8.27 (155 voturi)
Salut! Mă numesc Cristian, sunt dintr-o comună în apropiere de Craiova și am 31 de ani.
Am să vă povestesc o întâmplare reală cu mătușa mea.. cam pe la vârsta de 17 ani am început să facem sex că altele au început mult mai de vreme:)
Mătușa mea este o femeie frumoasă și la ora actuală, acum are 55 de ani dar cu un corp de invidiat. Este înaltă în jur de 1,75 cm brunetă cu părul până pe la umeri, ochi căprui și maxim 70 kg. De când eram mai mic.. 14 ani. O știu tot la fel. Fund bombat, lată in șolduri cu niste picioare foarte sexy. Când o privești din față între picioarele ei se vede ca o "paranteză" cât palma.
Îmi aduc aminte într-o seară (că de aici a și plecat pasiunea mea pentru ea, pur și simplu devenisem obsedat de ea) am fost în vizită la ea, era în jurul orei 21. Ea locuiește cam la un km distanta de casa unde locuiam eu cu părinți mei, am ajuns la ea și am intrat direct până la ușa camerei unde dormea ea, am strigat o dată sau de două ori la ușă (că nu mai țin minte) și am auzit o cum mi-a răspuns.
Intră băiatu lu moșica!... (ea este și moașa mea)
Când am deschis ușa să intru pur și simplu parcă mi se tăiase respirația când am văzut-o, uitasem să mai respir. Era îmbrăcată într-o pereche de colanți foarte strâmți și îi intraseră în buzele pizdi în cât totul se vedea foarte clar. Se pregătise pentru a se băga în pat.
Ce faci băiatu lu moșica?
Nu ți-e urât să vi singur pe drum la ora asta?
Mă fâstâcisem tot...Nu știam parcă să mai răspund.. eram ațintit cu ochii între picioarele ei, parcă nu îmi venea să cred că o văd îmbrăcată așa. Se vedea totul atât de bine... Buzele pizdi foarte mari și colanți adânc intrați.
I-am răspuns….. Moșica am fost la un prieten, m-am gândit să trec pe la tine că tot era în drum și acum a început să plouă, stau zece minute și dacă ai să îmi dai o umbrelă ți-o aduc mâine.
Bine băiatu lu Moșica! Ia un loc aici pe pat până îți caută moașa o umbrelă. M-am așezat pe pat dar nu îmi luam privirea de la ea… Avea acea pereche de colanți și o cămașă de noapte de culoare crem, lărguță cu primi doi nasturi de sus desfăcuți.
Atunci parcă a încolțit pentru prima dată în mintea mea… Doamne cât de bine arată mătușa mea! Cât aș vrea să o ating!
Mă ruga dacă vreau să mănânc ceva in timp ce ea se tot învârtea prin casă să caute o umbrelă. Eu o urmăream cu privirea și mă minunam de ceea ce vedeam, sâni ei se mișcau sub cămașă și sfârcurile se observau. Sâni nu păreau de loc lăsați, sfârcurile erau cu botul in sus. Aveau o formă foarte frumoasa. Fundul nu mai vorbesc… foarte mare și rotund. Și acum îmi aduc aminte de emoția pe care o trăiam, mă simțeam foarte excitat, pulsul parcă îl simțeam în gât… parcă nu mai puteam să vorbesc că ma si întrebat dacă am ceva, dacă ma supărat cineva. I-am răspuns că nu și a continuat să mă întrebe diverse lucruri..cum merg cu școala, dacă o să vreau să stau la cămin sau la gazdă, sau o să merg la un liceu în apropiere și o să fac naveta? Urma să merg la liceu, trebuia să termin clasa a 8 a. Ma întrebat tot felul de chestii până la un momendat când a început în glumă să mă întrebe dacă am gagică, ce fata îmi place.. făcea tot timpul chestia asta.
Ia zi tu lu Moșica ce gagică ai și tu? Hai zi lu moașa ce fata îți place de la noi din sat?
Vagabondul lu Moșica te-ai făcut mare!
Tot mă tachina cu chestii de-astea. Tot timpul o făcea dar din cate observasem eu o făcea numai când eram singuri.
Revenind la întâmplarea din acea seară.. Eram atât de excitat când o priveam ca nu mai aveam stare să stau pe pat, dar nici nu putem să mă ridic. Îmi era să nu vadă că mi se sculase pula. Fiind îmbrăcat într-un trening sar fi observat.
Timpul trecuse și trebuia să plec dar problema era că nu avea nici o umbrelă, afară ploua tare.. când am ieșit în prag erau pâraie de apă prin curte și cerul se lumina tot când fulgera. Și dacă ar fi avut umbrelă nu aș fi putut pleca pe acea vreme.
Nu mai rețin dacă am scris mai sus cum se numește mătușa mea și acum nu am chef să mă uit că îmi pierd ideea:))) O chiama Mariana și ce am mai uitat sa precizez că Mosicu (soțul ei) era plecat de câțiva ani prin străinătate și venea foarte rar acasă. Au și doi copii împreună.. Vărul meu avea pe atunci în jur de 18 ani și vara-mea 16 ani, ei în perioada aia erau la Craiova cu liceul și facultatea, stăteau în gazdă acolo, veneau doar in weekend.
Văzând că ploaia nu da semne să înceteze mătușa-mea îmi zice că nu am decât să dorm la ea in seara asta și că îi va suna pe părinți mei să le spună. Ia sunt spunandu-le că în acea noapte voi dormi la ea și că dimineața voi fi acasă să stea liniștiți.
Ma întrebat dacă îmi dă ceva haine de schimb de la vărul meu dar i-am zis că nu, voi dormi în pantaloni de trening și o bluza care o aveam pe mine pentru că vărul meu era mult mai înalt și nu mă potriveam la îmbrăcăminte cu el. Au mai fost seri care am dormit la mătușa mea dar de fiecare dată am dormit în cameră cu vărul meu, niciodată când el nu era acasă.
Fiind luna Noiembrie afară deja era frig și se făcea focul în sobă, mătușa-mea mi-a zis că voi dormi cu ea pentru că este frig și în celelalte camere nu a făcut focul în sobă. Pentru mine era pentru prima dată când dormeam in același pat cu ea, în mintea mea deja era cum să o ating…
In cele din urmă ne-am băgat în pat stingând lumina și acoperindune cu plapuma, ma întrebat dacă vreau să mai privesc la televizor să țin telecomanda lângă mine și să-l inchid când îmi este somn. M-am așezat într-o poziție comodă pe partea stângă, cu fata spre televizor și ea lipinduse de mine ma cuprins cu o mână tinandu-ma în brațe, eu find cu spatele la ea.
Gândul meu nu a mai fost să privesc la tv, mă uitam la el dar parcă priveam prin el, mă excitasem maxim. Îi simțeam respirația caldă în spatele meu… Am stat în acea poziție fără să mă mișc cred că vreo două ore gandindu-ma doar cum aș putea să mă întorc, să o ating și chiar să mi-o frec de ea.. să fac o labă. Nu mai rezistam! Pula cred că a stat numai sculată in acest dimp.
La un momendat ne mai rezistand am dat sonorul foarte încet la tv și încet încercam să mă întorc cu fata în sus, miscandu-ma cate puțin ca să nu o trezesc, dar la un momendat când eu tot incercam să mă întorc ea a ridicat mâna cu care mă ținea în brațe și să întors pe cealaltă parte fiind cu spatele la mine acum. Eu m-am așezat cu fața în sus și am stat cam 15 minute fără să fac vreo mișcare, vroiam să fiu sigur că doarme.
Eram foarte speriat să nu fac ceva și să mă simtă dar în același timp eram atât de excitat și entuziasmat încât nu putem să mă opresc. Când am fost sigur că doarme ascultându-i respirația foarte atent am inceput să îmi fac laba. Ridicam ușor plapuma pentru a îi vedea fundul care era imens și bine strâns de acei colanți negri, mi-am făcut laba dar cu mișcări lente și cred că în două, trei minute mi-am dat drumul… lângă noptiera de la pat am găsit o pereche de șosete cu care m-am șters)). Mă mai liniștisem puțin dar parcă nimic nu era de ajuns, vroiam să o ating, să pun pula pe fundul ei, să îi ating buzele pizdi macar prin pantaloni.
Ea dormea într-o poziție mai mult cu fața în jos și cu un picior îndoit de la genunchi adus în fața, era spațiu între picioarele ei. M-am întors ușor cu fața spre ea ridicând plapuma ușor m-am lipit de fundul ei, am stat cam două minute nemișcat pentru a îi simți respirația (așa simțeam eu că controlez situația dacă doarme sau nu) și ușor mi-am pus pula pe fundul ei, ușor, ușor am simțit cum se duce printre fesele ei nimerind acea crăpătură dintre buzele pizdi făcută de colanți. Mi-o frecam încet dând din cur simțind cum acel loc între buze se udase, simțeam umed pe capul puli. A durat vreo trei, patru minute până mi-am dat drumul acolo pe colanți între buzele pizdei, mă chinuiam să nu fac zgomot și să se trezească. Mă temeam de reacția ei dacă m-ar fi prins ce fac…? Mă spune părinților mei sau mai știe ce și am pus-o.
Dacă ar fi fost vorba doar de o bătaie din partea ei fără să zică altcuiva m-aș fi riscat să o și fut in acea seară:)).
După ce mi-am dat drumul pe colanți ei, pe buzele pizdi și m-am descărcat de acea stare care nu pot să o explic dar.. parcă ca ieri sa întâmplat așa mi se pare.. ma apucat grija daca vede a doua zi sperma aia uscată acolo și își dă seama? Ce mă fac? După câteva minute de liniște am dus ușor mână între picioarele ei ștergând tot cu șoseta:)).
M-am așezat cu fața în sus lângă ea și am stat în acea poziție până spre dimineață, ne putând să dorm mă gândeam dacă voi mai avea vreo dată această ocazie să dorm cu mătușa mea in pat și să mai frec pula de fundul și pizda ei, chiar daca era prin acei colanți pentru mine era ca și cum aș fi fututo.
Până spre dimineață mătușa-mea sa mai întors în diferite poziții dar nu am mai făcut nimic.
Era cinci fără un sfert când sa așezat cu fața în sus, se descoperise că era foarte cald în cameră, o priveam și nu îmi venea să cred cât de bine arată, mă gândeam cât de norocos este Mosicu că fute o așa femeie. Eu dacă aș fi fost în locul lui nu aș fi stat atât de mult timp plecat, m-aș fi gândit că nu vreau să îmi futa altul femeia cum sa și întâmplat asta in cele din urmă. Dar asta sa întâmplat când aveam 17 ani și ceva, adică asta sa întâmplat după vreo 3 ani de la ce v-am povestit mai sus.
Și cum dormea ea cu fața în sus am vrut să îi văd sâni, să îi ating, măcar să fac asta acum m-am gândit că poate nu va mai exista șansa asta. I-am ridicat puțin cămașă prin partea de sus și i-am văzut sâni, nu erau foarte mari dar se vedeau că nu sunt lăsați și sfârcurile erau țuguiate cu botul in sus. Nu am putut rezista și tremurând de emoție și frică în același timp m-am făcut că dorm lipit de ea și o mână am bagato ușor pe sub cămașă până am ajuns la țâțe, am început să le ating prinzandule ușor cu degetele și cu fața în perină de frică:)) Cred că am apucat să o prind de câteva ori de fiecare țâță când ma prins de mână și mi-a scoso intorcanduse pe partea dreapta cu spatele la mine și fără a spune un cuvânt. Eu pur și simplu am înlemnit și am simțit un foc în fața mea, îmi ardea fata și nu mai puteam să mă mișc, nu mai aveam control... când am vrut să îmi trag mână eram înțepenit. Nu am mai fost niciodată atât de speriat ca in acele clipe, mă gândeam cum să fac să mă ridic primul din pat și să fug acasă dar parcă nu mai îndrăzneam să mă mișc din acel loc, o simțeam trează. Nu mai auzeam acel respirat ca și cum ar dormi, am trăit o frică foarte mare până când se facuse dimineață și am văzut-o cum da să se întoarcă cu fața spre mine și am închis imediat ochii:)). M-am făcut că dorm. Sa întors cu fața spre mine și ma luat în brațe punând capul pe mine.. zicand… Băiatu lu moșa știu că nu dormi! Nu ai dormit toată noaptea așa este? Eu nu am reacționat nici cum, mă făceam că doarm… sincer parcă în acel moment aș fi preferat somnul cel de veci:)).
Dar… cu un glas blând am auzit-o zicând… Chiar dacă ai făcut acele lucruri aseară să ști că nu sunt supără pe tine dar vreau sa vorbim despre asta. Vreau să îmi spui ce ai simțit de ai făcut acel lucru când dormeam.
Nu știu cum de mi-am făcut curaj in acel moment... Am simțit glasul ei blând și deschizând ochii rușinat i-am spus că îmi cer scuze.
In acel moment sa uitat fix în ochii mei și ma întrebat dacă știu că între rude nu este normal să se întâmple așa ceva… I-am răspuns că știu și promit să nu mai fac niciodată.
Mi-a răspuns..… Bine atunci nu voi spune la nimeni despre ce sa întâmplat dar vreau să te mai întreb ceva dar trebuie să răspunzi sincer.
Ce te-a împins să faci asta? Dar vreau să îmi raspuni exact ce ai gândit…
În acel moment mă bâlbâiam tot... păi…
Ea zicând… Hai zi că rămâne doar între noi, ți-am spus că nu voi spune nimănui și te-am iertat deja.
Și atunci i-am zis… Păi Moșica să ști că eu nu am mai avut în cap așa ceva până în seara asta când am venit și te-am văzut în acei colanți m-am simțit…. Zi… păi m-am simțit foarte excitat. Ești foarte frumoasa Moșica! Poate că sunt doar un copil și asta te miră dar să ști că ai un corp foarte frumos care l-ar dori orice bărbat.
Dar tu încă nu ești un bărbat și mai sunt și mătușa ta!
Te-ai mai simțit atras și de alte femei de vârsta mea?
Cred că da... dar pentru mine tu ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o la vârsta asta, ai un corp perfect!
Mă uimești cu ceea ce spui… ar trebui să de uiți la fete de vârsta ta.
Dar... Moșica eu nu am văzut nicio fata de vârsta mea să arate ca tine.
Atunci ea pe un ton mai răstit mia răspuns… Hai să nu mai vorbim despre asta și să rămână așa cum am vorbit, să nu te apuci să vorbești ceva cu prieteni tăi. Dacă nu vei tine acest lucru doar pentru tine lucrurile pot deveni grave și mai ales pentru mine că nu le-am spus părinților tăi despre asta. Lumea va spune că mie mi-a plăcut și de-asta te-am acoperit. Ști că legea pedepsește așa ceva nu?
Acum pentru ceea ce ai făcut tu trebuie să trăiesc eu cu frica că nu te vei lauda cuiva cu ce ai făcut și așa să afle tot satul. Și parcă nu se mai oprea din reproșat când…. Moșica! M-am ridicat de pe pat am îmbrățișato… Te iubesc! Ești Moșica mea și nu voi face nimic să te rănesc. Te rog să ai încredere în mine! Chiar dacă sunt un copil am să îți demonstrez că poți avea încredere în mine. Te iubesc Moșica! Am plâns și eu și ea pentru câteva minute tinandune în brațe. Ma pupat pe obraz zicandumi.. Bine! Voi avea încredere în tine!
Da Moșica!
Și am început să vorbim despre alte lucruri, am ajutato să facă ceva treabă prin curte că încă era de dimineață, am mâncat împreună și după am plecat acasă că trebuia să fiu la școală.
La plecare ma chemat la ea și ma pupat dar aproape că a făcut-o pe gură. Ma prins pe buze in colțul gurii zicand.. Vagabondul lu Moșica! Am plecat spre casă gandindu-ma la tot ce sa întâmplat și parcă era un vis, nu îmi venea să cred. Eram și un pic trist, vroiam ca ea să aibă încredere în mine. Să nu se mai teamă că voi spune cuiva pentru că o simțeam, dar în același timp mă simțeam și plin de încredere, mă simțeam un bărbat matur. Mă simțeam important, vroiam să fiu bărbatul ei.
Din acea seară pur și simplu eu eram disperat de ea, să fiu în prezența ei, să o ajut la treburi. Așa mă simțeam ca un bărbat pentru ea in care poate să aibă încredere, să apeleze când are nevoie și cu care să vorbească tot ce vroia ea pentru că eu eram dispus să o ascult.
A doua zi după școală nu știam ce motiv să găseasc să merg la ea, eram atât de emoționat când mă gândeam la ea că parcă îmi pierdeam ideile.
I-am anunțat pe ai mei că voi merge la Moșica să o ajut la ceva treabă prin curte și am plecat, m-am gândit tot drumul cu ce motiv să îi spun că am venit la ea dar parcă nimic nu se potrivea. M-am trezit direct față în față cu ea când am intrat în curte că am rămas blocat, când ma văzut parcă fata ei sa schimbat și a rămas surprinsă că mă vede… eu tremuram tot și în capul meu încercăm să găseasc un răspuns dacă mă întreba de ce am venit, dar când ma întrebat ce fac și ce să întâmplat eu m-am bâlbâit în așa hal că nu am reușit să spun nimic clar. M-am rușinat tot! Ea ma îmbrățișat și ma pupat pe obraz zicând: Hai cu Moșica să chitim niște lemne și mai vorbim!
Parcă curajul de a mai vorbi mi-a venit și tot am mai discutat de ce este acasă, ce fac restul, ce am mâncat și chestii de-astea. La un moment ea ma întrebat… Și ce zici pot să am încredere în tine că nu te vei lauda in fața cuiva de ceea ce să întâmplat pentru a te da important? Și a zâmbit (a încercat să fie mai mult o glumă), i-am zâmbit și eu zicând… Moșica! Eu nu am vorbit cu nimeni despre asta și nici nu voi vorbi, vreau să ai încredere în mine! Știi.. azi am venit la tine pentru a te vedea, să te ajut la treabă și pentru a vedea că poți avea încredere în mine, poți vorbi orice cu mine. Vreau să îți dovedesc asta!
Bine.. bine... gata hai că o să am încredere în ce mi-ai promis.
Am făcut treabă cu ea până seara târziu și când a fost să plec ma pupat din nou pe obraz. La plecare am intrebato dacă pot să vin și a doua zi, a început să râdă zicând… Băiatu lu moașa dacă vrei să vii nu te oprește nimeni dar vezi să nu pleci fără să anunți acasă.
Da Moșica stai liniștită că le spun că mai ai ceva treabă cu mine.. și am plecat.
Acasă am făcut de două ori laba in acea noapte și nu mai aveam răbdare să o văd din nou a doua zi. Din nou a doua zi după școală am făcut câteva lucruri care mi le-a cerut părinți și la ora 15:00 și ceva am plecat din nou la Moșica mea frumoasă, abia așteptam să o văd.
Am ajuns la ea… Sărut-mana Moșica! Și ma îmbrățișat la fel pupandu-ma pe obraz. Făcusem un obicei din asta și dacă ne vedem de mai multe ori în aceiași zi de fiecare data ne luam in brațe și ne pupam.
A trecut cred că aproape un an de zile in care zilele când ne vedeam erau același lucruri doar că vorbeam mult mai deschis, ne spuneam multe lucruri unu altuia care până atunci nu le făcusem.
Nu îmi mai venea să merg la Moșica mea când veri mei erau acasă în weekend sau vacanțe, vroiam să fiu doar eu cu ea. De multe ori vărul meu îmi zicea să merg la el dar căutăm mereu scuze să nu mă duc. Moșica la fel mă chema când erau ei acasă. A observat și ea chestia că nu prea vreau să mă mai duc când sunt ei acasă și insista să nu procedez așa. Dacă vin când ei nu sunt acasă așa trebuie să fac și când sunt.
La insistențele ei mergeam, îmi era să nu se supere pe mine.. Făceam totul pentru ea.
După aproape un an de zile a venit ocazia să dorm din nou cu ea seara.
Într-o noapte a venit cineva la furat și a încercat să intre chiar și în casă dar norocul ei a fost că ușa de unde intrai în camere o închisese, au intrat până în sala casei.
A doua zi când am mers la ea a început să plangă și mi-a povestit totul. Hoți furaseră o drujbă și mai multe obiecte.
Îi era frică să mai doarmă singură din acea noapte, nu știa ce să facă. Tot timpul zicea… Și ce fac eu la noapte? Cum mai dorm singura? Dacă intră peste mine?
Eu tot mă gândeam să îi zic că voi dormi eu cu ea dacă vrea… Și la un momendat când ea tot se văieta de chestia asta. Eu i-am replicat: Dacă vrei Moșica poți să vorbești cu mami și tati să dorm eu cu tine aici până se liniștesc lucrurile!
Parcă pentru un moment a fost surprinsă și după o pauză a răspuns: Și crezi că ești în stare să mă aperi de hoți? Nu îți este frică?... Nu… nu îmi este i-am răspuns…. Ea zicând: Aaaa da am uitat că te-ai făcut băiat mare! Am râs amândoi.
Am să îi sun mai târziu să le fac o întrebare dar cu școala cum faci? Păi îmi iau ghiozdanul, cărți și tot ce îmi trebuie pentru câteva zile că oricum de aici sunt mai aproape de școală. Acum eram primul an la liceu și făceam naveta la Bechet.
Bine hai că vorbesc cu ei și vedem!
Pe seară la sunat pe tatăl meu (fratele ei mai mare) și la întrebat dacă pot eu să dorm câteva zile la ea, asigurându-l că va fi totul în regulă a primit ok-iul.
Am mers acasă mi-am luat tot ce aveam nevoie de școală și am rămas la ea.
Eram bucuros și mă gândeam dacă voi dormi din nou cu ea s-au ma trimte in camera lu varumeu. Când a venit seara și trebuia să dormim ea ma întrebat: Unde vrei să dormi?
Dormi aici cu mine sau te duci in cealaltă cameră? Pentru un moment am dat din umeri ne având curajul să zic ce gândeam, dar după un moment am intrebato: Pot să dorm aici?
Ok hai să ne băgăm în pat că sunt foarte obosită, tu dacă vrei să mai stai la tv poți sta și dacă auzi zgomote ceva să mă trezești repede că îl voi suna pe tactu.
Da Moșica stai liniștită că nu va veni nimeni! Eu sunt aici să te apără! Am zis-o râzând.
M-am pus cu fața la televizor ca și prima dată și ea sa întors pe partea dreaptă cu spatele la mine, am privit cam o oră jumătate la tv dar nu acordam foarte mare atenție, eram tot cu gândul la ea, cum să fac să o ating din nou. Pula era tare ca o piatră în pantaloni, eram într-o pereche scurtă, ea era într-o pijama mai largă cu cămașa de noapte. M-am tot învârtit în pat și uitat pe pereți, era ceasul aproape 2:00 dar nu mă lua somnul nici cum. La un momendat m-am întors pe partea dreaptă cu fața spre ea și ușor m-am apropiat de ea lundo în brațe din spate, am lăsat mâna peste ea atingandui ușor sâni prin cămașă, aveam pantaloni lăsați în vine, ușor mă împingeam in ea până am ajuns cu penisul pe fundul ei, încercam să îl fixez intre fesele ei și când am simțit că este în direcția potrivită m-am împins mai mult spre ea până ce pula a intrat toată prin "paranteza" ei dintre picioare. Din cauza tensiunii și emoției care o aveam nici nu am apucat să mă împing de două ori în ea că m-am terminat stând acolo ne mișcat.
Eram atent la ea să văd dacă mă simte dar parcă nu mă mai interesa atât de mult ca prima dată, vroiam să îi ating sâni, încercam să îi desfac nasturi din partea de sus de la cămașă dar nu reușeam așa că am încercat din partea de jos și am reușit să îi desfac doi. Am băgat ușor mână pe sub cămașă atingandui stomacul, pielea ei era atât de catifelată și moale că pula era din nou sculată în "paranteza" ei dintre picioare… cu mișcări lente am urcat mâna până am ajuns la sânul stâng și l-am cuprins cu o apăsare lentă. Erau superbi sâni ei, nu erau ca sâni unei femei de 36 de ani, erau ca a unei fete care nu născuse niciodată, simțeam sfârcul în podul palmei. Îi masam sânul și din când în când mă jucam cu sfârcul țaței între degete… Nu știam atunci nimic despre chestia asta dar am simțit cum se umflase și în jurul lui devenise mai creț, devenise mai tare.
Am coborât mana și spre țâța dreaptă și m-am jucat la fel cu ea pentru câteva minute. M-am terminat a doua oară între picioarele ei, eram inebunit de plăcerea pe care o simțeam și parcă nu îmi mai pasa daca mă simte sau nu.
Am rămas în acea poziție 15, 20 de minute jucandu-ma cu țâțele ei frumoase… plimbam mâna pe abdomenului ei ferm cu pielea catifelata până jos la talia pantalonilor și iar până sus la sâni.
Într-un moment când mă relaxasem puțin am simțit cum se mișcă lângă mine intorcanduse cu fața în sus, m-am speriat puțin dar nu am mai avut reacție să scot mâna de la sâni ei, am rămas în aceiași poziție până când mi-am făcut din nou curaj. Pornit de acea stare de excitare și dorința i-am desfăcut toți nasturi de la cămașă. Acum sâni ei rămăseseră goi, îi priveam uimit fiecare sân în parte și sfârcurile cât o corcodușă cum stăteau țuguiați în sus. M-am ridicat în cot și ușor m-am apropiat cu fața de sânul stâng, i-am atins sfârcul cu limba și parcă am simțit cum sa încreți pielea pe ea, ușor am luat sfârcul în gură și îl sugeam ca un copil de tată… mă duceam cu limba în jurul lui și cu mâna stângă i-am cuprins celălalt sân. O jumătate de oră am făcut numai asta până când am început să o sărut pe abdomen în jos până la talia pantalonilor și iar în sus până la sâni unde mă mai opream sugandui sfârcurile. In timp ce tot mă jucam cu sâni am dus mâna în jos și am băgat vârful degetelor sub talia pantalonilor până i-am simțit floci rași cum mă înțepa la degete. Nu avea chiloți.. . am incercat sa ii cobor acei pantaloni de pijama cât mai jos și am început să o sărut pe stomac și tot am coborât până parcă i-am simțit mirosul pizdei, un miros atât de parfumat și feminin în cât vroiam să bag limba cât mai jos pentru ai simți gustul. Avea picioare foarte apropiate în cât nu puteam să ajung la toată pizda ei, puteam să îi ating cu buzele acel început de crăpătură care ducea intre picioarele ei dar nimic mai mult. Mirosul de pizda era incredibil, am băgat limba între buze pizdei atât cât puteam să lungesc:)) și i-am simțit gustul din pizda, era dulce și un parfum de nedescris… I-am dat limbi și i-am sărutat soldurile până și limba mă durea.. Pizda lu Moșica mea cea dragă se udase cu saliva mea combinata cu lichidului pizdi… Îmi frecam pula cu o mână și când mi-a venit să-mi dau drumul m-am ridicat în genunchi și am spermat pe stomacul ei sărind și pe sâni. După ce m-am golit m-am așezat lângă ea cu o mână pe sâni și am stat în acea poziție până spre dimineață la ora 4:00, după i-am ridicat ușor pijamaua de pantaloni, i-am închis nasturi de la cămașă și am adormit lângă ea cu un braț cuprinzând o.
Dimineața când m-am trezit… de fapt ma trezit ea la 7 fără 20.. ea era deja schimbată în haine de zi, își făcuse duș. M-am trezit fără să spun nimic și am mers la baie, în coșul de rufe erau hainele ei de seară și din curiozitate m-am uitat să văd dacă se vede semne de spermă uscată. Între picioare pantaloni erau numai pete de spermă, pe cămașă nu prea se observa… Cred că se uscase pe pielea ei.
După 5 minute am ieșit din baie și ea era în hol așeza încălțămintea, ne-am privit unul pe celălalt și am zâmbit ea zicând.. Hai băiatul lu moașa grăbește că ești în întârziere și pierzi autobuzul!... Gata Moșica mea acum sunt gata!
M-am îmbrăcat repede, am luat tot ce trebuia de sc și la plecare i-am dat Sărut-mana.. ma luat în brațe și ma pupat direct pe buze… buzele ei erau umede și moi ca și cum și-a trecut limba peste ele înainte să mă pupe. Am luat încălțămintea în grabă și am ieșit pe ușă.. mergând spre stația de autobuz mi-au trecut așa prin minte toate momentele din acea seară și părea ca un vis frumos… Nu puțeam să cred că se întâmplase în realitate așa ceva.
După școală am venit acasă și ea era în bucătărie așezată în fața aragazului, m-am apropiat de ea și am prinso din spate ca și cum era femeia mea și am sarutato pe gât. A fost un moment atât de sexy și incitant că mi sa sculat pula când am atinso pe fundul ei imens și ferm, strâns bine de o pereche de blugi. Sa văzut surprinsă de gestul meu.. sa văzut pe fața ei. După un moment sa întors…. Ai venit băiatul lu moașa? Cum a fost școala azi?... Bine Moșica!.
Și ma pupat pe obraz de data asta.
Pe scurt au urmat și alte două seri la fel făcând aceleași lucruri dar fără ca ea să zică ceva ziua, totul era normal in timpul zilei dar când venea seara parcă eram posedat:)).
În următori 2 ani totul a continuat la fel, se intampla ca o dată pe săptămână să dorm cu ea dar doar în perioada când nu erau vacanțe și varu-meu cu vară-mea erau cu lucrul că varu lucra acum și ea era încă cu facultatea.
Serile când dormeam cu ea făceam aceleași lucruri dar niciodată nu aveam acces total la pizda ei. Parcă ea controla totul și își alegea pozițiile în cât să nu pot introduce pula în pizda, erau seri când mă chinuiam să fac asta și dacă era un moment când eram aproape să o fac se mișca, nici măcar degetele în pizda nu putem să le bag bine, introduceam vârfurile cât să îi simt fierbințeala și lichidul din pizda.. dacă încercam mai mult își schmba poziția.
Pentru mine era clar că ea știe tot ce fac eu și cu timpul nu mai îmi pasa, făceam totul fără grijă. Dar niciodată nu a deschis ochii să mă privească...dacă a făcut-o eu nu am văzut.
Când era cu fața în sus mă urcam peste ea tinanduma pe mâini în poziția cum se fac flotările și fixam pula intre picioarele ei împingând o pe buzele pizdi simțind lichidul din pizda pe capul puli… O frecam așa până îmi dădeam drumul între buzele pizdi acolo. Îmi frecam pula de țâțe și sfarcuri până spermam pe ele… îi puneam pula pe buzele ei și o frecam intre ele până mă terminam în gura ei care era între deschisă și sperma să scurgea înăuntrul inghitando.
Cum spuneam.. asta a mai durat doi ani până când eu aveam 17 ani și vreo câteva luni.
Într-o zi de după amiază am ajutato la un pic de treabă și după am intrat în casă stând în pat la tv, parcă se simțea o tensiune acolo între noi dar nici unul nu spuneam nimic. La un momendat ea cred că ațipise puțin că eu m-am ridicat din pat să beau apă și ea nu a deschis ochii.
Am băut apă și m-am așezat la loc în pat… stăteam de-a latul patului amândoi.
Stăteam lângă ea și mă gândeam dacă să fac ceva sau nu, eram excitat și pula se sculase…
Nu mai făcusem niciodată asta ziua… M-am apropiat de ea…. Era îmbrăcată într-o rochie de zi.. I-am băgat mâna pe sub rochie și am rămas uimit că nu avea chiloți pe ea… (acum stind totul în acea zi ea hotărâse să mă lase so fut) i-am ridicat rochia în sus și ea stand pe o parte m-am jucat cu sâni ei strângându-i în mână și brinzand sfârcurile între degete le-am simțit cum se întăriseră și stăteau ferme. I-am ridicat rochia destul de largă până la umeri trecando peste sâni… O priveam și nu îmi venea să cred cât de bine arată corpul ei fără pic de celulită, era foarte lată in șolduri cu un cur imens. Eu când mă asezam in spatele ei nici nu mă vedeam de corpul ei bine dezvoltat și un abdomen plat, chiar când stătea și pe dungă nu avea pic de grăsime care să atârne. Era pur și simplu incredibilă.. era cel mai frumos corp posibil pe care putea să îl aibă o femeie.
Pielea ei era atât de catifelată și avea un parfum de femeie matură.. mi-am tras pantaloni jos, la fel și bluza și m-am lipit de ea cuprinzând o în brațe de la spate… Dumnezeule…. Pielea ei se simțea atât de plăcut pe pieptului meu… mai puțin și îmi dăteam drumul fără să fac prea multe. Îmi frecam pula între bucile curului strangando în brațe și jucanduma cu țâțele ei. O sărutam pe spate, gât, umeri... facănd cerculețe cu limba pe gâtul ei…. Într-o secundă am auzito cum a scos un sunet mai mic și când o sărutam pe umeri a început să geamă de plăcere miscandusi corpul ușor…. Atunci am prinso strâns în brațe mimând o partidă de sex o împingeam de la spate și pula intra printre picioarele ei… Gemea din ce in ce mai tare miscandusi fundul la fiecare contră a mea îl împingea spre mine, mi-am dat drumul zvâcnind din cur și scoțând sunete provocate de acea plăcere când îți dai drumul.
Atunci a deschis ochii și cu o mișcare sa întors privindu-mă fără a spune nimic ma sărutat. Mă mai sărutasem eu cu fete chiar și cu limba dar cum mă săruta Moșica mea nu o mai făcuse nicio altă fată… când am deschis gura limba ei se plimba peste tot.. îmi prindea buzele muscandule ușor că eu nu făceam decât să îi urmăresc ritmul, preloasa controlul și nu puteam să cred cu câtă experiență o făcea. Îmi săruta gâtul, pieptul, umeri și din nou îmi cuprindea buzele bagandumi limba pe gât… mă strângea cu degetele de spate infingandusi unchiile in spatele meu.
Era momentul mult visat de mine dar acum parcă nu mai aveam timp să mai gândesc la nimic… Ea îmi explora corpul cu o măiestrie ne imaginată de mine... Cu o mână mă ținea strâns la pieptul ei care se simțea moale pe pieptul meu și cu alta mi-a luat pula in mână belind capul puli la maxim strângând-o in mână… Pentru mine era ceva pe care nici acum nu pot să-l descriu… era fericirea maximă...tremuram din toate încheieturile.
Am dus mâna între picioarele ei… era toată udă, un lichid lipicios curgea pe degetele mele.. Am început să îi frec pizda în timp ce ne sărutam și ușor i-am băgat două degete în pizda, au alunecat ușor find foarte excitata.. Am început cu mișcări de dute vino și cu fiecare mișcare le împingeam mai adânc, ea a început să geamă și mă musca de buze, la rândul ei se juca cu pula.
Timp de câteva minute m-am jucat cu degetele în pizda ei fierbinte în timp ce ne sărutam.. mai coboram și pe gât, pe sâni… îi luam sfârcurile in gură și le sugeam. A început să geamă din ce în ce mai tare și sa lăsat jos tragandu-ma peste ea… Stăteam între picioarele ei sarutando ma împins ușor cu capul in jos in timp ce o sărutam pe sâni am coborât pe abdomen până am ajuns cu capul între picioare… Acum eram cu fața în pizda ei… i-am sărutat ușor buzele pizdei și cu limba mi-am făcut loc între ele.. Era ceva incredibil… pizda ei era dulce și mirosea atât de bine… înghițeam tot lichidul care se scurgea înafara și sugandui labile care erau ale unei pizde de femeie matură. O pizda rasă recent și cu o dungă bine trasată pe misloc cu floci așa cum mai văzusem doar în filmele porno… Mă strângea cu gambele în timp ce eu o lingeam în pizda, cu o mână mă ținea de cap și mă împingea în pizda ei mișcând din solduri în direcția mea.. de fiecare dată împingeam limba încercând să ajung cât mai adânc.
Cred că totul a durat în jur de o jumătate de oră, de când începusem să o ating eu și până când ajunsesem să o ling în pizda.
Ușor am inceput să o sărut pe solduri urcând pe abdomen și mai sus la sâni i-am luat din nou fiecare sfârc în parte și l-am supt… Am ajuns cu pula din nou între picioarele ei... când a luat-o cu o mână și a fixato la intrarea în pizda… A frecat capul puli de câteva ori de buzele pizdi și ușor a fixato între ele. I-am simțit căldura din pizda pe capul puli și atunci am împins ușor până a alunecat toată pula în interiorul ei. A fost cea mai plăcută senzație pe care am simtito… Eu va spun sincer era pentru prima dată când făceam sex. Cred că nu am apucat să dau de trei ori din cur că mi-am și dat drumul în pizda ei…. Nu și-a dat seama că eu m-am terminat atât de repede pentru că m-am abținut cât am putut să nu am vreo reacție, când mi-am dat drumul doar m-am aplecat și am sarutato până am inceput să îmi controlez din nou corpul și cu mișcări din fund am început să o fut din nou. Ea mă încolăcise cu picioarele strangandu-ma, își înfigea unghiile în spatele meu și gemea de fiecare dată când împingeam pula in ea.
Eram deasupra ei și o futeam în timp ce ma întrebat dacă îmi place.. zicând: Îți place băiatu lu moașa?.... Da Moșica îmi doream asta de mult timp! Și continuam să o fut, mă împingeam de fiecare dată cu putere și ea începuse să zică pe un ton mai tare printre gemete de plăcere…. Ahhh… ahhh… daaaa așa… fute-ma… fute-ma… băiatul meu.. mai repede… fute-ma repede….vreau să îmi bagi pula adânc în pizda…. Ahhhh…. nu m-am futut de mult timp!
Futema bine băiatu lu Moșica.. să nu te oprești. Parcă se schimbase de tot atitudinea ei de femeie serioasa.
Când o auzeam așa încercam să o fut cât mai repede și mă împingeam cu toată forța în ea… Pizda era atât de udă că se auzea la fiecare contact cu pielea ei un lipăit. Mă lăsasem cu tot corpul peste ea stând pe coate și cu capul pe umărul ei o futeam cu mișcări rapide în timp ce ea gemea, își înfigea unghiile în spatele meu….
Mă terminasem deja de două ori și parcă a treia oară venea mult mai greu… Am fututo cam șase, șapte minute în poziția aia când mi-a zis să mă așez cu fața în sus. Sa urcat peste mine, cu o mână a fixat pula intre buzele pizdei și sa lăsat ușor în ea până a intrat toată.. Dumnezeule era atât de bine adânc în pizda mătuși mele… Privindo deasupra mea era incredibilă de sexy, sâni ei erau ca două mere dar mult mai mari și aveau o formă lunguiață cu sfârcurile mari și țuguiate. Am prinso cu ambele mâini de sâni și îi strângeam ușor în mâini în timp ce ea se ridica și se lasa in pula mea, îi mângâiam corpul și o prindeam de solduri tragando în pula mai tare de fiecare dată. Făcea niște mișcări din solduri, ca niste opturi că de fiecare dată credeam că îmi scapă pula din pizda ei dar se pricepea atât de bine că intra de fiecare dată până la coaie. La un momendat a scoso din pizda a luat-o de două ori în gură și sa urcat peste mine din nou dar cu spatele la mine, sa ridicat puțin cât a fixat pula la intrare in pizda și sa lăsat în ea, sprijinandu-se cu mâinile pe picioarele mele a început să se ridice și să se lase cu un ritm mult mai rapid decât cum stătea cu fața. Curul ei era atât de mare că mă acoperea, era imens. Am prinso cu ambele mâini de fund.. nu vreau să exagerez dar cr...



    Login