Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMatusa mea cea mai adevarata femei partea2
Autor : Cristi4586 - 2019-09-15
Citita de 15614 ori - Nota 7.87 (68 voturi)
Salut! Revin din nou aici cu continuarea la ceea ce am povestit despre primi trei ani curtand-o pe Moșica mea (mătușa) de la vârsta de 14 ani, făcând tot felul de lucruri sexuale… dar până la vârsta de 17 ani când ea a decis să facă sex cu mine erau doar lucruri perverse care eu le făceam în timp ce ea se făcea că doarme. Dacă ați citit prima parte ați înțeles că ea chiar dacă datea impresia că doarme, de fapt nu dormea și știa absolut tot, doar că la început a luat-o ca pe un lucru amuzant crezandu-ma un puștan cu hormoni în plină dezvoltare. Totul sa schimbat și pentru ea când lucrurile au continuat…. A început să se simtă excitată, să mă vadă cu alți ochi și dorința ei de a se simți femeie dorită, împlinită din punct de vedere sexual a împins-o în cele din urmă în brațele mele.. Nepotul ei de 17 ani care o dorea și ar fi făcut orice pentru ea.
După a cea primă zi când am făcut sex totul sa schimbat și în atitudinea ei, se purta cu mine ca cu bărbatul ei… se îmbrăca mult mai provocatoar, când mergeam la ea mă lua în brațe zicând…. Băiatul lu Moșica frumos.. ai venit! Și mă săruta timp de 2,3 minute fără oprire. Dacă era în curte imediat mergem în holul casei și ne sărutam făceam sex acolo sprijiniți pe o masă sau în bucătărie.. dar să încep totul de unde am rămas. Să încep cu încetul părți a doua.
A doua zi după școală m-am întors la ea, eram nerăbdător. Parcă toată ziua la sc am fost pe altă planetă, în pauze nu vroiam să ies, stăteam cu capul pe bancă și mă gândeam dacă ceea ce se întâmplase era real sau nu. Nu pot să explic acel sentiment… și mai ales la vârsta aia.
Multe zile la rand mă trezeam cu câte o întrebare de la profesori și eu habar n-avem despre ce se vorbea în clasă, fizic eram prezent dar cu mintea.. dus departe. Aveam gândurile mele!
Când m-am întors de la școală a doua zi ea era în cameră, stătea în pat la tv. Când am deschis ușa a privit spre mine… eu zicând: Sărut-mana Moșica! Ea sa ridicat pe marginea patului.… Băiatul lu Moșica! Și când m-am apropiat de ea sa ridicat lundu-ma în brațe ma sărutat ca pe un bărbat… acum mai eram nepotul ei doar prin legătura de sânge. Limba ei parcă îmi intra pe gât, îmi prindea cu buzele ei buzele mele…..eu mă lăsam condus de ea cu fiecare mișcare.
Am cuprinso și eu în brațe și ușor am coborat mâinile pe fundul ei prinzand-o cu ambele mâini o trăgeam spre mine… Ne sărutam și ne atingem cu mâinile… ea îmi băga mâna în păr prinzandu-ma de ceafă, cu cealaltă mână se plimba pe spate meu…
Era într-o rochie de zi mai lungă puțin de genunchi. I-am ridicat rochia în sus băgând mâinile pe sub ea îi atingeam piele pe picioare și am prinso de cur… avea pielea foarte moale, curul ei era imens.. așa cum v-am povestit. Pula sa făcut piatră instant când am cuprins acel cur imens în mâinile mele... Avea o pereche de chiloți tanga bine trași printre bucile curului.
Și-a tras singură umeri de la rochie căzând în jos pe mâinile mele am lăsat-o să cadă pe podea, i-am văzut țâțele care erau în fața mea… (eu fiind mai scund decât ea, când mă săruta se apleca puțin spre mine). Am început să o sărut pe gât în timp ce o țineam strâns cu mâinile de cur ea parcă ma condus cu fața spre sâni ei prinzând sfârcul între buze am început să îl sug… Așa băiatul lu Moșica… ohhhh… o auzeam cum scotea gemete mai mici și respira mai adânc. M-am jucat cu sâni ei sarutandu-i și sugandui fiecare sfârc în parte, îi strângeam ușor în mâna, îi luam sfârcurile în gura eliberandule din când în când.. mă plimbam cu limba în jurul lor … Sa lăsat ușor pe pat find cu spatele la el și ma tras peste ea prinzandu-ma intre picioare și incolacindu-le peste mine.
Ne-am sărutat din nou în timp ce eu eram deasupra ei și îi simțeam țâțele moi prin bluză pe pieptul meu… Era incredibilă acea senzație de a fi călare peste o femeie matură, având acel corp mare și bine dezvoltat cu forme bine proporționate. Eu mă simțeam ca un pitic deasupra ei!
Mi-a ridicat bluza în sus băgând mâinile pe spatele meu și mă strângea din când în când înfigând unchiile în piele… Am ridicat imediat capul și am lăsat-o să îmi tragă bluza după mine rămânând în bustul gol… simțind țâțele ei pe pielea mea parcă nu mai aveam răbdare să o fut.
Ne-am mai sărutat și pangaiat corpurile în timp ce eu mă frecam de ea și dăteam din cur simulând o partidă de futai. Eu încă aveam pantaloni pe mine și ea chiloți. Cred că au mai trecut șase, șapte minute până ea a dus mâinile în jos pe corpul meu băgând mana sub talia pantalonilor, m-am ridicat puțin pe coate și genunchi când mi ia tras în jos cu tot cu chiloți. M-am lăsat din nou peste ea și ajutandu-ma de o mână și picioare i-am dat jos.. am rămas în pula goală. Mă frecam cu pula de coapsele ei moi.. când mă ridicam in sus să o sărut pula mea stătea pe abdomenului ei. In timp ce ne sărutam ea ma împins pe o parte și m-am lăsat ușor lângă ea cu fața în sus.. sa ridicat în genunchi și prinzandu-ma cu o mână de pula sa aplecat spre ea, a belit capul și la luat în gură. Am simțit buzele ei moi și cărnoase cum îmi cuprinde pula…i-am simțit căldura din respirație! Cu câteva mișcări am văzut cum a luat-o toată in gura, parcă intra până în gât. O scotea până ajungea cu buzele pe capul puli și o înghițea din nou… o țineam cu o mână de cap dar fără să o împing eu. Îmi sugea pula Moșica mea cum nu puteam să cred vreodată, avea experiență… în pat parcă devenea o curvă! N-ai fi crezut când o vedeai cât de serioasă era în restul timpului, nu ți-ar fi dat impresia că știe să facă atât de multe la pat. Te-ai fi gândit că este o pudică care face sex numai cu becul stins și plapuma în cap.
O priveam pe mătușa mea cum ținea pula cu o mână și o lua în gură cu mișcări de dute vino.. se mai oprea din când în când pe capul puli belit la maxim de mana ei, se juca cu limba în jurul lui… era plăcerea maximă pentru mine.. nu mai trăisem niciodată așa ceva! Buzele ei moi și limba umedă se simțea incredibil pe capul puli… cu mâna o strângea de la bază și umflandu-se capul îl prindea strâns cu buzele țuguiate bagandu-l până în gât. În două minute am simțit o plăcere imensă și ne apucând să mai zic ceva mi-am dat drumul în gura ei… ea simțind stropi de spermă a înghițit-o toată că n-am mai văzut niciun strop când a scoso din gură. A mai continuat să se joace cu limba pe capul puli până ce sa întărit din nou…. tragandu-si cu o mână chiloți în jos și cu una pe penisul meu mi-a șoptit… Vino peste mine! Sa lăsat pe spate asezand o perină sub capul ei m-am pus peste ea sarutando pe piele de la buric până pe sâni și continuând pe gât….. cu o mână mi-a luat pula și a conduso ușor între picioarele ei până la intrarea în pizda… când i-am atins buzele pizdi cu capul puli am simțit cât era de excitată, pizda ei era udă. Mi-a frecat capul de două ori la intrare simțind fierbințeala dintre buze am împins lasandu-ma peste ea…. Dumnezeule…. pizda ei era atât de udă și fierbinte…. Am simțit cum alunecă pula în ea până la coaie. Cu mișcări lente la început am început să o fut ea scoțând mici gemete de plăcere… stătea cu capul lăsat pe o parte, cu ochii închiși și mâinile pe fundul meu.. de cate ori mă împingeam ea mă trăgea să intru cât mai adânc în pizda.
O futeam cu mișcări din ce în ce mai repede…. ea gemea…… ahhhh…. daaaa…. Așa băiatul lu Moșica!... Nu te opri…. Vreau să mă fuți bine!... Fute-ma bine…! Băiatul meu…..! Daaaa…. Ohhhh….
Când o auzeam așa mă stârnea și mai mult, aș fi vrut să o țin în pula cât mai mult.
O futeam și o sărutam pe gât în același timp… mă strângea cu picioarele de fiecare dată când împingeam pula în ea și gemea…
Daaa… daaaa… ahhhhh….mai repede…. Ahhhh… așa…..
Am fututo cât de repede am putut eu că mă dureau mâinile de la poziția în care stăteam…. Când simțeam că eram pe aproape să îmi dau drumul încetineam ritmul… Nu aș fi vrut să se termine parcă niciodată, era atât de bine să fiu în pizda mătuși mele… parcă vroiam să îi și demonstrez că sunt in stare să o satisfac, să fac față unei femei mature cu experiență în ale sexului. Chiar și când nu mai puteam că mă dureau mâinile de la poziția în care stăteam eu continuam. Vroiam să fiu bărbatul ei pentru totdeauna, să nu mai aibă nevoie de alt bărbat în viața ei.
Am continuat să o fut cred că vreo zece minute când a început să geamă mai tare și ma prins cu unchiile de spate în cât ma durut, dar în acele momente de plăcere putea să rupă și carne că nu aș fi spus nimic.
Printre gemete mi-a spus…. Ahhhh… vreau mai tare…. mai repede….. este aproape… ohhhh….. da…… vine! Am înțeles că era pe aproape orgasmul și am început să o fut repede și împingeam cât de tare puteam eu în ea. (Asta ii provoca ei cel mai repede orgasmul.. când este în plăcere maximă pe punctul de a veni să o fut repede cu mișcări bruste, să intre pula repede și adânc, să te lovești de pizda ei).
Ea gemea cu voce tare…… daaaaa….. ohhhhh….. ohhhh…. Bine…. Bine…. Și urla…. Dacă ar fi fost cineva în curte in acele momente cu siguranță auzea. Când este în acele momente de orgasm nu mai ține cont, nu se mai poate controla.
Când o auzeam urlând așa vroiam să intru cu coaie cu tot în ea, îmi provoca și mie o plăcere imensă când o auzeam gemând așa de plăcere.
Nu te opri băiatul meu…… ahhhh….. ahhhh…. DAAAAAAA…. Nu te opri….. Și am simțit un val de căldură pe pula când am împins tare în ea.. Avea orgasm și când dăteam din cur săreau stropi din acel lichid incolor pe mine în sus stropind și pe abdomenul ei. Îi tremurau picioarele.. dar cel mai tare coapsele și se contractau, își dădea ochi peste cap înfigând unchiile în spatele meu foarte tare și urlând pur și simplu. Atunci eu continuam să o fut dar cu mișcări lente o scoteam până aproape ieșea din pizda și împingeam din nou tare… atunci când o împingeam în ea stropea din nou, se contractau mușchi la burtă și picioarele se întăreau tremurând coapsele. Ea se tara pur și simplu pe fund până a ajuns rezemată cu spatele de tablia de la pat și urla…. Ahhhhh….ahhhhh… își strângea picioarele tremurând și bucurandu-se de orgasm.
Eu o priveam uimit… era a treia oară când vedeam acele orgasme puternice. Parcă în capul meu îmi era și un pic de teamă să nu plătească ceva când o vedeam cum făcea.
Când sa liniștit am văzut un zâmbet pe fața ei parcă mulțumită de ce trăise și a început să mă sărute muscandu-mi ușor buzele. Ne-am sărutat un moment după am coborât pe sâni și m-am oprit sugandui sfârcurile... ma împins ușor cu capul în jos până am ajuns între picioarele ei, i-am văzut pizda epilata cu buzele cărnoase și un pic întoarse.. era pizda unei femei mature, era cea mai frumoasă pizda din cate văzusem. Nu că văzusem eu prea multe până la vârsta aia… mai văzusem dar decât în filmele porno.
Era prima pizda care stătea goală în fața mea și era pentru mine. Era mătușa mea! Moșica mea care ma mosit…. Ea 36 de ani și eu 17 ani, mai mic decât fiul și fica ei (vărul și vara).
Am început să îi dau limbi în pizda umedă și plină de lichide, pizda ei era atât de dulce.. Erau atât de îndepărtate buzele pizdi în cât buzele mele intrau între ele și limba îmi intra câțiva centimetri in gaură. O auzeam cum gemea de plăcere la fiecare limbă și îi prindeam labile pizdi cu buzele sugandule.. mă ținea de cap jucandu-se cu mâna prin păr, ea era rezemată cu spatele de tăblia de la pat și cu capul lăsat pe spate făcând gemete de plăcere.. .. se vedea că îi place mult când este linsă în pizda mai ales când io prindeam cu buzele mă strângea intre picioarele ei și își mișca ușor solurile.
Mi-a zis să îi bag două degete în pizda in timp ce ii dăteam limbi și ea își masa clitorisul (eu habar nu aveam atunci ce este ăla, mult mai târziu mi-a explicat ea) mă jucam cu limba.. cu degetele le împingeam în pizda ei și cu buzele îi prindeam labile pizdi și le sugeam înghițind tot ce rămânea în gura mea. I-am băgat și scos degetele din pizda în timp ce o lingeam până a început să respire mai adânc și gemea zicând…. Ohhhh…. băiatul lu Moșica!... lingemi pizda băiatul eu….. nu te opri!.... Vreau să mă lingi în cur!.... Să am orgasm în gura ta!
Când am auzit de lins în cur vă spun sincer că ma luat un pic gândul dacă să o fac sau nu…. Era ceva la care nici nu mă gândisem vreo dată, dar să o și fac! Nici măcar limbi în pizda nu mai datusem pană la ea. Dar în acele momente de excitare nu am mai ținut cont… i-am fixat gaura și i-am linso. Nu avea nici un gust sau miros care să mă facă să nu continui….. o lingeam în cur în timp ce mă jucam cu degetele în pizda și ea își masa clitorisul. In pozitia care stăteam și-a pus picioarele pe umeri mei având toată fața între bucile ei… Îi dăteam limbi când în cur când în pizda și ea mă îndemna zicând.. Așa băiatul meu…! Ahhh… lingema bine! Ah… și a început să țipe din ce în ce mai tare .. DAAA…. Și un jet de stropi mi-a venit direct în fața. Sa lovit de două, trei ori cu palma peste pizda și a început din nou să îi tremure picioarele, am văzut cum i se contractau puzele pizdi și se umflau deschizandu-se pizda săreau stropi, am deschis gura și înghițeam tot ce ieșea din pizda ei. Ea tremura țipând incontrolabil din cauza orgasmelor se mișca când pe-o parte când pe alta strangandu-ma cu capul între picioare. Au sărit trei jeturi mai mari care m-au lovit în fața sau in gură în timp ce înghițeam ce prindeam.
Când sa mai liniștit mi-a dat drumul dintre picioare și sa așezat pe partea dreaptă cautandu-si ritmul la respirație… stătea acolo și m-am așezat în spatele ei lundo în brațe… încă respira apăsat și scotea gemete ușoare. Am stat în acea poziție două sau trei minute fără să scoatem vreun cuvânt… Sa întors ușor cu fața în sus intorcand capul spre mine mi-a dat un sărut scurt zicând.. .. Ți-a plăcute ce ai văzut? M-am simțit incredibil când mi-ai băgat limba în gaura curului! Am avut cel mai minunat orgasm… Cu mosicuto nu am făcut niciodată asta. Este pentru prima dată!.. Mi-a zâmbit atât de satisfăcută că se vedea pe fața ei.
Eu eram atât de bucuros că o făcusem să se simtă atât de bine și i-am zis…. Moșica… eu fac orice pentru tine..! Te iubesc și vreau să fac tot ce îmi ceri. M-am simțit la fel de bine ca și tine! Sunt îndrăgostit de dine de atâția ani și acum că mi-ai oferit toate aceste plăceri te iubesc și mai mult. Nu vreau să te pierd niciodată!.. Mi-a zâmbit zicând… Offf băiatul eu.. Ești un dulce! Moșica nu te va lăsa niciodată...! Poate tu îți vei găsi vreo fată de care să te îndrăgostești să uiți de mine…. Poate este și normal asta! Tu ești doar un copil acum…. Nu Moșica nu vreau să mă gândesc la asta… Eu nu te voi părăsi niciodată!. Am zâmbit amândoi și ne-am luat în brațe.
Am stat îmbrățișați cam o jumătate de oră și am mai vorbit diverse lucruri.
Ma întrebat dacă m-am culcat cu vreo fată până la ea, i-am spus că nu.. ea este prima femeie cu care fac asta. Mi-a replicat… Vagabondule nu mă minți ca să mă impresionezi pe mine..? Și a râs…băiatul lu Moașa!.
În acea seară am dormit din nou cu ea și am făcut dragoste, acum de fiecare dată când îi dăteam limbi in pizda îi lingeam și curul. A doua zi am fost la sc, m-am întors din nou la ea acasă și până seara nu am mai făcut nimic… am ajutato la ceva treaba prin gradina, ne aruncam priviri unul celuilalt, zâmbeam dar nu am făcut nimic mai mult pentru că era gard in gard cu un vecini gradina și gardul de sârmă, se vedea totul. Noi incercam sa ne ferim cât mai mult.
Seara pe la ora 21 am făcut câte un duș, am mâncat și am intrat în dormitor, ne-am pregătit pentru a ne băga în pat…. Ea sa schimbat într-o rochie de seara care îi acoperea puțin coapsele și fără chiloți, când se schimba o priveam din față și nu puteam să cred cât de sexy este. Avea picioarele foarte lungi și groase, între picioarele ei se vedea pizda epilata care prindea formă cu o linie continuă de floci ducând intre picioare și o "paranteză" cât palma cum v-am mai spus. Prin acea "paranteză" se vedea pizda și buzele pizdi, forma lor. Pot să spun că deja mi se sculase pula înainte să mă urc în pat. Eu am rămas în boxeri și mi-a văzut pula sculata…. Nici nu ne-am pus bine în pat și ți sa sculat deja?.. hahaa… haa.. râdeam amândoi….
Moșica..! Ești cea mai frumoasă și sexy femeie, când te văd dezbrăcată mă excită foarte tare!..
Hai în pat lângă Moșica..! Și m-am urcat în pat lângă ea sarutandu-ne, sa lăsat pe spate deschizandu-si picioarele și m-am pus peste ea, între picioarele ei.
Ne sărutam... ca de fiecare dată ea știa cum să facă, eu doar îi urmăream ritmul… avea buzele groase și moi… o limbă care se plimba prin toată gura mea. Toți am fost copii o dată și încercați să vă amintiți când ați dat peste fata aia mai cu experiență care va uimit când v-ați sărutat cu ea, gând va băgat limba în gură cum se plimba ca…. un pui de... șarpe… că alt exemplu nu știu să dau:)) Eu zic că la toți ni sa întâmplat treaba asta. Așa eram eu cu Moșica mea, limba ei era ca un pui de șarpe în gura mea.
Ne sărutam și ne frecam trupurile unul de celălalt.. rochia ei am dat-o imediat jos rămânând în țâțele și pizda goală. I-am sărutat gâtul, umeri… pielea ei moale avea un miros atât de plăcut… nu știu cu ce să compar… Era mirosul unei femei mature! Încerc să mă gândesc la o vedetă cunoscută cu care să îi compar sâni, dar nu îmi vine nici una în minte acum, poate și din cauză că toate au silicoane.
Sâni lu Moșica mea sunt incredibil de frumoși și sexy.. nici prea mari dar nici prea mici. Nu sunt absolut de loc lăsați, sunt țuguiați cu sfârcul înainte și puțin ridicat botul de la sfârc. Cea mai frumoasă combinație!
Când o futi și stă deasupra ta vrei să îi vezi neapărat țâțele, te excită mai mult.
Nu puteam să mă abțin cum eram peste ea și i-am fixat pula intre buzele pizdi și am împins, nu era în de ajuns de lubrifiată.. chiar dacă era o femeie matură pizda ei nu era cum se zice.. fântână…. Avea o pizda în care orice pula să se simtă bine, să îți belească capul puli când dai în ea.
Stăteam deasupra ei și în timp ce îi sugeam sfârcurile o futeam ușor…. Ohhhh și acum îmi aduc aminte sentimentul ăla de fericire, cum mă simțeam deasupra ei, acelui corp de femeie matură, căldura din pizda ei... incredibil!
Ea gemea ușor în timp ce ii băgăm și scoteam pula din pizda, mă ținea strâns cu picioarele de fund și în timp ce eu dăteam din fund mișca din bazin punând contre.... intra pula cât mai adânc.
Primul număr la început nu puteam să țin mai mult de trei minute, mă excitam atât de mult că eram gata… Dar îmi dăteam drumul în ea abtinandu-ma cât puteam să nu își de-a seama, vroiam să îi arăt că eu sunt bărbat! Că pot să o satisfac… nu să dau un număr și să cad lat lângă ea, să rămână nesatisfăcută.
Când mă terminam placerea era așa de mare că nu puteam să mă mai controlez să dau din cur în continuare, o sărutam pe gât sau mă jucam cu țâțele până mă linișteam.. după continuam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic…. Ea.. matură.. matură.. cu experiență, dar și eu copil hot!:))
Nici în ziua de azi nu i-am spus treaba asta.. Nici nu trebuie! Nu contează ce făceam eu… important este că eram in stare să o satisfac, se simțea bine și ajungea la orgasm… chiar mai multe! La ea primul orgasm vine mai greu… cam zece minute, celelalte la un minut și ceva două fiecare. Poate ajunge până la șase, șapte orgasme dar decât primele trei sunt mult mai intense și stropește cu acel lichid incolor, începând cu primul și al doilea care sunt incredibil de puternice, nu se poate controla absolut de loc la ăstea două, al treilea mai puțin și restul sunt și ele dar mai normale, își poate controla reacțiile. Pentru a le avea pe toate trebuie să continui de la primul fără să mă opresc prea mult, decât atât cât mai scapă pula când are ea mișcările alea bruște. Atunci îi bag din nou rapid in pizda și cu mișcări bruște îi provoacă altul și altul… Țipă foarte tare la primele zicând să nu mă opresc.. și tot felul de cuvinte perverse care te excită….. dar hai să revin unde am rămas…
O sărutam și o futeam în același timp după ce mi-am dat drumul în ea prima dată, ea gemea ușor…. Ahhh…. Ahhh...Ahhhh.. .. si ma excită mai mult… Stam rezemat pe un cot și sprijinit pe mâna cealaltă privindo un pic de sus o futeam mai repede și mai repede… la trei patru mișcări din fund făceam una mai lungă și o loveam tare în pizda ploscanind… sâni ei se mișcau după ritmul pe care îl țineam eu, ea tinea capul când pe-o parte când pe alta cu gura întredeschisă scoțând sunetele placeri.. ahhh… ohhhhh….ahhhh...ahhhh… Ma excita mult de tot că mă prindea cu mâinile de spate și înfigea unghiile atât cât să te întărâte, să îți vină să o futi puțin mai dur, cu mișcări mai bruște.. îi place asta! Sexul un pic mai dur. Dacă o fut mai dur ca de obicei în trei, patru minute sare "pisați" din ea de nu mai știe ce-i cu capul ei. Îi place!
Au mai trecut câteva minute și îi auzeam respirația din ce în ce mai apăsată și gemetele erau mai tari acum, mai profunde… Aaaahhhhh….Aaaahhhhh… aaahhhh și când se apropia de orgasm a înfipt unchiile în spatele meu țipând…… Ahhhh… Daaaaa…. Ahhhh…. Mai tareeee….. daaaaa….. ohhhhhh…. DAAAAA…. Și mă strângea atât de tare în acele momente…. Un val de căldură pe pula mea mă stropea în timp ce ea urla și mă ruga să nu mă opresc… tremura incordandu-si toți mușchii.. stropea a doua oară și datea ochii peste cap cu gura căscată la maxim… Eu o loveam cu fora în pizda, mă împingeam tare în ea și se trăgea în sus stropind din nou miscandusi tot corpul… se prindea cu mâinile de cearșaf, perini… le făcea grămadă lângă ea.
Eu eram uimit de fiecare dată când se întâmpla, parcă nu realizam tot ce se întâmplă. Eu eram ca un cățel care face ce îi spune stăpânul!
Sa întors atât de mult pe o pare tragandu-se și strângând picioare, tremurandui coapsele că eu am rămas la o jumătate de metru de ea.
Parcă de fiecare dată avea orgasme mai puternice!
Sa lăsat acolo pe o parte căutând să respire încă gemea usor… am luat-o în brațe pupando pe spate am rămas acolo cam 10 minute.
După ce se liniștea avea cea mai fericită față, era numai zâmbind, mă îmbrățișa și mă pupa peste tot. Mă alinta în toate felurile… Ca o pisică când te așezi la masă și vine se freace de piciorul tău, se băga î...



    Login