Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Matusa mea
Autor : Madara400 - 2017-08-04
Citita de 28962 ori - Nota 6.22 (81 voturi)
Mă numesc Anca, sunt o femeie în vârstă de 30 ani, am o înălțime de 1.65, un corp tonifiat, cu un fund destul de bombat, aproape ca două mingi de hanball, pe care-mi place să pun o pereche de chiloți tanga ca să-mi scoată în evidența fesele. Sânii sunt destuli de mari pentru înălțimea mea, și din această cauză îmi place să port decolteuri care să-mi scoată in evidență pieptul, fiind apetisantă atât pentru soțul meu cât și pentru orice bărbat care-mi mai trage o ocheadă.
Sunt căsătorită de aproape 10 ani și am un copil in vârstă de 5 ani. Am ales să discut despre problemele mele legate de sexul conjugal. Soțul meu este într-adevăr un om extrem de ocupat care abia mai poate să-și facă timp să mă fută. În ultima vreme am inceput să ma concentrez pe masturbare, dar cum nu se poate compara cu o partidă de sex adevărată,lipsa de pulă începe să ma facă foarte iritată și incep să-mi doresc din ce în ce mai mult, fără să mă mai gândesc și de la cine. Tocmai aici voind să ajung. De obicei pe timpul verii, soțul meu își cheamă nepotul, pe nume Alex, în vârstă de 20 de ani să-l ajute la diferite treburi prin curte.
Alex este un băiat cu un corp de invidiat, care mă face să mă umezesc pe la labii de fiecare dată când își dă jos tricoul, arătându-și pieptul de bărbat dezvoltat și pătrățelele de pe abdomen.
O întâmplare de acum 2 luni îmi tot stă în minte. În timp ce spălam vasele la bucătărie am început să aud apa curgând în baie. Prima dată am crezut că a lăsat cineva apa pornită din greșeală. Mă duc rapid să văd care e problema, dar după ce intru în baie, îl văd pe Alex, cu pula sculată și cu capul belit masturbându-se, rămân împietrită în cadrul ușii, și după ce m-am dezmeticit cât de cât, ies afară rapid cerîndu-mi scuze în timp ce închideam ușa. Eu rămân lângă ușa băii încă șocată și excitată. Niciodată până atunci nu mai văzusem așa pulă groasă și lungă, așa că, excitată cum eram, încep în a-mi freca labiile pizdii, masându-mi și sânii între timp, ejaculând cu stropi direct pe gresia din fața băii.
Această întâmplare mi-a rămas în minte, și de fiecare dată când îl văd pe Alex, un fior mă trece de pe șira spinării până la pizdă, umezidu-mă. De ceva vreme, eu cu soțul meu am început să ne reconstruim o parte din casă, acesta fiind acum vraiște. Alex netermindu-și sarcinile, trebuia să mai stea la noi și a doua zi, cum soțul meu trebuia să plece la schimb pe tura de noapte, i-a propus lui Alex să doarmă la noi în dormitor, neavând altă cameră la dispoziție din cauza lucrăriilor, imediat un bec s-a aprins în mintea mea. Alex fiind într-un final de acord. După ce am rămas doar eu cu Alex în casă, am început să mai discutăm pe diferite subiecte (despre facultate, mâncare, etc) până când am văzut că era târziu și a trebuit să mergem la culcare. Alex s-a oprit între timp să facă un duș iar eu m-am dus în dormitor să mă schimb în haine de noapte. După ce m-am pus în pat, am mai tras un ochi către baiețelul meu care deja dormea.
Între timp ce Alex făcea duș, am început din nou să mă gândesc la el, cu acea pulă imensă, excitându-mă din nou, dar între timp intrase și Alex în dormitor. Eu cu o mișcare rapidă m-am întors pe margine prefacându-mă că dorm. Între timp ce Alex se îmbracă cu haine dormit, eu mă uitam la el cu ochii între deschiși, văzând din nou trupul acela, cu fesele musculoase ( de data asta neavând norocul să-i văd penisul). După ce se pune în pat, se mai foiește de două trei ori, răsucindu-se înspre partea mea după cum mi-am dat seama. Intr-un final, îl aud respirând constant, dându-mi seama că a adormit. Însă eu nu pot. Mă tot găndesc că stau cu el în pat, excitată la maxim, chiar și sfârcurile au început să mi se întărească. Deodată-l simt pe Alex apropiindu-se de mine ca prin somn, dar îmi dau seama că ceva e neînregulă. Simt ceva tare cum mi se plimbă linia fundului într-o mișcare de sus în jos. Mă întorc puțin și-l văd pe Alex cu pula scoasă plimbând-o peste pantaloni, pe linia fundului. Eu...



    Login