Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Matusa mea 2
Autor : logos - 2011-09-17
Citita de 14808 ori - Nota 6.21 (14 voturi)
Asadar am vazut ca v-a placut prima parte asa ca am sa continui.

Dupa ce am umplut-o de sperma pe I. a mers la baie sa faca un dus.In acest timp m-am gandit doar la ce s-a intamplat intre noi si ce ar mai putea sa se intample, poate chiar sa patrund in pasarica ei rasa si gustoasa.A iesit de la baie si vine in camera sa se imbrace.In momentul in care s-a aplecat sa-si ia hainele fundul ei a venit in dreptul fetei mele si am inceput sa o mangai,dar I. s-a indepartat de mine spunand:
I.-Nu e bine ce am facut si trebuie sa uitam cat mai repede de cele intamplate.
A.-De ce?Ne-am simtit minunat...
I.-Ti-am spus ceva si cred ca pentru un timp nu e bine sa ne mai vedem.Sa nu spui la nimeni ce am facut noi aici, ai inteles?
A.-Bine,am raspuns oftand ca nu o sa mai am parte de placerea pe care am avut-o cu matusa mea.
Dupa ce s-a imbracat a plecat fara sa mai scoata niciun cuvant, eu am ramas cu gandul la sanii matusii mele si la faptul ca nu o sa ne mai vedem prea curand.La 5 zile dupa intamplarea cu I. a avut loc nunta unei verisoare de-a mea si nepoate de-a matusii, asa ca ne-am intalnit din nou.Toata seara am dansat, am chiuit, am cantat, pana cand m-a luat oboseala.Era ora 3:00 si le-am spus parintilor ca eu ma duc sa ma culc in masina(nunta a fost facuta la un restaurant departat de oras).Am ajuns la masina, o deschid si cand sa intru se aude o voce din spatele meu.Cine credeti ca era, nimeni alta decat matusimea, care a venit catre mine si m-a sarutat.
A.-Ce faci?Nu ai zis ca nu e...si imi acopera gura cu un alt sarut.
I.-Am spus, dar nu mai pot sa stau fara sa simt o pula in mine, ca de cand sotul a plecat in strainatate numai cu vibratorul m-am frecat.Vreau o pula adevarata in mine acum.
Si ma baga in masina pe bancheta din spate apoi se urca peste mine si incepe sa ma sarute pe tot corpul pana ajunge la pula.imi da jos pantalonii si incepe sa mi-o suga pana se face beton.Dupa aceea iesim din masina si mergem in spatele ei unde I. se pune in pozitia capra pe capota portbagajului si imi zice:
I.-Hai! Fa ce vroiai acum cateva zile.Si fara sa mai zica a doua oara imi bag pula in pizda ei.
I.-Ah...



    Login