Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Matusa mea (Partea a treia)
Autor : Relu3865 - 2019-04-11
Citita de 15408 ori - Nota 5.85 (55 voturi)
Si deodata o aud ca zice:
- Cum te-ai simtit azi-noapte ?
- Cam brutal dar mi-a placut. Mai ales ca de mult am fantezii cu tine.. Si am observat ca imi place sa dau limbi.
- Iti place sa dai limbi ?
- Da
- Bine ca stiu
M-am asezat la masa, sa astept mancarea pregatita. A venit aducandu-mi oale. Am mancat, matusa mea a strans masa si mi-a spus ca ma asteapta in camera..
Am fost sa imi fac o baie dupa care m-am dus in camera si matusa mea se masturba gemand din toate puterile.
M-am dus langa ea in pat, m-am asezat intre cracii ei si am inceput sa ii sug lindicul si sa ii bag usor un deget in pizda.. Imi placea sa ii simt gustul acru al lindicului. Pur si simplu ma excita foarte foarte tare.
Usor usor m-am apropiat cu limba de gaura ei, incercand sa ii bag cat mai adanc limbaa.
- Aaaaahhh, daaaaaa, asaaaaaa lingemaaaaaaa!!!
Am lins-o in pizda cat am putut de tare si de pasional. Dupa vre-o 3 orgasme avute m-am ridicat si mi-am bagat cu brutalitate pula in ea, tragand-o de sfarcuri ca un nebun. Se vedea ca ii place tipa si gemea cat o tinea puterile. Dupa mai multe miscari inainte si inapoi am simtit ca vine momentul sa imi dau drumul asa ca am iesit din ea, am tras-o de par si i-am bagat pula in dinti, a inceput sa suga ca o nebuna, practic innecandu-se cu pula. Intr-un final mi-am dat drumul in gura ei.
Ne-am intins amandoi pe spate epuizati.
- Stii ca nu trebuie sa afle nimeni de chestia asta, nu ?
- Da matusa. Mi-am dat seama..
- Dar vreau sa te intreb de ce faci asta ? De ce sa vrei sa te futi cu mine ? Sa iti dau limbi ? Sa imi sugi pula ? Sa ne futem ca nebunii.
- Pai cu unchitu nu am parte de atatea chestii.. Adica atunci cand are chef, doar ne futem cu lumina stinsa, ma fute direct isi da drumu in pizda mea si gata.. Se baga la somn.
- Ai vre-o fantezie matusa ?
- Sa o fac in trei. Cu inca o fata.
- Mama ce frumos ar fii. Uneia sa ii dau limbi, si pe un sa o fut.
- Imi imaginez..
Si cum stateam noi asa in pat, se apleaca si imi saruta coaiele usor si senzual, imi ia pula in gura si o suge incet si apetisant uitandu-se in ochii mei.
- Ah ce bine e, nu vreau sa se termine niciodata clipele astea. Esti tarfa mea minunata de acum. Te voi fute zi si noapte pana bine barbactu.
Se opreste din supt si se pune cu curul in sus. Ma ridic si incercand sa-mi pozitionez pula in dreptul gaurii pizdei. Isi scuipa pe degete si isi lubrifiaza gaura curului.
- Vreau sa ma futi in cur. Dar incet pentru ca este pima data.
- Voi incerca.
Incercand sa impig foarte incet pula in curul ei, intra usor capul pulii urland de durere. Incet usor un joc de dute-vino incercand sa o bag cat mai mult. Putin cate putin am reusit sa ii bag toata pula in cur si sa pompez din ce in ce mai repede. O durea, parca simteam durerea ei, cu toate ca mie parca mi se rupea pula la cat de stramt era. Popand in ea din ce in ce mai repede, durerea devenise placere. O trageam sfarcurile ...



    Login