Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMATUSA
Autor : ovidiu1982 - 2010-10-21
Citita de 37440 ori - Nota 7.83 (46 voturi)
Ce sa mai zic? Am vazut atatea fantezii scrise de voi incat m am gandit bine, si serios chiar m am gandit foarte bine daca sa ma apuc de scris aici pe site, doar datorita faptului ca e posibil ca si matusica mea sa intre pe acest gen de situ-ri.
Dar na, de acum asta e, ca sa o citez chiar pe ea. Aceasta fiinta superba de care o sa va povestesc este sora mamei mele, o femeie implinita "aproape" din toate punctele de vedere, are un sot iubitor, am inteles ca meseria pe care o practica aduce foarte multi bani pentru ei, el fiind un arhitect de prin bucuresti. Se iubesc, se alinta, se respecta dar viata asta nu iti da tot ce vrei tu, sau daca apuca sa iti dea totu, la urma urmei iti ia ceva. Asadar matusica mea nu prea poate avea ce toate femeile din lume vor sa aiba: acel ceva fiind un copilas. un bebe, un ingeras care sa te bucure la vremurile ce vor veni, atunci cand vei fi mai varstnic, ca sa nu folosesc alti termeni.
Ok. matusa mea a stat la parintii mei o buna perioada de timp, pana a reusit sa "decoleze" si ea pe alte meleaguri. A plecat de la tara, dintr-o familie decenta, respectata in sat, dar stim cu totii ca la un momenta dat in viata toti vrem ceva mai bun pentru noi, vrem sa obtinem acel maximum de la viata. Asta daca se poate. Deci, intr-un apartament cu 2 camere stateam mai ingesuiti, mai incomozi eu cu sora mea, parintii mei si inca doua surori de ale mamei, amandoua una si una, plecate de acasa cu intentia de a se alege ceva de viata lor. Va dati seama ca eu la varsta aia, eram cam prin clasa a intaia, ca inca mai credeam ca m-a adus barza. Dar draga mea matusa avea sa imi arate cam ce trebuie sa cred eu despre sex, bineanteles mult mai tarziu. Nu de multe ori mi-a fost dat sa o vad numai in chilotei, ca pe vremea ai, prin `89, nu cred ca stia toata lumea de tanga, bikini sau ce o mai fi acu. Tot imi zicea ca o sa cresc mare si o sa vina vremea cand o sa poate sa imi arate mai multe. Vremea a trecut, eu am facut 30 ani, prietene am tot avut, cu relatii mai bune sau mai putin reusite, reusisem sa descopar si eu plecerea sexului. In tot acest timp nu prea m-am mai intalnit cu rudele, pentru ca mai toti suntem raspanditi prin tara. Pana intr-o zi........ Ma suna tata, care abia venise din strainatate si zice :
- tiberiu, adunarea ca in 3 ore mergem toti la tara, nu vreau sa aud comentarii, ca nu poti ca ai altceva de facut sau ca nu vrei.
Am bombanit bine in gand, si sora mea la fel, ca o apucase dracii, ca nu mai puteam iesi si noi sambata seara la discoteca. Eu ce sa mai zic, ca abia asteptam weekendul, ca trebuia sa vina prietena din italia, era si virgina, si urma sa raman la ea acasa, ai ei urmau sa vina la distanta de o saptamana.
Dar ce sa fac, inca mai depindeam de parinti, mai bine zis de banii lor.
Zis si facut, ne-am imbarcat cu totii in masina si am plecat. Ajunsi acolo nu mi-a venit sa cred ochilor, aproape 35 oameni misunau prin curte, loc de parcare in curte nu mai aveai, numa copii, catei si multe, multe picioare si tipete. Ai mei organizasera o mare reuniune de familie, si toti au venit, cu catel cu copii, cu papagal, cu pisici, era o mare agitatie. In toata marea aia de oameni nu puteai, doar daca erai gay, nu puteai sa o observi pe matusa care acu multi ani imi explica de ale sexului, atunci cand nici "puta in pantaloni nu aveam" asa cum chiar ea zicea. deci eu aveam 30 ani, iara ea abia ce implinse 42 de ani. Bruneta, sani mari, niste picioare ferme, ce sa mai zic, la cum arata in rochita aia alba si cu ochii ei negri, m-am blocat.
-Tibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! se auzi.
-Ma Tibi, dar nu mai vorbesti tu cu matusica ta preferata, cica asa ii ziceam eu cand eram mucos. Pana sa realizez ca pe mine m-a strigat m-am si trezit cu ea in brate, un pup din ala cu zgomot pe obraj, un tras de mot si iara in bratele ei.
-Buna matusica! apuc sa zic si eu si dau sa intorc favorul cu un pup, dar era prea tarziu ca matusa deja era cu mama de vorba.
In fine m-am dezmeticit eu si am inceput sa imi caut verisorii care erau cam de seama mea, sa vad daca am cu cine sa ma distrez, sa beau si poate sa ajung pe la discoteca din sat. Ne gasim noi baietii intre noi, apucam un bax de bere mai pe furis si fugim toti 6 cati eram, in gradina sa vorbim de ale noastre, de fete, de gagici.
Hopa, vine si seara, si noi stiam ce urmeaza: alinierea si impartirea pe camere si pe paturi. Acu e acu, in timp ce se chnuia toata lumea sa culce pe toata lumea, suna telefonul la sotu matusii si primeste o veste cum ca trebuie sa plece pentru 2 zile sa duca o stampila si sa dea ceva semnaturi la un client. De la suparare ca pleaca, ca numai cu el imi permiteam sa vorbesc de toate si sa beau ce voiam noi, am ajuns la extaz cand vine matusa si imi zice:
-auzi tibi, dormi cu mine azi, ca vreau sa mai stam de vorba, mai bem un sprit, stii tu.......
-of course, zic si eu, sa ma dau mare ca stiu si eu o limba straina.
Agitatie mare in seara aia, toata lumea vorbea, barbatii erau praf, femeile strangeau in urma lor, iara eu aveam o durere de cap de imi venea sa fug pe dealuri. Ma retrag in camera, unde sa dormim 4 persoane, eu, matusa si doua verisoare care aveau 20 ani amandoua la un loc. Ma bag in pat, singur fiind in camera, imi iau perna si o pun pe cap, nu vroiam sa mai aud atata galagie. Nu dureaza mult si vine matusa mea, cred ca era putin afumata si se tranteste pe pat, nici nu stia ca eram si acolo pe sub patura. Tresar de parca urma sa iau cineva la bataie, vad ca e ea si ma calmez, eu, ca durerea de cap nu avea cum. Isi cere scuze, zice ca se duce sa se schimbe, nu dureaza mult si vine inapoi cu o capot pe ea si intra in pat.
-Ce ai mai Tibi? ca toata ziua ai stat tacut.
-Nimic, cred ca de la berea aia care am baut-o cu baietii.
Dupa vreo 20 minute de povestiri din tinerete se lasa liniste, in camera la noi, ca toata casa vuia de zgomot. Imi iau pozitia de a sta pe burta si dau sa adorm. Simt un picior calare pe mine. Mi s-a oprit respiratia. Deschid ochii si o vad pe ea, pe matusa, cum ma priveste lung, nu stiam ce sa mai zic, dar am realizat ca plange, dau sa imi scot mana de sub patura si din neatentie ating un san, care iesise de sub capot, Credeam ca urmeaza sa imi iau una peste cap de trece tot. dar nu, imi i-a mana si gafaind usor o pune pe san si incepe sa-l framante, eu unu mergeam dupa cum ma ghida ea si nici ca avea de gand sa se opreasca. Usor, usor imi duce mana jos la buric apoi dau de ceva cu ce eram si eu obisnuit, o pasarica de toata frumusetea, calda, parfumata si care era gata sa ma lase inauntru, macar degetele, dupa cum gandeam eu. Credeam ca ma incearca si dau sa trag mana, dar nu.
-Ce ai mai Tibi, nu iti par destul de frumoasa, de ce te sfiiesti, ca te simt ca iti doresti o aventura cu o femeia mai in varsta, una care sa stie ce sa iti ofere.
Nu stiam ce sa spun, ce sa fac. Avea dreptate, asa ca fara sa mai zic ceva, o dau pe spate si usor imi fac loc intre picioarele ei, care se desfacura pentru a imi usura „munca”. O mangai pe tot corpul, dau capotul la o parte si incep sa o sarut. Nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai cand crezi ca domini o femeie mai in varsta ca tine. Ne-am sarutat indelung, am mangaiat-o pe sani, dar parca nu aveam curajul de a merge mai departe. Ea ma simte si imi zice sa o las pe ea sa preia controlul. M-am lasat si eu pe spate, ca oricum nu aveam ce face.
Nu a durat 5 secunde si o vad calare pe mine, simteam o pizda creata, poate putin aspra pe buricul meu, iara sanii ei cei mari isi facura aparitia chiar deasupra gurii mele. Am supt, am lins sanii, am tras-o de par, nu stiam ce sa fac. M-a trantit de pat, apoi usor, usor incepu sa ma sarute pe gat coborand usor spre penisul meu care era gata, gata sa ma lase balta. Dar cand o femeie ca ea preia controlul, nu puteam sa ma las asa. Am simtit un varf de limba pe capul pulii, nu imi venea sa cred ce fac, mai ales ca la 5 metri de noi era mare adunare e familie. A inceput sa-l linga, sa-l suga, sa se joace ce el, de parca era un copilas. I-am zis ca nu mai rezist, ca imi vine; ma invita afara sa ma termin iara dupa ce termin sa ma intorc. Sincer, am iesit afara, dar parca nu puteam irosi atata materie prima pe prispa bunicilor. Stau cateva minute pana ala micu` isi revine si ma intorc inapoi val vartej.
-Cum e ma? Asa repede ai revenit?
Nu zic nimic si ma arunc cu capul intre picioarele ei. Nicioadata nu mai dadusem limbi, dar nu puteam sa ma las asa. I-am luat un picior intr-o mana, unul in celalata mana si ma infig cu toata fata in pizda ei, un miros deosebit imi invada nasul, iara gustul ei ma excita atata de tare incat nici nu auzeam ca gafaia, ma zgaraia pe spate si scotea niste sunete care ar putea fi auzite de toata casa.
-Tibi, urca-te pe mina omule ca suntem terminati amandoi.
Ma ridic in picioare, cu pula sculata, pe care o tineam strans tare de tot, de parca urma sa o fure careva. O vad cum isi da jos de tot capotul si cum se lasa pe spate desfacandu-si picioare pentru mine, numai pentru mine.
-Vino in...



    Login