Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMarian versus Marin
Autor : gemadaga - 2011-09-19
Citita de 16170 ori - Nota 8.19 (275 voturi)
Numele meu este Nicoleta toata lumea imi spune Nicol... dar stiti, am revenit cu cea de a cincea aventura de INCEST. M-am hotarat sa va spun si una mai ferbinte… asa cred eu.
Aveam 27 de ani, ne mutasem in Timisoara cu serviciul sotului, aveam copii micuti 5 si 3 anisori, majoritatea timpului il petreceam cu ei, la gradinita, acasa in parc si asta imi cam ocupa tot timpul, am gasit ceva de munca si pentru a putea sa ma angajez, l-am chemat la noi si pe fratele meu cel mai mic adica 21 de ani, burlac, fara ocupatie.. asa ii place lui sa nu fie legat de ceva. Aventura ce va urma este atat de incitant pentru mine incat mi-o amintesc ca fiind aievea.
Azi 15 august petrecere mare ziua sotului si a fratelui meu, amandoi MARIAN. Petrecem fara sa tinem cont de ora, pe la 03 in noapte ceilati invitati se retrasesera pe la casele lor, am ramas doar noi 3, Marian (sotul) eu si Marian fratele meu zis Marin. Bautura curgea valuri pe gatul lor, eu ca sa tin isonul cu ei am servit un lichior, doua poate trei dar ce mai conta veselie mare. Este ora 04 ma retrag spre dormitor, dar parca incalzita de la lichior il iau pe sot si incepem o partida de sex nebunesc, cu gemete si urlete de se auzeau si la vecini, gandind ca fratele Marin a a adormit de la atata bautura. Stiam ca atunci cand bea ceva mai mult Marian e mare zmeu in pat, nu m-a dezamagit nici de data aceasta, ne-am petrecut cam o ora pana ce am cazut amandoi lati de placere, de oboseala si de bautura, am adormit amandoi goi. Pe la ora 6,30 ma trezesc mangaiata, luata in brate pe la spate, o esearfa imi acopera ochii inainte sa ii deschid..
- Marian dragule iar ai chef de nebunele, iubitula ma surprinzi cu ceva special sa inteleg.
Fara sa spuna nimic, imi pune un deget la gura ca semn sa tac, ma intoarce cu fata in sus, ma apuca de maini si mi le ridica parca sa ma predau, apoi mi le tine pe amandoua cu o singura mana, raman asa fara sa ma misc, are parca un cordon pufos de la un capot de baie si imi leaga mainile de marginea patului, ceva inedit, pentru el, intru in jocul lui si astept sa vad ce va urma.. coboara mainile si ma mangaiie tandru pe sanii, paraca e ceva altfel, senzatii noi gandesc , cu gura imi saruta sanul stang, ceva de vis, cu o mana continuua sa imi dea senzatii noi pe sanul din dreapta, se joaca cu sfarcul acesteia pana se ridica in pozitie verticala, vreau sa nu se opreasca, astept sarutarea pe el, care vine suav trecand cu o usoara atingere cu varful limbii printre sani si poposind apoi pe sfarcul deja dornic, il saruta suav apoi suge agale din el, ce senzatie, simt ca ma incing instantaneu , vreau sa il mangaii si eu pe spate pe cap sa il dezmierd, dar nu pot, asta ma incita enorm, imi aplica sarutari ferbinti cand pe un san cand pe celalalt, coboara cu sarutarile si ajunge la buric, face rotocoale cu limba pe linga el, il saruta, alte sezatii nebune imi strabat corpul..
- Marian dragule esti extraordinar acum, iubitule, continuua . Spun in timp ce gafaiam de placere.
Tace si continua, cu un deget imi acopera buzele si apasa usor, am inteles vroia sa tac.., deschid totusi gura si incept sa ii sug degetul aratator si pe cel mijlociu, era prima oara cand o faceam , degetele lui se joca cu limba mea, se impetesc in gura umeda inebunite. Sarutarile lui coboara incet , il las sa vad daca merge mai departe. Niciodata nu a mers pana la capat cu toate ca imi doream enorm sa il simt acolo, coboara .. ce minunatie nu te o prii gandesc….imi desfac picioarele, il invit sa imi sarute pizda proaspat fututa, ma saruta pe interioarul coapselor, amana parca placerea.. apoi cu varful limbii imi desface labiile mari, eram umeda bine si plina de sperma de la futaiul anterior, ajunge la lindicul deja excitat, il invarte cu limba sa frenetic de ma face sa ametesc , parca plutesc , vreau sa gem.. tare dar mana lui imi acopera gura, lucru care face sa se aprinda flacara dorintei mai mult, imi imghit sunetele si astep senzatiile ce vor urma , daca a ajuns pana aici va continuua, asa se si intampla gura lui parca nesatula aplica un sarut precum o ventuza intregii zone genitale, suge, si totodata imi introduce limba adanc in vagin, savureaza sperma sa, vreau sa urluu de placere ... mana lui imi astupa gura , incepe sa imi dea limbii in ritm alert, vreau sa tip,dar nu pot, tip infundat, as fi vrut sa ma lupt cu el sa ii aplic mangaieri, sau sa infing unghiile in spate sa tipe odata cu mine , ma simt parca as fi violata de limba lui, nu pot riposta, placerea este atat de mare incat tremur si imi eliberez o cantitate imensa de lichid vaginal in gura lui nesatula, un orgasm suculent ma elibereaza putin de senzatiile inedite, continua sa suga si sa de limbi in acelas ritm intens , nu imi da voie sa respir sa tip sunt a lui toata, dar vreau sa nu se opreaca , vreau mai mult, vreau sa ma penetreze.. nu mai suport ....trecu catva timp si imi elibereaza din stransoare gura, pentru cateva secunde sa vada cu reactionez, gem.. infundat apoi ii soaptesc..
- Bagooo acum ca ma inebunestiii.. acum o vreau ca de nu voi tipaaaa.. nu spune nimic, imi acopera iar gura si il simt cum se ridica se pozitioneaza cu pula la intrare, inebunita ma zbat, o vreau inauntru toata, dar nu o baga... ma amageste, o freaca de labii si de lindicul intarit parca sa exploadeze, incerc sa ma dezleg dar nu pot.. se mai joaca putin , ma incita la maxim, trag cu toata forta de maini si cordonul cedeaza, il apuc de fese si il indes in mine , rasufluu usurata, eram patrunsaaaa, incep sa ma misc sub el , el sa miste in mine dar parca era alceva, pula lui mare nu o mai simteam ca la partida anterioara, oare sa fiu atat de largita, parca era mai subtire da r parca si mai scurta nu o mai simteam ca imi ajunge in abdomen, ma pentreaza de cateva ori apoi ma inunda cu sperma lui ferbinte, jeturile sale ferbinti ma fac sa imi inconvoi picioarele in jurul lui si strang in asa fel sa nu mai miste, asteptam izvorul ce tasnea, am un orgasm nebunesc, il strang in brate dar parca e mai slabut... realizez ca e altceva in neregula ...si imi dau esarfa de la ochi, il vad…. era Marin...fratele, intrat in mine , ma inundase cu sperma lui.. Marian sotul dormea langa noi, inchid ochii si gandesc..ce sa fac ? mana lui se desprinde si ma elibereaza. Sa tip..? nu stiam ce sa fac, ..stam vreo 20-30 secunde bagat unul in altu, zeci de ganduri imi strabat mintea, viol, fratele in puscarie, rusinea de parinti, socrii.. 20 secunde parca au fost ani.. ii fac vant si se ridica de pe mine, nu spune nimic si iese la baie apoi la el in dormitor... ce sa fac ? gandesc ca ar trebuii sa vorbesc cu el , ma ridic imi trag un capot si ajung la el in camera.
- De ce ai facut asta ? il intreb..
- Te doresc de prea mult timp, esti pasiunea ce arde in mine, parca in aceasta seara erai zana mea, nu mai erai surioara mea draga er...



    Login