Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMamica mea
Autor : profesoara - 2019-04-13
Citita de 31670 ori - Nota 7.68 (78 voturi)
Buna tuturor! Dupa cum stiti, pentru cei care au reusit sa citeasca povestirile mele cu Auror, matusa mea, intitulate "Prima data cu matusa" in trei parti au observat ca ea, Aura, a fost femeia care m-a facut barbat. Astazi revin cu o povestioara, si am sa continui sa va povestesc ce mi s-a mai intamplat.
Dupa un timp in care eu am avut o relatie cu matusa mea, si faceam dragoste oricand si oriunde atunci cand puteam, lucrurile s-au cam schimbat. Fiind plecat la facultate, ajungeam destul de rar pe acasa, mi-am facut noi prietini, am avut si doua relatii destul de lungi, cu doua fete foarte dragute ce mi-au fost alaturi, am inceput sa-mi petrec timpul alaturi de colegi, la cursuri, mi-am gasit un job part-time sa am si eu banutii mei, ieseam o data pe luna, intr-un weekend, la munte unde inchiriam o cabana si ne simteam bine, ca intre prieteni. Relatia mea cu Aura, se sfarsise, ne vedeam doar cand mergem acasa sau in vizita la ea, dar fara a mai intretine relatii intime.
Matusa si-a gasit intre timpi pe cineva, nu credeam ca este posibil, dar s-a intamplat, s-au mutat impreuna si par destul de fericiti. Ceea ce a fost intre noi, a fost ceva special, asa simt eu. Am hotarat sa facem tot posibilul sa uitam si sa avem o relatie de rudenie, de nepot si matusa si nimic mai mult.
Mama s-a intors acasa acum un an. Hotararea a fost a parintilor. Desi nevoia de bani era destul de mare fiind destul de multe rate de platit plus alte cheltuieli. Ai mei s-au gandit ca e mai bine sa fie mama acasa, pentru a fi alaturi de sora mea, care trece in ultimul an de generala, inca nu stie pe ce drum sa o apuce, ce liceu sa urmeze, motiv pentru care au decis ca mama sa fie langa ea. Relatiea dintre mama si sora a fost mereu una puternica. Tata a decis ca este mai bine sa mearga el in strainatate, se castiga mai bine in domeniul lui, putea intretine casa, acooperi si cheltuielile si ramaneau si ceva banuti, putini, dar ramaneau. Tata are contract perioada nedeterminata acolo, are dreptul din pacate la un singur concediu, asa ca vine doar de sarbatorile de iarna.
Eu sunt in anul 3 de faculate, fiind vineri m-am hoatarat sa merg acasa, dupa multa vreme. Ajuns acasa, bata la usa, apas pe maner si intru:
-Sarut mana, mama, ce faci?
-Buna dragul meu, uite fac ceva de mancare, tu ce faci, cum esti, cum merge treaba?
-Destul de bine, mama, fac si eu tot ce pot. Surioara mea ce face, unde e?
-A plecat de dimineata, in weekendul asta nu e acasa, e plecata cu grupul unde face voluntariat intr-o ezcursie cu copii de la centru. Vine abia duminica seara
-Am inteles. Merg sus sa-mi las bagajul, sa fac un dus, ma schimb si ma intind puti, sper sa nu adorm.
-Da, mama, mergi!
Am urcat in camera mea, mi-am desfacut bagajul, am facu un dus si am zis ca stau cateva minute in pat, dar am adormit. M-am trezit destul de tarziu, era ora 19:30, cand m-a strigat mama sa cobor sa mancam.
-Mama, foarte buna mamcarea, chiar nu am mai mancat de mult ceva facut de tine.
-Ma bucur ca iti place. Eu ti-am spus sa iti trimit mai des pachet, dar nu ai vrut.
-De acum am sa vreau sa manac mai des ceva facut de tine. In rest, tu cum esti, tata ce face? Ieri am reusit sa vorbesc putin cu el, dar pe fuga.
-Cum sa fiu, e destul de greu acasa, singura, doar eu fata. Sunt destul de multe de facut. Fac si eu ce pot, dar singura e greu. Ma simt obosita. Am vorbit cu tata si am zis ca anul asta sa ne mai chinuim asa, departe unul de altul. Sa intre fata la liceu si apoi o sa vina acasa.
-E cel mai bine asa mama! Auzi, nu avem un pahar de vin pein casa?
-Ba da, mama, aduc acum. Nu vrei sa stai putin sa strang aici si mergem sus, ne uitam la televizor, luam sticla sus si stam in pata.
- Sigur, hai ca te ajut.
Am strans masa impreuna cu mama si am urcat. Mama s-a schimat de hainele de zi si s-a imbracat intr-o camasuta de noapte alba, putin deasupra genunchilor si ne-am intins in pat. Am baut doua pahare de vin de fiecare si am stat de vorba cateva ore, pana spre miezul noptii.
-Auzi? Mai tii minte cand erai mic si imi faceai masaj pe spate cu degetele tale? Nu vrei te rog sa ma masezi putin si acum?
-Sigur mama, hai intoarcete!
-Vezi ca este niste crema de noapte in dulapuiorul de langa tine.
M-am ridicat sa iau crema, intre timp mama isi dadu jos camasa sI se intorse pe spate. Nu mai purta nimic pe ea, decat o pereche de chilotei albi, din dantela. Mi-am adus aminte ca tatavoi cumparase acum ceva vreme de ziua ei impreuna cu un furou.
Mama are aproape 46 de ani. Nu arata extraordinar pentru varsta ei, dar nici rau. E o femie micuta de statura, undeva la un 1,60, are un par frumos, pana la umeri, in ciuda varstei nici un fir de par alb, un trup slabut, chiar mi-a spus ca are 52 kg, ochi mari si albastri, buzi subtiri, niste sani micuti si lasati. Ca orice femeie de varsta ei, ridurile si celulita sunt la ea acasa.
M-am asezat deasupra ei, am pus putina crema pe spate si am inceput sa o masez pe umeri cu miscari circulare si usoare.
-Te rog sa ma masezi pe tot spatele.
- Da mama, asa fac!
Dupa 15-20 de minute , mama imi spune:
- Tot acolo de unde ai luat crena asta, este una anticelulita, vrei te rog sa o iei si sa ma masezi pe pulpe, ca faci un super masaj?
-Sigur, imediat!
M-am ridicat, am luat crema si m-am intors. Intre timp mi-am mai pus un pahar de vin. Am inceput sa o masez pe mama pe interiorul pulpei drepte.
-Urca te rog si mai sus pe fesa, ca am la celulita de zici ca am 80 de ani.
-Ei, si tu acum, nu ai si pana la urma e firesc, am zis eu.
- Usor, usor, am inceput sa o masez pe mama si pe fese si pe pulpa stanga. Aburul alcoolului incepea sa isi faca efectul asupra mea.
Mama avea piciorele lipite, dar labun moment si le-a despacut
-Si pe interior te rog!
Am fost putin stanjenit la inceput, dar incet, incet, am inceput sa prind curaj. Urcam spre interiorul zonei ei intime fara sa imi dau seama, si o atingeam din inertia cu care imi alunecau mainile pe piela ei, data cu crema. Am inceput sa ma excit. Se vedea prin perechea de chilotei de dantela ca mama era prospat epilata.
-Auzi, dar ai fost la salon?
-Da, dar ce ma intrebi?
-Tin minte ca atunci cand eram mic, te-am vazut de multe ori goala, si tot timpul, hmmm, zona ta era acoperita de blanita, daca ii pot spune asa.
-Stiu, dar acum ceva vreme am avut o iritatie de la o lenjerie intima. Trebuia sa folosesc o crema si am fost nevoita sa ma epilez la salon. Nu puteam sa dau asa direct pe parul ala.
- Am inteles, zic eu.
Hai continua masajul acolo. De fapt stai asa ca imi dau chilotii jos, ca ma jeneaza si nu intra bine crema in piela.
Mama se dezbraca in fata mea. Eu nu mai vazuse-m o femie goala in fata de vreo doua luni, de cand m-am despartit de uktima mea prietena. Apoi se intinse din nou pe burta, isi desfacu iarasi picioare si imi spuse sa o masez.
Am inceput din nou, dar de data asta mai apasat pe fundul ei, mi-am facut curaj si am inceput sa patrund si mai mult intre picioarele ei. Deja penisul meu din pantaloni era la datorie, ca un soldat care astepta ordinele sa traga.
Stand intre piciorele mamei, am inceput sa ii departez fesele, amveam si motiv,doar ii faceam masaj. Vedeau o pasarica frumoasa, rozalie, cu niste buze mici, am inceput sa o ating, cica din greasa si am tot continuat asa. Mi-am adus aminte de pizda Aurei, de femeie matura, dar a mamei era si mai frumoasa.
Mama a inceput sa se ude, simteam asta, vedeam cum atunci cand treceam pe deasupra zonei ei, lichidul ce il lasa se intindea de p...



    Login