Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama si vecinii nostri - partea a 2-a
Autor : azidamaine - 2019-04-30
Citita de 22434 ori - Nota 8.00 (86 voturi)
Trecuse cateva zile de la cele povestite anterior si eu eram singur acasa, mama fiind la serviciu, cand pe la ora 17 si un pic, aud soneria si merg rapid sa vad cine e. Ma uit pe vizor si o vad pe Mihaela, asa ca deschid usa si o invit inauntru. Avea pe ea un halat de baie si parul inca umed, iesise de putin timp din dus.
- Ce faci? Esti singur, mama ta nu e acasa? Venisem sa beau o cafea cu ea si sa mai barfim, stii cum suntem noi femeile.
- Nu a venit inca, trebuie sa apara si ea, dar poti intra si o astepti . Hai in dormitor sa mai vorbim pana vine ea.
Ma urmeaza in dormitor si se aseaza pe fotoliu spunand:
- Locul asta imi starneste atatea amintiri despre ce s-a intamplat acum cateva zile. A fost atat de bine, nu am apucat inca sa iti multumesc pentru ziua aia, pentru ca stiu ca tu ai fost cu ideea sa ma chemati si pe mine. Am trait clipe superbe si de atunci viata mea s-a schimbat.
-Ma bucur sa aud asta. Andrei ce face? S-a mai intamplat ceva intre voi de atunci? Pentru ca , eu si mama, nu este seara in care sa nu ne iubim si sa adormim imbratisati .
- Iti dai seama ca si noi am facut acelasi lucru, in fiecare zi am facut sex cu el , ba chiar uneori de mai multe ori pe zi. Abia astept sa vina mai tarziu din oras si sa am iar parte de el .
- Pana sa vina Andrei, nu vrei sa facem noi ceva frumos acum? Da-ti jos halatul ala si hai in pat sa ne futem.
- Scumpule, dar mama ta trebuie sa vina in scurt timp acasa.
- Si ce? Daca nu e foarte obosita, ni se va alatura, nu vrei asta? Nu vrei sa ai parte din nou de pula mea si de pizda mamei?
Nu a mai zis nimic, doar s-a ridicat si si-a dat halatul jos de pe ea, ramanand in niste boxeri ca se mulau perfect pe fundul rotund, neavand sutien pe ea. Ma ridic si eu din pat si imi dau tricoul jos, iar Mihaela se aseaza in genunchi si imi trage pantalonii scurti in jos, cu tot cu chiloti. Mi-o ia in gura si suge cu pofta iar cu mana dreapta imi masa usor coaiele. Isi ridica privirea si ma uit fix in ochii ei in timp ce isi duce ambele maini in spatele meu si ma trage de fese intrand cu toata pula in gura ei, adanc , pana in gat. Mi-am scos-o din gura ei si am inceput sa o lovesc cu ea de obraji. Ii placea, se simtea o curva folosita si asta o excita mult. Statea cuminte cu gura deschisa si cu limba scoasa in timp ce eu imi frecam pula de toata fata ei. Ma lingea la coaie si apoi a urcat cu limba incet spre capul pulii si dintr-o miscare a bagat-o iar pe toata. Nu aveam de gand sa imi dau drumul asa de repede si faptul ca si-o baga pana in gat ma inebunea efectiv de placere, asa ca am oprit-o si i-am spus sa se intinda pe pat. S-a ridicat , mi-a zambit, m-a sarutat scurt pe buze si apoi s-a intins pe pat, unde a ridicat picioarele si si-a dat boxerii jos. A inceput sa isi maseze circular labiile si sa geama usor. Mi-am apropiat fata de pizda ei si am inceput sa-i ling pizda facand cercuri cu limba exact cum facea ea inainte cu mana. I-am introdus doua degete inauntru si la miscam incet in timp ce cu limba ma ocupam acum de clitorisul ei.
-Ia perna aia si puneti-o sub fund , am sa iti fac ceva ce iti va placea mult.
Acum aveam acces la curul ei , pe care am inceput sa il ling cu pofta.
-Ce bine e , da, linge-ma acolo, fute-mi curul meu mare cu limba ta. Ahh, nu te opri!
Si nu m-am oprit, am continuat sa ii ling perineul, mai urcam uneori in sus spre pizda si apoi i-am departat bucile si mi-am bagat limba in curul ei. Gemea de placere, si-a pus picioarele pe spatele meu si cu mana ma tragea de cap , nu cumva sa ies de acolo. Am lins-o minute bune, corpul ei tremura de placere, cu o mana isi freca puternic clitorisul si a avut primul orgasm.
A ramas intinsa pe pat iar eu m-am ridicat , am privit-o si i-am zambit, intreband-o:
- Ce zici, vrei sa te fut acum? Cred ca fundul tau e pregatit sa imi primeasca pula.
- Da, umple-mi curul cu pula ta! Te vreau in mine acum!
Si-a pus picioarele pe umerii mei, cu mainile si-a departat bucile si eu am inceput sa ii bag pula incet in gaura curului. Intai au fost niste miscari lente pana cand a inceput sa se relaxeze si sa imi primeasca toata pula inauntru iar apoi am penetrat-o rapid si vilolent facand-o sa tipe puternic. Fundul ei stramt si ritmul alert cu care o futeam m-a facut sa imi dau drumul in scurt timp. Nu am scos-o din ea si i-am ejaculat in cur , ramand asa cateva secunde si aplecandu-ma am sarutat-o, in timp ce ea ma strangea puternic in brate .
-Merg pana la baie sa fac un dus scurt si ma intorc imediat. Nu cumva sa te imbraci sau sa pleci, asteapta-ma aici!Vezi ca in sertarul de sus din noptiera gasesti niste jucarii de ale mamei, poti lua de acolo un vibrator si sa te joci cu el pana ma intorc, pregateste-te pentru runda a doua!
Mi-a zambit si am plecat la baie sa fac dus pentru ca transpirasem dupa partida de sex nebun ce se intamplase inainte.
Cand am iesit din dus si am intrat in camera, surpriza, mama ajunsese de la serviciu si a gasit-o pe Mihaela masturbandu-se cu vibratorul ei, asa ca acum, erau amandoua dezbracate pe pat sarutandu-se si asteptandu-ma pe mine.
- Ce faci mama? Nu am auzit cand ai venit, probabil din cauza apei ce curgea la dus. Vad ca ati inceput fara mine.
- Buna, puiule ! Da, am intrat si am gasit-o pe Mihaela jucandu-se cu vibratorul meu, asa ca am zis sa ii dau o mana de ajutor.
Am inceput sa radem toti trei.
--Da, eu i-am zis ca poate sa il foloseasca, sper ca nu te superi.
--Pentru ce sa ma supar, dragule? Jucariile astea, pentru asta sunt, pentru a fi folosite. Dar acum, ca esti aici, nu cred ca mai avem nevoie.
Ma aproprii de marginea patului iar ele se aseaza amandoua in genunchi cu fundul in sus si cu fata spre mine.
Mama imi ia penisul in mana si se uita la Mihaela:
-Hai sa impartim impreuna frumusetea asta de pula, hai sa il sugem amandoua.
Era superb sa simt doua guri in acelasi timp pe penis, iar imaginea fundurilor lor mari ridicate era una de vis.
Aveam capul pulii dezmierdat de limbile lor iar ele se sarutau avand in gura fiecare, pula mea. Parca erau doua scolarite perverse ce imparteau aceeasi acadea. Era o lupta efectiv intre ele pentru a-mi provoca mie cat mai multa placere. Asta pana cand si-au dat seama ca ar fi bine ca una din ele sa acorde atentie coaielor mele, in timp ce cealalta sa continue sa ma suga cu pofta. Mihaela era cea care se ocupa sa imi linga sa imi ia in gura coaiele pe rand iar mama incerca sa isi bage cat mai mult pula in gura, pana in gat.
Mama s-a ridicat din pat si a lasat-o pe Mihaela sa continue sa ma suga. A venit in spatele meu , a ingenunchiat si am simtit mainile ei pe fundul meu care imi departau bucile pentru a avea acces cu limba la gaura curului meu. Eram in extaz, eram supt pana la coaie de Mihaela in timp ce mama ma lingea in cur. Nu a durat mult si am explodat in gatul Mihaelei , care mi-a inghitit fiecare picatura de sperma si mi-a curatat pula cu limba uitandu-se in sus la mine sa imi vada reactia.
- M-ati terminat efectiv, nu am mai fost supt asa niciodata. Sunteti femeile mele preferate! Va iubesc. V-as fute acum pe amandoua, dar am nevoie de ceva timp de repaus, Mihaela mi-ai golit coaiele cu gura ta minunata, iar tu mama, ai facut o treaba excelenta cu limba acolo in spate . Daca vreti puteti sa continuati voi doua, eu voi ramane un pic pe fotoliu admirandu-va.
Cele doua au inceput sa se sarute si sa se mangaie reciproc. Mihaela i-a luat unul din sanii mamei in mana si cu limba facea cercuri in jurul sfarcului iar cu cealalta mana ii masa pizda uda de excitare. Mama si-a dat capul pe spate si s-a lasat prada placerii ce o simtea acum in tot corpul. Cu doua degete Mihaela a inceput sa intre in pizda mamei si in acelasi timp o strangea puternic cu cealalta mana de san. Mama gemea, s-a lasat usor intinsa pe pat iar Mihaela ii introducea pe rand inca un deget in pizda pana cand la un moment dat toata palma ii era inauntru.
Nu mai vazusem asa ceva decat in filmele porno, dar imaginea cu mama care tipa fiind penetrata cu toata mana de Mihaela ma inebunea efectiv si desi eram secat de puteri, am avut o noua erectie. Imi frecam cu miscari lente pula cand o aud pe mama zicandu-i Mihaelei:
-Pe langa vibratorul asta pe care l-ai folosit, ai vazut ca mai am multe lucruri interesante acolo. Ce zici, Miha, vrei sa incercam dildoul asta imens?
-Wow, nebuno, ce e chestia asta? E mult prea mare, si de ce are doua capete?
- Asta e si ideea, e pentru amandoua, il folosim in acelasi timp, ai sa vezi. Hai , intindete pe spate si baga-ti un capat in pizda!
Mama se aseaza si ea in aceeasi pozitie , fata in fata cu ea, isi pune picioarele peste ale ei si isi baga celalalt capat al dildoului in ea. Se miscau amandoua in acelasi ritm si vedeam cum pizdele lor se mulau perfect pe acel dildo. M-am ridicat de pe fotoliu, m-am apropiat de ele si cu o mana am apucat partea de dildo ce se afla intre ele, si am inceput sa o misc rapid stanga-dreapta. Am continuat asa ceva timp, cand observ ca amandoua urlau puternic si se tineau strans cu mainile de cearceaf, nu ma opresc si nu dureaza mult pana cand ambele au orgasm simultan. Le las asa tolanite pe pat , bucurandu-se de ce se intamplase si ma retrag inapoi pe fotoliu. Erau inca dornice a...



    Login