Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

MAMA SI TATA
Autor : sandocan1 - 2019-06-24
Citita de 37894 ori - Nota 3.67 (51 voturi)
Mama-si baietii
Atentie, aceasta intamplare poate provoca impact emotional, avanad violenta !!!
Ma numesc Robert, am 25 de ani, si locuiesc impreuna cu parintii mei. Stam la tara, intr-o casa cu etaj, 2 camere la etajul 1 si la parter este bucataria si camera de trofee a lui tata, trofee culese de la mine in urma castigarii lor la diferite sporturi.
Era Iarna, multe seri ii auzeam certandu-se de cca. 10-15 min (camera mea fiind lipita de a lor si intre ele fiind un perete de nici 5 cm) dar dupa fiecare cearta auzeam diferite zgomote precum plansete si loviri (ca in mma), asa ca am decis sa ma duc sa vad ce se petrece, ajunns in fata usii, zgomotele se intesificau, am incercat sa intru pe usa dar era inchisa asa ca m-am intors in camera. Urmatoarea zi, m-am gandit cum sa fac sa ii spionez, si mi-am amintit un film vechi in care protagonistul a dat gaura in zid printr-un tablou, stiam ca e posibil pentru ca ei veau un tablou fara geam in camera lor asa ca am urmat pasii din film, am dat gaura unde era tabloul si, pentru ca era un tablou inchis la culuare cu multe umbre nu se vedea din camera lor.
Urmatoarea seara, au inceput sa se certe si am decis sa-I spionez, ce am vazut m-a lasat masca, mama era intinsa pe pat cu gatul aplecat si tata cu pula la nivelul gurii ei, se pregatea pentru un deepthroat violent. Cand i-am vazut pula lu tata m-am gandit ca nu e sculata, dar sa aflu mai tarziu ca aceea este dimensiunea ei de 12 cm. Tata incepe pomparea in gura lu mama si incepe sa o loveasca cu pumnii in coaste de fiecare data cand aceasta incearca s ail inlature, urma sa observ ca mama era foarte ingrozita si speriata, acea ipostaza a mamei mele, cu pula in gura si amenintata, m-a facut sa am un orgasm foarte puternic incat mi-am jurat ca o sa ii fac si eu mamei mele asta.
Primavara a venit iar parintii mei treceau printr-o perioada in care se certau intr-una si a trebuit ca tata sa doarma in camera mea si eu cu mama in camera lor, a parintilor.
Cand am auzit aceasta schimbare, nu am avut nimic de reprosat, avnd in vedere ca mama sau Diana, pe numele ei, arata inca extraordinar la cei 49 de ani, bruneta, cu putina carne pe ea, sani foarte frumosi putini lasati, si un fund ‘’bubble butt’’. Tata sau Iulian, are 48 de ani, are aproape 1.90m foarte bine facut, un pachet de muschi, l-am mostenit in privinta asta avnd la randul meu un corp atletic foarte bine definit.
Intr-o seara m-am dus la baie, care era incoporata cu camera, si aut fastaceli in camera si o aud pe mama zicand ‘’ Robert este la baie, nu putem’’, apoi o palma, probabil peste fata mamei, auzind-o din baie. Ma schimb in chiloti si pun prosopul la sold si ies din baie, o vad pe mama in pozitia fetus plangand si tremurand in pat, aceasta ipostaza m-a facut erect instantaneu. O intreb ‘’ ce s-a intamplat mama’’ la care ea, speriata ca nu m-a auzit iesind din baie sopteste ‘’nimic mama, hai in pat ca e tarziu’’, ma apuca de prosop si il da la o parte elliberandu-mi scula care era beton iesind din chiloti, cand a vazut asta a facut ochii mari, nu mai vazuse o pula asa ‘mare’, cel putin comparand-o cu a lui tata, o am de 17 cm. s-a fastacit putin si s-a prefacut ca nu a vazut-o, iam zis ‘’acum mama’’ si am sait in pat si am inceput sa dormim.
Urmatoarea dimineata cobor jos si o vad pe mama in bucatarie si savura o cafea, o intreb unde e tata si imi raspunde ca e la munca, tata lucreaza la o firma de constructii, este muncitor pe santier. Ma intreaba ce fac astazi, i-am raspus ca asi pleca la strand, la care ea mi-a inchis repede vorba spunand sa stau cu ea sa vedem un film, m-am uitat in ochii ei caprui si mari si am vazut o tristete pe ea de aproape am avut iarasi o erectie. I raspund ca ‘’ok’’, si ne intreptam spre dormitor, mama purta un halat foarte scurt de matase sic and a urcat scarile i-am vauzut chilotii dantelati negrii, o priveliste extraordinara.
Ajunsi in camera, se arunca in pat pe burta, moment in care halatul s-a desfacut putin, urmez si eu aceasi poizitie si cand intorc capul spre ea I se vede un sfarc alungit in sus, cand vad m-au luat apele si am avut o erectie, am inceput sa privim filmul dar pe la jumatate ea a adormit in aceasi pozitie. Eu deabi ma uitam la film, ma uitam nummai la sfarcul ei si la fundul foarte bombat, o intreb daca a adormit, si, se fastaceste putin si ridica piciorul stang la piept dandu-mi o priveliste de neuitat, mama statea cu fundul spre mine, un fund bombat descopeirt cu chiloti negrii cu dantela. In momentul ala nu mai gandeam, imi ziceam in cap ce se poate intampla ?...ce se poate intampla daca o fut in aceasta pozitie.
Mi-am desfacut pantalonii, iam aruncat depe mine, si chilotii, ma gandeam, ‘’oare o voi face ? ce se va intampla daca se trezeste’’ , m-am apropiat de ea si am mirosit in zona fundului, mirsea bine, a proaspat spalat, eram in extaz. Mi-am luat pula la masturbate si am pupat usor buca stanga, din pozitia asta, pizda, era greu de ajuns la ea, insa fundul era in bataia vantului. Ii dau chilotii intr-o parte dar materialul nu ma lasa asa ca iau foarfeca si tai de la jumatate, sunt foarte meticulous, nu a schitat. Inca o data ma duc cu nasul la fund, acelasi miros, incerc sa ma apropii si bag limba in anusul maicamii.
A lasat un geamat scurt, care m-a facut sa fiu si mai erect, am zis gata, anusul tau este al meu….
Ma gandeam ‘’oare e virgina in anus’’, aveam sa aflu ca este virgina,am luat crema care era pe noptiera, m-am pus cu capul pulii a intrarea in anus si am infipt-o cu putere, in momentul ala am auzit un tipat si mama, incerca sa scape de durere, insa am dominat-o repede cand am inceput sa o trag de par si sa o imobilizez in aceasi pozitie cu mana libera, am inceput sa pompez frenetic la care ea zice ‘’ Nu in fund, ma doare, sunt virgina, pleaca ca ne aude Robert’’, credea ca este tata care o molesta in cur, m-am gandit ce sa fac, daca tac si o las sa creada ca tata era aclo sau sa ii zic ca sunt eu, eram atat de beton si entuziasmat incat i-am zis ‘’ taci, ca azi te fute fiu-tu’’ , moment in care s-a intors cu capul la mine si m-a vazut, si a inceput sa planga si sa intrebe dece fac asta. Nici nu amraspuns, eu pompam frenetic in fundul ei, pana cand am inceput sa ma contrez sis a ejaculez in fundul ei si sa esuez pe ea acolo. Dupa cateva minute ii zic ca tata sa nu afle, ca ne omoara pe amndoi, ea nu zicea nimic, m-am ridicat m-am imbracat si am plecat lasand-o intr-o balta de sperma si transpiratie.
Cnad m-am intors de la strand cu 4 prieteni, o vad pe mama in bucatar...



    Login