Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama si Cosmin
Autor : rastafari1 - 2017-10-26
Citita de 52673 ori - Nota 7.66 (116 voturi)
Mereu am avut o problemă cu mama mea. Nu mă înțelegeți greșit, o iubesc mai mult ca pe orice, se comportă frumos cu mine și e un părinte cum nu se poate mai bun. Problema e că e foarte frumoasă. Probabil sună ciudat, de ce aș avea o problemă cu mama dacă e frumoasă? Ei bine, atenția exagerată de care se bucură, complimentele pe care le primește și mai ales avansurile care i se fac mă fac să mă simt incomfortabil. Mersul pe stradă cu ea e un chin, bărbații se hobează la ea, o fluieră și îi vobesc porcos. S-a întâmplat de mai multe ori să fie și pipăită pe sâni sau să primească palme fund, de cele mai multe ori în autobuz. Ea încerca să nu bage în seamă comportamentele de genul, era obișnuită, însă pe mine lucrul ăsta mă scotea din sărite. Nu suportam s-o văd dizgrațiată, mi se părea că merită să fie iubită cum trebuie de un bărbat respectuos, nu supusă la umilințe de genul ăsta, dar după divorț, nu a mai avut relații prea lungi și serioase și se mulțumea deocamdată să aibă grijă de mine.
Mama era o femeie de 40 de ani, brunetă, un păr minunat, cu ochi verzi strălucitori și o privire caldă. Avea buze frumoase, se dădea cu ruj roșu, bărbații care se dădeau la ea și erau mai bădărani spuneau că are „buze de supt pula”. Sânii erau perfecți, rotunzi și mari, săltau puțin atunci când mergea, atât cât să ațâțe bărbații de pe stradă, iar fundul era și el foarte sexy, era hipnotizant să mergi în spatele ei. Purta mereu decolteu și fuste scurte când era cald, iar când era mai frig își lua bluze sau pulovere mulate și blugi strâmți. Picioarele erau superbe și ele, mai ales când își lua tocuri. Îmi plăcea s-o văd că se îmbracă frumos și cu gust, niciodată nu întrecea măsura și nu arăta ca o curvă, dar la corpul ei aproape orice ținută atrăgea toate privirile. Prietenii mei mă băteau mereu la cap cu lucrurile astea, de parcă eu nu mă gândeam destul la ea.
- Bă, ce bună-i maică-ta! spuse Cosmin văzând-o că se apropie de noi. Se întorcea de la servici.
- Tot cartierul ar fute-o, să mor eu dacă n-aș vrea să am o mamă ca ea, zise și Dragoș.
- Terminați mă. Nu mai vorbiți așa despre ea.
- Bună băieți, ce faceți? întrebă ea cu cel mai frumos zâmbet. Purta un tricou cu decolteu, sânii delicioși îi ieșeau la iveală, și o jachetă de blugi pe deasupra, descheiată. Avea o fustă mulată, până puțin peste genunchi și tocuri.
- Bine Irina, la o plimbare prin cartier, răspunse Cosmin. Toată lumea îi zicea Irina mamei, era foarte prietenoasă, ea îmi spunea că aș putea să-i zic și eu așa, dar eu preferam mama.
- Adu-i mai târziu pe la noi, să le dau niște prăjitură.
- Bine mamă, o să venim.
Când a trecut de noi, ne-am uitat toți la fundul ei bombat care îți lăsa gura apă. Când m-au văzut că mă uit și eu, cei doi au început să rânjească. Eu eram rușinat, dar trebuia să recunosc că mama era foarte sexy. Cosmin era de vârsta mea, dar arăta mult mai matur. Avea aspectul unui bărbat în toată firea, cu barbă, cu mâini mari. Era și foarte vorbăreț și sociabil. Dragoș în schimb era mai mic de statură, era și mai timid, asta nu și când era cu noi, și de fiecare dată când o vedea pe mama se înroșea. Amândoi mi-au spus să se masturbează cu gândul la ea, și mi se părea dezgustător, dar înțelegeam. Și mie mi-a venit de multe ori să fac asta dar mă simțeam prea vinovat. Totuși, când m-au întrebat, am recunoscut că e cea mai frumoasă femeie pe care o știu, mai frumoasă decât orice fată de vârsta mea.
Am mers la mine și ne-am așezat în bucătărie, așteptând ca mama să ne pună în farfurie prăjiturile. Cei doi o devorau din priviri, se schimbase în niște pantaloni strâmți și într-un maieu cu decolteu prin care i se mai vedeau și sfârcurile. Stătea cu spatele la noi și puțin aplecată peste tejghea.
- Vreau să vă spun că sunteți o femeie foarte frumoasă, zise Cosmin cu o privire plină de dorință.
- Vai de mine, mulțumesc frumos. Andrei e puțin deranjat că îmi fac oamenii avansuri în public.
- Păi e normal mama ce a făcut tipul ăla la supermarket ieri?
- Dar îi cunoșteam, Andrei.
- Nu contează, cum să vină așa la tine și să înceapă să te pipăie?
- Andrei e așa de drăguț, mă protejează mereu.
- Ce s-a întâmplat, întrebară ei?
Se întâmplase că eu și mama eram în magazin, eu țineam coșul și mama se uita pe rafturi după ceva. Purta un sacou descheiat verde, un tricou negru cu decolteu și blugi strâmți albaștru închis. Avea în picioare niște balerini. Era foarte frumoasă, cred că în ziua aia am complimentat-o de zece ori. Deodată apare un bărbat și o salută. Mama era bucuroasă să-l vadă, se cunoșteau de mult, au fost colegi de liceu cred. Au început să vorbească, să depăneze amintiri, iar după puțin timp tipul a luat-o de mâini pe mama și i-a spus:
- Doamne, nu pot să cred, ai rămas la fel de bună. Nu vrei să ne întâlnim cândva?
- Poate, depinde de cât timp am.
- Hai Irina, știi că ți-am mai scris și pe Facebook că vreau să ne futem.
Am rămas mască, de față cu mine și îi vorbește așa. După ce a zis asta a luat-o în brațe și i-a pus o mână pe cur. A început să o strângă de buci și o săruta pe buze. Mama era puțin surprinsă, dar nici nu a dat înapoi. I-am despărțit imediat, deși mă excitasem puțin. Tipul s-a scuzat și a plecat, iar eu o certam pe mama.
- Cum să te lași așa de ușor? Ce-i cu tine? am urlat eu.
- Dar nu era un necunoscut Andrei, îl știu de mult.
- Dar în fața mea?
- Îmi pare rău, puiule. M-am lăsat puțin dusă de val.
M-a îmbrățișat și m-a pupat pe obraz, apoi mi-a pus capul pe sânii ei. Era cel mai frumos lucru. M-am liniștit imediat în brațele ei.
- Nu-i nimic mami, doar că nu-mi place să te văd cu bărbați de genul ăsta. Scuze că am țipat așa.
- Lasă dragule, mami te iubește.
Cosmin și Dragoș ascultaseră cu atenție. Îi excitase povestea.
- Și eu aș fi făcut la fel, zise Dragoș.
- Păi da, e datoria unui fiu să-și apere mama, zise ea.
- Dar totuși, Irina, spune că nu ți-a plăcut. Sunt sigur să ești cam neglijată și ai nevoie de așa ceva, zise îndrăzneț Cosmin.
Mama râse.
- Da Cosmin, ai și tu dreptate.
- Și la ce corp sexy ai, nu mă mir că bărbații îți fac asta mereu.
- Taci mă din gură! am zis eu.
- Mersi Cosmin, ești un scump. Atâtea complimente de la un bărbat așa ca tine, spuse ea pe un ton destul de seducător.
- Ce vrei să spui mama?
- Îți place de mine Irina?
- Ești așa de matur, nu pot să cred cât ai crescut. Parcă ieri...
Nu mai apucase să termine căci Cosmin se întinse de pe scaun, îi puse mâna pe fund și începu s-o mângâie. Ea tresări și scăpase una din farfuriile pe care le spăla.
- Irina, ești așa de bună. Îți place să te atingă bărbații pe cur?
- Stai Cosmin, nu am vrut s-o spun în felul ăla.
- Eu îi dau dreptate ăluia ce te-a strâns de cur. Așa de bombă ești...
Și o strângea și el de cur. Apoi se ridică și se puse în spatele ei. O pipăia cu ambele mâini pe fese.
- Ești așa de bună că te-aș fute aici de față cu fiu-tu, zise pe un ton apăsat, cu vocea lui groasă de mascul maturizat. Eu eram încremenit.
- Cosmin, te rog, nu...
Dar mama gemea, se vedea că îl voia și ea. Mâinile lui urcaseră pe țâțe, acum îi strângea sânii în palmele lui mari. Avea pula par, se freca de curul ei și și-o băga între buci. Dragoș era roșu și transpirat, nu mai putea și se freca prin pantaloni și el la pulă.
- Fute-o Cosmin!
- Cosmin, termină, am zis eu cu jumătate de glas, căci și eu era excitat la maxim. Cosmin oricum n-auzea, o săruta pe gât pe mama.
- Îmi simți pula, o simți ce tare e? N-o vrei în tine?
Mama se întoarse brusc și începuse să-l sărute. Cu pulpa piciorului îl freca la pulă, în timp ce el îi o strângea de cur cu poftă. Era ca un mascul în călduri, gâfâia și transpira și ei. Mâinile fine ale mamei se țineau de spatele lui lat. S-au mozolit așa vreo 5 minute, Cosmin o mângâia și la pizdă fapt ce a făcut ca mama să se ude. Dragoș era cu pula pe-afară, își dădea o labă. Eu aveam pula lemn, mă durea erecția, dar o țineam în pantaloni.
- Irina, hai să facem sex!
- Cosmin...
Mama se lăsă în jos și dădu jos. Era în țâțele goale, cele mai frumoase țâțe pe care le-am văzut vreodată. Îi trase pantalonii și chiloții jos și făcu ochii mari. Era gigantică.
- O doamne, ce mare e!
- Îți place, vrei s-o sugi?
- Andrei, mă lași?
- Hai mă, las-o să se simtă bine. Îți place și ție, nu vezi ce sculată o ai? zise Dragoș care se lăbea de zor.
- Hai Andrei, las-o pe mama ta să se fută cu mine, doar ne cunoaștem, nu e ca și cum ai da-o pe mâna unui necunoscut. Tu ai zis că merită un bărbat calumea.
- Mami...
Mama se uita la mine rugător, nu puteam să rezist ochilor ăia frumoși, în care se vedea dorința.
- Te rog Andrei, vreau să i-o sug. Poți să ți-o scoți și tu și să iți dai laba. Știu că mă consideri atrăgătoare.
Mă uitam la țâțele ei, la „buzele de supt pula”. Mi-am scos-o și eu. Nu era chiar cât a lui Cosmin, dar era beton.
- Da mami, ești cea mai frumoasă femeie din lume. Te las să faci ce vrei.
- Ce bine, mulțumesc Andrei. N-o să-ți pară rău. Ai auzit Cosmin?
Pula mare și belită a lui Cosmin deja scotea puțină spermă, tremura în mâna mamei.
- Hai Irina, ia-o în gură!
Mama începuse s-o sugă. Se pricepea, buzele ei pline luau pula și o devorau, îi mângâia coaiele cu o mână, îi scuipa pe ea, apoi o lua la supt iar. Cu ochii ei frumoși se uita la el, el o mângâia pe păr și o împingea în gât din când în când.
- Îți place, curvo, nu-i așa? Cred că sugi pula pe la muncă de nu mai poți.
- Da, dar a ta e cea mai mare pe care am văzut-o.
Îi săruta capul pulii, apoi o lingea și se distra de minune când îl auzea cum gemea de plăcere. Vocea lui groasă scotea un sunet ca de urs. Dragoș se spermase pe toată masa dar eracția nu-i trecuse. Se lăbea iar.
- De când ți-am văzut-o prima dată am vrut s-o mănânc toată.
- Când? întrebă el nedumerit.
- Când ai dormit la noi odată, îți ieșea din șorț dimineața și dormeai dezvelit. Mi-a lăsat gura apă, dacă nu era Andrei în cameră ți-aș fi luat-o atunci la supt.
- Vai Irina, dacă aș fi știut. Hai să ți-o bag între țâțele alea moi.
Mama ținea de ele, și Cosmin își băgă pula și începu s-o frece. Pula lui imensă era se potrivea cu sânii ei mari. După asta, Cosmin o ridică cu brațele lui puternice și musculoase, și o puse pe masă, în sperma lui Dragoș.
- Îți place în spermă?
- Da, ai de gând să mă fuți?
- Da Irina, dacă ai știi cât am visat la asta.
- Irina, pot să-ți pun și eu mâna pe țâțe? întrebă Dragoș.
- Da puiule, ia dă-mi și pula aia s-o gust.
Dragoș se puse pe masă și îi băgă pula în gură mamei în timp ce Cosmin îi dădea jos pantalonii și chiloțeii uzi leoarcă.
- Mmm, ce gust bun are sperma ta Dragoș, crezi că mai ai să-mi mai dai. Vreau s-o gust toată și s-o înghit.
- Da Irina, ți-o dau toată, și îi luă capul în mâini și începu să-i dea pulă cu nemiluita.
Cosmin o linsese puțin la pizdă și se pregătea s-o bage.
- Ce gust bun are pizda asta umedă. Ești gata să primești futai?
- Da Cosmin, fute-mă. Andrei, îl lași?
Eu îmi dădeam laba și simțeam că explodez. Mama era ca o actriță porno la lucru.
- Da mama, vreau să te văd futută. Așa ești de bună.
- Vai Andrei, dragule, cât mă bucur.
- Cosmin, vreau s-o fuți bine de tot.
- Da frate, cum să nu.
Cosmin își băgă parul în pizda mamei. Aceasta urla de bucurie. Cu pula lui mare începuse să pompeze din ce în ce mai tare și mai adânc. Îi lingea și țâțele și le strângea în mâinile lui.
- Vai Cosmin, mușchi ai, ce pulă mare și tare ai. Fute-mă! DA! DA!!!
Mama avea orgasm după orgasm. Arunca jeturi în aer după care Cosmin o băga iar și o futea mai tare. Se auzea cum curgea tot lichidul mamei pe gresia din bucătărie. Dragoș nu mai putea.
- Irina, îmi dau drumu-n gura ta.
O umpluse cu spermă în gură, mai dădea și pe-afară. Mama o înghițea cu greu.
- Miam, ce bună e. Mersi Dragoș, ești o scumpete.
Cosmin se suise pe masă, o ridică pe mama și o puse capră.
- Stai capră curvă nenorocită!
Mama arăta bestial, cu curul în sus și cu țâțele care-i atârnau. Cosmin începuse s-o fută mai tare, o tragea de talie și îi izbea bucile de el. Pula lui era ca oțelul, îi distrugea pizda lui mami.
- Andrei dragule, vrei să-ți dai și tu drumul? Poți să-i zici lui mami, nu vreau să stai deoparte.
- Da mami, nu mai pot. Ești așa de bună. Îți dau pe față, pot?
- Sigur, haide. Umple-mă de spermă. Uite ce pulă frumoasă ai și tu. Aproape cât a lui Cosmin.
M-am suit pe masă în picioare și am apucat-o de păr. I-am b&...



    Login