Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama mea Livia -1-
Autor : paullivia - 2018-07-29
Citita de 42107 ori - Nota 7.84 (580 voturi)
Am decis impreuna sa impartasim si altora amintiri si sentimente, stim ca nu suntem singurii in astfel de situatie.
Suntem deschisi pentru conversatii cu alte asemenea cupluri, exclusiv pe email, in total anonimat. Va multumim pentru timpul acordat povestirii noastre.
Livia si Paul

Cand am ajuns, am sunat-o si am luat-o cu masina de la primarie - unde lucreaza de cand o stiu. O doamna matura, la cei 56 de ani ai ei arata inca bine, elegant si decent imbracata, ca totdeauna. Nu v-am spus - eu am 34 de ani, casatorit de vreo 8. Urca in masina si ne imbratisam, mirosul ei, parul ei pe obraz, ma saruta pe obraz in timp ce o sarut pe gat si mi trec mina peste sanii ei generosi ascunsi de camasa alba si sutien.
- Fii cuminte, ne vede lumea - sopteste.
O las din brate, sarutand-o fugar pe coltul gurii si pornim pe stradutele inguste spre casa. Pe drum oprim la un magazin, se duce sa ia paine si un vin. O privesc din spate, pulpele acoperite de dressuri, dezvelite de fusta pina aproape de genunchi, fundul miscandu-se unduios - are pantofi cu toc - si mi se scoala doar privind-o. Se stie privita, stiu asta dupa cum isi misca fundul, intra in pravalie si revine dupa cateva minute. De data asta imi ofera spectacolul sanilor de care nu ma mai satur, miscandu-se si ei. Am pula par cand urca in masina.
Ii iau mana si i-o pun pe pula, s-o simta.
- Esti frumoasa si mi ai lipsit
Ochii ei verzi stralucesc, roseste putin in timp ce mangaie pula prin pantaloni
- Doamne, tu esti nebun. Sunt batrana, m-am ingrasat, Adela (nevasta-mea) e tinara si frumoasa.Ce-oi fi vazand la mine ?
Isi ia mana de pe pula si pornim.
- Ar trebui sa te trimit la Adela cu chestia aia din pantaloni, acum e a ei. Cum mai merge cu ea ? Sunteti ok ?
- Mmmm...Mami...daca ma gandesc numai la tine cand sunt cu ea...si as prefera sa fii tu acolo si nu ea... Ce sa ti spun ? Ca o frec ca un pustan gandiduma la tine ? De-asta am si venit, nu pot fara tine.
Pun mana pe genunchiul ei, alunecand in sus pe pulpa, sub fusta. Imi da mana deoparte.
- Condu acolo. sopteste. Isi aprinde tigarea si fumeaza privind pe geam. Si fara sa se uite spre mine o aud soptind :
- Si mie mi a fost dor de tine. Abia asteptam sa vii si mereu mi e teama ca nu mai vii niciodata.
- Cum sa nu mai vin ?
Se intoarce spre mine si o privesc o secunda in ochi, apoi privesc inainte.
- Sunt batrana dragul meu. Si tu ar trebui sa iti vezi de viata ta, de Adela sau de alte femei, fete tinere, de varsta ta, nu de....o baba ca mine.
- Vorbesti tampenii, mami. Ti le scot eu din cap imediat , cum ajungem. Apropo...stau trei zile. Nu poti sa ti iei liber ? Sa stam amandoi acasa.
Nu spune nimic. Ofteaza, apoi scoate telefonul din poseta.
- Nu stiu ce am facut sa merit asa ceva. Alo ? domnul Primar ? Da, eu sunt, Livia de la administrativ. Nu, nu e nimic grav, vroiam sa va rog ceva. Da, a venit baiatul meu si sta trei zile, as vrea sa stau acasa, stiti cum e. Da, multumesc, la revedere.
- Ei?
- A zis cum sa nu, sigur ca da, stai acasa cu baiatul, ai grija de el.
Am ras.
- Vezi ? Acum ai si ordin de serviciu, sa ai grija de mine, mami.
Isi aprinde o tigara.
- Tu stii ca tot orasul asta ma cunoaste. Daca ei ar sti...
- Ce sa stie ?
- Ei...stii tu ce. Ma admira lumea si ma compatimeste ca uite, Livia si-a sacrifitat toata viata, de tinara, sa creasca baiatul sora-sii, nu s-a maritat, s-a dedicat copilului. Sunt un exemplu aici, in oras. Daca ar sti...
- Mami, nu stie nimeni si nu-i priveste. Esti mamica mea iubita si basta. Nu i priveste pe altii ce si cum.
- Asa e. Ei...ai uitat de Mara. Dar ea nu e aici. Dar, stii, ma simt cumva vinovata. Lumea ma considera o sfanta, cu o viata traita in singuratate si nefericire, o femeie singura care s-a sacrificat - asta in timp ce eu am fost si sunt de fapt cea mai fericita femeie...cat oi ma fi.
- O sa mai fi - si i pun mana pe genunchi mangaind-o.
- Si peste 10 ani ? Atunci voi fi o hoasca de a dreptul. Isi pune mana pe mana mea. Nu respinge insa mangaierile ce continua, pe pulpa, mai sus de genunchi.
- Peste zece ani, peste douazeci, oricat de hoasca vei fi, va fi la fel. Niciodata nu ma voi satura sa te sorb de aici (si bag mana sub fusta mangaind-o in dreptul pizdei) si sa ma sorbi si tu, ca pe vremuri. Asta nu poate face o hoasca batrana si urata ?
Roseste si mana ei imi strange mana.
- Of...imi dai fiori...Haide, ca aproape am ajuns.
Parchez si in timp ce intram in curte o intreb:
- Mami, nu inteleg ceva.
- Ce ? Tine asta (imi da poseta) si descuie usa.
- Mereu rosesti cand vorbim sau facem lucruri. De ce ? Sunt ani de zile
- Ei...Nu stiu de ce. Poate pentru ca atunci cand spui tu sau faci tu acele lucruri, nu stiu cum sa spun...ceva ca o caldura imensa ma inunda toata, ma topesc asa, parca s pe alta lume, nu stiu. Sunt fericita , coplesita, poate de aia.
- Apropo ! Ce mai face Mara ?
- E bine, m-am vazut cu ea acum doua saptamani. Vrei sa o vezi ?
- Mai incape vorba ? Sigur ca da, dar intai sa ma satur de tine ca mie o sete...
Intram in casa, inchide usa si eu o incui in timp ce ea duce in bucatarie painea si vinul. Casuta e aceeasi de cand o stiu - mica dar cocheta, o bucatarie, o mica baie si o camera cu soba. Atat.
Revine in hol si ma aplec, scotandu-i pantofii. Buzele mele ating usor un genunchi si urca incetisor pe pulpa, alunecand pe matasea dresului, tot mai sus. Ma mangaie pe umeri si pe ceafa , lasandu-se moale, acum molfai sub fusta ridicata dresurile in dreptul pizdei, o simt fierbinte sub dress si chilotul alb.
Musc usor pizda, ling apasat prin dres cautandu-i buzele pizdei de care mi-a fost asa dor si o aud, cu soapta ei de alta data, de o viata :
- Haide sa dormim un pic, hai cu mama sa dormim...

=== // ===

Aveam cam 13-14 ani pe atunci, si mama-Livia era o femeie de 34-35 de ani. Supla, cu parul brunet pina la umeri, ochii verzi, cu sani frumosi, medii spre mari, o femeie frumoasa - eu asa o vedeam - si o vad si azi la fel. Ea ma crescuse de pe la 4-5 ani - fiind sora mamei mele pe care nu mi-o amintesc. Am crescut doar cu mama-Livia, nu s a maritat niciodata - devotamentul ei pentru un copil orfan fiind mai mult decat viata ei. Ea este singura mama pe care o stiu - si am simtit-o mereu ca mama, chiar daca pe la 7 ani mi-a spus ca sunt de fapt copilul surorii ei mai mari care insa nu mai este. Atunci mi-a arata fotografiile unei femei straine pentru mine, alaturi de un barbat.
- Uite, Paul, parintii tai adevarati. Ea e mamica ta, sora mea, si el e tatal tau. Ei au plecat la cer si te-au lasat la mine, sa stii.
Tin minte ca am privit fotografia aceea si am luat-o in brate, cu capul pe sanii ei, strangand-o tare in brate.
- Nu, tu esti mamica mea. Mama Livia mea.
M-a strans in brate si m-a sarutat, lacrimile ei pe obraji, am inceput si eu sa plang sfasiat, strangand-o in brate, "nu mai plange mami, mami a mea, tu esti mami mea" si ea soptea "nu plang dragul meu copil, plang de fericita ca esti copilasul meu drag". Asa am aflat ca mama-Livia nu este mama mea buna ci e de fapt matusa mea. Poate si de-asta relatia noastra a devenit una mai speciala. Asadar, pe la 12-13 ani incepusem sa simt si altceva pentru mama-Livia. Dormeam in acelasi pat, nu aveam decat o camera, ea era o femeie frumoasa si eu...crescusem. In fiecare dimineata , prefacandu-ma ca dorm, o priveam printre gene. Se dadea jos din pat crezand ca dorm, isi scotea camasa de noapte ramanand doar in chiloti, apoi si-i scotea, si goala fiind, isi scotea hainele din dulap. Ma fascinau sanii usor lasati, cu aureole si sfarcuri cafenii si triunghiul de par negru dintre picioarele ei frumoase. Intra in baie, auzeam dusul, nu ma miscam, stiam ca mai am parte de imagini pretioase pentru mai tarziu. Pulica mea se intarea, usor sculata sub patura, imi placea. Mama iesea goala, si se imbraca, intai chiloti, apoi sutienul, aranjarea sanilor, dresul intins prelung cu un picior pe scaun, imi facea pulica mai maricica privind-o... Bluza, fusta...machiajul in oglinda din baie cu usa deschisa, pulpele acoperite de matasea transparenta, mi as fi frecat pula de ele, apoi se apleca sarutandu-ma pe obraz, ma prefaceam ca ma trezesc...
- Haide Paul, trezirea. Mami pleaca la servici, ai pe masa sandvis si lapte.
Mirosul ei... O luam de gat si o sarutam pe obraz, imbatat de mirosul ei, avand grija sa nu ma dezvelsc , sa nu imi vada pulica marita... Sanii ei lipiti de mine... Pleca, saream din pat, luam din baie sutienul si chilotii ei si dressurile.
Descoperisem ca e placut sa frec pulica de dressurile ei in timp ce ling chilotii acolo unde a fost pizda ei. Stateam pe burta, cu dressurile ei sub pulica si impingeam pulica in ele lingand si mirosind chilotii si sutienul ei. Mirosul ei , mirosul pizdei ei, cupele sutienului purtand inca mirosul ei, imaginea sanilor si sfarcurilor ei pe care le vazusem cu minute in urma, imaginea pizdei ei acoperite de triunghiul negru, a pulpelor ei pe care fusesera dressurile de care pulica mea se freaca incetisor... La scoala vazusem poze porno , cu femei futute, stiam ca pulica mea cand va fi mare poate intra in pizda mamei, as fi vrut sa fac cu mami ce vazusem in acea revista.
Intr-o dimineata, frecand ca de obicei pulica de dressul mamei si lingandu-i locul de pe chiloti unde fusese pizda ei, am simtit o cutremurare in pulica si o caldura mare , o placere ca niciodata si ceva a iesit din pulica. Am luat dressurile - o picatura mica, alba era acolo si pulica mea era manjita de acel ceva. Era asa bine... Stateam pe spate, cu dressul mamei pe pulica si cu nasul in chilotii ei purtati. Dupa un timp mi a trecut senzatia aia placuta dar ciudata, parca nu mai aveam deloc putere si nu simteam nimic decat pulica. Era asa de placut sa simt pe pula dressul, cu inaginea sanilor mamei, cu frumoasele ei picioare si triunghiul negru dintre picioare in minte.
Am sters pulica de dressurile ei apoi am strans chilotii, sutienul si dressurile si le am bagat in cosul de unde le luasem, mai la fund, fara sa imi dau seama ca ea va vedea sperma pe dress.
Devenise un ritual , daca nu zilnic, la doua trei zile, de cate ori gaseam in cosul de rufe comorile purtate de mama. Credeam ca nu stie nimic - de vreme ce nu a spus nimic - insemna ca nu vedea sperma pe dressuri, probabil le baga in masina de spalat...asa ca de cate ori aveam ocazia umpleam de sperma dressurile mamei si le faceam apoi ghem in cosul de rufe.

=== // ====

Paul crescuse, era acum un adolescent, nu mai era un copil. Simteam ca nu mai e copil, ceva se schimba, ma privea altfel decat pe o mama, diminetile se prefacea ca doarme crezand ca ma pacaleste si-mi devora goliciunea crezandu-se nestiut. Can ma ibratisa seara in pat, mainile lui imi cuprindeau sanii pe la spate, crezand probabil ca dorm si se lipea de mine, simteam pula intarita pe fese. Ma excitau toate astea, imi venea sa ma intorc spre el, sa ma dezbrac si sa.... Dar nu puteam face asta.
Ma simteam vinovata pentru ca in mod intentionat imi aratam trupul gol, imi placea sa simt privirile lui, sa ma simt dorita ca femeie...sa-i arat unui viitor barbat feminitate... Alegeam special pozitii, astfel ca el sa poata vedea totul din diferite unghiuri, ma aplecam, cu spatele spre el, cu picioarele usor desfacute, lasandu-l sa mi-o vada din spate, apoi ma intorceam cu fata spre el, imi aranjam sanii in sutien scotandu i cu totul afara, faceam toate astea ca o betie, simtindu-ma privita pe furis. Totusi...era nepotul meu, copilul meu, ceva de neconceput sa fac dragoste cu el...si in acelasi timp as fi vrut sa-l las sa-mi exploreze feminitatea , sa descopere ce i o femeie si sa-l invat cum sa iubeasca o femeie, mai ales ca si mie imi lipsea, de ani de zile nu ma mai atinsese nici un barbat. Nu am dat niciodata curs multimii de invitatii - eram o femeie dezirabila ca sa nu zic frumusica, nu lipseau amatorii. Dar aveam un copil de ingrijit, nu puteam umbla dupa barbati asa ca... eram nefututa de peste 7-8 ani cand se intamplau cele ce va voi povesti. Mai exact eram nefututa de cand s-a intamplat nenorocirea cu sora-mea si sotul ei. Am o vina uriasa fata de biata sora-mea, nu voi fi iertata niciodata, stiu asta. Ea era mai mare cu 4 ani decat mine. Iar eu...am fost dezvirginata de sotul ei pe cand eram in liceu, apoi am devenit amanta lui, fara ca sora mea sa banuiasca macar. Cand s-au dus amandoi in accidentul ala nenorocit si a ramas in urma lor Paul, mi-am dat seama ca trebuie sa imi platesc vina, iata, trebuie sa platesc inchinandu-mi viata acestui biet copil ramas fara parinti.
Stiu, o sa spuneti ca faptul de a fi nefututa de atatia ani nu e o scuza pentru cele am facut... Eu sunt insa impacata cu cele ce am facut si mai fac inca. La urma urmei sunt nu doar mama ci si femeie. Viata si vointa divina au facut sa fiu amandoua in acelasi timp pentru acelasi barbat.
Asadar, eram deplin constienta ca Paul al meu ma pandeste cand crede ca nu stiu si incepuse sa nu-mi mai ajunga simpla expunere a trupului meu in fata lui, as fi vrut sa-mi sarute buzele, gatul, sanii, sa fiu femeia lui, sa-l simt in mine. Nu de putine ori ma masturbam in baie diminetile, lasand sa curga apa, imaginandu-mi ca nu e acolo degetul meu ci mana ...limba si ... pula lui. Asa cum el ma spiona..si eu il spionam, astfel ca l-am urmarit ... si pot zice ca o avea formata, nu mai era o putulica de copil ci incepuse sa arate ca o pula - e drept, nu foarte mare dar...pula.
Cand am gasit prima oara dressul patat de sperma inchegata, uscata, putina, cateva picaturi, dar sperma...pe dressurile mele din fundul cosului de rufe m-am umezit toata , am mirosit si lins sperma uscata, acum aveam cea mai de netagaduit confirmare ca ma doreste pe mine , dincolo de indoiala ca privirile lui sunt doar simpla curiozitate. Si iata, a crescut , a inceput sa aiba sperma ! De-acum nu mai e un copil, de acum are nevoie nu numai de o mama ci si de o femeie. Care va sa zica o freca nu ca orice baiat de varsta lui ci o freca gandindu-se la mine, cu lenjeria mea, eu eram in mintea lui in clipa in care prima data in viata lui a ejaculat ! Tin minte ca dupa ce m-am linistit, m-am privit in oglinda. O lupta interioara ma sfasia - femeia pe de-o parte si mama pe de alta. Chipul din oglinda -al cui sa fie, al unei curve ? al unei mame ? Nu, e doar al unei femei.
Cateva saptamani la rand am gasit dressurile mele patate de sperma, parca mai multa de fiecare data. In mod special incepusem sa las mai des si mai la vedere lenjeria si dressurile. Cand veneam de la servici , prima grija era sa verific in baie daca dragul meu baiat si a lasat samanta de dimineata in dressurile mele. Nu rata nici o pereche de dressuri, erau vesnic naclaite. Le miroseam, lingeam sperma ce mirosea asa placut, ma masturbam frecandu-ma pe labii si pe lindic cu dressurile in care spermase el. Bineinteles, aruncam apoi dressurile, fara sa stie el, le puneam in poseta si le aruncam a doua zi in drum spre servici. Aveam mereu grija sa cumpar altele, aceeasi culoare, ca el sa creada ca nu am vazut si ca sunt mereu aceleasi dressuri , spalate. Devenisem oarecum obsedata, dependenta, abia asteptam sa gasesc sperma lui, s-o miros, s-o gust, ma excita ca i...



    Login