Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

mama mea iubita
Autor : bufalo - 2018-01-24
Citita de 52545 ori - Nota 6.70 (115 voturi)
aveam 16 ani și jumătate când am făcut dragoste cu mama prima oară.Este o femeie superbă,de 40 de ani,cu un corp de invidiat,mult mai tănăr decât vârsta ei.Toate s-au întâmplat acum o lună când am fost doar noi la mare în Grecia.Tatei nu îi plăcea marea asa că am mers doar noi doi.
Ne-am cazat la un hotel de 4 stele, am despachetat și am plecat pe plajă.Era dimineață și am găsit ușor loc să întindem prosopul,plaja fiind goală.
Mama își dăduse sutienul jos și s-a așezat pe burtă cerându-mi să o dau cu cremă pe spate.
-Și pe fund te rog.Mi-a zis ea după ce terminasem cu spatele.
În sfârșit, puteam să frec ceva la care mă holbasem toată ziua.Emoționat i-am apucat fesele generoase,dându-le cu cremă solară.
-Așa,dă-mă cu cremă să nu mă ard.
-Te dau,te dau.Că altfel așa o să te piște soarele.I-am zis eu,dându-i o palmă la fund în glumă.A tresărit și a început să râdă.
-Măăă,ce băiat rău ești!
M-am ridicat apoi în picioare cu spatele la ea să îmi ascund erecția de "piatră" din slipi.
Venise și seara,vrând să ne culcăm.Am așteptat ca mama să adoarmă.După care am luat ușor cearșaful de pe ea (stătea cu spatele la mine și dormea în chiloți și maieu) și i-am tras ușor chiloții mai jos.M-am aplecat să îi ling vaginul care începea încet să se ude tot mai tare.Nu mă mai săturam de gustul mamei în timp ce-i mâncam păsărica.M-am ridicat și am tras-o ușor de umăr,să stea pe spate.I-am îndepărtat picioarele și am încercat să intru cu penisul în pizda ei.Cu mișcări încete,să nu o trezesc,i-o trăgeam cu poftă.
A început să gâfâie puțin în somn și am ieșit din ea de frică să nu se scoale din somn.M-am dus apoi la fața ei,unde mă jucam cu limba pe buzele ei cărnoase.Am lăsat-o apoi în pace și m-am culcat.
Brusc,mă trezește o senzație plăcută în zona genitală.Mi-am întors capul la geam dar era încă seară.Când să mă uit în față,mama stătea dezbrăcată la picioarele mele și îmi sugea cu poftă pula.S-a oprit și mi-a zis:
-Păi bine mă copile,te culci și mă lași excitată în halu ăla? A zis ea râzând usor.
-Nu știam că și tu vrei.
-Te vreau,vreau să-mi arați că o iubești pe mami și să mi-o tragi până nu mai pot.
-Vino-ncoa atunci. I-am zis eu,trăgând-o de umeri înspre mine.S-a așezat și a început să-mi călărească penisul care abea intra în vaginul ei.
-Aaaahhhh ce mare e....!
S-a lăsat cu sânii generoși,naturali pe pieptul meu,sărutându-mă cu pofta.
-Îîîmmm ce bună ești.
-Da....ahh...îți place de mine iubire?
-Cum să nu-mi placă,te iubesc!
-Și mami te iubește...aaah..
-Mă lași pe mine deasupra?
-Ok. Mi-a zis ea.
S-a așezat pe spate,așteptând cuminte încă o rundă de futut.I-am pus două degete în vagin,la punctul "G" și am început cu mișcări rapide repetate.
-Asta cred că ai învățat-o din filmele alea la care tot te uiți în baie,nu? Mă întreabă ea.
-Da...
-Ce crezi că nu știam ce faci în baie cu orel....?
Nici nu a terminat propoziția,că și-a dat capul pe spate mârâind de plăcere ,în timp ce din păsărica ei suculentă a ieșit un jet de "apă" care a udat salteaua.
-Ai de capul meu ce bine a fost!A suspinat ea,roșie la față de plăcere.
-Mă bucur că-ți place,acum te pui capră ,te rog?
-Mă pun cum vrei iubire.Sunt numai a ta.
Am prins-o de păr și i-am tras-o de la spate în vagin.
-Cum de o ai așa de strâmtă?Am întrebat-o în timp ce-i penetram vaginul cald și umed.
-Acasă fac sex rar cu taică-tău.
-Las că o să faci cu mine mai des.I-am zis eu,grabind foarte tare ritmul de futut.A vrut să țipe de plăcere dar i-am pus mâna la gură,atenuând zgomotul.
I-am dat drumul, am întors-o cu fața la mine.Mi-am frecat-o un pic și i-am ejaculat apoi în gură în timp ce mă uitam în ochii ei albaștri și o dirijam ținând-o de cap.
Ne-am culcat apoi,trezindu-ne dimineața unul în brațele celuilalt,mirosind a spermă.M-am uitat iar în ochii ei,sărutând-o cu poftă,împingându-i corpul gol în brațele mele.
După duș,am stat toată ziua în stațiune,comportându-ne normal,ca un simplu băiat cu mama lui,deoarece eram în public.Ca plan de seară,mama voia să luăm masa la un restaurant așa putea să poarte și rochia strâmtă,sexy pe care o cumpărase în ziua precedentă.S-a rujat,s-a machiat și am plecat la masă.Pentru că eram în altă țară și nu ne cunoaștea nimeni,puteam să trecem neobservați ca un cuplu.Aranjată,cu ochelari de soare,mama arăta ca o fată de 25 de ani și nici eu cu ochelari nu eram departe de acel aspect(ca vârstă).Astfel,am ieșit pe la 20:00,fiind încă lumină afară (deoarece era vară ) și astfel puteam purta ochelarii.
Pâna la restaurant,ne țineam de mână,ne pupam,nimeni nu bănuia nimic.
-Auzi,dacă tot sunt de acum "iubita" ta,nu vrei să îmi fac un cont de facebook fals?Ca să vorbim când ești la școală sau plecat în vreo excurise?Așa le faci în ciudă la fete.M-a întrebat.
-Ar fi ceva.Da trebuie să-l închizi tot timpu când vine tata acasa de la munca.
-Asta e ideea.
-Facem.Trebuie să îți dăm și o poză de profil.Dacă vrei,îți editez o poză cu tine și gata.O fac în așa fel să nu semănați.
-Super.
Ajunși la restaurant,mama băuse un pic de vin,lucru ciudat,pentru că nu o mai văzusem să bea.
-Mergem la toaletă să-ți arate mami ceva?M-a întrebat ea cu o voce senzuală.
Ne-am dus,am intrat într-una din băile unisex și am încuiat ușa.
Mama s-a aplecat ușor ca să nu cadă pentru că era pe tocuri și mi-a dat grăbită pantalonii jos,uitându-se excitată la mine.
Nici nu a apucat să-mi iasă din pantaloni că mi-a și luat-o în gură,sugând cu poftă.
S-a ridicat apoi,punându-se cu fața la perete,rid...



    Login