Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama mea frumoasa si sexy.
Autor : luci888 - 2010-10-22
Citita de 82490 ori - Nota 8.34 (544 voturi)
Ma trezisem cu noaptea in cap, cu gindul de a-mi aranja treburile in asa fel incit sa am timp si pentru mama. Nu veneam toata ziua la casa parinteasca in micul orasel de munte uitat de vreme. Era rece, toamna se cam terminase si ruginiul frunzelor incepuse sa fie acoperit cu o bruma densa. Am pus de cafea, mama inca dormea fiind un pic cam racita odata cu schimbarea brusca a vremii. Tocmai cind cafeaua era in canutele frumoase de pamint am auzit-o pe mama mergind la baie. In citeva minute se infatisa surizind vazind cafeaua care o astepta. Se aseza pe un scaun si si-a aprins o tigara. Mama avea 42 de ani dar trebuie sa va spun ca era superba. Frumoasa, cu forme bine definite, sexy, cu niste tite mari si rotunde, un fund mare si bombat. Trecerea timpului si necazurile pricinuite de tata parca nu-si pusesera amprenta pe aspectul ei fizic. De vreo 2 ani era mai mult singura pentru ca eu plecasem la facultate si nu mai aveam alti frati sau surori. Am savurat cafeaua impreuna discutind despre problemele mele de la facultate si despre problemele ei cotidiene. Eu m-am scuzat ca va trebui sa ma intilnesc cu niste prieteni iar ea se grabea sa gaseasca o farmacie sa cumpere ceva medicamente.
Ziua a trecut oarecum banal. Seara am ajuns acasa gasind-o pe mama in bucatarie unde mirosul era superb. Mama era imbracata cam sumar si i-am atras atentia.
- Mama ce faci asa dezbracata? Ca doar nu esti in calduri?
- Pai poate ca sint! De ce sa nu fiu? Ar fi timpul.
Oare mama glumea? Nu-mi permiteam sa gindesc mai departe. In urma cu citiva ani incercasem sa ii mingii sinii in timp ce dormeam in acelasi pat. A iesit un scandal monstru. Nu i-a spus nimic tatalui meu dar de atunci nu a mai fost de acord ca uneori sa mai dormim in acelasi pat cum o faceam inainte. Nici vorba sa o ating. Desi de la 12 sau 13 ani aveam vise erotice cu ea.
Asa ca am tacut. Am gustat o bucatica de pizza si am baut la indemnul ei un pahar de vin.
- De ce esti asa tacut?
- Pai nu sint tacut. Ti se pare tie mama.
- Sau te-a blocat raspunsul meu?
- A, nu mama. Cred ca de fapt si ai dreptate. Sint totusi doi ani de singuratate. Chiar ma gindeam ca ar trebui sa-ti refaci viata. Esti inca tinara si frumoasa.
- Oare?
- Da mama, nu te mint. Esti o femeie superba!
- Si cine spune asta? Fiul meu, sau barbatul din tine?
Iarasi m-am blocat. Nu stiam ce sa mai spun. Spectrul scandallui de acum citiva ani ma urmarea obsedant.
- Ti-este jena sa raspunzi?
- Nu, mama, am mintit eu.
- Chiar sint interesata de parerea ta.
Atunci eu am fortat nota.
- Parerea mea de fiu sau de barbat?
- Cea de barbat fiule. Cea de barbat. Ca cea de fiu este intotdeauna la superlativ.
- Pai mama, nu as vrea sa mai fac o gafa cum am mai facut, stii tu, acum citiva ani.
- Nu te mai gindi la asta. Erai un copil, cum as fi putut sa te incurajez? Si nu trebie sa uiti ca sint mama ta. Hai spune, cum ma vezi ca un barbat ce esti?
- Esti superba mama, esti superba! Daca nu as fi fiul tau, mi-ar placea sa-ti mingii sinii, sa-ti sug sfircurile, sa cobor sarutindu-ti tot corpul, pina la....
- Hei, fiule! Ce faci? Sint mama ta, ai uitat?
- Nu am uitat. Iti spuneam doar ce gindeam ca barbat.
Mama iesi pe usa ce duce spre dormitorul ei. Eu, dupa citeva minute de singuratate am plecat in dormitorul meu. Ne-am intersectat la intrarea in baie. Eu, imbracat doar cu o pereche de pantaloni scurti iar mama intr-o camasa care lasa la vedere superbii sini si sfircurile care mi se parusera erecte.
- Intra tu fiule. Fa un dus pentru ca m-am gindit sa fierb inainte niste vin cu scortisoara si sa beau o cana, poate ma va ajuta sa nu intre raceala in mine.
Am facut un dus rapid si am iesit in sufragerie unde era cald. mama se infatisa cu doua cani de vin fiert in mina. Mirosea naucitor. Am ciocnit si am savurat putin cite putin pentru ca era fierbinte. Mama ramasese imbracata sumar, asa cum o intilnisem la intrarea in baie. Ma obsedau sinii ei. Ii priveam buzele carnoase, ochii mari, arcuirea perfecta a nasului. Toata fata ei ducea spre perfectiune. Mama a observat ca ii priveam sinii si se privi la rindul ei. Nu a schitat nici un gest. Dar observase clar ca aveam privirea atintita spre sinii ei.
- Acum, daca esti copil cuminte, ai putea sa mai aduci cite o cana de vin fiert ca esti mai tinar ca mine cu vreo 2 luni?
- Cu doua luni?
- Da, cu doua luni. Asa se spune prostutule. Vad ca degeaba esti la facultate. Nu inveti nimic aclolo?
M-am executat si m-am infatisat cu doua cani de vin fiert, usor rusinat de vorbele mamei. Mi se sculase madularul. Si incercam sa ma abtin, dar sinii ei aproape dezgoliti ma nauceau. Am gustat din a doua cana de vin fiert. Voiam sa o sarut. Macar atit. Mi se intimplau multe in capul meu. O doream pe mama. Eram confuz, pendulind intre a judeca rece si firesc ca era fiinta care imi daduse viata. Pe de alta parte, corpul ei, atractia pe care o aveam fata de ea din fragada copilarie, imi intuneca mintea. O doream, o doream in mine, sa simt placerea carnala in toata splendoarea ei. Nu vazusem mult fete sau femei mai frumoase si mai sexy decit mama. Eram inca suficient de confuz.
- Ce ai fiule? Parca esti de pe alta planeta. Ce s-a intimplat? Vinul?
- A, nu mama! O cana de vin? Nu am nimic.
- Iarasi uiti ca sint mama ta. Ceva te framinta, te simt de la 100 de metri ca ceva te macina.
- Eh.
- Bine, daca nu vrei sa spui, este treaba ta. Dar as vrea sa te ajut. Sint gata sa te ajut.
Ma gindeam, daca ai sti tu mama cu ce m-ai putea ajuta! Mama se duse la baie si reveni repede tinind in mina uscatorul de par.
- Stii ce m-am gindit, fiule?
Mama era rosie in obraji. De la vinul fiert sau de la dus.
- Nu stiu mama.
Ia sa te duci in baie sa iei spirtul si sa-mi faci o frectie pe spate si pe picioare. Asa voi fi sigura ca miine dimineata voi fi ca noua. Ma gasesti in dormitorul meu.
Eram naucit. Am fost la baie, am luat sticla de spirt si m-am dus in dormitorul mamei. Era asezata cu fata in jos, cu spatele gol, fara sutien. M-am asezat stingaci pe marginea patului. Cu niste miscari sfioase, am inceput sa fac niste miscari cu palmele.
- Aseaza-te comod, asa cum se sta cind se face frectie, sau masaj, spune-i cum vrei. Nu te formaliza. Doar sint mama ta.
- M-am asezat pe fundul ei. Cu miinile ude de spirt, am inceput sa-i masez spatele. mai intii sfios, stingaci, dar pe masura ce trecea timpul, am inceput sa fiu mai energic. Mama gemea. Uneori credeam ca este orgasm. Ah, daca nu era intimplarea aia blestemata! Cind se naruisera toate visele mele, dupa imensul scandal pe care il facuse. Oare isi schimbase mama atitudinea? Oare era mai vulnerabila? Ar fi fost oare de acord cu ceva mai mult decit un masaj?
M-am gindit sa iau initiativa. Prea multe de pierdut nu aveam. Lupta dintre ratiune si dorinta de a o avea era gata. Da, cu orice pret o doream in mine pe mama, pe fiinta care ma nascuse. Am devenit mai energic. mama gemea din ce in ce mai tare. Am udat iara palmele cu spirt si am coborit spre sini, cu amindoua miinile. Mama a tresarit. Simteam ca a cazut cerul pe mine. Dar nu a spus nimic. Am continuat usor, fara sa mai fiu energic. Masajul se transforma repede in mingiieri. Gemetele mamei nu mai erau aceleasi. Erau de placere, eram sigur de asta. I-am cuprins obrajii cu palmele, am mingiiat-o suav. Nu mai putea fi vorba de masaj. Era preludiu. M-am aplecat incet si am sarutat-o pe spate. Mirosea a spirt. Am urcat sarutind-o pe git, pe par, apoi pe un obraz. Mama s-a lasat dusa de voia evenimentelor si si-a schimbat usor pozitia, avind fata in sus. Am sarutat-o pe frunte, pe ochi si i-am cautat buzele. Ne-am patruns intr-un sarut care ma ducea aproape la orgasm. S-a asezat pe spate fara sa spuna nimic. Avea ochii inchisi. Am privit-o o secunda. Era superba mama mea. Am sarutat gitul, apoi sinii care ma obsedasera de-o viata, apoi cu miscari lente am ajuns jos. Mama era epilata proaspat. I-am atins clitorisul cu limba. A tresarit pentru un moment. Am luat clitorisul in gura si l-am supt inc...



    Login