Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama mea e Defapt, iubita mea.
Autor : Amigoiiuli - 2020-08-02
Citita de 17887 ori - Nota 6.34 (38 voturi)
Ma numesc marian, am 22 de ani și sunt în străinătate cu niște prieteni buni. Vin acasă la fiecare 2 luni și mare parte a timpului mi-l petrec cu mama mea. Doar cu mama.. tata-l meu m-a părăsit atunci când eram mic, după care, a murit!
Mama mea e O femeie la 43 de ani, blonda, sani potriviți și un fund de invidiat.
Din punct de vedere al caracterului e o femeie foarte timidă, retrasă și destul de neluat în considerare.. dar și destul de supusă.. încearcă mai mereu să fie pe placul tuturor.. îmi pare rau ca trebuie sa spun și asta.. dar e si foarte prostuță, sa zic asa..!
Totul a început anul trecut când am venit acasă de crăciun. Am sunat-o pe mama si i-am spus că peste o saptamana ajung acasă, ea mi-a zis bucuroasă că d-abia așteaptă și că va veni sa ma ia de la aeroport atunci când ajung.. mna, după care eu i-am spus că m-ai vin încă cu 2 băieți cu mine.
trece acea săptămână și ajung în țară!
Exact în fața aeroportului era mama, îmbrăcată destul de sexi, parfumata, dată cu ruj și un parfum destul de fain.
Eu ma duc la ea sa o i-au in brate moment în care ma întorc si cei doi prieteni se uitau fix la fundul mamei mele.

Nu durează mult si pornim, îi lăsăm pe aia 2 dupa 30 de minute de mers și ne continuam drumul spre casă.
La un moment dat mama îmi spune dacă nu cumva aș fi de acord sa o luam prin pădure pe un drum de câmp.. pentru ca din spusele ei, am fi ajuns mai rapid. Eu zic ca da.. deși, la cat de obosit eram nici nu mai conta.

Merge ea cat merge.. nici nu apuc sa ațipesc Ca deja intrasem în pădure.
După 20 de minute de mers începe să plouă iar mama nu prea vedea nimic în fața așa că îmi spune mie destul de panicată daca nu cumva sunt de acord sa tragă pe dreapta.
Îi zic că da, moment în care începe și mai tare să plouă .

Ma uitam cand pe geam, cand în telefon, când la mama.. care se uita numai la mine.. a început să îmi zică ce mi-a pregătit de mâncare, chestii.. cumpărături de crăciun.. bla, bla, bla.

Se termină un pic ploaia, moment în care mama lasa geamul jos si se uita sub roata mașinii și o pornește. Accelerează ușor, moment în care nu mai era atentă la ceea ce avea în fața și intră într-un copac. Se sperie, ma sperii și eu și îmi zice că se da jos sa vada care sunt daunele.

Doar ca atunci când deschide ușa și coboară, ZBANG.. JOS! a căzut direct în mlaștină. Eu ma sperii si ma dau jos, ma duc la ea sa o ridic. Dar nici nu puteam sa o ridic, era toată murdară.
Ma uitam la ea, ma uit la botul mașinii și îi spun că mașina nu are nimic și ca ar trebuii să se schimbe înainte de a se urcă în mașină, la naiba.
Ea panicată, imi zice ca nu are haine în mașină ci doar câteva pungi în care să își pună hainele murdare pana când ajungem acasa. Eu rămân un pic cu un semn de întrebare asupra capului, iar peste 10 secunde o vedeam pe mama cum își dădea hainele jos de pe ea.

Frate, ma tot abțineam sa nu ma uit dar de unde, mama avea un cur sexy de tarfa versata ce aștepta să fie rupt în pula .. Ma uitam fără să îmi dau seama că defapt îmi plăcea ceea ce vedem.
Se urcă imadiat în mașină, dar pe locul din dreapta.

Moment în care eu ii spun ca nu stiu sa conduc. Stiu, dar putin. Iar ea mi-a zis ca o sa învăț acum. Ma sui în mașină și bag a 1 a.
Imi mare motorul.. repornesc, și în momentul în care am pus mana pe schimbător a pus si mama mana ei peste mana mea și mi-o dirija.
Am început să ne deplasăm încet, la scurt timp am iesit din pÄ...



    Login