Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama mea
Autor : hell200 - 2015-10-05
Citita de 103774 ori - Nota 7.47 (279 voturi)
Ma numesc Andrei si am 15 ani. De 4 ani, de cand aceasta s-a despartit de tatal meu, locuiesc numai cu ea, la casa. Ea are 40 de ani, aproximativ 1,65 m si in jur de 60 kg. Arata foarte bine. Are un chip frumos inconjurat de un par negru si bogat, un piept foarte generos si o alura senzuala, extrem de atragatoare.
Intr-o seara de sambata, pe la ora 11:00, s-a intamplat ca m-am retras in camera mea cu gandul de a ma uita la un film. Mama se culcase putin mai devreme, iar intreaga casa era cufundata in liniste si intuneric M-am bagat in pat si am inceput sa butonez telecomanda pana cand am ajuns la un post de adulti unde rula o scena fierbinte cu trei blonde care faceau sex. M-am excitat teribil si mi-am tras pantalonii in jos, pana sub fund, incepand sa ma masturbez privind la cadrele deocheate. Dupa cateva minute, in timp ce mi-o frecam cu patos, da buzna dintr-o data in camera mea mama, surprinzandu-ma in plina actiune. Speriat si rusinat mi-am tras rapid pantalonii peste madularul erect si am schimbat postul, insa, din pacate, apucase sa vada intreaga scena si chiar mi-a fixat penisul cu privirea pentru o clipa. Era speriata tare si mi-a spus ca a visat foarte urat si s-o primesc la mine in noaptea aceea pentru ca se simtea terifiata din cauza visului. S-a asezat in fund la capatul patului, iar dupa ce si-a mai revenit din sperietura si-a cerut scuze pentru ca a navalit ca o furtuna. Aproape paralizat de spaima si rusine, am baiguit ca e in regula. S-a bagat sub plapuma, langa mine, si am inceput sa ne uitam la un film artistic care abia incepuse. Eram amandoi tacuti si stanjeniti de cele intamplate. Dupa vreun sfert de ora i-am spus mamei ca ma pun sa dorm. A zis ca se pune si ea la somn si a stins televizorul.
Niciunul dintre noi nu putea dormi, mama din cauza fricii, eu din cauza excitarii care revenise dupa ce s-a risipit socul cauzat de faptul ca am fost surprins masturbandu-ma. Dupa ce ne-am foit minute intregi, mama mi-a spus aproape socandu-ma pentru a doua oara:
- Andrei, iti cer scuze inca o data pentru deranj, chiar n-am vrut. Vad ca te tot invarti de pe o parte pe alta si nu poti sa dormi, asa ca iti sugerezi sa continui ceea ce faceai cand am intrat in camera si sa te eliberezi ca sa poti dormi.
- Dar mi-e rusine.
- Te rog fa-o, pe mama n-o deranjeaza absolut deloc. Crezi ca esti sigurul baiat care se masturbeaza? Toti baietii o fac, iar mama intelege foarte bine lucrurile acestea si vrea sa-ti fie bine. Uite, ca sa iti dau un imbold, iti spun ca si eu o fac uneori, nu-i nimic rusinos. Mama va incerca sa doarma, iar tu rezolva-ti treaba nestanjenit, bine?
- Bine, incerc.
Mi se parea al naibii de excitant sa mi-o frec langa mama, dar mi-era o rusine de imi venea sa intru in pamant. Totusi, mama a reusit sa ma convinga si sa ma faca sa ma simt putin mai in largul meu. Trebuie sa mai recunosc ca nu de putine ori m-am simtit atras sexual de mama, dar intr-un mod mai inconstient, negand puternic acele simtiri, probabil din cauza normelor sociale care prohibesc astfel de porniri. De cateva ori, chiar am avut vise erotice cu mama, trezindu-ma cu o senzatie de excitatie unica si intensa diferita de senzatiile traite sub influenta viselor erotice cu alte personaje.
Revenind la acea noapte de sambata, la sugestia mamei de a-mi rezolva treaba inceputa mai devreme, mi-am dat din nou pantalonii jos pana sub fund am ferit plapuma, lasandu-mi acoperite numai picioarele pana la jumatatea coapselor si am inceput sa ma masturbez. Alaturi, foarte aproape, mama statea pe o parte, cu spatele la mine. In timp ce ma masturbam, i-am atins de cateva ori fundul cu antebratul, ca din greseala. Fiind incordat din cauza prezentei mamei, numai nu reuseam sa imi dau drumul. Mama ghicind ce se intampla s-a intors spre mine si mi-a spus:
- Incearca sa te relaxezi, dragule. Haide sa te ajute putin mama. Te-ar ajuta daca te-as lasa sa-mi privesti sanii in timp ce iti faci treaba?
- Cred ca da, ii raspunsei cu voce nesigura, dar foarte incantat in sinea mea.
- Dar ramane numai intre noi, da?
- Da, ii raspunsei.
In dormitor era intuneric deplin, asa ca mama a aprins veioza de pe noptiera, iar ochii i-au cazut direct pe penisul meu. Rusinandu-ma, am tras plapuma peste el.
- Nu te mai rusina atata fata de mine pentru ca nu are niciun rost, imi spuse si trase plapuma inapoi dezvaluindu-mi pula sculata si privind la ea. Eu mi-am coborat privirea de pe chipul ei la sanii mari ce se conturau superb prin tricoul alb. Neavand sutien, nurii se distingeau destul de bine prin tesatura subtire si rarita de atata purtat. Isi dete tricoul jos, agatand sanii cu marginea inferioara a acestuia, antrenandu-i in sus si eliberandu-i brusc imprimandu-le o miscare care m-a excitat foarte tare si mi-a facut pula sa zvacneasca, impungand aerul incarcat de erotism. A aruncat tricoul pe un scaun si a revenit cu fata spre mine, sprijinindu-se intr-un cot si oferindu-mi o priveliste minunata. Un san se odihnea pe perna, iar celalat se sprijinea pe primul, trasand o linie sinuasa intre ei care completa imaginea deosebita ce mi se infatisa in fata ochilor. Pareau ca abia incap intre bratele ei.
- Pune-te pe treaba, imi zise ea zambind si privi sugestiv spre penis.
Mi-am dus mana spre acesta si am inceput sa ma masturbez privind pofticios la sanii mamei. Aceasta si-a dus mana la gura, a luat saliva pe degete si a inceput sa-i umezeasca si sa-i framante. Dupa cateva clipe am indraznit sa-i spun:
- Mama, oare te superi pe mine daca te rog ceva.
- Absolut deloc, dragule. Spune.
- Ma lasi sa-i ating, ca arata atat de bine si sunt atat de ademenitori.
Rase si spuse:
- Sigur, dragule.
Mi-am dus mana cu care ma masturbam la sanii ei si am inceput sa-i mangai si sa-i framant. Erau moi si delicati si mi-au creat o senzatie netraita pana atunci, foarte placuta si intensa. Niciodata nu ma atinsesem sanii unei femei. Nici macar nu vazuzem o femeie goala in realitate. Cu atat mai placuta era senzatie, cu cat nu erau doar niste sani oarecare, erau sanii mamei. M-am intors spre ea si am inceput sa-i framant sanii cu ambele maini. Sfarcurile au inceput sa capete o forma ferma si s-au intari foarte tare. Mi-am dezbracat de tot de pantaloni din cauza ca ma incurcau si am inceput sa ma masturbez din nou stand pe o parte cu fata foarte aproape de tatele mamei, insa iarasi nu reuseam sa ajung la orgasm. Vazand aceasta, mama se intoarse cu spatele la mine, se dezveli pana la genunchi si isi trase in jos colantii, dezvaluindu-si fundul alb, rotund si de o frumusete fermecatoare. Excitarea mea s-a intensificat dintr-o data, dar totodata si emotiile care imi inhibau venirea orgasmului. Mama si-a impins fundul spre mine si a inceput sa si-l frece de pula mea.
- Ia-ti-o in mana si freaca-ti-o mai bine de fundul meu, ma indemna. Am ascultat-o si mi-am frecat-o de fese, adancind-o intre ele si mangaindu-i gaura curului cu capul.
- Imi pare rau mama, sunt foarte excitat, dar tot nu ma pot termina. Atunci se intoarse spre mine, oferindu-mi ochilor privelistea pizdei acoperite de un par negru ca noaptea, ce se afla la distanta de numai cateva centimetri de penisul meu, lucru care ma excita si mai tare si ma intreba:
- Vrei sa ti-o sug?
- Da, ii raspunsei scurt.
Se sui pe mine incalecandu-mi picioarele, intre picioarele ei, fara sa-si mai traga pantalonii in sus, se lasa cu capul in jos, spre pula si isi ridica in aer fundul descoperit, mare si rotund. Deschise gura si cobori cu ea lasand penisul sa patrunda printre buzele ei, insa fara sa se atinga cu ele sau cu limba de pula, pana cand capul se ciocni de fundul gurii ei. Aunci ea se impinse cu putere, fortand pana cand inghiti in totalitate penisul, sarutandu-mi cu buza superioara pubisul, iar cu cea inferioara, scrotul. Senzatia era dementiala. Trupul si spiritul imi vajaiau de o placere ametitoare. A inceput sa-mi suga pula cu salbaticie, posedata de o foame nebuna de pula, miscandu-se amplu cu capul in sus si in jos. Si-a intrat perfect in rol, sugand pula cu o inalta maiestrie, parca uitand de prezenta mea si intrand intr-o transa frenetica.
Aveam inaintea ochilor privelistea perfecta: mama sugandu-mi frenetic pula, izbind cu tatele mari coapsele mele si uneori pula, decorul fiind completat de fundul frumos care salta usor si cu regularitate in aer. De data aceasta cred ca reuseam.
- Imi vine, mi-am anuntat mama.
- Da-i drumul, lasate purtat de senzatiile oferite de mama, imi spuse si continua sa o suga marind ritmul, devenind ca o fiara. Patul a inceput sa se cutremure animat de miscarile violente ale mamei. Am ejaculat in gura ei fiind cuprins de o placere si de o frenezie nebuna, intreg trupul scuturandu-mi-se parca cuprins de friguri. Sugea, sorbea si inghitea in acelasi timp, purtandu-ma pe culmile unor placeri covarsitoare, incontrolabile. A continuat sa o suga cu aceeasi salbaticie si dupa ce au zvacnit si ultimele picaturi de sperma in gura infometata a acesteia. De pe pula se scurgea pe coaie pana pe lengeria patului un amestec de saliva si sperma care a inceput sa se transforme intr-o spuma alba si densa sub imperiul miscarilor violente provocate de gura mamei. In curand se umpluse si ea de acea spuma pe buze pe, barbie si chiar si pe gat si sani.
Dupa ce s-a oprit, si-a lins buzele cu satisfactie si si-a intins spuma de pe gat si de pe sani zambind si punandu-se cu capul pe perna langa mine, lasandu-mi pula acoperita de spuma deasa.
- Asa ceva nu s-a intamplat, bine, imi spuse ea? Am incuviintat, dupa care a continuat zambind: si acum sa ne punem la somn. Ne-am imbracat, am stins lumina si ne-am pus sa dormim. Eu stateam linistit, savurand momentele fantastice din acea seara, insa mama era in continuare nelinistita, foindu-se intr-una.
- De ce nu poti sa dormi, am intrebat-o?
- Cred ca din cauza ca m-am excitat puternic privindu-te cum te-ai masturbat si sugandu-ti-o.
- Masturbeaza-te si tu, i-am propus.
- Sa stii ca asta am sa fac. Esti in regula cu asta, nu te-ar soca prea tare?
- Pune-te pe treaba, i-am dat eu aceeasi replica pe care mi-o daduse si ea mai devreme.
Am simtit-o cum si-a tras pantalonii in jos si cum a inceput sa si-o frece scotand un clipocit deosebit de excitant. Imi si imaginam mana ei cum isi framanta pizda umeda, cum labiile produceau acel sunet atat de incantator cand se tranteau si incalecau una peste alta scaldate in zeama izvorata din adancurile sale.
Sub impulsul excitarii, am simtit cum mi se scoala pula din nou. Mama a inceput sa se masturbeze si mai frenetic, gemand incetisor si dulce. Mi-am luat inima in dinti si mi-am indreptat o mana, pe sub plapuma, in directia din care se auzea cantecul excitant si mi-am pus palma pe coapsa calda a mamei. Mi-a luat mana in mana ei si mi-a dus-o la pizda, simtind in palma parul matasos. I-am pipait labiile umede cu degetele, cercetand intreaga zona. I-am bagat un deget inauntru. Era fina, umeda si calda.
- Mama, pot sa iti vad pizda, ca nu am mai vazut pana acum.
- Sigur, mai copile. M-ai intrebi. A aprins veioza, a ferit plapuma de pe ea si si-a dat colantii jos de tot.
- Apropie-te, imi sopti. Uita-te bine! Vad ca iarasi esti excitat, continua ea uitandu-se la umflatura din pantalonii de pijama.
- Am zambit vinovat si m-am apropiat cu fata de pizda mamei pentru a o observa mai bine. Aceasta si-a ridicat genunchii in sus si si-a departat picioarele pentru a-mi oferi vedere totala. Era superba. Printre firele negre si usor crete se observau labiile mari, pline, printre care abia se zareau labiile mici, inundate intr-un lichid transparent. De asemenea, trebuie sa mentionez ca parul de pe labii era usor umed de la acel lichid, efect care infrumuseta intreaga imagine. Am observat-o cateva clipe, dupa care mama si-a indepartat labiile cu mainile, dezvaluindu-mi in totalitate labiile mici si interiorul roz, acoperit de un strat subtire si stralucitor de lichid.
- Iti place ce vezi, ma intreba strengareste?
- Sunt coplesit. Ador ce vad. Iti ador pizda. Este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata.
- Sa nu exageram, daca se mai poate spune asta in contextul acesta, spuse razand.
Mi-am dus o mana la pizda ei, cercetand-o, mangaind-o si jucandu-ma cu ea. Apoi am intrebat-o?
- Pot sa o sarut si sa o ling?
- Nu, mai bine nu face asta.
M-am retras descurajat.
-Glumesc, mai Andrei. Sigur ca poti sa faci asta.
M-am apropiat cu gura de ea si am inceput sa o ling si sa sorb cu pofta zeama.
- Mai tare, mai adanc si mai repede imi spuse si ma prinse de cap, apasandu-mi-l cu putere pe pizda sa. Am inceput sa o ling, sa o sug si sa-mi frec fata de ea. M-ama isi misca pelvisul in sus si in jos gemand cu putere.
- Ahh, ce bine e Andrei. Baga-mi limba mai adanc in pizda. Fa-o pe mama sa se termine.
Imi obosise limba, gura, nu mai aveam aer, dar n-aveam de gand sa o las pe mama nesatisfacuta si m-am luptat cu incrancenare pana cand aceasta a avut un orgasm exploziv, gemand asurzitor si excitant, fiind scuturata de un tremur incontrolabil. Mi-a apasat gura atat de tare pe pizda ei si mi-a strans capul intre picioare cu o putere atat de strasnica, taindu-mi complet respiratia, astfel incat am crezut ca voi lesina acolo. Am mai ramas un timp la pizda ei, lingand-o si desmierdand-o, adancindu-mi uneori limba mai jos, in gaura fundului, lucru care ma excita foarte tare atat pe mine, cat si pe ea dupa reactiile pe care le avea.
M-am eliberat dintre picioarele ei si m-am asezat pe perna.
- Ce mi-a placut ce mi-ai facut, spuse mama.
- Si mie mi-a placut sa-ti dau limbi si cum mi-ai supt-o. Te ador, iti ador pizda. Asa-i ca mi-o vei mai da?
- Oricand doresti este a ta.
- Ce bine a sunat ce tocmai mi-ai spus.
- Dintotdeauna am fost atrasa de tine. Cand aveai numai cateva luni sau anisori, abia asteptam sa iti fac baie, sa imi plimb mainile pe pielea ta frageda, sapunind-o si masand-o bine, sa-ti spal puta si coitele, pe care, uneori insistam pana ce imi dadeai semnalul printr-o erectie ca am poposit cu mainile prea mult in acele locuri. Apoi te clateam cu apa calduta, te uscam cu un prosop moale si te sarutam pe gurita, pe manute, pe picioruse, pe puta, iar de cateva ori chiar am luat-o in gurita. Dupa ce ai mai crescut doar te mai priveam gol uneori si visam la clipele in care te spalam, te sarutam si ti-l luam in gura. Dupa 12-13 ani, nevoia ta de intimitate mi-a rapit si singurele clipe de placere, de a te vedea gol.
- Ce ma excita si ce-mi place ce-mi spui! Si eu am am fost dintotdeauna atras de tine, dar din punct de vedere sexual numai de cativa ani incoace. Poate eram atras sexual si cand eram mic, dar nu constientizam. Oricum mi-am negat impulsurile.
- Stiu ce spui, dar de acum nu cred ca mai este nevoie sa ti le negi sau reprimi. Mama este deschisa la orice. Atat numai ca toate lucrurile acestea trebuie sa ramana strict intre noi.
- Da, asa e. Ai dreptate. Poti sa ai incredere in mine, caci niciodata, cu nimeni, nu voi vorbi despre lucrurile acestea.
- Asa te vrea mama. Mai tin minte ca o data, cand aveai numai 4 anisori am facut baie, m-am uscat si te-am imbaiat si pe tine fara sa ma imbrac, iar dupa ce te-am imbaiat si uscat, te-am ridicat lent in brate, iar in miscarea aceea, ti-am frecat puta de pubisul meu acoperit de par. Ma excitasem atat de tare, incat ma umezisem instantaneu. Apoi te-am intrebat daca iti place de mama si ai raspuns vesel ca da. Dupa aceea te-am lasat in jos, lasandu-ti inca o data puta sa alunece prin parul meu pubian. Tatal tau era la serviciu asa ca mi-am permis sa-mi ofer acea mica placere. Apoi am iesit din baie si ne-am indreptat in dormitor ca sa te imbrac. Te-am asezat pe pat, am venit deasupra ta, lasandu-mi sanii grei pe pieptul tau si te-am sarutat pe barbie si pe gurita. Apoi, mi-am tarat in sus, pe fata ta, sanii pe care mi i-ai cuprins cu manutele, ai inceput sa te joci cu ei si mi-ai luat un sfarc in gura, pana cand am ajuns cu pizda deasupra putei...



    Login