Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama inseala, santajata de seful ei de culoare 3
Autor : Dragonescu - 2023-05-14
Citita de 15658 ori - Nota 5.44 (1241 voturi)
Contrastul, care era atat de evident in privinta culorii pielii lor, era la fel de clar si cand te uitai la chipurile lor, care reflectau perfect starea lor de spirit. Pe de o parte, el, privind in jos la ea, de parcă ar fi fost doar niste bucute albe pe care sa le traga in teapa, bucurându-se de fapt că o distruge atât sexual, cât și emoțional. Mama mea scumpa, în schimb, avea o alura diametral opusa, parca era în agonie la fiecare penetrare salbatica a sefului ei.
“Te rog, ia-ma mai incet, ma doare tare!”
“Ai spus ca rezisti! Nici nu a intrat jumate si te plangi!”
“Macar bag-o mai usor, ca e prea mare si…nu sunt obisnuita! Ohhh Doamnee…! Ma usturaaa…!”
“Lasa ca te obisnuiesti tu.”
Si a început să o bage din ce în ce mai repede, facea curse mai lungi: intra pana dincolo de jumatatea salamului, iar cand se retragea, lasa doar capul in interior, si tot asa…. Eram uimit de cât de departe putea sa intre acel baston uriaș de carne, atât de adânc, în corpul micut si delicat al mamei mele. Am văzut-o strângând din dinti de durere, cu ochii închiși, iesindu-i in evidenta toate ridurle de pe fața, facand-o sa para mai în vârstă decât era. Ritmul impus era tot mai alert si ii era tot mai greu sa faca fata, astfel incat, de la un punct incolo, și-a îngropat fața inlacrimata in perne, ramanandu-i doar fundul in sus, pe care el il penetra cu nesat.
Priveam inmarmurit ceea ce trebuia sa suporte mama, dar, în același timp, eram coplesit si eu de o incredibila si inexplicabila stare de excitare. Tabuul era uimitor; sexul interrasial era ceva ce-mi starnise mereu imaginatia erotica, ca sa nu mai vorbesc ca era prima data când imi vedeam mama într-o astfel de ipostaza. Se dadea o lupta in interiorul meu, daca sa-i urmaresc în continuare sau nu, dar obligat de faptul ca cineva urca scarile, venind spre mine, a trebuit să plec. Am mers cât am putut de lejer înapoi la mașina mea; cât de lejer am putut, având în vedere că penisul meu era acum semi-erect și ma treceau toate apele.
Mintea mea era într-o frenezie absolută în timp ce așteptam în mașină și încercam să mă gândesc la ce să fac în continuare. Dar nu mi-a luat mult timp să ma hotarasc. Oricât de îngrozitoare ar fi fost situatia, aveam o dorință nefirească și copleșitoare de a continua să o privesc pe mama cum este futută de el, indifferent de motivele avute. Așa că, dupa vreo 15 minute, am coborât din mașină și am mers în dreptul camerei lor in liniște totala, postandu-ma la locul de observatie.
Terminasera partida de sex. Mama era încă goală, de la brâu în jos, cu fața in perne, iar șeful ei nu era in cadru. Apoi a ieșit brusc din baie, gol pusca, cu penisul, desi flasc acum, totusi impunator, atarnadu-i drept în jos. S-a apropiat de ea, aruncandu-i niște șervețele pe pat și a inceput sa se imbrace. Mama s-a ridicat cu greu în fund si incerca sa-si stearga gaurica largita, din care-i iesea din abundenta sperma groasa si cleioasa. Deoarece servetelele nu-i erau suficiente pentru imensa cantitate de samanta care se scurgea din ea, și-a folosit picioarele pentru a-și scoate pantalonii de tot și a plecat spre baie, folosind un “dop” din servetele pe vagin. In timp ce se indrepta spre baie, a palmuit-o la fundulet, zambind larg, ea neavand nicio reactie.
M-am întors la mașina și i-am așteptat si pe ei sa plece. El a iesit primul din camera, arătând ca un bărbat care tocmai si-o pusese cu o “tarfulita”, stand cu capul sus ca un cocos umflat in pene. Mama, în schimb, avea o privire învinsă pe față. Astfel s-a incheiat aceasta aventura, amândoi urcandu-se in masina si plecand inapoi la serviciu.
Eram într-o stare de confuzie totală. De ce ar face asta? Dacă tata ar afla? Să încerc să vorbesc cu ea, oare? Imi iubeam familia prea mult pentru ca așa ceva să ne despartă. În timp ce stăteam în camera mea încercând să procesez toată această situație, am auzit ușa de la garaj deschizându-se. Fiind atat de devreme , și având în vedere evenimentele proaspat petrecute, m-am gândit că doar mama putea să fie cea care sa vina acasă atat de repede. Fără să stau pe gânduri, am coborât scările in intampinarea ei.
"Buna mama", am spus cat am putut de degajat din partea de jos a scarilor.
"Hei dragă, nu mă așteptam să te văd aici la ora asta. Nu trebuia sa fii la cursuri la ora asta?" răspunse ea în timp ce se îndrepta spre bucătărie. Am observat că mergea de parcă inca ar mai avea dureri.
„Nu am cursuri martea și joia după-amiaza. Dar tu de ce ai venit atât de devreme?” am întrebat, știind foarte bine răspunsul.
Ea a părut nedumerită pentru o clipă: "Am niste crampe, probabil din cauza a ceea ce am mâncat. Șeful meu a observat că nu ma simt deloc bine și m-a lăsat să-mi iau liber restul zilei."
"Oh, ei bine, sper că te simți mai bine acum. Și apropos, am trecut mai devreme pe la tine la serviciu, înainte de ora prânzulu...



    Login