Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama inseala, santajata de seful ei de culoare 1
Autor : Dragonescu - 2023-04-10
Citita de 21183 ori - Nota 5.39 (1376 voturi)
M-am gândit să fac ceva special pentru mama de “Ziua Mamei” și să o surprind, mergand la biroul ei sa luam pranzul, cu mancare de la restaurantul ei favorit. Prefera să mănânce singură în acea perioadă, așa că știam că i-ar plăcea o surpriza din partea fiului ei.
Dar în timp ce parcam langa biroul ei, am văzut-o întâmplător în timp ce părăsea clădirea cu șeful ei. Văzându-i mergând împreună spre mașina lui era o imagine care ar capta atenția oricui; o femeie alba, mica de statura, îmbrăcată office, de vârstă mijlocie, cu un bărbat de culoare masiv, în timp ce plecau împreună. Trebuie să fi fost cu vreo jumatate de metru mai înalt decât ea, undeva pe la 2 m și cu cel puțin 70 de kilograme mai greu, cred ca depasea lejer 130 kg.
Mama mea arăta deosebit de bine in acea zi. Machiajul ei era foarte frumos și purta o ținută mai clasică decât de obicei, ca și cum acea zi ar fi o de ocazie specială. Fizic vorbind, are un corp destul de potrivit pentru statura ei miniona de maxin 152 cm. Părul ei era foarte frumos aranjat; are părul castaniu, lung și ondulat, pe care îl piaptana cu carare pe mijloc. Întotdeauna am considerat-o pe mama o femeie atrăgătoare. La 47 de ani ai ei, am văzut întorcând tot atâtea capete cât femeile cu varsta cat jumatate din a ei, chiar și în ciuda ridurilor ușoare și a semnelor de îmbătrânire care începeau să-i apară pe față.
Chiar dacă el era șeful ei, nu-mi puteam da seama de ce ar ieși undeva împreună. Pur și simplu mi se parea prea ciudat. Nu exista nicio posibilitate ca ei să fie „împreună” în acelt sens – sau ar putea fi? Exista un singur mod de a fi sigur.
I-am urmat când s-au urcat în mașina lui și au plecat. Gânduri oribile imi treceau prin minte în timp ce conduceam. Erau doar prieteni? Dacă da, asta e, nu ma interesa. Dar oare îl înșela pe tata cu el? Cu gandul asta nu m-aș putea obisnui. Faptul că mama ar putea avea o aventură cu el îmi intorcea stomacul pe dos.
Am avut la dispoziție cam 10 minute să mă gândesc la toate astea înainte ca masina lor să intre in parcarea unui motel din apropiere și, imediat mi s-a făcut rău când am parcat in partea opusă, fata de ei.
Cum a putut să facă asta familiei noastre? Cum a putut să riște totul din cauza sexului cu acest tip căruia sunt sigur că nu-i pasă deloc de ea. Era deosebit de surprinzător pentru că întotdeauna am considerat-o pe mama mea ca fiind o persoană foarte conservatoare, axata pe viata de familie. Își ținea mereu corpul acoperit, chiar și în zilele caniculare. Întotdeauna saluta oamenii cu un zâmbet cald și m-a învățat sip e mine să fac ceea ce trebuie. Si acum, iat-o aici la acest motel...
Au coborât din mașină și au urcat scările pana la o camera închiriata de el dinainte, pentru ca a scos cheia din buzunar. Era o imagi...



    Login