Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMama inseala, santajata de seful ei de culoare(Repostata)
Autor : Dragonescu - 2024-03-23
Citita de 6152 ori - Nota 8.72 (356 voturi)
M-am gândit să fac ceva special pentru mama de “Ziua Mamei” și să o surprind, mergand la biroul ei sa luam pranzul, cu mancare de la restaurantul ei favorit. Prefera să mănânce singură în acea perioadă, așa că știam că i-ar plăcea o surpriza din partea fiului ei.
Dar în timp ce parcam langa biroul ei, am văzut-o întâmplător în timp ce părăsea clădirea cu șeful ei. Văzându-i mergând împreună spre mașina lui era o imagine care ar capta atenția oricui; o femeie alba, mica de statura, îmbrăcată office, de vârstă mijlocie, cu un bărbat de culoare masiv, în timp ce plecau împreună. Trebuie să fi fost cu vreo jumatate de metru mai înalt decât ea, undeva pe la 2 m și cu cel puțin 70 de kilograme mai greu, cred ca depasea lejer 130 kg.
Mama mea arăta deosebit de bine in acea zi. Machiajul ei era foarte frumos și purta o ținută mai clasică decât de obicei, ca și cum acea zi ar fi o de ocazie specială. Fizic vorbind, are un corp destul de potrivit pentru statura ei miniona de maxin 152 cm. Părul ei era foarte frumos aranjat; are părul castaniu, lung și ondulat, pe care îl piaptana cu carare pe mijloc. Întotdeauna am considerat-o pe mama o femeie atrăgătoare. La 47 de ani ai ei, am văzut întorcând tot atâtea capete cât femeile cu varsta cat jumatate din a ei, chiar și în ciuda ridurilor ușoare și a semnelor de îmbătrânire care începeau să-i apară pe față.
Chiar dacă el era șeful ei, nu-mi puteam da seama de ce ar ieși undeva împreună. Pur și simplu mi se parea prea ciudat. Nu exista nicio posibilitate ca ei să fie „împreună” în acelt sens – sau ar putea fi? Exista un singur mod de a fi sigur.
I-am urmat când s-au urcat în mașina lui și au plecat. Gânduri oribile imi treceau prin minte în timp ce conduceam. Erau doar prieteni? Dacă da, asta e, nu ma interesa. Dar oare îl înșela pe tata cu el? Cu gandul asta nu m-aș putea obisnui. Faptul că mama ar putea avea o aventură cu el îmi intorcea stomacul pe dos.
Am avut la dispoziție cam 10 minute să mă gândesc la toate astea înainte ca masina lor să intre in parcarea unui motel din apropiere și, imediat mi s-a făcut rău când am parcat in partea opusă, fata de ei.
Cum a putut să facă asta familiei noastre? Cum a putut să riște totul din cauza sexului cu acest tip căruia sunt sigur că nu-i pasă deloc de ea. Era deosebit de surprinzător pentru că întotdeauna am considerat-o pe mama mea ca fiind o persoană foarte conservatoare, axata pe viata de familie. Își ținea mereu corpul acoperit, chiar și în zilele caniculare. Întotdeauna saluta oamenii cu un zâmbet cald și m-a învățat sip e mine să fac ceea ce trebuie. Si acum, iat-o aici la acest motel...
Au coborât din mașină și au urcat scările pana la o camera închiriata de el dinainte, pentru ca a scos cheia din buzunar. Era o imagine interesantă, indiferent de ce simțeam eu despre situație in acel moment; o firava mamă familista și un negru masivsi impunator care merg discret spre o camera de motel, ziua in amiaza mare. Mama mea eleganta și finuta parea, dintr-o data în ochii mei, o dama de companie de lux. Cu toate acestea, fața ei trada seriozitate si reticenta, în timp ce el părea entuziasmat de toată situatia. Pentru ea, era aproape ca și cum nu ar fi vrut să o facă, dar era nevoita. Imi venea sa sar și să pun capat intregii situatii, dar, din nu stiu ce motiv, nu m-am putut decide să fac asta. În loc să plec imediat de acolo, m-am hotarat instant sa raman si sa vad ce urmeaza. Imediat ce au intrat în camera lor și au închis ușa, am coborât din mașină și m-am apropiat tiptil. Nu aveam vreun plan sau ceva, trebuia doar să mă apropii cat mai mult, să aud măcar ceva din interior. Trebuia sa ma asigur ca mama chiar înșela cu el, deși dovada era evidenta…..
Am mers in liniste in fața camerei lor și se parea ca am noroc; perdele erau putin trase din dreptul geamului, exact cat sa pot trage cu ochiul in interior, si sa ma lamuresc cu ce aveau de gând sa faca. Afara fiind destul de incetosat, nu era o problema sa privesc in interior, fara grija ca ei m-ar putea vedea. M-am aplecat putin și am inceput sa-i spionez; am vazut ceea ce parea începutul celui mai mare cosmar desfasurandu-se aievea…
L-am văzut gol din spate. Era complet dezbracat, cu fața la oglinda și parea ca-si freaca membrul pentru a-l întari. Mama mea nu era in acel moment in incapere, asta pâna când a deschis ușa baii și a ieșit. Era încă îmbrăcată complet și părea că era într-o dispoziție destul de proastă. Un scurt sentiment de ușurare m-a cuprins, crezand că s-ar putea răzgândi in legatura cu toată treaba asta. Poate că aceasta ar fi trebuit să fie prima lor intalnire și ea incepea sa aiba dubii, sau nu…? Dar nu părea să fie cazul si aici, pentru ca ea s-a apropiat de pat și a început să-și descheie cureaua de la pantaloni, provocandu-mi un gol in stomac. Si dacă asta nu era de ajuns, cand l-am vazut apropiindu-se de pat, cu ditamai mataranga atarnand semi erecta intre picioare, asta mi-a pus capac; avea un penis uriaș. Isi daduse cu mult lubrifiant pe el, motiv pentru care îl frecase de zor cu ceva secunde inainte, la oglinda. Deși nici măcar nu era in erectie maxima, cu siguranta depasea 22-23cm, de grosime nici numai spun. Cum naiba aveau să facă sex, in conditiile astea? Mama mea avea putin peste 1.5m și cântărea aproximativ 50 de kilograme; era ca si cum un ‘’elefant’’ se suie pe o ‘’caprioara’’. Dar nu mai avea rost să mă framant atat, pentru ca raspunsurile tuturor intrebailor aveam sa le aflu curând.
Mama și-a tras pantalonii jos, urmati de chiloții albi cu dantela, dezvăluind, in toata splendoarea, un ‘’tufiș’’ mare și întunecat. Era pentru prima data când ii vedeam mamei zona ei intima goala. Întotdeauna m-a fascinat imaginea unui vagin acoperit cu păr pubian, iar al ei nu făcea excepție. De asemenea, mi-au atras atenția si mușchii tonifiati ai coapselor, stiind ca se mentine in forma făcând alergări pe distanțe lungi și mergând la sală regulat. Apoi, s-a aplecat peste pat, avand o expresie faciala care parca spunea “hai să terminăm odata cu asta”. S-a asezat si el in genunchi, in spatele ei, si-a afundat fata intre bucile rotunde si a inceput o repriza intensa de limbi, combinata cu penetrarea pasaricii cu degetele lui butucanoase. Cu o mana isi freca in continuare salamul pentru a-l intari si mai mult. Mama, desi nu cred ca ar fi vrut neaparat, incepuse sa geama zgomotos, iar fofoloanca i se umezea din abundenta in urma tratamentului primit.
Era clar în acel moment că nu aveau de gând să folosească prezervativ.
Dupa cateva minute de pregatire, il vad ca se ridica si se pozitioneaza in spatele ei, pleznind-o tare cu puloiul peste fundulet si peste pizda. Din locul in care ma aflam nu vedeam mare lucru, deoarece, prin masivitatea lui, o acoperea total; norocul meu era cu oglinda de pe perete, care-mi oferea un unghi in diagonala fata de pozitia lor din pat. Si-a flexat genunchii pentru a ajunge cu organul in dreptul pizdei, a apucat-o cu ambele mâini de buci si le-a desfacut mult pentru a-i largi intrarea sufficient, astfel încât să o poată penetra. I-a soptit ceva, moment in care ea a întins mâna in spate si si-a tras de buci pentru a-i usura accesul. Apoi, și-a directionat capul bulbucat al penisului intre labile mustinde si a impins incet dar ferm. I-au trebuit câteva minute până să-și bage doar capul înăuntru, înainte sa înceapa să o pătrundă efectiv. O vedeam gemand puternic de fiecare dată când el împingea berbecele centimetru cu centimetru. A apucat-o ferm de talie, cu “lopetile” lui uriase și a început asaltul cu adevărat. Era dureros de evident că o asemenea pula monstruasa nu avea ce cauta intr-o pizduta ca a mamei…
Contrastul, care era atat de evident in privinta culorii pielii lor, era la fel de clar si cand te uitai la chipurile lor, care reflectau perfect starea lor de spirit. Pe de o parte, el, privind in jos la ea, de parcă ar fi fost doar niste bucute albe pe care sa le traga in teapa, bucurându-se de fapt că o distruge atât sexual, cât și emoțional. Mama mea scumpa, în schimb, avea o alura diametral opusa, parca era în agonie la fiecare penetrare salbatica a sefului ei.
“Te rog, ia-ma mai incet, ma doare tare!”
“Ai spus ca rezisti! Nici nu a intrat jumate si te plangi!”
“Macar bag-o mai usor, ca e prea mare si…nu sunt obisnuita! Ohhh Doamnee…! Ma usturaaa…!”
“Lasa ca te obisnuiesti tu.”
Si a început să o bage din ce în ce mai repede, facea curse mai lungi: intra pana dincolo de jumatatea salamului, iar cand se retragea, lasa doar capul in interior, si tot asa…. Eram uimit de cât de departe putea sa intre acel baston uriaș de carne, atât de adânc, în corpul micut si delicat al mamei mele. Am văzut-o strângând din dinti de durere, cu ochii închiși, iesindu-i in evidenta toate ridurle de pe fața, facand-o sa para mai în vârstă decât era. Ritmul impus era tot mai alert si ii era tot mai greu sa faca fata, astfel incat, de la un punct incolo, și-a îngropat fața inlacrimata in perne, ramanandu-i doar fundul in sus, pe care el il penetra cu nesat.
Priveam inmarmurit ceea ce trebuia sa suporte mama, dar, în același timp, eram coplesit si eu de o incredibila si inexplicabila stare de excitare. Tabuul era uimitor; sexul interrasial era ceva ce-mi starnise mereu imaginatia erotica, ca sa nu mai vorbesc ca era prima data când imi vedeam mama într-o astfel de ipostaza. Se dadea o lupta in interiorul meu, daca sa-i urmaresc în continuare sau nu, dar obligat de faptul ca cineva urca scarile, venind spre mine, a trebuit să plec. Am mers cât am putut de lejer înapoi la mașina mea; cât de lejer am putut, având în vedere că penisul meu era acum semi-erect și ma treceau toate apele.
Mintea mea era într-o frenezie absolută în timp ce așteptam în mașină și încercam să mă gândesc la ce să fac în continuare. Dar nu mi-a luat mult timp să ma hotarasc. Oricât de îngrozitoare ar fi fost situatia, aveam o dorință nefirească și copleșitoare de a continua să o privesc pe mama cum este futută de el, indifferent de motivele avute. Așa că, dupa vreo 15 minute, am coborât din mașină și am mers în dreptul camerei lor in liniște totala, postandu-ma la locul de observatie.
Terminasera partida de sex. Mama era încă goală, de la brâu în jos, cu fața in perne, iar șeful ei nu era in cadru. Apoi a ieșit brusc din baie, gol pusca, cu penisul, desi flasc acum, totusi impunator, atarnadu-i drept în jos. S-a apropiat de ea, aruncandu-i niște șervețele pe pat și a inceput sa se imbrace. Mama s-a ridicat cu greu în fund si incerca sa-si stearga gaurica largita, din care-i iesea din abundenta sperma groasa si cleioasa. Deoarece s...



    Login