Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama in ultima zi din an
Autor : alexey99 - 2014-07-26
Citita de 27064 ori - Nota 7.05 (39 voturi)
Salut ma numesc Alex si as vrea sa va impartacesc ce am patit in noaptea dintre ani 2013-2014.
Eu am 17 ani, am o sora de 26 de ani care e maritata si nu sta cu noi, iar eu locuiesc impreuna cu mama mea singuri aproape 9, 10 luni din an deoarece tata e la munca in Germania. Mama e o femeie invarsta de 46 de ani, are sani mari deoarece este putin cam grasa are 89-90 kg si 1. 71 m, eu am inceput sa am fantezii cu ea de pe la varsta de 14, 15 ani.
Pe 31 decembrie eu m-am trezit pe la 10 dimineata si am gasito pe mama gatind.. am fost la ea in bucatarie si am intrebat-o daca pot sa o ajut la ceva... atunci ea m-a pus sa curat niste cartofi...
Mama era imbracata intr-o pereche de blugi mulati, care ii faceau niste picioare si un cur nemaipomenit, si un tricou prin care i se vedeau sfarcurile mari de la tatele ei pe care voiam sa ii le ating.
Eu de mult imi doream sa o fut. Uneori dormeam cu ea si ma mai trezeam noaptea si o auzeam cum se masturbeaza dar nu aveam curaj sa fac nimic.
Eu abia asteptam sa termin ce aveam de facuat ca sa ma duc in camera sa fac o laba deoarece mi-se sculase pula nu e cine stie ce (16-17cm). Termin ce aveam de facut in bucatarie si ajung in camera, acolo ma gandesc eu ce sa fac sa o pot fute pe mama... pana imi vine ideea ca poate as excitao si pe ea daca m-ar prinde pe mine facand laba. Atunci aprind calculatorul caut un film in care sa fie o femeie mai invarsta si mai plinuta incat sa semene cu mama si ii dau play lasand usa deschisa si putin volum la boxe pentru ca sa se auda daca trece mama prin fata usii mele. In acel moment nu stiam cum o sa reactioneze daca ma va certa sau o sa funcioneze planul meu.
Incep eu sa imi fac laba incet stand pe pat dau drumul la film si incep sa imi frec pula. Nu dureaza 2 minute ca apare si mama. Intra in camera vede ceea ce fac, iar eu ma fac ca vreau sa ma feresc de ea si ma ridic din pat ducandu-ma sa opresc filmuletul dar eu nu imi ridic pantalonii in sus si merg in pula goala.. mama ramane blocata intrebandu-ma ce fac. Si atunci ii spun ca sunt tanar si am si eu o varsta la care am si eu poftele mele, in acest timp ea se uita mai mult la pula mea. Pana intr-un final imi zice ca am si eu dreptate, dar de ce ma uit la un film cu o femei asa matura si plinuta, si de ce nu ma uit si eu la fete mai slabute si tinere. Atuni i-am zis ca eu imi doresc mai mult o femeie mai matura si plinuta asa cum e ea, decat o fata de varsta mea.
Ea se pune pe pat si imi zice sa stau si eu langa ea.
Cand ma pun pe pat ea imi pune mana pe genunchi urcand in sus pe picior catre pula.
Atunci eu prind curaj si ii spun:
-Mama eu de mult imi doresc sa facem sex impreuna -Cum???... si mi-e de ce nu mi-ai spus acest lucru?
-Pai cum puteam sa iti spun?.. Uneori cand dormeam cu tine si ma trezeam noaptea te auzeam masturbandute si mi se scula pula de credeam ca explodeaza.
Ea in tot acest timp se juca cu pula mea si eu eram ca in al 9 lea cer.
Atunci ea imi zice -Uite, daca stii ca poti tine acest lucru secret eu o sa te ajut cu problema ta.
-Adica ne culcam impreuna? (imi era rusine sa ii zic ca ne futem) -Da, dar asta doar daca sTi ca poti tine secret ca daca afla cineva nu mai putem avea o viata normala nici unul -Da mama, poti sa fi sigura ca nu voi spune nimanui, doar nu sunt nebun.
In acel moment mama incepe sa imi frece pula si mai repede, aplecandusea spre ea cu gura si incepand sa mi-o suga., -Da, ai o scula foarte buna pentru varsta ta sa fii mandru cu ce te-a inzestrat natura.
Eu ma simteam cel mai fericit om de pe planeta
Dupa 3, 4 minute mama se ridica si incepe sa se dezbrace.
Cand am vazuto goala, cu tatele ei mari si pizda putin cu floci parca era diferita de tot ce vazusem eu in toate filmele, abia asteptam sa imi bag limba in ea si sa o fut.
Atunci mama se intinde pe pat si imi zice:
-Acum e randul tau sa faci cea ce am facut eu pentru tine.
-Bine mama, vreau sa te fac ceea mai fericita femeie
Avea un miros foarte placut abia asteptam sa imi bag limba si sa incep sa o ling. Ea imi dadea explicatii deoarece nu stiam prea bine deoarece eram virgin. Pana la urma cred ca am invatat, iar mama incepuse sa nu mai poata sta pe loc de placere, si sa vorbeasca cu mine ca si cum nu ai fii fiul ei, iar mie imi placea.
-Da,, da,,, baga-ti limba de tot inauntru.. linge-mi toata pizda..
Ma inebuneau cuvinetele ei.
Intr-un final ma opresc si ma pun jos pe spate razmandumi capul de pat imi mai ia o data de doua ori pula in gura si se oune peste mine, se aseaca cu pizda peste ...



    Login