Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama iarta-ma... dar ce pizda buna ai!
Autor : bigsuck - 2016-09-08
Citita de 41642 ori - Nota 4.15 (103 voturi)
Buna, ma numesc Adrian si am sa povestesc cum am ajuns s-o fut pe... mama!
Cnd aveam 19 ani, am plecat impreuna cu prietenul meu Cosmin in Italia. Am facut-o mai mult din spirit de aventura, chiar daca mamei i-am spus ca plecam sa ne gasim de lucru. Acasa imi era greu, ca dintr-un singur salariu al mamei ne descurcam greu. Tata murise cand eu aveam zece ani, iar acum fiind baiat mare, aveam si eu nevoie de toale mai bune, mai de firma. Cosmin, prietenul meu, e cu un an mai mare ca mine si ne-am imprietenit de cand eram colegi de clasa si am ramas prieteni in continuare.
Potrivit zicalei, ca toate drumurile duc la Roma, bineinteles ca si noi am descins in capitala Italiei.
Alta lume, alte idei, multe atractii si intr-adevar ca acolo nu-ti da nimeni sa mananci degeaba, am inceput sa ne cautam de munca. Dupa o jumatate de zi fara succes, stateam amandoi obositi pe o banca intr-un parc.
Am vazut un tip si o tipa ca treceau cand in sus, cand in jos prin fata noastra si ne mancau din priviri, dar eram destul de amarati ca sa le dam atentie.
Intr-un tarziu, cei doi se apropie de noi si mai mult prin semne ne-au dat de inteles ca ar avea ceva de lucru pentru noi. I-am urmat si am intrat pe poarta unei vile impunatoare. Ajunsi inauntru, a fost chemata o menajera care s-a dovedit a fi unguroaica din Ardeal si de la ea am aflat ca cei doi au o casa de productie de filme pentru adulti si ca, sigur noi am fost chemati sa ingrosam randurile futalailor care le cordeau pe tipele frumoase din filme. Am fost condusi intr-o camera unde am facut dus, apoi ni s-a dat sa mancam. In timp ce mancam, cu ajutorul ardelencei am vorbit cu cei doi, care ne-a confirmat cele spuse de ea mai devreme. Dupa vreo jumatate de ora, am fost chemati intr-o camera unde pe un pat statea doamna dezbracata in pielea goala, intinsa pe un pat generos. Ni s-a spus sa ne dezbracam si sa trecem langa ea. Sigur ca pulele noastre erau tari ca piatra si cand a inceput doamna Letitia sa le giugiuleasca cu buzele, i-am explodat imediat in gura, pe fata, prin par. Atunci domnul Federico a iesit de dupa o perdea si i-a lins toata sperma imprastiata din pulele noastre pe fata. Doamna Letitia s-a dus la baie sa se spele in timp ce domnul Federico a inceput sa ne linga pula si coaiele. Prin semne, ne-a aratat ca vrea sa fie futut in cur, ceea ce noi i-am indeplinit dorinta, pulele noastre fiind tot erecte.
Pe scurt, cat am stat acolo, vreo luna, pana am invatat cat de cat italiana, am fost pe post de armasari pentru acel cuplu. Pe deasupra, noaptea ne mai vizita si Rozsi menajera, care capata si ea portia ei de pula.
Am lins la pizde si am futut si pizde si cururi o perioada de doi ani, de ne saturasem Adevarul ca am si fost platiti, nu chiar ca ceilalti colegi, dar fata de cat se castiga in Romania, noi eram bastani. Ii trimiteam bani si mamei, fara a-i spune cum ii castigasem. dupa vreo doi ani si ceva, am luat hotararea impreuna cu Cosmin sa ne intoarcem acasa.. Acasa la mine bineinteles, pentru ca el n-avea casa.
Ajunsi acasa, i-am explicat mamei mele ca prietenul meu va sta tot la noi, ea fiind de acord.
Noi baietii, dormeam amandoi intr-o camera, iar mama dormea in alta camera..
Mi-am cautat ceva de lucru si m-am angajat barman intr-un club, Cosmin refuzand sa-si caute de munca, astfel ca el era tot timpul acasa. De futut nu prea gaseai decat muraturi, asa ca stateam cu samanta-n coaie. Prieteni de-ai mei m-au atentionat de mai multe ori ca se intampla ceva intre mama si Cosmin, vazandu-i sarutandu-se prin parcuri. N-am crezut nimic din ceea ce spuneau ei, pana intr-o noapte cand trezindu-ma sa ma duc la baie, am vazut ca "fratele" Cosmin lipsea din camera. Crezand ca e la baie, , am plecat si eu intr-acolo. Trecand pe langa usa de la camera mamei, am auzit gemete si soapte. Intrigat am deschis usor usa si la lumina veiozei, l-am vazut pe Cosmin in pula goala cu picioarele mamei pe umeri tragandui-o la greu. Prea socat n-am fost avand in vedere vorbele soptite de prieteni si cum coaiele imi stateau sa plezneasca, m-am gandit ca este momentul sa le golesc, mama fiind in primul rand tot femeie. Si ce femeie!!! Nu-i dadeai cei 39 de ani pe care-i avea!
Intrand pe usa, cei doi s-au oprit din futai, mama acoperindu-si fata cu mainile. Cosmin n-avea nici-o jena, de parca era intr-una din scenele din film in care calaream fiecare cate o femeie, unul in prezenta celuilalt. Pula mi se zbatea in chiloti sa-i rupa, asa ca i-am zis mamei:
-Nu te mai rusina mama, ca asa cum Cosmin e barbat si are nevoie de pizda, tot barbat sunt si ei si ca atare si eu am nevoie de pizda!
I-am dat mainile la o parte de pe fata si lasandu-mi chilotii in jos, i-am aratat pula si i-am zis:
- De azi inainte o sa fii femeia noastra! O vezi? Iti place? Am sa ti-o dau in gat, sa simti ce gust are fiul tau!
- Vaai, nuuu Ady! N-am luat-o niciodata-n gura!
Cosmin incepu sa rada, dand usor din cur, deoarece nu iasise din ea si zise:
- Pe-a lui sigur ca n-ai luat-o niciodata in gura, dar pe-a mea ai muls-o nu alta, asa sugeai din ea!
- Vaai iubi, de ce esti rau si ma dai de gol, i se adresa mama lui Cosmin.
- Ohoo, iubi! Deci sunteti amanti in toata regula, zic eu.
- Pai am inceput sa-i trag la pizda de a doua zi dupa ce te-ai angajat, raspunse Cosmin. Leneveam in pat si atipisem cand m-am trezit ca sunt lins la pula si pe coaie. Am sarit speriat, dar Mirela ma impinse la loc si continua sa ma linga si sa ma pupe la pula. Normal ca imediat am impins-o sub mine si fiind fara chiloti, am intrat imediat in ea. Dupa aceea, in fiecare dimineata, dupa ce plecai tu, era langa mine in pat si pana la pranz i-o trageam in toate gaurile.
- Ooo mami scumpa, o iei si la gaoaza?
Mama nu zicea nimic, doar statea si primea contrele lui Cosmin cu bratul acoperindu-si ochii.
- Pai eu am dezverginat-o la gaoaza, asa ca daca vrei sa intri, bag-o fara teama, ca e rodata!
- Nu, nuu! Vreau s-o fut in gura intai, sa-mi simta gustul, am zis eu.
Intre timp Cosmin a ejaculat adanc in ea si se retrase cu pula inca erecta, din care atarnau bale de sperma alba, cleioasa. Se aseza cu pula la gura ei, dandui-o s-o linga. Mama ramasese cu picioarele flexate dar departate, lasand sa se vada pizda umflata ca o gogoasa, cu parul pubian tusinat, din care incepuse sa se scurga sperma alba a lui Cosmin. Nu era prima data cand lingeam sperma dintr-o pizda, indiferent a cui era, la studioul de filme porno se practica asa ceva, asa ca am astupat cu gura gaura aceea din care se scurgea licoarea barbateasca si cu limba faceam cercuri inauntrul ei.
Mama incepu sa miste frenetic din cur si in scurt timp ma trezii cu un val de l...



    Login