Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama grasa - viol dur in baie ( repostata )
Autor : uralis - 2023-08-27
Citita de 16107 ori - Nota 1.24 (274 voturi)
*daca iti place tipul asta de poveste, lasa un contact in descriere
( Publicata initial de Cezar111 )

Se intampla intr-o seara de iarna, in apartamentul din Lacul Tei.
Maica-sa vine acasa de la munca si merge in baie sa se schimbe.
El se uita la un film porno cu unul care o futea pe maica-sa si brusc i se trezeste ideea de a incerca si el.
Lasa filmul sa mearga...merge langa usa baii si o deschide usor. Maica-sa tocmai isi dadea jos sutienul, din care iesisera tatele imense, grele si putin lasate de la varsta. (are 51 ani).

Tipul incepe sa-si frece pula.
Maica-sa se intoarce cu spatele spre usa, se apleaca putin si isi da jos chilotii tanga, care lasa loc de o priveliste minunata. Bucile destul de mari, grase, late si putin lasate, ca si tatele, de la varsta, se balangane cu fiecare miscare. Femeia se intoarce si baiatul ii vede pizda, probabil rasa cu cateva zile in urma. Ea se priveste in oglinda si isi mangaie sanii si bucile. Le strange in palme si le lasa, ele tremurand si excitand baiatul. Femeia se apleaca sa ridice chilotii de jos. Asta e momentul baiatului, isi spune in sinea lui. Ce o fi, o fi...si intra cu pula sculata in baie.
Femeia tresara si cand ridica privirea, pula baiatului era langa fata ei. O priveste si inghite in sec.
- Ce faci aici?
- Am venit sa-ti dau muie. Si o apuca de cap pe maica-sa si ii pune capul pulii pe fata. O plesneste cu pula peste obraji si i-o pune pe buze, fortand intrarea in gura. Femeia geme si nu vrea sa faca asta, dar in cele din urma renunta si pula isi face loc printre buze, in gura ei pana in gat, facand-o sa se innece. Femeia grohaie, dar baiatul e prea excitat si nu tine cont ca maica-sa s-a innecat cu pula lui si i-o baga si mai adanc in gura. O tine bine de cap si impinge cu putere toata pula in gura femeii. Ii intra pe gat. Femeia gafaie si grohaie, baiatul o scoate excitat, femeia apuca sa traga aer, dar gura ii e umpluta rapid cu o noua lungime de pula, pana la coaie. Imaginea se deruleaza astfel: femeia in genunchi, tinuta de cap si cu pula fiului infipta in gura ei, pana in gat. Asta da muie, isi spune baiatul in sinea lui, dand fara incetare in gura maica-si. Ii umple gura de pula si asta il excita enorm. Are toata pula bagata in gura femeii si asta il satisface. Ii place sa-i umple gura de pula si femeia sa se zbata gafaind cu pula in gura, innecata. Ii tine bine capul si ii baga pula rapid in gura, femeia primind de fiecare data toata pula. Timpul trece si baiatul nu se mai satura sa-i dea muie maica-sii. Femeia suge supusa toata pula pe care o primeste. Dupa vreo 15 minute baiatul vrea sa o fute. Femeia e epuizata de la cata muie a luat. Respira greu si ii curg bale din gura. Baiatul nu o lasa mult, o intoarce si o apleaca, chitit sa-i largeasca gaoaza maica-sii, intocmai ca in filmul la care se uita. Stand aplecata, femeia lasa sa-i iasa la iveala gaoaza maronie, virgina. Baiatul ii desface maxim bucile si-i priveste gaoaza in toata splendoarea ei. Femeia reuseste sa spuna, dupa ce-si trage rasuflarea:
- Ce faci? Sunt maica-ta. M-ai rupt. Nu esti sanatos. Ce vrei sa-mi mai faci. Ti-ai bagat pula in gura mea si mi-ai dat muie ca unei tarfe. Cum poti sa faci asta? Ai innebunit? Mi-ai bagat toata pula in gura, pana in gat, m-ai innecat cu ea. Acum ce vrei sa faci?
- Sa te fut in cur.
- Ceeee? Ai innebunit? Nu m-am futut niciodata in fund. Cum sa ma futi tu?
- Ai sa vezi....si ia o crema, baga degetele in ea, ia suficienta crema si ii unge gaoaza maica-sii din abundenta, apoi isi pune pe pula si o unge la fel. Feneia incearca sa se eschiveze, dar nu prea are incotro, caci o tine strans intre picioare.
- Te rog sa nu faci asta, nu pot asa..
- O sa vezi ca iti place. Si ii trage cu mana de o buca intr-o parte, iar cu cealalta isi potriveate capul pulii la intrarea in gaoaza. Femeia tresare cand simte capul pulii si se incordeaza, insa degeaba, baiatul impinge cu putere, iar pula unsa aluneca incet, dar sigur in sfincterul stramt al femeii, largindu-il destul de mult, caci pula este destul de groasa si dura. Femeia igneste:
- Ahhh....opreste-te, ce faci? O bagi in cur. Nu e normal..
- Stiu....si baiatul impinge cu putere pula in curul maica-si, aceasteia alunecandu-i capul in intregime.
- Auuu...mami, ma doare....e mare...scoate-o...nu pot..
- Imediat....si baitul impinge mai tare pula in gaoaza ei, intrand pana la jumatate.
Femeia o simte pana in burta si nu stie ce sa mai faca. Este fututa de fii-su in cur fara menajamente. Si se strange toata de la grosime, scremuita
- Au, pui.. te rog scoate-o ca nu mai pot, o simt in burta, o sa ma omori.
- Mai am jumatate, trebuie sa poti mami, hai....si baiatul isi infige pula adanc in curul maica-sii, pana la coaie.
Femeia e incordata toata si neputincioasa, chinuindu-se cu toata pula baiatului infipta adanc in curul ei. O simte pana in stomac si ar vrea sa o scoata pentru ca o doare, dar baiatul abea a bagat-o in curul ei si abia incepe sexul. Ce sa faca, tocmai acum sa o scoata, cand pula si-a croit loc in gaoaza femeii? Nu se poate, isi spune el. Trebuie sa o fut ca lumea, sa-i largesc bine gaoaza chiar daca o doare. Tocmai asta ai face. O scoate si o baga la loc cu putere, privind cum gaoaza femeii se muleaza pe pula lui groasa, facand ca curul sa se dilate foarte mult si oe femeie sa igneasca cu fiecare intrare a pulii in curul ei. Baiatul o tine bine de buci, i le desface cat mai mult, ca sa intre cat mai adanc cu pula in curul ei. Ii place cum se vede gaoaza largita de pula si il excita foarte mult, tocmai ca iai baga fara repaos pula in gaoaza femeii. Femeia e epuizata, cu pula infipta adanc in curul ei pana mai acum ceva timo virgin. Baiatul are grija sa-i largeasca bine gaoaza. Asa considera el ca trebuie. Sa-i bage pula in cur lui ma-sa cat e nevoie, cat vrea si cum vrea, astfel incat gaoaza sa-i fie largita bine.
- Auu...ma rupi, opreste-te....ti-ai bagat toata pula in curul meu, gata, ajunge, cat vrei sa o mai bagi? Intelege ca nu mai pot…
- Cat e nevoie, sa-ti largesc gaoaza cum trebuie.
- Aoleu, dar ce vrei sa-mi faci? Eu nu mai am varsta ta..
- Sa-ti largesc gaoaza cum trebuie.
- Cat vrei sa o largesti? Nu mai pot, cred ca deja e larga, la cat m-ai futut, la cata pula ai bagat in ea. Cat vrei sa o mai largesti?
- E, stai linistita ca nu te-am futut prea mult.
- Cum adica, ca nu mai pot, ma rupi. Nu rezist la astfel de sex.. Iti bagi toata pula in...



    Login