Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama e doar una
Autor : Trompisor - 2016-07-26
Citita de 51129 ori - Nota 5.90 (144 voturi)
Sunt obligat sa o vad in fiecare zi. E chinuitor, mai ales acum, cand sunt la o varsta suficient de mare cat sa simt ca o vreau mai mult ca oricand. Nu mai rezist fara ea. M-am masturbat mult cu gandul la ea crezand ca o sa-mi treaca dar din contra, pe zi ce trece o vreau din ce in ce mai mult. O data nu cred ca mi-ar ajunge. O vreau de fapt in fiecare zi a vietii. Vreau sa o fut, sa o aud cum striga ca este doar a mea, sa imi spuna ca doar pe mine ma vrea. O iubesc dar asta nu m-ar impiedica sa o fut pana ma implora sa termin ca sa scape de dureroasa placere.



Ea este mama mea. Este femeia visurilor. Este muza fanteziilor oricarui barbat, si ale mele, de fapt. A reusit pana la varsta ei sa se mentina tanara si provocatoare, delicata si perversa, ingrijita si indecenta. La cele 43 de primaveri este inca o bucatica buna de tavalit. E o mama iubitoare si o femeie de casa, iar dupa zgomotele ce se aud noaptea, stie sa se futa cum nici o alta nu poate. Sunetele... Mereu m-am atins usor auzindu-i pe ai mei cum se fut. Nu stiu cat de sincera era mama in gemete dar stiu sigur ca el era inebunit. Nu mai stam cu tata, dar asta e alta discutie. Pe el il futea de il indoia. "Da-mi-o, boule! Fute la mine ca la o tarfa obsedata de pula ta!". Acestea erau cuvintele pe care i le spunea lui. Mereu mi-am imaginat cum ar fi sa mi le spuna mie.



De o vreme cred ca a inceput sa se prinda. Erectia mea de fiecare data cand o vad este evidenta. O vad cum trage cu ochiul la pula si cum isi musca usor buza, dar ma mint ca e doar imaginatia mea.



In aceasta seara racoroasa de final de august, stateam cu ea in casa. El era plecat. Ma uitam la meci si beam un pahar de vin. Ea era la bucatarie, dar aveam priveliste perfecta la cracii ei superbi. Nu intelesesem mare lucru din meci, poate din cauza faptului ca l-am abandonat in primele minute. Ma obsedau miscarile ei delicate. Dorinta in mine ardea, dar stiam ca nici in seara asta nu se va intampla nimic. Fusta ei foarte scurta ii lasa curul perfect la iveala la fiecare miscare mai brusca. Nu mi-a luat mult sa observ ca nu poarta chiloti, lucru de inteles intrucat era in casa si nu avea nici un motiv sa ii poarte. Cand i-am vazut labiile de femeie experimentata si bucile aproape tocite de atatea palme si totusi perfecte, pula mea a dat sa sara din pantaloni. Parca voia sa sparga becul. Nu mai puteam. Trebuia sa scap cumva. Am scos-o din pantalonii de casa si mi-am scuipat putin in palma. Mi-am frecat usor capul pulii si usor in jos. Cu cealalta mana imi masam coaiele, care era atat de umflate si gata ca ea sa le suga. Am frecat o vreme si simteam ca sunt aproape pregatit sa imi dau drumu cand... observ ca se opreste. Imi ridic privirea de la pizda ei si observ ca ea sta cu fata spre mine, cu fusta usor ridicata si cu ochii atintiti pe mine.



M-am speriat si am inceput sa fug spre baie. Am trantit usa in urma mea si am inceput sa ma panichez. Oare vazuse? Ce o sa ma fac? O sa ii spuna lui.

O aud cum bate la usa. Am belit-o! Sunt mort.

Nici nu asteapta sa spun ceva si intra peste mine. Ochii mei au fost delectati de niste sani enormi si asezati perfect la locul lor. Sfarcurile care se vedeau prin camasa stramta erau intariti de la umezeala din bucatarie si numai buni de supt. Ce sa fac?



-De cat timp ti-o freci cu gandul la mine?

-Po... po..ftim? Intreb eu speriat si uimit.

-E evident ca o dadeai pe laba uitandu-te la cracii mei, si face un gest subtil prin care isi ridica "accidental" fusta. Fac pariu ca inca ai pula uda.

-Nu... stiu despre ce... vorbesti.

Eram bulversat.

-Scoate-o!

Fac ochii mari si nu inteleg nimic.

-Scoate-o! Labar mic. Te invat eu pe tine!

Ezit putin si asta pare sa o enerveze. Ma apuca de ceafa si imi indeasa fata intre tatele ei.

-Da-ti pantalonii jos ca sa iti vad pula!

Imi las pantalonii sa cada si continui sa ii adulmec sanii.

-Destul! spune ea scotandu-mi capul dintre bidoanele alea superbe.

Imi atinge pula usor cu un deget apoi cu inca unul dar pastreaza constactul vizual. O apuca cu toata mana si spune:

-Se pare ca s-a cam dus... trebuie udata dinnou.

Atunci a inceput nebunia.

S-a pus in genunchi si mi-a dat o limba rapid pe pula. A inchis ochii si a inceput sa o suga de sus pana jos, frecand-o cu o mana si cu cealalta frecandu-mi coaiele ca in fantezia mea. Mi-a balit-o in ultimul hal.

-Hai ca iti place! spunea ea inainte sa scoata limba si sa o loveasca de ea.

Nu apuc sa schitez nimic pentru ca incepe sa o suga dinnou, de data asta fara maini pentru ca e ocupata sa se dezbrace.

Nu imi vine sa cred. Mama mea sta ca o muista in genunchi, goala, cu pula mea adanc infipta in gura. Isi plimba o mana pe abdomenul meu si suge ca nesatula. O baga adanc pe gat dupa care continua sa suga, de data asta mai putin, doar capul.

-Iti place sa ti-o suga ma-ta? Ai sperat mult sa apuci ziua asta. Bucura-te de muia asta ca nu o sa mai vezi una asa buna.

Am zis ca trebuia sa profit, asa ca am prins-o de par, am tinut-o tare de cap si am inceput sa ii fut gura. Facea gargara ca o curva si avea pieptul plin de bale. Limba ei se simtea atat de moale si era numai buna de frecat pula de ea.

Tarfa, pentru ca nu-mi mai place sa-i zic mama, aprecia gestul si se apuca de tate, si le strange bine ca sa stranga toata saliva. Le voia ude si stiu de ce.

-Nebunule. Imi futi gura zici ca-s muista. A stai... chiar sunt. Hai! Baga-mi-o intre tate.

Am ridicat-o putin de par si mi-am potrivit pula intre tatele ei, nu inainte de a-i simti putin sfarcurile cu capul pulii.

M-am lasat usor pe spate si m-am sprijinit de cada. Ea era cand cu limba pe capul pulii, cand cu ochii la mine, dati peste cap si muscandu-i buzele.

-Vrei sa ma futi, asa-i?

-Da.

-Vrei sa mi-o tragi tare in pizda si in cur?

-Da.

-Vrei sa ma tratezi ca pe o tarfa?

-DA!

-Da ce?

-Da, tarfo!

Nu pot sa cred ca ii vorbeam asa mamei mele. Dar asta era in momentele alea. Era tarfa mea si aveam de gand sa o fut bine.

Mi-a mai frecat-o putin intre tate si s-a ridicat. M-a prins de pula si m-a tras in dormitor. S-a pus cu capul pe pat si cu curul in sus spre mine. Si-a departat labiile cu doua degete, a miscat putin din cur si a spus:

-Haide! Fute-ma! Sunt atat de dornica de pula ta...



    Login