Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMAMA
Autor : luci888 - 2013-09-08
Citita de 145352 ori - Nota 8.19 (433 voturi)
Se terminsae inmormintarea, pomana, tot. Ici colo se mai auzea cite un plinset si cite un oftat dupa raposata mea bunica Toti eram de acord ca ne intilnim prea rar, si mai ales ca ne intilnim doar in asemenea imprejurari, triste. Se facuse tirziu tot povestind. Mama era extenuata, plinsa si deprimata. Se vedea pe ea ca abia asteapta sa doarma dupa ce nu a inchis ochii de doua zile. Sora ei o ajuta sa se ridice de pe scaun si mi se adresa cu un glas stins, gutural:
- Haideti la somn, ca mine in zori plecati si trebuie sa va odihniti. Este cale lunga pina acasa la voi.
Nu stiusem ca dorm cu mama. Aveam pregatite niste pijamale de-ale unchiului, pe care le-am imbracat repede. Mama ma ruga sa sting lumina, sa se poata schimba si ea intr-o camasa de noapte de-a sorei sale.
- Hai mama, nu te formaliza! Sint copilul tau, ce naiba! De ce sa sting lumina?
- Nu pot copile sa ma dezbrac in fata ta! Esti mare, ai 23 de ani, nu mai esti copil.
Am stins lumina asa cum imi ceruse mama, si m-am asezat pe canapeaua deschisa, pregatita pentru noi. In mai putin de doua minute, se aseza si mama linga mine, oftind prelung.
- Mama, sa nu mai plingi, te rog! Iti ajunge.
- Of, Doamne! Bine ma copile, n-o sa mai pling.
Mama se intoarse cu spatele catre mine oftind inca o data . M-am lipit de ea, mi-am petrecut mina peste umarul ei, am strins-o un pic si am pupat-o pe obraz de noapte buna.
Ciudat era ca nu ma lua somnul. Eram obosit, nu dormisem de doua zile deloc dar nici vorba de somn. Auzeam rasuflarea mamei. Deodata am simtit ca mi s-a sculat pula. M-a incercat un sentiment confuz, cu care nu ma mai intilnisem vreodata in viata mea. Cum sa mi se scoale la mama mea? Cum sa fie posibil asa ceva? Am simtit un fel de jena, de rusine fata de mine, o incarcatura emotionala aparte. Eram sigur ca nu este posibil asa ceva. De ce sa mi se intimple tocmai mie?
Mi-am retras mina incet de pe mama, si tot incet m-am intors cu spatele la ea, incercind sa dorm. Trecuse mai bine de o jumatate de ora, poate mai bine, si eu tot nu dormeam. Am simtit pula inca sculata dar am incercat sa minimalizez. Mama se intoarse cu fata la mine si ma cuprinse cu bratul. Se impinse pina s-a lipit efectiv de corpul meu. Cred ca instinctiv m-am intors si eu si am cuprins-o la rindul meu cu bratul. Eram imbratisati. Mama respira anevoios si parca sacadat. Nu stiam daca doarme sau este treaza ca si mine. Am pupat-o pe obraz fara nici un efort. Pula mi se facuse cit parul. Incepusem sa fiu mai degraba animal. Mi-am fixat mina pe burta ei si incet, incet, am ajuns sa ii cuprind sinii. Am inceput sa misc palma, incet, abia sesizabil. Eram confuz si infierbintat. Tot corpul imi tremura. Mi-am apropiat buzele de obrazul ei si am ramas cu ele acolo. Fara sa-mi dau seama, atingerea sinilor devenise mai apasata. Mi-am ridicat mina de pe sini si am dus-o spre un obraz. Am ridicat incet obrazul mamei atit cit sa ajung sa o pup pe buze. De la mama nu exista nici o reactie. As fi vrut-o pe mama acum, in momentul asta, chiar daca stiam ca este pacat. Nu puteam sa banuiesc reactia ei si asta ma scotea din minti. Imi venea sa o trezesc si sa o intreb efectiv daca vrea sa ne futem. Doamne, ce nebun trebuie sa fiu! Cum s-o intreb asa ceva pe mama? Mi-a luat Dumnezeu mintile? Nu! Categoric nu! Trebuie sa ma abtin ca sint fiinta umana, nu?
Ceva insa imi spunea sa nu ma opresc. Ceva ma tinea treaz si ma indemna sa merg mai departe. Dar pina unde? Cine stia sa-mi raspunda pe loc la intrebarea asta? Oare mama doarme? Daca este treaza si abia asteapta sa ma simta in ea? Sa ne iubim ca doi indragostiti. Atunci am incercat marea cu degetul: M-am impins in ea incet, mimind sexul. Chiar imi doream ca mama sa se trezeasca. Ori asa, ori asa! Nimic insa. Miscarile mele devenisera mai pronuntate, mai agresive, dar mama tot nu avea nici o reactie. Simteam ca innebunesc!
Am plecat spre casa cind se crapa de ziua. Mama, la volan, nu dadea nimic de inteles ca stie ceva de azinoapte. Era insa mai volubila. Noaptea ii facuse bine. Redeveni femeia frumoasa, plinuta, cu parul castaniu, scurt, cu ochii mari, albastri, cu nasul mic, derpt, cu barbia micuta care se prelungea abia sesizabil spre un git superb. Chiar in haine de doliu, i se distingeau doi sini mari si rotunzi. O priveam pe mama si ma cuprinsera fiorii gindindu-ma la ceea ce a fost azinoapte. Oare mama stia ceva? Nu-mi explicam de unde pina unde am avut o asemenea pasiune pentru mama. Nu mai avusesem niciodata asemenea pornire, nici macar prin gind nu mi-a trecut. Impulsul era de moment dar ciudat, nu disparea.
Tata ne intimpina in poarta casei, tragind puternic dintr-o tigara. Ne pupa pe amindoi si isi ceru din nou scuze ca nu a putut veni la inmormintarea soacrei lui. Viata lui se desfasura intre doua avioane. Sosise acum citeva minute din strainatate si miine trebuia sa plece din nou.
Ramasesem ca de obicei acasa eu cu mama. Obsesia fata de ea crestea mereu. Voiam sa fac dragoste cu ea. Visam in fiecare noapte asta. O admiram din ce in ce mai mult, ajunsesem sa o idolatrizez, sa o divinizez. Nu stiam insa cum voi putea ajunge la ea vreodata. Incepusem sa ma resemnez ca in noaptea aia a fost totul. Gindul ca s-a terminat, ma scotea din minti. Nu aveam nici un prilej, nici o posibilitate de fi alaturi de mama. Lucra mult, venea acasa seara tirziu schmbam doua vorbe si se culca repede. In timpul asta eu eram din ce in ce mai obsedat. Acasa, sau la facultate, doar la ea ma gindeam. Nici de prietena mea nu-mi mai ardea. Desi eram prieteni si iubiti de ani de zile, simteam pe zi ce trece ca nu mai am apetit pentru ea. Chair ma amenintase ca intr-o zi va trebui sa discutam pe aceasta tema. Nu-mi doream altceva decit sa fac dragoste cu mama. Stiam ca este pacat, ca este impotriva firii, ca nu este crestineste si in final nu este chiar legal. Nimic nu ma interesa, doar s-o am pe mama.
Intr-o seara, obosita ca de obicei, scoase un suc din frigider si incepu sa-l savureze suspect de incet.
- Simbata eu si tatal tau vom face 25 de ani de casatorie. M-a sunat si m-a rugat sa sarbatoresc cu tine aceasta aniversare. Te rog sa te gindesti tu la asta. Iti promit ca voi fi de accord cu orice propunere in acest sens.
- Chiar cu orice propunere? fortai eu nota.
- Da draga, cu orice propunere.
- Daca vrei, sarbatorim acasa, sau cauta ceva la munte, ma rog, tu decizi. Doar sa stii ca luni trebuie sa fiu la munca. Si tu la facultate. In rest…
Uite ca prilejul a venit! La pasarea chioara ii face Dumnezeu cuib. Mama este insa o fiinta cu o personalitate puternica, trebuie sa stiu sa ajung acolo unde vreau. Ma gindeam din nou la noaptea aia. Oare mama nu a simtit chiar nimic? Si daca a simtit, de ce nu a ripostat? Poate ca ii suride si ei idea! Dar daca nu a simtit? Era obosita si nedormita de doua zile.
Simbata dupa ora amiezei am ajuns la frumoasa pensiune din oraselul de munte ales de mine. Am urcat in camera matrimoniala rezervata noua, am desfacut bagajele si am facut dus. Am iesit si am facut niste poze si niste mici cumparaturi. Se intunecase cind am servit masa festiva. Ne-am hotarit sa continuam sarbatorirea in camera noastra cu niste coniac frantuzesc. Camera era superba. Lumina difuza, pat matrimonial urias, caldura.
- Copile, dar abia acum realizez: de ce nu ai luat o camera cu doua paturi? Vrei sa dormim in acelasi pat? Ca dupa inmormintarea mamei?
Am ramas mut. Nu stiam ce sa raspund. Mi-au inghetat toate simturile si nu puteam da nici o replica.
- Ce te-ai rosit asa? Hai pune un pahar, sa vedem ce coniac ai ales.
Spre bucuria mea, mamei ii placu tare coniacul. Aroma lui se imprastie repede in toata camera. Stateam pe fotolii intr-o liniste mormintala. Sorbind din coniac, se facu destul de tirziu. Am simtit ca obrajii mamei s-au rosit un pic. A cascat de doua ori si a plecat la baie. Reveni de-acolo intr-o camasa de noapte mai mult decit transparenta. Nu avea sutien si am putut vedea sinii mamei in toata splendoarea lor. In citeva secunde mi s-a sculat pula. Iar am ramas mut. Nu puteam sa mai schitez nici un gest, sa mai spun o vorba. Tot singele mi se urcase in cap. Nu mai stiam pe ce lume traiesc, nu stiam nimic de mine si de nimeni. Stiam doar ca trebuie sa o am pe mama, orice ar fi.
Se aseza din nou pe fotoliu si ma chema la ea cu un deget. Ciocniram din nou. Instinctiv m-am asezat pe covor, la picioarele ei. Ea imi puse o mina in cap si incepu sa se joace cu parul meu. Avea ochii inchisi. Am pupat-o pe genunchi.. Nu stiam daca trebuie sa merg mai departe sau sa ma opresc. Oare ce o fi in mintea mamei? Nu eram in stare sa gindesc, sa iau o decizie. M-am lasat prada instinctului. Ce o fi, o fi!
Am pus mina pe celalalt picior si am inceput sa il mingii. Am urcat incet incet mina, continuind mingiierea. Asteptam din clipa in clipa o reactie din partea ei. Ma asteptam la orice, mi-am asumat orice risc. O doream din toata fiinta mea, o adoram si trebuia sa o am macar o data in viata mea. Am deschis gura si am pus limba pe genunchiul mamei in timp ce cu mina urcasem aproape de pelvis. Eram contrariat ca inca nu simtisem nici o reactie din partea ei. Am inceput sa ling piciorul mamei, urcind spre pelvis. Mama isi deschise mai bine picioarele si am innebunit de bucurie sa observ asta. M-am asezat in genunchi si am deschis camasa de noapte. Intr-o clipa eram cu buzele pe sinii care ma obsedau atita in visele mele fierbinti. Am luat un sfirc in gura si am inceput sa il sug incet. Mama a gemut scurt. Am trecut la celalalt sfirc si am inceput sa il sug. As fi vrut sa fiu tandru pentru mult timp dar nu puteam. Tot corpul zvicnea, parca nu mai aveam simturi, parca eram in alta lume. Eram sigur de acum ca mama nu are nici o opozitie. Era a mea! I-am sarutat cu patima sinii si nu ma saturam. Trebuia sa dureze o vesnicie. Am coborit cu buzele sarutindu-i fiecare milimetru pina la pelvis. Mama si-a desfacut picioarele larg, rasuflind greu si adinc. Am pus limba pe clitoris si am simtit ca s-a electrocutat. L-am luat in gura si am inceput sa il sug incet. Mama incepu sa tremure si sa ingine usor niste cuvinte pe care nu le desluseam. Am coborit limba spre vagin, lingind labile si intrind inauntru atit cit a fost posibil. Cind am inceput sa fac citeva miscari in interiorul vaginului, mama a inceput sa scoata niste gemete pronuntate. Am revenit la clitoris, l-am luat in gura si am inceput sa sug si in acelasi timp sa fac niste rotocoale cu limba din ce in ce mai apasat. A fost momentul in care mama a debordat. Gemea pronuntat si isi misca bazinul neuniform. Nu am slabit clitorisul, am continuat sa sug si sa ling pentru ca ma excita mult sa o aud pe mama icnind si gemind. Imi puse mina pe cap si ma trase mai inauntru. Aproape ca nu mai aveam aer dar am continuat sa sug clitorisul care devenise mare si umflat. L-am lasat din gura si am inceput sa il ling circular. Am scos-o pe mama din minti. Isi misca soldurile mimind sexul si gemea ragusit. Am ridicat miinile si i-am cuprins sinii. Am luat din nou clitorisul in gura si am inceput sa sug frenetic. Mama sucomba in citeva secunde, gemetele se intetira succesiv si isi ridica instinctiv corpul: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffff! Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh! Mama era gata! Ramase inerta pret de citeva secunde. Eu am urcat spre gura ei ca sa o sarut. Avea buzele reci ca gheata. Am sarutat-o cu toata patima din lume. Ma ridica si ma intinse pe pat cu fata in sus. Imi prinse pula in mina si se uita la ea citeva clipe. Se apleca si o lua in gura cu niste miscari lente. O scoase din nou si o privi cu un soi de admiratie. Intr-o clipa o inghiti toata si incepu sa suga abia perceptibil. Cit de tandra era mama! Treptat, incepu sa suga mai pronuntat, facind niste miscari sufocante cu limba. Sugea si in acelasi timp isi rotea limba in jurul pulii. Placerea era magnifica! Nu mai avusesem parte vreodata de o asemenea intensitate a placerii. In timp ce facea asta, gemea ritmic, parca din interiorul sufletului. Simteam ca plutesc. Scoase pula din gura si respira de citeva ori, obosita dupa efortul facut. Intr-o clipa o baga din nou si isi forta limitele, bagind-o efectiv in git. Nu pot sa spun ce placere am simtit. Ma gindeam ca sexul nu are limite de placere. Mama se inecase si tusi scurt . Incepu din nou sa suga, plimbundu-si gura in sus si in jos, de data asta pronuntat. Eram sigur ca ii placea asta pentru ca deborda placere, bucurie si patima in acelasi timp. Am ridicat capul mamei cu niste miscari lente si am asezat-o pe spate. Urma ceea ce am dorit cu atita ardoare, cu atita pasiune din noaptea in care dormisem cu ea in acelasi pat. Am urcat peste ea tremurind tot. Imi tremura tot corpul, imi vibrau toti nervii si simteam ca tot singele mi se urcase in cap. Mama fixa pula cu mina la intrarea in vagin. Am impins cu toata forta mea. Totul era instinctiv, nimic nu mai era gindit pentru ca nu ma mai aflam pe lumea asta. Eram mai mult animal decit fiinta umana. Greu de descris ce placere mi-a inundat corpul. Am inceput cu miscari lente si adinci care au facut-o pe mama sa geama din nou. Era ceva ireal in tot ce se intimpla. Simteam ca plesnesc de placere. Mama incepu sa-si unduiasca bazinul si miscarile mele devenisera mai energice. Muschii ei vaginali incepura sa lucreze, eu am intetit miscarile gemind de placere. Era terifiant! Gemetele mamei mele ma anuntatu ca este la apogeu. Nici eu nu mai rezistam. Eram amindoi fericiti la culme simtind placerea care trebuia sa fie eterna. Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, dragul meu! Mama ma strinse in brate cit putu de tare. Orgasmul ei era si orgasmul meu. Am trait citeva clipe de neant, de nefiinta, de miracol al placerii. Am reusit sa inteleg ca tocmai se terminase cea mai frumoasa si mai reusita partida de sex din viata mea. Nu se putea compara cu nimic din ceea ce traisem pina atunci. Si nici de atunci incoace. Nu voiam sa ies din mama, as fi vrut sa ramin acolo pina la sfirsitul zilelor.
Dimineata m-am trezit primul. Mama inca dormea pe umarul meu. Avea parul ravasit si sinii scosi afara. M-am intors pe o parte, cu fata la ea si am sarutat-o rind pe rind pe buze, pe obraz, pe frunte, pe ochi si din nou pe buze. Am incercat sa ma gindesc la tot. Nu aveam putere si nici nu cred ca doream asta. Ti se intimpla o data in viata sa traiesti asemenea clipe de placere si de fericire. Cine a spus ca nu exista perfectiunea? Nu voiam sa stiu ca incepe o noua zi, ca exista si un miine si un poimiine. Era...



    Login