Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

M-am futut cu fratele meu si el a futut-o pe mama.Jenucu Story
Autor : FilfteFilp - 2019-12-27
Citita de 27360 ori - Nota 7.47 (51 voturi)
Legenda spune ca in noptile de demult o creatura blestemata cutreiera muntii in lung si in lat. Satenii care au vazut creatura nu puteau sa ii descrie decat ochii ei plini de furie si intunecime si iataganul enorm tinut cu stangacie de o mana colturoasa care se termina intr-o pereche de patru degete late inecate in smoala. Nimeni nu putea sa se apropie de ea fara sa fie devorat sau ucis de iataganul acestei creaturi blestemate. Nimeni... cu exceptia unui tanar curajos care provenea din Napasta.
- Napasta? Acolo este zona de lupta bunicule!!
_ Eee... in vremea cand se petrecea actiunea Napasta era un simplu tinut mocirlos care adapostea sate intregi de locuitori ai Sululului.
- Sulul? Ce mai este si asta?
- inainte de ultimul mare razboi exista un singur regat glorios: Sululul !!! Vocea batranului era inecacioasa si obosita. El privea cu blandete chipul neajutorat al nepotelului lui. Razboiul ii obligase sa se mute intr-o casa darapanata de la marginea capitalei Bargaului- Maciuceni-.
Deci cum spuneam. Acest tanar curajos era sigur ca va infrange creatura si ii va vinde capul pe o suma destul de mare. Curajul lui insa nu l-a ajutat cu nimic in lupta contra bestie. in urmatoarea dimineata nimeni nu mai stia cine a fost el, sau ce a vrut sa faca. Desi tovarasii lui il credeau mort el a supravietuit si si-a petrecut restul vietii in umbrele din adancul muntilor Pizdoiului.
Cum a ajuns acolo? Dupa ce a fost ranit de creatura el s-a imbolnavit de o boala grava fara nici un leac. Acasa nu se mai putea intoarce deoarece chipul lui incepu sa semene cu cel al creaturii. Zadarnic a calatorit el singur in cautare de preoti care puteau sa il vindece. Ajuns intr-un moment critic, fiind un evocator a incercat sa invoce un Spirit Zeu care sa il vindece de povara lui. Oricat s-a zbatut si s-a concentrat nu a reusit ce si-a propus. Disperat si plin de manie si-a concentrat toata mana ramasa spre un singur tel... gasirea adapostului creaturii. Dupa ore intregi de meditatie a descoperit o energie anormala in jurul muntilor Pizdoiului. Fara sa mai stea pe ganduri a suit pe un cal pe care l-a furat de la niste negustori ambulanti si a pornit spre padurile intunecate ce inconjurau muntii. Trecusera deja doi ani de cand fusese muscat si ranit de blestematul purtator al iataganului. in acesti ani necrutatori infatisarea i s-a schimbat devenind exact ca creatura din munti. Mentalitatea ii fu si ea afectata devenind bolnavicioasa si intunecata.
Ajuns undeva in adancul muntilor a gasit fiinta blestemata. De acesta data fiinta il privi cu mirare si ii oferi o bucata de carne negricioasa si cruda. Pentru prima data un muritor o putea privi din cap pana in picioare. Corpul negru era acoperit in intregime de cruste adanci si bube inflamate. Nu era mai mare decat marimea unei feline mature si statea mereu aplecat in fata gemand si privind maniata la tot ce era in jur.
Dupa inca un an de chin evocatorul reusi in sfarsit sa contacteze Spiritul Zeu care avea sa il salveze din incurcatura aceasta. Spiritul nu putu sa il transforme la loc, dar reusi sa omoare creatura si sa il aduca pe evocator in Napasta.
Din pacate pentru el oamenii il vanara si intr-un final il omorara. Dar Spiritul Zeu nu ii oferi doar libertate ci si viata vesnica. Creatura, caci nu puteai sa il mai numesti om, s-a transformat intr-un spirit intunecat care a bantuit timp de secole Iberia. Totul pana ce a disparut intr-o noapte furtunoasa fara urma.
- Se va mai reintoarce bunicule?
- Nu!! Stai linistit fiule... totul este doar o legenda veche si inspaimantatoare.
Dar oare chiar era o legenda? Sau Iataganul Umbrelor se va reintoarce si va cauta un adversar pe care sa il distruga.
Gasind actiunea foarte interesanta, m-am pus cu burta pe carte, din pacate ma obisnuisem sa invat doar noaptea. Ziua leneveam, dormeam si incepand cu ora opt seara ma puneam pe invatat, pana pe la trei-patru dimineata.
Dar si aici am intampinat probleme si dificultati ! Eu invatam in sufragerie, fratele meu Jenucu si mama mea (pe numele ei Floricicika) se retrageau in dormitor si pe mine ma lasau sa invat. Dupa ora noua-zece seara, prin peretele subtire care despartea cele doua camere auzeam numai mugete, tipete, urlete, gemete si alte expresii de genul : «Aahh, imi place ce-mi faci ; Dami-o pe toata ; Bagami-o pana in gat ; Acum, imi dau drumul ; Nu mai pot sa ma tin ; Rupe-ma, varsa-ti sperma adnac in mine ; M-ai omorat, ce-mi faci ; Lasa-ma sa-ti sug lindicul, vreau sa-l mananc pe tot ; Aahh, suge-ma ; Bea-mi sucurile ; Aahh, ce uda esti ; Ce sperma buna ai » si inca multe altele. Cu cele mai multe eram deja obisnuita, asa ca incercam sa le ignor si sa-
mi vad de treaba.
Totul insa pana cand, dupa cateva zile am inceput sa aud prin perete si alte chestii. Pe langa ceea ce deja nu ma mai impresiona prea tare, am inceput sa aud si chestii de genul : « Iubirea vietii mele ; Unica mea dragoste ; Barbatelul meu drag ; Amorul meu nebun ; Femeia visurilor mele ; Dragostea mea eterna », si alte asemenea dulcegarii. Atunci mi-au venit si mie dracii, am rasturnat cartile de pe birou si am navalit peste ei in dormitor.
- Ce-aveti ma, v-ati prostit de-a binelea ? Ce-i aia ma, cu iubirea vietii, cu dragostea mea unica, cu femeia visurilor, cu barbatelul meu... ? Ati innebunit ? Nu stiti ca eu trebuie sa invat ?
Ma uitam la ei si ei la mine... Mama statea intinsa pe spate, cu picioarele cracanate, plina de sperma pe fata si pe tate, iar sub curul ei era o baltoaca de parca s-ar fi pisat pe ea. Jenucu era in picioare langa pat, cu pula sculata pe care o vantura pe sub nasul ei... Am simtit imediat ca ma umezesc acolo jos…
- Haide Crina, nu te supara! N-am facut nimic rau… Hai mai bine si linge-ma un pic pe tate... hai si curata-ma !
Intrasem in transa si toata obida mi-a trecut intr-o secunda. M-am aplecat si am inceput sa ling cu pofta sperma proaspata de pe tatele mamei, i-am morfolit mamelele si sfarcurile, i-am muscat usor si dupa ce le-am curatat bine am inceput sa-i ling fata. Mama incepuse sa geama usor si sa respire din ce in ce mai adanc. I-am bagat limba in gura si am inceput s-o ling usor. Am observat ca s-a excitat imediat, si-a
bagat o mana in pizda si freca acolo de zor. Ma jucam cu limba ei si asta o innebunea rau de tot, incepuse sa-si miste curul pe cearceaf si sa geama prelung in timp ce-si baga mana in pizda din ce in ce mai adanc. Jenucu, excitat si cu pula sculata a venit in spatele meu, mi-a tras chilotii in jos si mi-a infipt-o pe la spate in pizda pana la coaie. Am icnit scurt si am inceput sa-mi rotesc curul intr-un fel de opturi continuand sa rasfat limba mamei cu limbuta mea. Dupa un timp, gemeam toti de parca eram pe moarte : mama imi sugea limba si-si balansa curul cu o mana adanc bagata in pizda, Jenucu impingea in mine rapid si cu putere, iar eu eram cu limba prinsa in gura mamei si faceam opturi din cur cu pula lui adanc infipta in pizda mea.
M-am terminat prima, n-am mai rezistat. Tipand usor, i-am inundat pula lui Jenucu cu lichidele mele; apoi s-a terminat si mama, cu gemete si tipete si-a scos in sfarsit mana din pizda si a inceput sa si-o linga flamanada. Ultimul a terminat Jenucu care si-a scos repede pula din mine si mi-a bagat-o direct in gura si exact la timp ca sa-si dea drumul. Am asteptat ca toate jeturile de sperma sa se adune in gura
mea, apoi am inghitit de doua-trei ori pana cand n-a mai ramas nimic.
In sfarsit ne linistiseram. Cel putin pe moment. Eu m-am hoatarat sa plec de-acasa pe perioada examenelor, ca sa pot avea liniste pentru invatat. Asa ca i-am cerut mamei cheile garsonierei, mi-am incarcat in portbagajul masinii cateva toale, cartile si laptop-ul si m-am mutat la ea.
In prima zi am avut foarte mult spor la invatat, nu m-a deranjat nimeni. In a doua zi, intr-o pauza de studiu, m-a pus insa naiba sa sun acasa, sa vad ce mai fac ei. Mi-a raspuns Jenucu :
- Buna Jenucu, ce mai faceti voi ?
- Aaa, te pup Crina ! Noi acum ne futem !
- Ceeeee?
- Pai abia acum am terminat sa-i dau o muie giugiuciei, o las sa termine de inghitit tot, dupa asta i-am promis ca o s-o pun capra ca sa o fut mai bine, apoi ne vom face cate un dus si, la culcare, ne-am gandit la un 69 ; ca de mult nu i-am mai rontait lindicul....
- Sa va fie rusine !!!
Am trantit nervoasa telefonul si a doua zi eram inapoi acasa.
Pana cand s-a terminat sesiunea de examene m-am chinuit groaznic. Am reusit totusi sa-mi iau toate examenele, chiar daca nu cu notele la care aveam eu pretentia. Putini vor sti insa ca examenele alea au fost luate printre puli, pizde, sperma, muie, orgasme si lindicuri...
S-a terminat si cu examenele... totul intrase in normal...
Ne simteam cu totii bine si ne futeam ca de obicei intre noi fara probleme, ca si in prima zi !!!
Totul insa pana intr-o zi cand, Jenucu fiind plecat, stateam doar eu si cu mama dimineata de vorba in timp ce savuram cate o ceasca de cafea fierbinte. La un moment dat mama mi-a marturisit :
- Crina, am o problema care ma framanta in ultimile zile ; nu mi-a venit ciclul in ultima luna si ma mir, desi stiu ca nu m-am protejat deloc, totusi nu ma asteptam...
- Mai mama, exact asta ma ingrijoreaza si pe mine... nici mie nu mi-a venit ultima data... ; doar n-o sa avem noi ghinionul asta...
- Uite ce e, mie nu mi-a placut niciodata prezervativul pentru ca-mi aduce aminte de zilele cand eram singura si trebuia sa ma multumesc cu un vibrator din plastic ; cand am insa o pula reala, prefer s-o simt asa cum este ea, naturala, si nu imbracata in cauciuc ca orice vibrator ! Cat despre pastile si alte anticonceptionale, am multe colege care s-au ingrasat si le-a crescut mustata dupa ce au inghitit cativa
ani pilule de-astea...
Am stabilit intre noi sa ne facem o programare pentru un consult la o clinica de specialitate. Mama a dat cateva telefoane, a ales o doctorita ginecolog si ne-am programat peste trei zile. Am hotarat sa nu-i spunem deocamdata fratelui Jenucu mai nimic.

Peste trei zile ne-am deplasat cu bicicletele la clinica, la control. Doctorita ginecolog era o tinerica cam la 25 de ani, draguta, cu parul lung si brunet, migniona, slabuta, cu pieptul cam aplatizat si cu niste ochelari tip fund de borcan cu rame mari la ochi. O chema Anca si parea priceputa si fasneata. Nu cred ca era casatorita pentru ca n-avea nicio verigheta pe degetelul de chinuit lindicul.
Mai intai a intrat in cabinet mama. Dupa o jumatate de ora a iesit ea si am intrat imediat eu ; n-am apucat sa vorbesc nimic cu ea.
M-am dezbracat, mi-am dat chilotii jos si m-am asezat pe scaunul ala pe care trebuie sa stai cracita si cu pizda in sus. Am raspuns constiincioasa la toate intrebarile : daca sunt casatorita, cati ani am, cand am avut ultimul ciclu, daca am ciclu regulat, cat de des am contacte sexuale (eu am raspuns normal :zilnic !)
Apoi a inceput sa ma consulte, mai intai bagandu-mi mana in vagina si cautand pe-acolo ea stie ce, dupa aceea utilizand ecograful.
S-a apucat apoi sa masoare si sa calculeze dupa reperele de pe ecranul ecografului, notand pe un formular tot felul de cifre, pe care le scadea sau le aduna dupa logica ei. Intr-un final, parea ca a ajuns la o concluzie, dar s-a intors p...



    Login