Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLaura Gaura p2: O noapte de vacanta
Autor : stanlaura - 2011-08-19
Citita de 14592 ori - Nota 8.08 (61 voturi)
Eram de 4 zile deja in Croatia la Adriatica. Eu, mama si Bruno. Localitatea Vrsar. Era pur si simplu magnific. Era prima data cand iesisem din tara si desi mai fusesem de cateva ori la mare la Costinesti si Mamaia, Marea Neagra nu se poate compara cu Adriatica. In nici un fel. E superb aici desi trebuie sa recunosc- ma cam plictiseam.
Amintisem de Bruno. Da, ati ghicit deja, Bruno era barbatul mamei. Misteriosul mascul din videochat. Acea noapte de pomina se terminase cu un moment extrem de jenant in care mama s-a impiedicat de mine in intuneric, eu fiind pe jos chiricita incercand sa-mi revin dupa dublul orgasm ce mi-l indusesem dar mai ales ametita de evenimentele petrecute de parte cealalta a usii. Jena a fost egala intre mine si mama. Eu am fugit la mine in camera si m-am bagat in pat adormind abia dupa cateva ore. Eram terifiata de ideea de a da ochii cu mama, a doua zi. Dar a trebuit sa dam ochii si in mod tacit am ales sa ne purtam ca si cand nimic nu s-a intamplat. Dar se intamplase, si nu puteam sa-mi scot din mine momentul. De fiecare data cand o vedeam pe mama butonand la laptop, sau stand la birou, scene erotice imi apareau in minte. N-am mai pandit-o pe mama dar banuiam ca rarise “discutiile” cu masculul desi ele nu incetasera. Conform obiceiurilor mele, lipseam des de acasa chit ca mergeam la club sau dormeam la Irina. Deci mama avusese destula libertate. Plus ca isi continuase obiceiul de a se aranja si a-si purta de grija. Dar nu scotea o vorba. Pe la mijlocul lui Iunie mi-a cerut sa merg cu ea pe la Mall si prin magazine sa-si mai ia niste haine, caci astea care le avea erau cam de baba. Citat!
A cheltuit peste 800 euro pe haine, bine-nteles, unele pentru mine. Era toata fericita si parea schimbata. In bine. Si ma bucuram pentru ea. Seara, la masa, mi-a povestit in premiera despre EL. Il chema Bruno. Era roman de etnie germana care emigrase imediat dupa liceu in Germania. Fusesera colegi de clasa. Se revasusera la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului. Corespondasera initial prin email apoi pe messenger. Si aici urmase o tacere lunga. Din pacate nu-s buna la chestiile astea si am pufnit intr-un ras molipsitor. Acest ras detensiona relatia dintre noi si apoi ne-am gasit imbratisate, plangand. I-am spus mamei ca ma bucur pentru ea.
Mama il placea pe Bruno, lucru deja evident, daca e sa ma intrebi pe mine. Bruno era inginer geolog sau ceva si lucra pentru o firma germana ce exploata petrol in largul marii, mama nu stia exact unde. Si cel mai important e ca omul avea vacanta in iulie si ca ne invitase pentru 2 saptamani, undeva in Croatia.
Si iata-ne!! Vrsar, Croatia. Un loc superb... dar unde, asa cum mentionasem ma plictiseam. Dar nu asta era cu adevarat problema mea. Resortul unde eram cazati era luxos si Bruno inchiriase o un mini apartament cu dormitor si camera de zi. Ei dormeau in dormitor iar eu pe canapeaua extensibila din camera de zi. Dormeam, vorba vine. Ati incercat vreodata sa dormiti cand de cealalta parte a peretelui subtire ce despartea camerele doua persoane si-o trag de parca nu mai exista o a doua zi? Sa nu credeti ca faceau zgomot excesiv. Nu. Dar auzeam patul scartaind usor... auzeam fosnait... gemete surde... Ahhh, si asta era suficient pentru mine, imaginatia prelua totul si dezvolta. Si astfel ma masturbam pana ma ustura pizda. Iar a doua zi, toti 3 ne trezeam tarziu si ieseam sa mancam un mic dejun intarziat. Apoi ne plimbam.
Bruno era amabil, glumet si incerca mereu sa se faca placut. Poate incerca prea tare. Si cand eram toti 3 nu ne puteam relaxa cu adevarat, caci eu eram mereu sub impresia ca ei stiu ca-i pot auzi in timpul futaiurilor lor lungi si mai mult ca sigur patimase. Mama pur si simplu radia. Intinerise cu cel putin 5 ani. Si voiam si eu. Tensiunea sexuala se strangea in mine.
Nu eram in mod special atrasa de Bruno. In mod clar nu era genul meu. Si nu era de varsta, caci se pastrase bine. De mai bine de 15 ani lucrase pe platforme marine si isi petrecea mult timp la sala de sport. Si se vedea. Alti barbati de varsta lui aveau burta dizgratioasa dar el, desi nu avea patratele sau mai stiu eu ce, avea abdomenul destul de plat. Ii vazusem deja “echipamentul”... si imi placea. De fapt, ce nu-mi placea la el era aspectul lui de tocilar. Si eu eram tocilara, purtam ochelari si avusesem probleme grave cu acneea dar Bruno avea o fata latareata, cu par pleostit pe ochii acoperiti de ochelari. Avea insa buze senzuale si dinti perfecti. Nu m-ar fi deranjat sa sarut acea gura. Dar se imbraca si mai dubios. Purta pantaloni scurti, cu curea... dar isi baga mereu tricoul in pantaloni si isi tragea pantalonii prea sus... arata ciudat. Dar mamei nu-i pasa si ma gandesc ca nici nu avea cum, dupa atatea ore de “atentie” pe noapte.
Mama era indragostita si Bruno parea la fel. La inceput mai rar apoi tot mai des, se sarutau cu foc. El o mangaia pe fund sau pe sani cand credea ca nu ma uit. A doua si a treia zi fusese innorat si am vizitat imprejurimile. Abia azi fusesem la plaja. Am fost surprinsa sa constat ca Herr Bruno imi cam arunca priviri. In mod normal asta m-ar fi revoltat dar tanjeam dupa atentie masculina. Mama nu paruse sa observe nimic. La sugestia lui Bruno mama facuse plaja topless si imagine sanilor ei micuti si atat de frumosi imi amintea de acea noapte de pomina. Si iar cautam prilejuri sa arunc ocheadei umflaturii din slipii barbatului. Deja imi era clar, il doream. Voiam sa ii iau in pula in mana... sa o privesc de aproape... sa o ling... sa o gust... sa o bag in gura.... sa o sug... Imi aminteam vorbele mamei din acea seara “ Da, vreau sa ti-o sug”... Am tras o ocheada spre mama ce se bronza stand pe spate, cu fata acoperita de un prosop. Langa ea, sprijinit in cot, de dupa ochelari fumurii Bruno ma privea.
Inima mi-a batut mai repede si pielea mi se facu de gaina in ciuda caldurii soarelui. Apoi, dintre picioare ma lua un val de caldura. M-am ridicat repede si m-am indreptat care apa.
Ganduri se luptau in mine. Nu puteam sa-i fac mamei asta. Dar imi doream atat de mult sa fiu fututa. Amintesc ca experienta mea sexuala era limitata dar stiam ca voiam un barbat. Si de fapt nu orice barbat, ci pe Bruno. Apa era destul de rece si ma racori instant... Am inaintat pana mi-a ajuns la pasarica si m-am lasat pe vine. Apa imi ajungea la gat. Ma hotarasem. Am apucat cale intoarse, iesind din valuri ca Afrodita. Asa cum sperasem, Bruno era inca acolo- privindu-ma de dupa ochelari. Dar nu trebuia sa-i vad ochii ca sa stiu, caci ii simteam privirea dansand pe pielea mea. Ajunsa langa patura, la cativa metri de EL, m-am proptit bine in picoare si mi-am bombat pieptul ... chipurile mi-am strans mai bine elasticul din par. Nu eram frumoasa... dar nici urata.... Aveam curul cam slabanog dar aveam talie si datorita genei din partea tatei, aveam niste sani mai mari decat ai mamei... cam de doua ori mai mari... Acum acoperiti de triunghiuri albe de panza... Dar apa fusese rece si materialul fin se mulase reliefand perfect forma sfarcului. Si aici trebuie sa precizez un mic defect al meu... Sfarcul meu stang nu iesea niciodata in relief... bobita lui stand mereu ascunsa pe cand fratele sau se intarea imediat si era deosebit de sensibil. Mi-am coborat bratele si Bruno paru sa tresara usor.
M-am asezat pe spate pe paturica mea. Absenta la tot mi-am asezat fiecare san in parte in sutien. Meticuloasa mi-am potrivit mai bine si bikineii mei negri... doar ca ridicam de elastic prea sus... suficient ca Bruno sa poata vedea privelistea unei linii de par pubian, tunsa cu grija... Apoi m-am speriat de tupeul meu si am dat drumul la elastic. Nu mi-am putut infrange impulsul de a ma uita inspre el, mai ales ca voiam sa vad ce face mama, daca are inca prosopul pe ochi. Il avea.
Bruno era inca acolo, intr-un cot... si ii simteam privirea prin sticla intunecata a ochelarilor... Si mana i se misca si se aseza pe coasta mamei. Apoi incepu sa urce si inima-mi statu in loc. Mana atinse sanul mamei si freca usor cerculetul cafeniu... Mama rase sub prosopul ce-i proteja fata de soare... Dar eu nu radeam... eu aveam gura uscata si pizda uda... Mana puternica masa cu blandete sanul si pizda mea se inunda.
“Ma gadili!” pufni mama in ras si isi iti fata din prosop.
Dar eu deja priveam marea...
Am mintit ca nu ma simt bine si am plecat spre camera. Era abia 4 jumatate si ei mai puteau sa se bucure de soarele bland. A urmat inca o sedinta nesatisfacatoare cu degetul. Partea buna a fost ca am reusit sa adorm. Dar m-ma trezit mai incinsa decat m-am culcat. Dupa ce s-au intors si ei am iesit la cina. Parea o seara ca celelalte, doar ca eu ma simteam excitata la culme. Un picior ma tot atingea pe sub masa dar nu imi dadeam seama daca e mama sau... el... caci parea cam din greseala...
Dar era piciorul lui. O stiam, caci ma privea din cand in cand dubios... apoi ma intreba nimicuri... Si eu ii raspundeam... Am prins curaj si am inceput sa-l ating si eu timid cu piciorul... imi frecam gamba de a lui, in anonimatul de sub faldurile generoase de fata de masa alba. Iar el imi raspundea... era atat de incitant sa faci gestul aceasta ilicit pe sub masa si iti mentii fata calma, sa intretii conversatia... El nu parea sa aibe probleme, purtandu-se natural ca un bun pokerist dar mama parea sa banuiasca ceva... Am decis sa imi retrag piciorul... dar celalalt mi-l cauta si mi-l gasi si dansul erotic reincepu. Apoi cerul se prabusi pe mine.
Bruno se scuza si se ridica sa mearga la toaleta. Doar ca, sub masa, miciorul inca imi era mangaiat... Era mama care ma privea ciudat. Nu, nu era suparare ci ceva diferit...
Rosie ca para focului am baguit niste scuze.
“De ce iti ceri scuze?” ma intreba mama.
Zambetul ei curios era tot acolo in coltul gurii. Oricum, simteam ca ma sufoc... Noroc ca Bruno reveni si comanda inca o sticla de vin rosu... sa mearga cu pastele... Vinul era intr-adevar bun desi nu sunt eu vreo cunoscatoare. Ma ametisem putin dar nu puteam sa-mi scot din minte gestul mamei de a mangaia pe sub masa? Ce mama naibii se intampla?
Mama era mai mult decat ametita. Bruno comandase si o a treia sticla dar se bause doar o treime din ea cand am decis sa ne retragem in camere. Simteam o oarecare neliniste ca si cum ceva era pe punctul sa se intample dar... nimic. Am dat drumul la televizor si am gasit o comedie celebra pe un program de satelit. Se lasase racoarea, ceea ce nu era asa de neplacut, si stateam cu un cearceaf pe mine. Imparteam toti 3 aceeasi canapea, desfacauta ca un pat... eu la un capat... mama in mijloc in bratele lui Bruno. Filmul era amuzant si Bruno care se pare ca-l stia pe de rost mereu facea remarci... Totul parea ok... Doar ca nu prea era... Trecura vreo 5 minute de film pana sa imi dau seama ca Bruno nu mai spusese nimic de vreme buna... La jumatate de metru de mine se intampla ceva dubios... Miscari aproape impreceptibile sub cearceaful mamei... Trageam cu coada ochiului tinandu-mi rasuflarea... Mama nu se mai uita la film ci statea cu fata ascunsa la grumazul barbatului. Mana ei stanga era intr-o pozitie nefireasca... inspre inapoi si facea miscari lente de stanga dreapta... Nu imi trebuie IQ 250 sa imi dau seama ce se intampla... Bruno inca avea privirea lipita de televizor dar mana lui ducea spre zona inghinala a mamei... desi nu puteam sa vad caci era acoperita cu cearceaful...
Dar nu trebuia sa vad. Doamne Dumnezeule... nu stiam ce sa fac. Eram intr-o situatie penibila... Simteam ca trebuie sa plec... dar unde sa plec?... Personajele filmului facura ceva amuzant si fara sa vreau am ras... la fel si Bruno... Mama se trezi parca din reverie si isi ajusta pozitia... Un fosnait deveni audibil... apoi se opri... Cu gatul teapan, am tras iar o ocheada... intre picioarele mamei se intampla ceva... si mamei ii placea... Parca si mana ei lucra mai evident pe scula lui Bruno... Nu-mi venea sa cred ce se intampla!!! Asta e mama mea? Ca fiica ei, nu ma gandisem niciodata ca ea ar fi in stare de asa ceva... desi stiu ca e naivitatea mea de copil... dar totodata... de fata cu mine? Aaaah, de fata cu mine...
Aveam un ghem in stomac... si cobora spre vaginul ud si incordat... Eram ravasita... respiram rar, fara zgomot socata si captivata de ce se intampla langa mine pe canapea. Incercand sa nu faca zgomot Bruno isi intinse mana sa ajunga mai bine la premiu si mama se trada cu un geamat... Deja eram speriata... Mama isi infrana gemetele dar ii auzeam respiratia greoaie si imi dadeam seama ca degetele lui Bruno ii lucrau pizda bine de tot... Si eram socata tot mai tare de comportamentul mamei. Nu ma asteptam la Bruno sa nu se poarte asa... dar ea e mama mea si se lasa masturbata la 30 de cm de mine... Incordarea corpului imi dadu un junghi in spate si m-am miscat involuntar. Fosnaitul mainilor lor inceta... Tensiune sexuala imbiba aerul neobisnuit de racoros pentru perioada aceasta a anului dar nu-mi mai era frig deloc. De fapt cearceaful de pe mine parea sa aibe consitenta unei paturi din par de camila... Imi era cald... dar caldura venea dintre picioare... Parea sa fie o parere... dar simteam vibratia corpurilor lor prin pat... fosnetul reveni, de data asta ofta Bruno si sunetul imi rascoli feminitatea... sucuri secretate de o pizda ce-o banuiam fierbinte ca soarele ma inundara intre picioarele tinute strans... Trebuia sa fac ceva... nu mai puteam rezista langa ei... Fosnetul crescu in intensitate si mama gemu... un geamat clar... innebunitor... placere sexuala pura... Cu gesturi incete... incercand sa nu atrag atentia mi-am varat mana sub cearceaf... n-am pierdut timpul bagand mana in pantalonasi ci mi-am apasat mana exact intre buzisoare... Panza presata de degete deveni jilava intr-o clipita... Cu teama... cu fata catre televizor si cu coada ocihiului catre cei doi iubiti de langa mine am inceput sa-mi frec lindicul... Oricat am fost pe faza... un oftat a razbatut printre buzele mele uscate... Fosnaitul cearceafului lor inceta din nou... dar o secunda mai tarziu reincepu... cu si mai multa vigoare... Simteam o dorinta nebuna sa-mi mangai sfarcul acela sensibil si mi-as fi bagat si mana in pantaloni ... sa pot sa ma fut cu degetul, dar nu cutezam... Langa mine gemetele se intetira innebunindu-ma si mai tare. Nu-mi venea sa cred ce se intampla cu noi... dar eram prea incinsa sa ma gandesc la urmari. Traiam momentul...
Si momentul se stinse.
Mama se desprinse din imbratisarea lui Bruno si se ridica greoi in pic...



    Login