Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLaura Gaura- p1: videochat-ul de la miezul noptii
Autor : stanlaura - 2011-08-18
Citita de 13384 ori - Nota 7.80 (44 voturi)
N-am cum sa nu incep prin a povesti despre tatal meu. Desi a murit acum 3 ani, felul lui de a fi si de a impune chestii a lasat sechele. Nu atat mie cat mamei mele. Aurelia, mama, flirtase putin cu modelingul cand fusese in liceu si se maritase cu tata, un militar de cariera cu 11 ani mai in varsta decat ea. Mama devenise contabila si apoi am aparut eu, mica printesa a tatei. Tata a incercat dar nu a reusit sa nu aduca felul lui militaresc in casa. Stiam ca mama il iubea dar incercase sa se adapteze situatiei in felul ei, ingropandu-se in munca. Isi facuse firma ei si in cativa ani devenise prospera. Apoi tata a inceput sa aibe probleme de sanatate si doctorul a pus diagnosticul: cancer la prostata. 14 luni mai tarziu ne-a lasat singure. Aveam doar 14 ani.
De ce va spun toate acestea? Pentru ca mama e personaj important in povestire. Si fiindca dupa moartea lui am aflat de la matusa Ioana mai multe amanunte. Tata incepuse de multi ani sa aibe probleme dar un om cu mandria lui nu s-a dus niciodata la doctor sa verifice. Simptomele de cancer la prostata se acutizasera si el tot refuza sa mearga. Studiind boala am aflat si alte amanunte... unul din simptome e impotenta... si asta poate explica starea mamei.
Draga mea mama, acum in varsta de exact 40 de ani, incetase sa se mai ingrijeasca cum facea o data. Nu se machia decat daca trebuia sa mergem la vreo nunta sau botez. Se epila pe picioare doar vara oricum preferand sa poarte pantaloni lungi. Ultima oara de care-mi aminteam ca avusese parul lung si negru fusese in clasa a IV-a. De atunci si-l scurtase... parca tot mai mult... de la an la an... Si acum poate imi intelegeti curiozitatea cand am observat cum starea de spirit a mamei s-a schimbat vizibil, tot mai accentuat in ultima saptamana. Zambea mai des, imi vorbea mai des, parea sa aibe din nou pofta de viata. Intrasem deja la banuieli dar in seara asta am avut confirmarea. Venise acasa putin mai tarziu decat de obicei si era, cum se zice, sa nu o mai recunosc. Fusese la coafor, griul de la tample disparuse si parul ei aranjat era negru uniform. Cand a lasat cheia de la masina pe masuta de langa intrare am observat ca isi facuse unghiile. Un rosu sangeriu.
Cumva bucuroasa am privit-o in ochi. Straluceau, si inima mj-a tresaltata de bucurie. Era CU SIGURANTA vorba de un barbat. Tata era si va fi numai unul. Dar stiam ca mama are nevoie de mai mult si se pare ca acum il avea. Fata ei avea riduri, dar nu atat de multe si cu putin machiaj ar fi parut si mai tanara. Silueta si-o pastrase intr-o oarecare masura. Fiind numai fete in casa nu ne feream una de alta si o vazusem fara sutien. Avusese mereu sanii mici si acum inca ii stateau fermi. Doar fundul ii crescuse o data cu anii... si poate un pic pe burtica...
Fara sa ma tradez ca am ghicit-o m-am bucurat ca-i revenise culoarea in obraji si am complimentat-o pentru par. Am aflat ca-si facuse si pedichiura si chiar se epilase. Cu teama am intrebat daca e o ocazie speciala dar raspunsul a fost evaziv: simtise nevoia.
Mda. Si uite asa, la mine in camera asteptam cu sufletul la gura ca mama sa se pregateasca sa iasa din casa si sa mearga la preconizata intalnire. Refuzasem si invitatia prietenei mele cele mai bune Irina, de a iesi in club pentru asta. Dar orele trecura si mama nu plecase niciunde. Era Vineri seara, abia ce trecuse de miezul noptii. Un nou gand mi se infiripa in minte. Oare asteapta sa adorm eu ca sa poata furisa masculul in dormitorul ei? Dar nu-mi venea sa cred ca mama ar avea un asemenea curaj. Si totusi... Aaaah, am inceput sa-mi rod unghiile de ciuda... Dar era o singura cale sa aflu, nu? M-am dus pana la baie apoi am intrat cu sfiala in dormitorul mamei. Ea era ca de obicei cu ochii in laptop doar ca nu avea hartii insirate pe pat. Am pupat-o si i-am zis ca ma culc. Am avut senzatia ca i-au sticlit ochii dar nu eram sigura. Cascand teatral am tras usa dupa mine si m-am repezit in camera mea. Am stins becul si am asteptat.
Nimic. Plictisita mi-am luat telefonul si am inceput sa butonez sub plapuma. Trecusera 27 de minute si deja ma simteam ca o proasta. Incepusem sa ma acuz ca-s paranoica si ca mama chiar simtise nevoia de o vizita la salonul de infrumusetare. Si atunci... s-a auzit imperceptibil usa de la camera ei. Surprinsa, abia am avut timp sa pitesc mobilul sub perna si sa arborez o fata de om dormind cand usa de la camera mea se intredeschise incet, aproape fara zgomot. Mi-am imaginat-o pe mama tragand cu ochiul inauntru sa vada daca dorm. Satisfacuta, dupa cateva secunde lungi, usa se inchise la loc. Nu-mi venea sa cred ce se intampla cu mine. Gandul ca mama asteapta un barbat pentru a intretine relatii sexuale cu el ma udase toata intre picioare si imi ridicase pulsul. Oare cine e misteriosul mascul? Oare e atragator? OARE-L CUNOSC? Si daca-l cunosc... cine o fi? Mii de ganduri se lupatu in mintea mea. Si uite asa mai trecura 30 de minute si nimic nu se intampla. Oare intarzie? Oare a iesit mama si nu am bagat eu de seama? Deja nu mai stiam ce se intampla si voiam sa aflu. Ca un ninja in pijamale roz am crapat usa de la camera si m-am strecurat prin intuneric catre camera mamei. Pe sub usa se insinua o lumina slaba, mai mult ca sigur de la monitorul laptopului. Apoi i-am auzit vocea. Aproape o soapta. Vorbea cu cineva... dar cu cine? Eram aproape convinsa ca nimeni nu intrase in apartamentul nostru. Si nu parea sa vorbeasca la telefon. Dar ce zicea? M-am intins pe burta cu urechea lipita de crapatura de sub usa.
... “nu pot mai tare. Daca se trezeste Laura?”
Mama parea cumva amuzata... hmm, interesant.
“Ce nebun esti!”
Si chicoteala continua. Ce se intampla? M-am ridicat cu incetinitorul si mi-am apropiat ochiul de gaura cheii. Dar vedeam doar doar biroul mamei , acum cufundat in semi intuneric caci sursa de lumina era undeva in dreapta, in afara razei mele vizuale si asa obturata.
Mama se ridica din pat asa de repede incat n-am apucat sa respir dar mai sa fug. Dar nu avea treaba cu mine ci se apropiase de birou pe care aseza laptopul. Pe cap puteam distinge niste casti cu microfon. Iham... deci nu era la telefon. Dar ecranul laptopului mamei era indreptat si inspre usa din spate caruia priveam eu si inima mi-a venit in gat cand am distins clar pe ecran un barbat. Mama facea videochat cu cineva. Parea nevinovat pana una alta... atat mama cat si barbatul necunoscut erau imbracati. Din pacate nu-i puteam distinge fata dar imi parea ca poarta ochelari. Imi mai veni inima la loc dar pulsul urca in zona rosie cand personajul de pe ecranul laptopului isi dadu tricoul jos si ramase la bustul gol. Oricat mi-am fortat ochiul mai mult de faptul ca nu parea sa aibe burta n-am putut distinge. Oricum, barbatul se asezase din nou . Parea sa astepte. Sa astepte CE?
“Stiu ca-i randul meu” chicoti mama spre stupefactia mea.
Cu ochi increduli mi-am vazut mama eliberandu-si bratele din capotul albastru pana ramase intr-un sutien cu dantela. Cunosteam toata lenjeria intima a mamei iar articolul ala sexi era nou. Capotul atarna de mijlocul ei, sustinut de snurul legat la brau. Cu o senzualitate ce nu o mai vazusem niciodata mama isi trecu mainile prin par bombandu-si totodata pieptul. Pe ecran, barbatul isi schimba nervos pozitia si spre socul meu personal vaginul mi se umecta serios. Adica vreau sa spun ca toata situatia de fata imi zgandarise libidoul... dar gestul mamei fusese de fapt primul cu accent exclusiv sexual din seara aceasta. Si treaba se accelera rapid.
“Iti place?”
Vocea mamei era sfioasa.
Asteptam cu sufletul la gura raspunsul masculului desi stiam ca nu am sa-l pot auzi. Totodata era stupid... cum naiba sa nu-i placa? Mie imi placea. Ah, si ce greu e sa te simti vinovata din cauza ca esti excitata groaznic de imaginea propriei tale mame ce se dezbraca pentru un strain.
Strainul pesemne ca ii vorbise mamei in casti caci am vazut-o crispata. Nu era greu de ghicit ce-i ceruse... barbatul voia sa vada mai mult.
Mi-am muscat buza incercand sa-mi infranez impulsul de a ma atinge intre picioare, acolo unde-mi simteam fofloanca dornica de atentie. Exeperienta mea sexuala se rezuma la doua acte... cu doi baieti diferiti... dar totusi doar 2 acte sexuale. Prima oara m-a durut groaznic. La insistentele Irinei am mai incercat o data... e adevarat, nu m-a mai durut dar baiatul a terminat fulgerator. Si asta a fost. Dar stiam cum sa ma ajut singura. Oh, da... aveam antrenament la asta...
“Nu-mi vine sa cred ca fac asta”, se tangui mama mea.
Nici mie nu-mi venea sa cred. Si nici pizdei mele nu-i veni sa creada cand am frecat-o usor prin panza pantalonilor de pijama. Genuchii mi se inmuiara si a trebuit sa fac un efort sa ma tin cu ochiul aproape de gaura cheii. Plus ca ma ustura ochiul groaznic de la efortul de a distinge in semintauneric printr-un orificiu minuscul. Purtam ochelari cu norma intreaga si fara ei nu prea vedeam bine. Dar acum vedeam suficient de bine sa disting clar cum mama isi desfacu sutienul cu gesturi incete... studiate... In timp ce mama isi elibera mana stanga din bretea barbatul din monitor se atinse vizibil pe sex. Avea inca pantaloni pe el dar gestul fusese clar... era excitat! Si cum sa nu fie cand eu eram intr-un hal fara de hal? Mmmmmmmmmmm! Mama mentinu sutienul ca pavaza dar o noua comanda in casti o impulsiona. Sutienul cazu si din pozitia laterala ce-o aveam puteam zari un san de un alb laptos... doar o idee lasat... ce impungea semintunericul cu un sfarc cafeniu impietrit... Urmatorul meu gest fu instinctiv... mana imi gasi propriul san sub bluza de pijama si ciupi sfarcul... stiam exact cum sa o fac cat sa ma innebuneasca intre picioare... Aaaaaaahhhh.... A trebuit sa ma las in fund si sa respir rar. Tanjeam sa ma duc in patul meu si sa ma frec in locul ala incins... sa imi bag un deget in gaurica in timp ce ma ciupesc de sfarcuri...
Cu gura uscata mi-am apropiat din nou ochiul de orificiul meu de observatie. Intr-un mod innebunitor de lasciv mama isi masa sanii ei mici. Pesemne masculul ii ceruse asta caci isi apropiase torsul de laptop, pentru vizibilitate mai buna.
“Nu”.
Fusese un nu hotarat. Oare ce se intampla? Mi-am reasezat picioarele sa o pot zbughi la nevoie. Dar nu era cazul...
Mama mai dadu inca o data din cap refuzand ce-i cerea interlocutorul dar din limbajul trupului mie-mi parea ca mama ar vrea. Si banuiam ce i se ceruse. Plus ca eram femeie si intelegeam cu gandeste o femeie. Era clar ca aceasta nu e primul videochat intre ei doi. Si mama nu s-ar fi pregatit atat de tare daca nu avea de gand sa arate tot, nu? Ah, mama goala pusca... O mai vazusem goala... Pizda ei avea doua buze carnoase napadite de par cafeniu, stufos. Pizda mi se umezi mai tare si, cu pofta, am varat un deget inauntru. Eram foarte stramta dar uda din cale afara si m-am rasfatat putin bagandu-mi si scotandu-mi degetul mijlociu in gaurica. Senzatia era misto si tensiunea sexuala spori. Pozitia imi era incomoda si in mod normal as fi mers in patul meu unde, in comfort, mi-as satisface pofta. Dar eram moarta de curiozitate sa vad ce se intampla... plus ca era INCREDIBIL de excitant ce se intampla si nu voiam sa termin asa iute... Drept urmare am rarit miscarea degetului in vaginul meu fierbinte si mi-am fortat glandele salivare sa imi umezeasca gura uscata.
Un nou val de excitare ma curenta intre picioare cand am realizat ca mama cedase solicitarilor masculului si incepuse cu gesturi incete sa-si desfaca snurul de la capot. Parul ei tuns scurt ii lasa gatul vizibil si i-am admirat linia gratioasa a spatelui... Ii vedeam profilul. Barbia ascutita... gatul lung... sanul acela cu piele alba ca laptele... mic, ferm... atat de frumos... Ah, gandul ca as vrea sa sarut sanul propriei mele mame ma infiora. Dar e greu sa ai sentiment de repulsie cand ai un deget in pizda umeda, la 30 de secunde de orgasm...
Nu avusesem niciodata atractie catre femei, daramite pentru mama... dar noaptea aceasta e diferita cumva... eu eram doar martora... eram spectatorul unui spectacol erotic... Si aveam pizda atat de uda... MMMMMMMMMM! Degetul meu scoase suc consistent si unse lindicul umflat. Simteam ca daca frec constant 10 secunde imi voi da drumul... Si nu voiam. Nu inca. Mi-am extras mana din pantaloni si am strans coapsele sa-mi domolesc focul dintre ele. In camera mama lasase capotul sa cada pe scaun si se ridicase in picioare. I-am admirat inca o data profilul cu sanul ei ascutit, sfarcul acela cafeniu inchis ce parea tare ca piatra si pentru prima data am realizat ca si mama trebuie sa fie innebunita de excitare. Aaaaaaaaaahhhh. Pizda cersi atentie dar m-am fortat sa o ignor. Din lateral fundul mamei arata minunat. Doar din spate puteai vedea ca se marise si se lasase o idee, deh- varsta. Dar cum spuneam, din lateral se vedea doar ca e bombat... emanand feminitate. Mama alesese sa poarte niste bikini obscen de sexi... elasticul fiind doar o ata subtire... ce facuse linie in soldurile generoase scotand in evidenta bucile pline. Un barbat cu maini puternice ar prinde de minune de fesele alea, sa o traga adanc in pula tare. Doamne Dumnezeule, ce e cu mine si gandurile astea?!
In monitor barbatul isi facea si el numarul si-l puteam vedea destul de clar mangaindu-si membrul... Ii placea... iar in mintea mea revenira intrebarile: cine e personajul? Il cunosc?... cum arata pula lui?
Aaaahhhh! Pizda imi zvacni si a trebuit sa fac un efort supraomenesc sa nu ma apuc sa-mi frec violent lindicul.
Am continuat sa strang tare din coapse dar nici asta nu mai ajuta. Ba chiar din contra. De cealalta parte a usii mama incepu sa se atinga... Eram socata de cat erotism zacea in mama mea... Pe rand, lent... mainile ei cu degete lungi ,aristocratice, isi mangaiau sanii apoi coborau pe burtica... apoi era randul coapselor... intai pe exterior... apoi se insinuau in interior... Incet incet, mama incepu sa flirteze cu dunga bikineilor albi, tragand de ei usor, facandu-se ca-i da jos... dar razgandindu-se... Nu puteam fi sugura dar banuiam ca masculul din monitor ii vorbeste...
Mama parea in transa... miscarile ei erau deja un dans... erotic, pe o muzica auzita doar de ea. Nu stiu daca ascultase o comanda sau nu dar i-am vazut mana coborand in chiloteii albi. Oftatul ei gutural, de placere maxima, reprimata atata timp imi rascoli fiinta si mana imi cauta cu de la sine forta pasarica. La contactul cu lindicul excitat am fost pe puncta sa scap si eu un geamat asemenator si sa ma dau de gol. Am inceput sa frec toate punctele nevralgice ale pizdei mele, unde stiam eu ca obtin placere maxima. Degetul meu credincios nu mai prididea in a freca lindicul apoi in a fute gaurica mea stramta.... era incredibil ce se intampla...
“Nu!”
Protestul mamei avu forta si inima imi ingheta crezand ca mama va pune capat momentului.
“Nu, e bine asa”...
Oare ce voia masculul de la mama? Sa-si dea jos bikineii? Mama, te implor... jos cu ei!
Degetul meu incremeni in asteptare. Pizda mea emana caldura, umezeala... dorinta...
Mama parea sa asculte in casti. Pe ecran barbatul se misca. Pesemne aprinsese o veioza sau o lampa de birou caci barbatul deveni vizibil in totalitate pe ecran. Era brunet, purta ochelari... parea in ...



    Login