Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLapte de mama 1
Autor : felix1 - 2009-12-19
Citita de 47244 ori - Nota 8.24 (144 voturi)

Doru si Costi sunt cei mai buni prieteni. Sunt elevi de liceu, in aceeasi clasa.
Parintii lui Doru au murit intr-un accident de masina, cand baiatul avea 12 ani si, de la accident, el locuieste cu bunica lui. Baiatul e inalt, bine facut, cu parul lung si are ochi albastri. Fiind mai indraznet, a avut deja niscai aventuri de natura sexuala si le povesteste cu lux de amanunte lui Costi.
Costi e mai scund, dar mai lat in umeri. E brunet, ca maica-sa, si are ochi caprui. Costi e mai timid si ar vrea sa-si inceapa si el viata sexuala; deocamdata se multumeste cu povestirile lui Doru.
Intr-o zi, cei doi baieti discutau aprinsi – ca de obicei - despre sex si femei si iar despre sex. Mai ales despre faptul ca unor femei le plac mult mai mult baietii tineri, decat barbatii maturi. Doru se lauda chiar ca odata a avut o femeie mai in varsta, femeia de serviciu din blocul lui. Si tipa asta i-a spus ca e mai bun ca sotul ei.
Ca sa nu ramana mai prejos, Costi i-a spus lui Doru, printre altele, ca a vazut sanii mamei sale, cand ea o alapteaza pe surioara lui.
Normal ca Doru a devenit foarte excitat auzind chestia asta. Asa ca l-a rugat pe prietenul sau sa-l invite la el acasa, sa vada si el sanii mamei lui Costi.
Zis si facut, cei doi baieti s-au dus la Costi acasa, motivand ca au o tema de facut impreuna. Amandoi erau foarte atenti la mama lui Costi, bineinteles.
Lui Doru, femeia i se paru una din cele mai frumoase vazute vreodata. Avea par lung, negru albastrui, ochi negri, mari si incercanati. Femeia era cam lata in solduri si avea picioare musculoase, dar lui Doru asa ii placeau femeile, vanjoase, albe, tari la carne.
La un moment dat, cand femeia se apleca pentru a aranja o fata de masa, baietii avura putin noroc. Decolteul adanc a permis ochilor lacomi ai tinerilor sa intrezareasca doar unul din globuri, laptos, alb, greu. Mama lui Costi si-a strans imediat bluza, zambind stingherita, dar a fost de ajuns pentru ca Doru sa aprecieze cat de mari sani are mama prietenului sau. Sani magnifici.
Doru nu se mai putea gandi la altceva acum, decat cum ar fi sa vada sanii carnosi, goi, ai mamei prietenului sau. Pentru asta avea nevoie de sprijinul acestuia.
Deci, a inceput sa insiste si sa ii puna intrebari prietenului sau despre sanii mamei sale. Cum ar fi: „Chiar ai vazut cum alapteaza mama ta?” sau „Cand alapteaza se dezveleste toata, la bustul gol sau scoate doar sanii afara din haine?”
Infierbantat, Costi i-a spus prietenului sau, "Nu am mai spus asta nimanui, omule. Stai sa vezi cum a fost. Stateam cu mama, dupa cina, ne uitam la televizor, atunci cand copilul a inceput sa planga. Deci, mama a luat copilul in brate, si-a deschis bluza, a ridicat sutienul si a inceput sa alapteze. Apoi si-a dezgolit si celalalt san si m-a intrebat ceva. M-am uitat la ea si apoi la pieptul ei si... M-am tinut, omule, dar dupa un timp mi-a dat o erectie super, asa ca am incercat sa ma ascund. Mi-era si rusine, zau... Am tulit-o in camera si m-am masturbat gandindu-ma la pieptul ei si am spermat ca niciodata, dar penisul mi-a ramas tot tare. Ma dureau coaiele de muream...M-am intrebat daca nu cumva in mod intentionat, ea mi-a aratat sanii, dar nu stiu ce sa spun. Asta-i tot."
Doru i-a cerut din nou:
- Deci, numai o singura data ai vazut-o bine?
-Stii, e ciudat. Asta a fost mai demult, dar acum ea mai mereu isi dezveleste pieptul in fata mea, mai ales in absenta tatei.
-Futere! Ce crezi, oare maica-ta ar vrea sa imi arate pieptul si mie?
-Nu stiu. Dar cred ca ii place sa isi arate sanii. Pentru ca sunt intr-adevar mari si frumosi.
-Ia zi... tu nu vrei sa te joci cu sanii mamei tale?
-Da. Adica nu stiu, mi-e cam rusine, stii?
-Nu fi fraier, e o femeie ca toate celelalte.. Doar atat, ma intelegi?
- Mda... adica ce vrei sa spui?
- E femeie? E frumoasa? Sigur vrea pula...
-Pai, stiu si eu?
- Da tu vrei pizda? Care e pizda cea mai buna? A mamei, ca ea te iubeste cel mai mult si tot ea tre’ sa aiba grija de time.. Sa te ajute sa fii barbat, intelegi?
-Da...Da, dar nu stiu cum?
-Te pot ajuta.
-Cum?
-Cand tatal tau nu va fi acasa, vom merge impreuna la tine si, daca ma asculti intocmai, eu te rezolv....
Costi fu foarte incantat sa auda ce zice amicul lui.
-Esti sigur? Vreau..
-Cu o conditie.
-Care?
- Vreau sa fiu si eu acolo...
-Sigur, esti cel mai tare prieten al meu...
- Ce crezi, taica-tu i-o mai trage?
-Ei, as, e mereu beat, nu-i mai face nimic.
-Bun, atunci uite cum faci...

- Costi! Ce ai facut ?!!! sopti Diana furioasa.
-Dar mama... El e prietenul meu cel mai bun. El nu va mai spune nimanui! Costi parea aproape gata sa planga. Se uita in sufragerie la amicul lui, Doru, care statea pe marginea canapelei.
- Ia mai zi odata.. Cum a fost?
-Am avut o lectie de anatomie, si printre alte chestii ceva despre copii si modul in care se hranesc. Profa a zis sa facem un referat pe chestia asta. Dupa ce s-a terminat ora, i-am spus lui Doru ca tu o hranesti pe aia mica zilnic si el a intrebat daca poate sa vada. Mare chestie!
Baiatul o privea rugator.
-Eu chiar nu cred ca te superi, mama, Doru nu are alta posibilitate pentru a vedea ceva de genul asta.
-Ce? Dar ce-i cu Doru asta? Nu mi-ai spus nimic de el, doar te-am mai rugat...
Diana se uita pe furis in sufragerie, la prietenul fiului sau, care statea cuminte in fata televizorului.
-El locuieste impreuna cu bunica sa si ea e o vrajitoare adevarata! sopti Costi. Baba nu il lasa in apartament pana seara. Doru trebuie sa stea in parc sau la cate un coleg... Eu sunt cel mai bun prieten al sau, cine sa il ajute?
-Dar, Costi. E ceva ingrozitor... Inseamna ca e un copil nefericit....
Costi simti din tonul mamei sale ca ea nu mai era suparata, ba ca era sincer impresionata.
-Dar daca Doru mai spune si altcuiva?
-El nu va vorbi, mama. Niciodata nu va spune ca te-a vazut alaptand, a raspuns fiul ei, rugator. E pentru scoala... O sa luam note mari la referatul asta.
Instinctul matern exacerbat al Dianei a facut-o sa priveasca cu alti ochi la tanarul acela care statea cuminte pe canapea. Parea sa aiba o viata grea. Era si frumusel, pe deasupra....
Diana nu era proasta. Stia multe despre tineri.
Stia de mult ca fiul ei incearca intotdeauna sa ii vada sanii ori de cate ori ea alapteaza. Si ea ii arata uneori pieptul, dezgolit putin, prefacandu-se ca nu-i vede privirile aprinse.
Daca asa de putin il face fericit, de ce nu? Caci are sani frumosi pe care ii doreste admirati si barbatu-sau nu-i prea mai ia in seama. Bea si ... In sfarsit. N-o mai dorea la fel ca inainte. Dar ea e femeie si vrea sa fie admirata si bagata in seama.
Isi simti deodata sanii grei, plini de lapte– era timpul pentru hranit copila.
Nu ar fi prea dificil pentru ea sa aprobe rugamintea fiului ei.
Putea fi.. interesant...sa isi arate sanii inca unui baiat - cel mai bun prieten al fiului ei - de buna voie. De ce nu? Tinerii sunt in perioada critica a pubertatii si trebuie sa invete cate ceva. Corpul feminin e inca o mare necunoscuta la varsta lor, asa ca putina educatie nu strica.
Acest Doru parea destul de frumusel si avea ochi frumosi si... Un gand a fulgerat-o deodata: „Opreste-te! Ce faci? E un baiat strain!”
Brusc si-a dat seama ca gandul de a fi urmarita de doi baieti – chiar daca unul e propriul ei fiu – in timp ce alapteaza, nu e un gand matern! Era ceva... sexual! Erotic.. Si? Si ce-i cu asta? Va sti cand sa se opreasca.. Nu e nici un pericol...Nu face nimic rau.
Era insa toata rosie la fata cand s-a intors sa se uite spre Costi.
-Daca as face acest lucru, Costi, trebuie sa nu-i spui absolut nimic tatei. Bine? Si nimanui, de altfel... Intelegi?
Fata lui Costi stralucea de emotie, dar a aruncat repede o privire recunoscatoare mamei si a incuviintat.
In interior, totusi, fierbea de nerabdare.
Spusese intocmai povestea despre bunica lui Doru si tot ce mai inventase acesta. Si a functionat!
-Multumesc mama. Aceasta il va ajuta cu adevarat pe Doru. Si pe mine. Si nu vom spune nimic nimanui. Niciodata. Promit.
Parea sincer. Si totusi Diana se simtea destul de nervoasa.
-Nimic, niciodata, nimanui!
-Promit, mama.
-Ei bine du-te si adu-l pe Doru. Dar asigura-te ca el intelege ca aceasta este doar sa-l ajute la scoala si el nu va spune nimanui despre asta. Bine? a solicitat din nou femeia, indreptandu-se spre camera fetitei.
Doru arunca priviri lacome spre doamna Diana.
Cu siguranta era o adevarata femeie! Privea picioarele ei lungi, vanjoase, observand totodata soldurile si fesele zdravene. Ea purta un capot sub care sanii se vedeau in mod vizibil. Era clar ca nu avea sutien... Avea, de asemenea, un chip frumos, un negru par lung, matasos, ochii mari si buze rosii.
El s-a ridicat tremurand de emotie cand prietenul lui a intrat in sufragerie.
-Am reusit! spuse Costi, in soapta, uitandu-se spre usa camerei unde plecase maica-sa.
-O sa o faca!
-Da, am auzit ce spunea, spuse zambind Doru.
Costi adauga „Dar sa nu o fortam, omule. S-ar putea sa se simta ciudat sau sa se razgandeasca si vom fi in rahat."
-Nu-ti face griji, prietene. Doar fa ca mine. E o femeie super, mama-ta....
Costi tremura de emotie.
"Sper ca ... sper ca o sa-i ating tatele, omule...", a spus el. Ideea de a face asa ceva cu mama sa, fantezie la care s-a gandit in ultimele zile, motivul pentru care era constant excitat, acea fantezie devenita obsesie, putea deveni realitate.
Diana reveni in sufragerie, leganand fetita in brate.
Fetita scancea, fata mica si gura ei cautau in sus spre sanii hranitori, intinzand manutele spre sanii mamei ei.
Cei doi baieti priveau fix spre pieptul femeii.
Aceasta sopti:
-Stii ... Doru, Costi a spus ca vrei sa ...aaa... sa te uiti la mine ... cum ... alaptez copilul, a inceput ea sa baiguie, rosie la fata.
Inca nu putea crede ca a fost de acord cu asta. Dar, de ce nu?
-Si Costi ti-a spus ca te voi lasa.. adica va voi lasa sa vedeti numai cu conditia ca nu spuneti nimic nimanui.
Apoi, facandu-si curaj, se uita la baiat, gandind din nou cat de dragut este si a remarcat, de asemenea, cu o zvacnire in pantec, ca el e destul de bine construit si matur pentru varsta lui, de asemenea.
Doru a incuviintat, cu ochii tinta la sanii ei, determinand un tremur de frica mult mai puternic in pantecul Dianei.
-Sigur, Doamna, a spus baiatul. Intr-adevar apreciez gestul dvs...si niciodata n-am sa spun nimic. Indiferent ce se intampla, a adaugat el, cautand cu indrazneala ochii femeii.
Diana il privi la randul ei, cu inima batand tot mai repede.
Ea stia ca baiatul spera ca exista o posibilitate ca si alte lucruri sa se intample si simtea niste fiori ciudati gandindu-se la faptul ca, in ciuda gandului care-i spunea sa se opreasca acum – ea dorea sa mearga mai departe.
Si-a dat seama brusc ca gandul de a se expune in mod deliberat pentru Costi si prietenul sau este extrem de erotic si ceva ce vrea cu adevarat sa faca - in ciuda nervozitatii si a sentimentului ca e ceva rau.
Asa ca se aseza pe canapea, flancata de cei doi baieti tineri si nerabdatori.
Diana tinea usurel fetita in poala in timp ce incepu sa isi descheie capo...



    Login