Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLA TARA - Reuniune de familie
Autor : Parazit2 - 2020-04-29
Citita de 25496 ori - Nota 8.29 (119 voturi)
O zi de inceput de Iulie, o toropeala cum n-am mai simtit de mult, un nuc imens la umbra caruia ma ascund. Stau si sorb dintr-o doza de suc rece, cat mai repede, ca nu cumva cutia de tabla sa se incinga de la canicula insuportabila si mana mea fierbinte. Pe mine am doar un bermude, un tricou alb si o pereche de lentile negre pe muchia nasului. Insa broboanele de transpiratie mi se preling din crestetul capului pana pe grumaz, apoi pe trapez, iar in final pe sira spinarii. Nu mai am parul des de cateva zile, dar scalpul meu nu tine cont si continua sa produca sudoare. Am decis sa ma tund scurt, stiam unde vin, intr-o comuna din sudul tarii, unde soarele in plina vara parjoleste la fel de puternic ca in mijlocul Greciei. Chiar si oamenii de aici au trasaturi mediteraneene.
Chiar ca, maica-mea, matusi-mea si bunica-mea, toate sunt brunete cu ochii caprui, aproape negri. Bine, in mod natural maica-mea e bruneta, dar obisnuieste sa-si vopseasca parul blond, iar bunica a inceput sa carunteasca de mult, dar nu detot, inca se mentine bine. Are 62 de ani, destul de inalta, parul grizonat si mai mereu strans intr-un coc mic la spate. Pentru varsta ei si mediul rural, este destul de moderna. N-am vazut-o in veci purtand batic sau cine stie ce zdrente. E o femeie voluptoasa si se vede asta clar si in fiicele ei.
Gandul imi fuge repede la matusa-mea, Doina. In varsta de 40 de ani, in jurul la 1.70, parul tuns scurt si negru, buzele mici si carnoase, mereu arcuite intr-un zambet seducator pentru orice barbat. E o tipa impunatoare pri tensiunea sexuala pe care o emana. Are sanii mari si un fund perfect ce vine la pachet cu niste picioare lungi si atletice. Mereu a fost modelul meu de femeie, in copilarie ma simteam stanjenit in prezenta ei, asta pentru ca eram atras prea tare de ea. Nici acum, la 19 ani, nu pot spune ca am scapat de acea stajeneala.
Mintea o ia pe calea fanteziilor. In special aceea in care o fut pe Doina in gura si imi dau drumul pe fata ei. Nu mai suport, in linistea de sub nuc mi se incordeaza madularul. Ma uit in jur, ca sa ma asigur ca nimeni nu ma vede. Imi scot madularul afara si il privesc. S-a facut imens la gandul mizer legat de matusi-mea. Incep sa-l frec usor cu mana stanga, ma mai uit din nou in jur, iar tensiunea ca as putea fi prins ma excita mai mult. Incep sa ma masturbez mai tare cu mana dreapta si nu imi ia mult pana explodez pe pamantul uscat. Nu am ejaculate foare mult, dar e mai bine, acum nu-mi mai simt coaiele pline. Ma ridic si imi var pula la loc in chilot, apoi sterg cu piciorul jeturile de sloboz de pe pamant, ca nu cumva sa le vada cineva. Desi, cine dracu’ sa vina pana la nuc, in fundul gradinii. Poate doar var-meu, Matei, dar ma indoiesc.
Imi iau doza cu suc in mana si ma indrept cu pasi lenti catre partea din fata a gospodariei. E ora mesei de pranz.
Intru in casa, iar pe fotoliul de langa usa statea Doina, cu o revista in mana in timp ce sanii aproape ii ieseau din maieul adanc decoltat. Ma scruteaza de jos pana sus, unde ne intalnim privirile.
--Te ateptam, Valetin.
--Da?
--Sigur, mancarea e gata, aruncandu-mi unul din acele zambete specifice ei.
Ma intrept catre masa la care Matei era deja si butona de zor smartphone-ul. La 16 ani ai lui, nu te poti astepta sa stie a face altceva. Ma asez si eu pe un scaun din dreptul mesei si imi cobor privirea catre picioare fara sa vreau. Observ ca pe cracul drept al shortului am o pata, clar o pata de sperma si ma reped sa iau un servetel, apoi ma sterg cat mai grabit, ca nu cumva var-meu sau altcineva sa vada. Dar imediat imi dau seama ca Doina probabil a vazut si simt cum tot sangele mi se urca in cap, iar privirea imi ramane pierduta in peretele alb, din fata mea. Ceea ce ma trezeste din starea parca hipnotica e usa de la bucatarie care se deschide busc, pe ea facandu-si aparitia maica-mea, Oana.
Oana are 42 de ani, 1.68, un fund mare si bombat, picioarele bulanoase si sanii mici. Nu foarte mici, dar mici in comparatie cu ai bunica-mii si ai Doinei. In schimb cand vine vorba de marimea fundului, scumpa mea mama o bate pe matusa.
A adus cu ea doua farfurii cu mancare, pe care le aseaza pe masa in dreptul meu si al lui Matei, apoi se intoarce grabita catre bucatarie.
--Vin sa te ajut eu, ii zic, dar din spate simt o mana cum ma atinge pe umar.
--Voi incepeti sa mancati. Stai linistit Valentin, o ajut eu, imi spune Doina cu vocea ei misto.
“Asa e, ajut-o tu matusico. Eu am pata asta, fir-ar ea de pata, am uitat de ea!”, imi zic in gand in timp ce ma uitam la fundul ei.
Intr-un final toata roboteala celor doua femei inceteaza si incepem sa mancam, dupa ce isi face aparitia si bunica.
Dupa masa stateam proptit in canapea si o urmaream pe Doina cum matura gresia. Ii priveam fundul mare cum se fataia in cadrul meu vizual, iar cand se intorcea ii priveam sanii imensi cum se balanganeau lasciv si parca voiau sa iasa din maieul larg de culoare neagra. Dupa ce termina de maturat mai face cativa pasi marunti cu talpile mici atingand gresia, apoi se ridica pe varfuri intr-o intindere, parca vrand sa atinga tavanul.
--Ar merge acum un somn de dupa-masa, spune ea.
--Ai dreptate, cred ca ma bag la unul, o aproba maica-mea in timp ce casca.
Adevarul e ca vara pe o asa caldura intr-o casa de la tara in care racoarea se mentine bine, parca esti invitat sa dormi. Dar eu n-as fi putut dormi oricum, asta datorita inchipuirilor pe care le aveam cu Doina. Surorile s-au dus in casa, dupa ele si Matei, tot butonanand cacatul ala de telefon. Iar bunica-mea statea inca la masa si bea limonada dintr-un pahar. Eu ma ridic de pe canapea, imi pun ochelarii de soare si dau sa ies pe usa.
--Unde te duci Valentin? ma intreaba bunica
--Pana afara bunico…cred ca ma duc sa ma plimb prin gradina…
--Pe caldura asta?
--…n-are nimic, imi place caldura, ii raspund eu cam nesigur pe vorbele mele.
Bunica doar da din umeri si sorbeste din pahar, iar eu ies pe usa.
Bineinteles, motivul iesirii mele era clar inca o masturbare cu gandul la Doina. Ma indrept repede catre nucul ala batran din fundul gradinii si ma asez la radacina lui cu spatele catre casa, in eventualitatea in care m-ar vedea cineva. Nu imi ia mult timp si imi scot penisul afara din pantaloni. Era erect, dar nu in totalitate. Incep sa-l frec destul de repede si se face lemn. Glandul era invaluit in presperma si asta imi ajuta pielea sa alunece cu viteza. Dupa ce il frec in felul asta ceva timp, il belesc tare, apoi il incordez. Capul era imens, iar eu nu mai puteam. Imi scuip madularul si incep sa-l frec cu mana dreapta in timp ce cu stanga il tineam strans de baza. Ma masturbam de zor, ca un turbat si cu un clipocit specific al frecarii, cand aud o voce din spate:
--Ce faci aici, Valentin?
Ma sperii si incerc sa-mi var penisul in chilot, dar era prea tarziu…
--Hiiiii! Doamne, Valentin!
Era bunica-mea, statea cu mainile la gura si si cu ochii atintiti la mine, mai precis la penisul meu pe care incercam sa-l acopar cu mainile. Dau sa zic ceva dar nu-mi iese decat o balbaiala.
-Doamne…ce mare e…
Am ramas putin socat, nemaifacand nici o miscare.
--Ma gandeam eu ca asta faci, am avut eu o presimtire, imi spune ea pe un ton apasat, parca reprosandu-mi.
--Bunico, imi pare rau, n-am…
--Ce sa-ti mai pare rau acuma, cand eu te-am prins in fapt…
N-am mai zis nimic, mi-am mutat privirea de la ea, incercand sa-mi bag membrul in chiloti, acum ca mi s-a mai inmuiat din cauza rusinii.
--Ce rosu e…spune ea incet.
--Ce?
Apoi se apleaca, asezandu-se langa mine.
--Am zis ca e rosu…Capul, de ce e asa rosu?
Nu am zis nimic, eram mut, nu stiam ce sa fac.
--Lasa-ma sa vad, imi spune ea incet, dar destul de impunator.
Imi da mana dreapta la o parte si imi descopera penisul. Capul era decalotat, rosu si inca umflat, asta datorita frecarii. Imi atinge penisul, intr-un mod asemanator cu o mangaiere. Apoi parca se hotaraste si ma apuca mai ferm de el.
--Bunico…balbai eu, dar ea nu ma baga in seama si continua acum sa-l maseze.
Miscarile ei ma intaresc aproape In totalitate, desi parca aveam o retinere, nu voaim sa am o ditamai erectia in fata bunica-mii, mai ales sa fie iscata de ea.
Imi lasa madularul in pace si isi vara mana in chilotii mei, cuprinzandu-mi coaiele, apoi le scoate afara.
--Doamne…si astea sunt rosii…spune gafaind usor.
Mi le strange destul de puternic si parca acum creierul meu recunoaste faptul ca imi place ce simt. Penisul mi se intareste groaznic, venele imi pulseaza, il simt de parca vibreaza. Ea observa lucrul asta si ma strange mai tare de coaie, tragandu-ma de ele, asta facandu-mi penisul sa se balangane, dar eu involuntar il incordez. Bunica pufneste in ras:
--Zici ca e ca un par. De ce il ai asa, nu tie rusine putin de mine? Imi reproseaza pe un ton dur, iar fata ei era la cativa milimetrii de a mea.
Dau sa imi intorc privirea catre ochii ei, dar atunci ea coboara repezita si imi ea madularul in gura. Raman paralizat, cu gura cascata si ochii holbati. Ea incepe sa suga usor capul, apoi din supt incepe sa faca sarutari. Se opreste si imi zice:
--Chiar asa, sa ti se scoale pula la botul meu, copile?
Nu stiu ce sa-i zic sau daca ar trebui sa-I zic ceva. Ea imi ia pula iar in gura si incepe sa o suga usor, cu mana ma apuca de baza, apoi incepe sa suga mai tare, cu zgomot. Imi lasa pula si trece la coaie. Imi ia coiul drept in gura, il molfaie usor, apoi il scuipa.
Dar o urma de remuscare amestecata cu regret imi trece prin stomac. Ii imping capul cu mainile, dar ea pare ca nu vrea sa se indeparteze.
--Ce e? ma intreaba
Eu o imping, ea se retrage usor, incerc sa-mi bag pula sculata in chiloti. Abia reusesc, dar nu conteaza. Ma ridic si imi trag pantalonii pe mine in mers, in timp ce ma indepartez de trunchiul nucului. Privesc in urma unde a ramas bunica in genunchi, pe pamant, cu mana indreptata la gura, parca stergandu-si buzele.
Cu pasi repezi ajung in casa, rosu la fata, transpirat si cu o erectie inca proeminenta in pantaloni. Doina sta in fotoliu, tinand-si in maini telefonul si ridica o privire mirata spre mine.
--Ce faci maestre, unde te grabesti asa? Ma intreaba pe un ton arogant. Eu ma uit cu ochii beliti la ea, probabil parand tamp si mai mirat decat ea.
--Mhmm…nicaieri, doar pana la baie.
Intru in baie, calcand pe gresia rece si lasand usa sa se tranteasca in urma mea. Incerc sa ma calmez, apoi ma intreb ce dracu caut eu in baie. Defapt ma ascundeam de bunica-mea. Simteam o oarecare rusine fata de ea.
Ziua a continuat monotona, pana seara. Eu cu ochelarii de soare pe ochi, ferindu-ma de bunica, dar cu mintea inca la modul in care imi tragea cu putere din pula. Si parca cu fiecare ora care trecea mai rau mi se imprimau acele imagini si senzatii in imaginatie. Coaiele le aveam umflate, penisul era intr-o semi-erectie continua, iar presperma isi facea aparitia in abundenta. Acum nu mai era Doina in prim planul imaginarului meu, ci bunica, culmea ironiei. Tot restul zilei nu am vorbit si am evitat orice contact vizual. Nici macar la cina nu am privit-o si nici nu stiu daca ea si-a aruncat ochii spre mine. Cred ca amandoi am incercat sa ne comportam absolut normal in preajma celorlalti.
In dus, coaiele imi erau sensibile la atingere, iar penisul imi pulsa. Nu mai puteam, trebuia sa scap de tensiunea acumulata. Incep sa o frec, iar pula mi se face imensa si imediat imi aduc aminte de...



    Login