Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa parinti
Autor : felix1 - 2009-12-12
Citita de 63525 ori - Nota 8.28 (86 voturi)
LA PARINTI

Fiind singura la parinti, Lena a crescut în adoratia iubitoare a acestora.
Era o fata inalta, mai înalta decat altele, inca în timpul scolii, si s-a dezvoltat apoi într-o frumoasa bruneta, cu trup sculptural. Semana mai ales cu taica-su, care era un barbat zvelt si inalt, decat cu maica-sa, care era mititica si cam durdulie.
Devenise o adolescenta foarte atractiva, dar în timp ce era una din cele mai frumoase fete din clasa ei, a ramas o timida si a ramas în umbra altor colege, mai urate dar mai indraznete, de cele mai multe ori.
In anii de facultate, Lena a devenit tot mai îndrazneata si mai sigura pe ea si pe farmeele ei.L-a cunoscut astfel pe Marius, student la electro. Era un tip de asemenea înalt si amandoi faceau un cuplu frumos.
Oarecum siguri pe sentimentele lor, s-au casatorit.
Nunta a avut loc in orasul fetei dar apoi cei doi tineri s-au mutat in alt oras, unde gasisera amandoi de lucru.
Trecusera de acum trei ani, cand tinerii au hotarat sa petreaca vacanta la parintii Lenei.
Intre timp in relatia celor doi au intervenit anumite schimbari.
Din adolescenta, Lena avusese o fantezie sexuala puternica, ce se amplificase la maxim intre timp, fantezie pe care i-o marturisi in cele din urma lui Marius.
Fata era atrasa de tatal ei.
Dragostea copilei fata de tatal protector se transformase intr-o obsesie erotica teribila, care o facuse sa se indeparteze de sotul ei. Dar, cu abilitate, Lena strecurase in mintea lui Marius ideea vicleana cum ca acesta ar trebui sa se “ocupe” de mama ei, Eliza. Excedat de faptul ca femeia sa isi adora tatal si se indeparta de el, in sufletul lui Marius a incoltit dragostea pentru soacra sa. Rarele dati cand se mai futeau, cei doi isi spuneau Valeriu si Eliza, asa cum se numeau parintii fetei.
Asa ca cei doi erau legati acum mai mult de faptul ca aveau o fantezie bolnavicioasa comuna : aceea de a se cupla cu parintii fetei.
Dar fantezia trebuia transformata in realitate.
Asta a fost ceea ce a dus la vizita la casa parintilor Lenei.

In prima seara acasa, Lena si Marius luara cina împreuna cu parintii ei, vorbind mult si razand, band vin rosu, patru adulti care stateau în jurul mesei, încercand sa afle ceea ce se întamplase în viatile lor de cand fusesera departe unii de altii.
Mama Lenei era elegant imbracata si fardata, asa ca, mititica cum era – cam 1,5 metri cu tot cu tocuri - parea o dolofana papusa delicata. Marius, care era aproape de doua ori mai inalt, nu-si putea lua ochii de la ea.
Iar tatal Lenei era tot asa frumos cum il stia fiica-sa, doar ca mai alb la tample.
Lena statea ca pe ghimpi, pentru ca nu era în totalitate sigura ce sa faca pentru ca visul ei sa devina realitate.
Voia sa-si futa tatal, pe Valeriu, si stia ca Marius o dorea pe mama ei, Eliza, pe care o considera cea mai sexy femeie matura din lume.
Stia de asemenea, ca, daca ar putea reusi sa-si atraga tatal in aceasta chestie primejdioasa, Marius ar fi reusit si el s-o bage in pat pe mama ei.
Asa ca Lena decise sa apuce pe drumul drept în abordarea dorintelor ei.
Se baza mai ales pe faptul ca parintii ei erau niste persoane cu totul neconventionale.
Din copilarie observase ca parintii invitau mereu la ei una din familiile din bloc, pe dl si d-na Antoniu si faceau cate o petrecere care se termina mereu ciudat. La sfarsit, tatal ei se retragea cu d-na Antoniu intr-o camera iar mama ei il invita pe dl Antoniu in dormitor. Usile erau incuiate si din cele doua camere se auzeau sunete stranii, gemete, tipete ascutite ale femeilor. Intr-un tarziu, perechile ieseau transpirate si cu fetele rosii din camere, se sarutau ceremonios si se desparteau.
Dupa ce crescuse, parintii ei schimbara rutina, mergand ei in vizita la prietenii lor – care nu aveau copii - dar fata banuia de acum ce se intampla : parintii ei si familia Antoniu faceau dragoste intre ei.
Asta fusese samanta care acum se transformase in obsesia pentru tatal sau : daca el era dispus sa se culce si cu alta femeie in afara de mama, de ce sa nu fie ea, fiica sa, partenera tatalui? Il iubeste cel mai mult pe lume, doar.

Lena era decisa : atunci cand va veni momentul potrivit, sa le spuna parintilor ceea ce se întampla în mintea ei si a lui Marius.
Fireste, simtea ca exista o mare probabilitate ca mama si tatal ei sa le ceara sa paraseasca imediat casa, dar singura modalitate de a afla cu siguranta daca un vis nebun poate deveni realitate era sa le spuna pe sleau totul.
Dupa ce au vorbit timp de o ora sau mai mult, în cele din urma Lena a spus: "Mama, tata, Marius si cu mine am dori sa va împartasim ceva foarte personal. Speram ca ne veti lasa sa va spunem, si apoi sa ne dati un raspuns, bine? "
Lena se uita la parintii ei sperand ca nu ii va jigni sau le va rani sentimentele.
Trebuia totusi sa vorbeasca.
"Sigur, scumpo, noi suntem mai mult decat bucurosi sa va ascultam," a spus Eliza.
"Ei bine, mama si tata", Lena a spus cu o voce oarecum ezitanta, "Marius si cu mine ne-am dat seama ca avem în comun o multime de lucruri. Unul din lucrurile pe care ne-am dat seama ca le împartasim sunt... hmmm... lucruri foarte interesante.. de natura sexuala. "
Lena privi direct, atat la tatal ei cat si la mama sa, pentru a vedea cum reactioneaza. Ei pareau sa fie în continuare atenti si apoi Lena spuse. " Marius si cu mine suntem casatoriti de trei ani si am facut dragoste frecvent. Am incercat cam toate felurile de a ne potoli fanteziile sexuale. Dar a intervenit ceva.”
« O alta femeie ? sau alt barbat ? » intreba maica-sa ingrijorata.
« Nu, adica da, adica....Lucrurile nu mai merg intre noi asa cum erau odata » se balbai Lena. « Voi.. va mai vedeti cu familia Antoniu ? » o lua ea pe ocolite.
« Nu...de o bucata de vreme... » raspunse tatal ei. « Dar ce are asta cu problemele voastre ? »
« Are, adica... voi doi va mai iubiti ?
"Pai, de ce sa nu vorbim deschis, noi nu mai facem dragoste cu regularitate, Lena," a spus mama ei, apoi se uita la sotul ei, Valeriu si zambi trista. "Noi... nu ne mai iubim ca altadata, nu mai avem acea atractie din punct de vedere fizic unul fata de altul", a continuat ea.
"Ei bine, iata ceea ce Marius si cu mine ne-am dorit sa va spunem si avem de gand sa va spunem chiar in seara aceasta. Voi trebuie sa fiti in continuare impreuna, sunteti parintii mei. »
« Draga, suntem maturi si ne vom rezolva problemele intr-un fel sau altul ».
Lena spuse clar « Stiu ce faceati voi cu dl si d-na Antoniu... »
« Dragoste, sex... » spuse Valeriu surazand. “Da, si noi stim ca tu ti-ai dat seama. Dar intre noi lucrurile nu mai mergeau prea bine si era nevoie sa facem ceva sa ne mentinem relatia. Asa ca ne-am cuplat cu familia Antoniu. Dar ce legatura are asta cu ceea ce spui tu ? ».
« Tati, dar daca ar fi o alta familie, cu care sa va intalniti, asa cum o faceati pe vremuri cu dl si d-na Antoniu ? Lucrurile ar merge mai bine pentru voi, cred... »
« Draga mea, sunt problemele noastre asa ca…”
Atunci Lena spuse pe nerasuflate:
"Tati, te doresc din punct de vedere sexual, si mama, Marius crede ca esti foarte sexy si el... sotul meu... vrea sa faca dragoste cu tine, mama. Asa poate ne vom salva casniciile noi toti si….”
Apoi fata s-a oprit pentru a vedea ce raspuns ii dau parintii.
« A, puteti sa ne dati afara, dar noi vom avea aceleasi sentimente fata de voi, asa ca... »
Lena privi nervoasa spre parintii ei asteptand rezultatul.
Parintii se privira rapid apoi mama rupse tacerea: "Lena, stiu ca acest lucru poate sa va socheze pe amandoi, dar noi, tatal tau si cu mine, ne-am gandit inca de cand erai o pustoaica la asa ceva, el te iunea enorm dar nu stia cum sa o faca asa ca…. Si pe atunci nu era o idee buna. "
Mama s-a întors sa se uite la sotul ei si acesta a continuat la randul sau:
"Noi te iubim si pe tine si pe Marius foarte foarte mult, Lena. Cred ca stii cat de mult va iubim. Fiind insa departe unii de altii, niciodata nu am putut sa va spunem ....", se poticni Valeriu. "Lena, eu am avut fantezii sexuale despre tine de cand erai adolescenta si ai început sa te transformi într-o tanara femeie sexy. Mama ta stia cum ma simt si ea a fost mai mult decat dispusa sa vorbesc cu tine si sa încercam sa vedem daca ai interese sexuale similare. Niciodata nu s-a întamplat asta, ai mers la facultate si apoi te-ai casatorit si lucrurile astea au ramas pierdute. Pana azi.. "
Lena a fost mai mult decat socata de raspunsul pe care il primise, pentru ca nu crezuse ca se poate intampla asa ceva.
"Vrei sa spui, ca voi.. aveti ganduri sexuale despre mine si Marius?" a cerut Lena, si a luat mana lui Marius strangand-o entuziasmata de cele auzite.
"Ceea ce încerc sa spun, Lena, este ca mi-am dorit sa fiu partenerul tau sexual de multi ani. Si, de cand ni l-ai prezentat pe viitorul tau sot, acum trei ani, mama ta mi-a si marturisit ca este foarte atrasa de Marius. Deci, daca voi doi sunteti interesati de o cuplare sexuala cu noi doi - acceptam toata inima."
Lena si-a simtit mameloanele învartosate si respiratia accelerata, cand si-a dat seama ca lucrurile sunt mai bune decat ar fi sperat vreodata.
"Mama si tata, eu sunt atat de fericita ca vreti sa împartasim acest lucru cu Marius si cu mine… cand începem? Acum, e bine acum…", a declarat Lena cu vaginul umed si excitat în asteptarea tatalui de a face dragoste cu ea.
Valeriu s-a ridicat, s-a indreptat spre fiica sa si a atras-o într-o îmbratisare fierbinte. Lena se cuibari în bratele lui, dorind sa simta corpul tatalui ei imbratisand-o asa cum n-o facuse niciodata pana atunci. Voia sa ii simta corpul si mai ales penisul.
Acum, ca isi putea da frau liber dorintelor, Valeriu mangaia corpul tinerei femei simtindu-si pula tot mai mare.
În acelasi timp, Marius, tolanit pe canapea, o privi pe Eliza cum se apropie de el. Mama Lenei era o femeie micuta si foarte sexy, si Marius isi linse buzele care i se uscasera brusc. O voia pe soacra-sa nebuneste.
Eliza i s-a asezat în brate si au început sa se sarute si sa se mangaie reciproc. Marius simti penisul cum ii creste rapid într-o erectie fierbinte si pulsatorie
Pipaind-o febril, barbatul isi dadu seama ca mama Lenei nu poarta chiloti, nici sutien si ca are niste rotunjimi foarte apetisante.
Intre timp, Valeriu nu pierdu nici un moment, în preludiul cu fiica sa. Valeriu nu putea sa creada ca aceasta seara magica i-o adusese in brate pe fiica sa adorabila, pe care o voia de atata timp.
Era fericit pe deplin si s-a uitat peste umar pentru a vedea cum nevasta-sa si ginerele, Marius, se sarutau pierduti.
Lena era foarte atractiva, o adevarata femeie acum, si pula lui Valeriu se intarea tot mai tare pentru ca isi dadea seama ca toate fanteziile sale sexuale despre ea erau pe punctul de a deveni realitate.
Lena se bucura de acest moment de o intensitate erotica maxima in care se aflau acum ea si Marius cu mama si tatal ei.
Ea se uita de asemenea la Marius si la mama ei, Eliza, si vazu ca cei doi se mangaiau cu frenezie. Marius tocmai descheiase bluza mamei ei, dezvelindu-i tatele si ea ii dadea jos pantalonii.
Imediat, insa, atentia Lenei s-a indreptat spre tatal ei, Valeriu.
Valeriu ii trase Lenei bluza si sutienul peste cap apoi incepu sa-i dea jos blugii, ca sa poata sa ii simta corpul gol mai repede.
El observa cat de frumosi si plini erau sanii Lenei. Apoi ii zari pantecul bombat usor.
O intreba la ureche :
« Esti gravida ? »
« Da, in doua luni» raspunse ea in soapta.
Valeriu isi dadu seama cu disperare ca e gelos pe Marius pentru ca e casatorit cu fiica-sa si pentru ca a lasat-o gravida, dar apoi isi dadu seama ca al doilea barbat care va avea penisul in interiorul pizdei Lenei va fi el, tatal ei.
Valeriu o apuca de san pe Lena, ciupindu-i usurel mamelonul ascutit. Buzele lor se întalnira într-un sarut umed si cald, apoi Lena scoase pantaloni tatalui sau, dupa care urmara camasa si slipul.
Cand pula lui Valeriu tasni afara din slip, Lena se apleca, apuca in mana penisul gros si lua capul pulei in gura sugand cu nesat. "Mmmmmmm, iubito, e bineee," gemu Valeriu.
Parca nu putea sa creada ca are pula in gura umeda a fiicei sale în timp ce mîinile ei framantau si se jucau cu coaiele lui rotunde.
Fiica sa era complet goala si o ved...



    Login