Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa Cris
Autor : lionaraicu - 2014-10-24
Citita de 13632 ori - Nota 7.90 (50 voturi)
Ca sa ajungi la Ineu dinspre Varfurile drumul prin Gurahont merge paralel cu Crisul Alb si privelistea este o splendoare insa nu si din autobuzul ticsit de lume.Eu , o pustoaica un pic mai mare de 2 la metru deabia zaresc din cand in cand razele soarelui cum joaca in cursul apei.
Mergem la Ineu in vizita la o matusa, sora mai mica a tatei,matusa este un fel de a spune ca ea are 30 de ani si-i spun Flori cum ai spune toata lumea tocmai a nascut primul copil un baietel,are 3 luni .
Teoretic eu ar trebui sa stiu doar din carti cum se fac copii ,si in mintea mea totul sa fie o nebuloasa legat de acest subiec.
Mai fusesem de multe ori la ei de cand locuiau “la oras” pe motiv ca aveau apa calda, faceam si noi cate o baie din cand in cand.
Pe drum facem cam o ora cel putin, cu toate opririle,drumul este serpuit si ar fi placut daca n-ar fi inghesuiala asta. Cineva din spatele meu cauta sa profite de inghesuiala si incearca sa ma pipaie pe fese dar nu prea indrazneste. Nu este hotarat,odata tot pe drumul asta era un tip in spate cu pula sculata ma impingea sa mio bage in cur cu tot cu haine, nu mam uitat sa vad cum arata l-am incurajat m-am frecat in pula lui pana la Ineu si acolo cand mam intors sa cobor stupoare era un tip la vreo 50 ani.
A fost tare faza m-am intors brusc,eram curioasa daca era intradevar pula lui sau ma impingea cu alceva.Cand m-am intors spre tataia cu mana la nivelul glandului a ramas interzis- era intradevar o pula beton,insa dupa ce l-am privit fix si l-am pipait i sa muiat scula si s-a retras din fata mea.< Tataie nu te apuca de un lucru daca nu esti sigur ca poti sa-l termini>.
Tati tocmai facuse baie si pleca impreuna cu Flori (sora lui) in oras sa faca niste cumparaturi pentru cel mic. in timp ce mama urma sa intre in baie.Fane ,adica unchiul a zis ca se duce sa ia niste bere si vine repede.
-Ginaa, mami intra in baie ai grija de Bebita!
-Da mami! Eu ma jucam cu Vladut ca asa il cheama pe bebita, de fapt el cam motaie uitandu-se la o ratusca galbena pe care am avuto si eu cand eram mica.
Are intradevar capul mare. De la nastere toti au zis ca are capul mare si moasele si doctorul si asistentele… Cica a trebuit sa o taie pe Flori la pasarica, sa io largeasca pentru ca nu putea sa-i iasa capul copilului prin pizda!A operato doctorul si dupa nastere a cusuto.Am auzit ca Fane nu are voie sa o futa pana nu-i trece operatia, dar ca ea il face oral si ca nu-i nici o problema.
Merg la bucatarie sa beau niste apa cu lamaie si apoi ma plimb prin celelalte camere, in dormitorul lui Flori sunt o multime de haine gramada,dar nu-i treaba mea, imi place sa ma plimb prin camere cand nu-i nimeni si ma uit la lucruri in general, au un pat dublu mare si foarte elastic poti sa sari pe el,poza tablou cu ei doi , o bicicleta medicinala la care cred ca face Flori ca dupa nastere a cam pus pe ea.
Se aud zgomote dela baie apa clipoceste zbuciumata, ce-o fi facand mami atata galagie ma duc sa vad, broasca dela baie are gaura pentru incuiat cu cheia si pe aici se vede tot inauntru.
Am mai vazuto pe mama fara sutien,sau in chiloti, asa ca nu ar fi o noutate ,am vazuto si goala de tot, are corp frumos desi este blonda naturala are pielea putin creola si foarte fina.Are soldurile largi si sanii atat cat sa nu atirne dizgratios, se ingrijeste si asta inseamna foarte mult. Uneori sta mult in fata oglinzii eu ma fac ca citesc ca nu sunt atenta la ea si o vad cum se dezbraca si schimba sutienele, se probeaza cu bluze sau cu neglijeuri fara chiloti.Odata se epila pe picioare si am vazuto umbland si cu un aparat de ras, cred ca s-a ras la pizda.Are corpul frumos si face bine ca se ingrijeste.
Curiozitatea acelor zgomote m-a facut sa ma uit nu ca as vrea so vad pe mama goala,. Ma uit pe gaura cheii,dar stupoare! Mama nu este singura in baie, este in cada cu Fane cumnatul ei se giugiulesc si se saruta imbratisati.
Sheet!Am inlemnit,ma sterg la ochi, nu-mi vine sa cred!Fane tocmai a zis ca iese dar el este in baie cu mama, acum s-a ridicat in picioare lasand sa se vada fesele vanjoase si sa atarne pula putin umflata , cu capul belit.
Mami cu parul ud dat pe spate si cu atentia impartita intre varful pulii lui Fane ce straluceste sub apa siroind si fata acestuia care-i sopteste :Suge pula, suge pula, suge pula…!Nici prin cap nu mi-ar fi trecut asa ceva, desi pe la mine prin mansarda dupa cum ati vazut trec deja prea multe chestii puntru o pustoaica de XI ani.
Mama zambeste complice si nu sta mult pe ganduri il apuca pe Fane cu palmele de fese il mangaie apropiidu-i corpul si-l saruta pe abdomen, jucandu-se cu limba in sus si in jos.Fane incepe sa geama in soapta si prin miscari din fund cauta sa-i aproie pula balanganind de gura. La inceput mama il respinge si-i linge meseriasa doar organul de pula incet dela varf si pina la coaie. Cand ajunge la coaie insista acolo sugand sau lingand nu stiu exact ce face ,insa pula lui Fane se intareste vizibil de cate ori mami insista acolo - de fapt se repede parca vrand sa muste din radacina pulei.
Mama ,mama ce meseriiieee, in cateva secunde i-a facut magarului o pula…!
Am vrut sa plec sa nu ma mai uit dar am simtit un fior in tot corpul, un zvacnet pe care nu-l puteam controla, m-am excitat ca o proasta.
Am vazut mataranga de pula si pe mama sugando si mi s-a largit pizda ca pot sa bag trei degete sa ma frec, daapp!.
Acum mami, a deschis gura mare si-l strange de fese sa-i bage toata pula , o scote si o baga aproape toata pina in gat.
Fute-ma in gura!!Bagami-o in gat! Fute-ma in gura ca pe Flori!
Uaaahhh ce zice mama, si-l trage de cur intrun ritm care ii convine. Pula lui nea Fane era acum bat de tare o vedeam cand scapa libera se ridica in sus plina de vana.
Acum mama sa ridicat din apa in picioare in cada si cu mainile pe umerii lui Fane il apasa in jos, acesta ingenuncheaza si cu doua degete ii desface pizda carnoasa, o freaca cu un deget,apoi se apropie cu limba si ii desface labiile linge mai sus si suge clitorisul dupa care coboara din nou si o linge pana sus. Numai pot sama ca trebuie sa ma frec tare,imi bag trei degete in pizda si inca imi mai trebuie dar nu am ce sa fac .Ma plimb din hol in bucatarie si in camera copilului ma frec si-mi vine sa gem si sa urlu vreau si eu o pula groasa, vreau sa ma fut!!!
Acum sunt amandoi in genunchi, mama esra intoarsa cu curul ei mare la nea Fane si asta o tine de tate si –I baga mataranga in pizda ,ai desface bucile o linge pe spate si coboara pana la cur.Acum vad cat este de mare pula ,o freaca deasupra intre buci,dupa care ai baga toata pula dintro data si o fute in draci. Gem amandoi infundat sa nu faca zgomot,dar eu aud tot.Imi frec pizda din nou, trebuie sa ma termin si eu, vreau sa ma termin odata cu ei. In sfarsit fane nu se mai putea abtine si gafaia dea dreptul… Ghhhh, nghh,nghh, nghh! Si mama facea ca toate animalele. Mie imi luase pizda foc ma frecam cu trei de...



    Login