Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jurnal de vacanta Mara2
Autor : x312538 - 2023-10-28
Citita de 10280 ori - Nota 1.44 (389 voturi)
Jurnal de vacanta Mara 2






A urmat o lunga tacere. Taceam amandoi, rumegand in tacere gandurile care ne strabateau, distiland sentimentele care ne copleseau, cumpanind hotararile care erau posibile. Ambele parti avem o parte din vina. La stadiul la care s-a ajuns, nu mai este foarte important a cui vina este mai mare. Important este ce vrea fiecare din parti de la aceasta relatie. Si, deocamdata, nici unul n-are curajul sa-nceapa.
In ce ma priveste, mie foarte greu, daca nu imposibil, sa renunt la relatia cu sora mea, asa incestuoasa cum este sau, poate, chiar din cauza asta. Trecutul meu sexual este, nu strans legat, ci sudat de trecutul comun cu al ei. Iar sexul este o parte foarte importanta, daca nu determinanta, a personalitatii noastre. Concomitent cu maturizarea organelor genitale, sexualitatea va cunoaşte o nouă formă de exprimare, prin genitalitate. Primatul zonei genitale semnifică, de data aceasta, dezvoltarea deplină a sexualităţii. Apare un nou obiect (o persoană diferită de sine însuşi), precum şi un nou scop (actul sexual). Zonele erogene din stadiile anterioare se subordonează primatului zonei genitale.
În această etapă se definitivează super-ego-ul şi se face trecerea de la dominarea principiului plăcerii la subordonarea acestuia faţă de principiul realităţii. Principiul plăcerii este cel care guvernează funcţionarea mentală, ansamblul activităţii psihice, având ca scop să evite neplăcerea şi să procure plăcerea. În măsura în care neplăcerea este legată de creşterea cantităţii de excitaţie, iar plăcerea de reducerea acesteia, principiul plăcerii este un principiu economic. Pulsiunile nu caută, la început, decât să se descarce, să se satisfacă pe căile cele mai scurte. Am citat bdin Freud.Principiul realităţii, împreună cu principiul plăcerii reprezintă pentru Freud cele două mari principii care guvernează întreaga funcţionare a aparatului psihic. El formează un cuplu cu principiul plăcerii, pe care îl modifică în măsura în care reuşeşte să se impună ca principiu reglator. În acest caz, căutarea satisfacerii nu se mai efectuează pe căile cele mai scurte, ci acceptă deturnări şi îşi amână realizarea, în funcţie de condiţiile impuse de mediul exterior, mai zice Freud. Iata de ce relatia cu sora mea este atat de importanta. E importanta si pentru ea, dar ea nu-si da seama pen-ca n-a citit nimic din Freud. Ea cauta, doar, placerea pura pe care o traieste in bratele mele.
Tacerea dintre noi prelungindu-se, m-am hotarat sa iau taurul de coarne.
- Uite ce e. Echipa se intoarce in Cluj peste 2 ore, toate trei masinile. Eu ma duc sa beau o bere. Ma intorc dupa ce ei vor fi plecat. Daca vrei si poti uita pe veci aceasta noapte, daca vrei si poti sa continuam ca si pana acuma, daca vrei si poti fii iubita mea si eu iubitul tau, te rog sa schimbi paturile cu cearsafuri noi. Sunt in dulap. Si suna-ma daca vrei sa-ti aduc ceva. Daca la una din aceste trei intrebari raspunzi cu nu, du-te repede sa mai prinzi un loc intr-una din masini.
Am iesit si m-am indreptat spre lacul de langa motel. Unul din lacurile de acumulare din care se alimenteaza Clujul cu apa potabila. Potrivit pentru reverie, pentru calmarea gandurilor, pentru meditatie. Am zabovit acolo, departe de zarva celor care se pregateau sa se intoarca in oras. Departe de ocazia care-mi dadea tarcoale sa-i pleznesc o directa in falca arogantului rugbist. In ciuda diferentei de gabarit. Caci, vorba unui personaj dostoievskian, mi-e destul sa stiu ca pot.
Am stat cat am stat, apoi m-am reintors in zona barului, unde pregatirile de plecare erau in toi.
- Ce faceti, nu plecati?
- Nu, zic. Mai ramanem, vin niste verisori si ne intalnim cu ei, mint eu cu o voce cam nesigura, sperand sa primesc telefonul asteptat.
Rugbistul se plimba incolo si-ncoace gata de drum, asteptand parca ceva. Celelalte masini au plecat, iar individul se tot foia, fara rost, privindu-ma pe ascuns si neindraznind sa ma intrebe ceva, ce murea de curiozitate sa afle, apoi pierzandu-si rabdarea sau speranta, si imboldit de apostrofarile celorlalti, a cedat si sa urcat in masina si-a plecat. .Am facut stanga-nprejur si cu o suta la ora am intrat in casuta. Mara, surprinsa,
- Scuza-ma, am vrut sa te sun dar telefonul e descarcat si n-am inca ...
N-am lasat-o sa termine si-am luat-o in brate muscandu-i buzele la sange. L-am simtit sarat, pe buze. Am strans-o din rasputeri.
- Io-nut, sta-i ca nu pot res-pira. Ai inchis ... usa?
- Lasa usa, te iubesc, Mara, iubirea mea.
- Ia-ma, iubitule, ia-o pe Mara ta si fute-o, fute-ma, iubitule.
Si-am futut-o. Cum nu cred c-ati futut in viata vietilor dumneavoastra. Se dezintegra patul sub noi. Am desfiintat acea noapte cand Mara gemea in pula altuia, acuma Mara murea de placere in pula mea si asta nu mi-o va lua-o nimeni, in vecii vecilor, amin. Am dus-o la extaz odata, de doua ori, nu mai stiu de cate ori, fara sa termin, caci intai trebuia s-o termin pe ea. Ma excita s-o privesc cum se zbate in chinurile placerii cand variaza si trebuie sa fac eforturi ca sa nu-mi dau drumul si eu vazand-o transfigurata de orgasmul care o napadeste. Dupa vreo doua ore, leoarca de transpiratie, simt ca nu mai pot tine,
- Mara, nu mai pot tine, imi vine.
- Da-ti drumul in mine, acuma ...hai, iubitule ...
O prind de solduri si, muscand-o de gat, incep sa bag in ea din rasputeri. Gemetele ei devin tipete si, zguduindu-ne demential, explodam unul in celalalt improscandu-ne cu sperma. Ne tragem incet rasuflarea si ne dezlipim. Zacem tolaniti unul langa altul istovitit de placere. Dupa un timp ma uit la ceasul de pe noptiera. Ar cam fi timpul sa ne activam daca vrem sa prindem autobuzul de Cluj,
- Ce facem, mai stam sau nu plecam?, intreb cu tinta clara.
- Sun-o pe mama si intreab-o.
O sun pe mama. E la spital, de garda, vine acasa doar maine dimineata si, daca avem bani, putem ramane si ne vedem maine. Asa ca, ramanem. Mai este pana la cina, deci ne hotaram sa facem o mica excursie in jurul lacului. Zona este mirifica. Lacul este inconjurat de o poteca ingusta, pentru doua persoane, in unele locuri doar pentru una. Acolo o las pe Mara in fata si merg in urma ei admirandu-i picioarele apetisante. Ne plimbam ce ne plimbam si, dasind un loc prielnic, imi vine o idee.
- Scumpi, ce-ai zice daca ne-am opri putin aici? Poti sa te asezi, chiar pe spate, eu as putea sa mi-o bag pe langa chiloteii tai si-am putea sa ne-o tragem un pic, inainte de-a merge la cina. Ce zici? Te bagi?
- Nu, dar poti s-o bagi tu, zice asezandu-se si lasandu-se pe spate in iarba, cu genunchii indepartati.
Ma pun in genunchi, in timp ce-mi deschid prohabul si mi-o scot, ca deja era teapana, i-o bag si fac ceeace trebuie sa fac. Mara e foarte dulce, imi usureaza sarcina variind doar dupa vreo 5-6 minute.
- Gata, asa repede?
- Restul diseara, dupa ce mancam. Ai fost foarte expeditiv, foarte OK, nu stiu de ce nu ma pot satura de tine. Cum intri, cum imi vine.
- Asta pentru ca esti cam futacioasa, zic zambind si-o ajut sa se ridice.
Imi musca buzele si-mi mangaie pula, apoi o sterge cu o batista umeda. Ne mai plimbam ce ne plimbam, apoi ne indreptam catre terasa pentru cina. Incepe sa se intunece. Pe terasa destul de multa lume, fete noi venite probabil sa-si termine seara intr-una din casutele de amor. Caci, altfel ce vor astazi de la viata gagicile astea misto cu chiloteii la vedere? Nu ca m-ar tenta, zic si eu asa ..., ca omul care vede si-ncearca sa-nteleaga lumea in care traieste.
Cina am stropit-o cu o sticla de vin care ne-a starnit poftele animalice. Dar, inainte de-a ne lasa cuprinsi de pasiune, terasa ne-a oferit ragazul unui preludiu prelungit, sub forma unei muzici adecvate dorintei majoritatii, adica niste piese languroase, numai bune sa-ti exciti iubita si s-o faci sa-si doreasca sa fie strapunsa. Tocmai mergea o melodie la care protocolul terasei cerea schimbul de parteneri, in cautarea celei careia urma sa-i infingi sulita intre picioare. Cum optiunea mea era clara, nu m-am lasat angrenat in acest joc periculos care continea in sine germenele unor posibile incurcaturi. Asa ca, mi-am inlantuit prada, care si-a lasat capul pe umarul meu lasandu-ma sa-i impletesc picioarele cu ale mele. Abandonarea asta era atata de dulce, ca-mi venea s-o strapung pe loc, in vazul lumii. Uneori, bastonul meu de maresal o atingea la locul ei sensibil. Atunci, Mara raspundea lipindu-se de mine. Ma stapaneam si ma multumeam sa-i sarut, in treacat, buzele intredeschise, inspirandu-i respiratia parfumata cu miros de femeie excitata si dornica. Caci, simteam din miscarile ei, din unduirea trupului de felina in calduri, din respiratia suierata, din limbajul trupului ca era coapta pentru noaptea de dragoste pe care si-o dorea din toata fibra ei. Insumi, abia ma abtineam sa nu fac gesturi scandaloase atata eram de topit dupa Mara. Gandul la voluptatea noptii care ne astepta ma facea sa salivez din pula lichid seminal care-mi uda prohabul. Vazand ca situatia incepe sa se complice, am platit, am golit paharele si, profitand de un moment de invalmaseala, am uschit-o spre casuta noastra. Am intrat, am incuiat usa si-am luat-o in brate.
- Care ti-e dorinta, iubito?, si-am sarutat-o pe buze.
- Sa ne iubim, a soptit, Ionut, fa cu mine ce vrei, orice, numai iubeste-ma ca nu mai pot, te vreau... si s-a lasat pe spate, pe pat inchizand ochii.
Cotropit de dorinta, ma intind langa ea si-ncep, febril, sa ma dezbrac.Intr-o clipa arunc totul de pe mine si m-apuc, cu mainile tremurande, s-o despoi de textilele carei imbratiseaza trupul. In graba rup un nasture de la bluza sub care vibreaza sanii pe care nu ma pot abtine sa nu-i sarut cu mici muscaturi. Iau in gura sfarcurile erecte cat ciresele mursecandu-le iar Mara geme framantandu-si coapsele.Ii scot fustita eliberand tufisul si intrarea. Ingenunchez intre picioarele ei, prind chiloteii cu ambele maini si-i trag in jos. Mara isi ridica funduletul ajutandu-ma sa-i scot de tot si ma arunc pe labiile umede pe care le despic cu limba in cautarea clitorisului si-a intrarii in paradisul placerii. Imi strange capul intre coapsele fine si moi. Geme cand ii gasesc clitorisul si-l frec. Imi bag limba in gaura, Mara ma apuca de cap si ma dirijeaza intre coapse gemand usor. O prind de solduri si-i frec clitorisul. Se cambreaza si-mi apasa capul intre picioarele ei. Ii framant clitorisul, soldurile i se zbat.
- Nu, stai, iubitule, nu mai pot, hai sus, sopteste si ma trage peste ea.
Ma arunc pe carnea care freamata de dorinta, Mara isi baga carnea mea in carnea ei, o imping pana-n fund, o prind de umeri si-o sarut salbatic, muscandu-i buzele. Incep apoi dansul dragostei maltratandu-i sanii ca doi porumbei si pompand in ea cu pistonul meu din carne in gemetele ei sacadate. Incepem sa transpiram, placerea ne cotropeste, Mara ma apuca cu bratul de gat si-si lipeste capul de al meu.
- Ah, Ionut, da-mi, da-mi-o toata ...
Gafaie tot mai tare, ma strange tot mai tare, bag in ea tot mai adanc, tot mai repede, placerea dintre picioare ma ravaseste, o fut salbatic, mai salbatic, Mara tipa,
-Aaaah, acuma, iubitule, si ma musca de gat zvacnind dezordonat din picioare si scapa din pula. In aceeasi clipa o improsc cu sperma dand din fund haotic. Mi-o prinde cu mana si si-o baga din nou. Ma misc in ea mai incet, savurand ecourile orgasmului prin care am trecut. Mara se onduleaza lasciv, framantand carnea mea cu carnea ei. Cu o mana lenesa, ne sterge cu cearsaful transpiratia. Buzele ni se unesc intr-o atingere tandra. Ii musc usor si dragastos buzele moi si umede, ispititoare ca pacatul. Cu o mana ii framant sanii elastici si fermi. Apoi ma las cu pieptul peste ei, strivindu-i. Mara zambeste si ma musca de ureche. Ies din ea rostogolindu-ma intins langa ea. Intind o mana peste pantecul ei, mangaind-ul, apoi cobor spre tufisul naclait de sperma si esuez intre labiile ei. Mara isi desface putin picioarele facand loc degetelor mele, care o patrund. E cald in ea si plin de umezeala. La gandul ca as putea s-o fut iarasi, pula imi zvacneste si incepe sa se intareasca. Mara, intuind parca gandul parsiv care imi vine, se-ntoarce spre mine si ma saruta pe piept.
- Haide, Ionut iubitule, sa ne odihnim putin. Ne imbratisam impletindu-ne picioarele. Cu bucata mea de carne odihnindu-se pe o coapsa a ei, tragand cearsaful peste trupurile noastre goale, ne lasam in bratele lui Morfeu. Care, vazandu-ne cuprinsi de voluptatea post-coitum, ne cufunda intr-un somn odihnitor.
Deschid ochii. Intuneric. Langa mine, Mara, culcata pe spate doarme dusa. In lumina de veghe vad cum sanii i se ridica si coboara, in ritmul respiratiei, ademenindu-ma. Incet, ca in filmele porno japoneze, imi fac un pic de loc si ma instalez intre picioarele ei. Apoi, imi iau in mana bucatoiul meu de carne, care s-a intarit, i-o proptesc la gaura si intru, tiptil, in ea. Stimularea dintre picioare nu ramane fara efect.
- Ah, Ser... Ionut, iarasi?, mai poti?, apoi se corecteaza, mai vrei?
Intr-o clipa mi s-a muiat si m-am oprit.
- Iubito, te futi cu mine, daca n-ai observat. Cu Sergiu te-ai futut ieri. Azi e randul meu la gaura ta, am continuat sarcastic si-nnebunit de gelozie, dar si de dorinta.
I-au dat lacrimile. Cu ochii inotand in lacrimi, m-a imbratisat strans, sarutandu-ma haotic.
- Iarta-ma, Ionut, am fost nebuna. Te iubesc, te vreau in mine, nu ma lasa si-a inceput, nu stiu cum, sa-mi maseze pula cu muschii vaginului producandu-mi o placere nebuna. Placerea care s-a revarsat dintre picioarele ei, frecarea si stramtoarea din ea mi-au sculat-o din nou si dorinta de-a o avea m-a biciuit. Carnea calda si dulce ma ademenea, irezistibil, s-o posed. Am inceput s-o strang in brate si s-o musc pe unde-am apucat. Mara se contorsiona in bratele mele ca o reptila devorata de reptiloi.
- Iubitule, sunt a ta, numai a ta, te vreau, fa-ma, fa-ma toata a ta, termina-ma, bolborosea sarutandu-ma peste tot si mangaindu-ma.
Rezistenta mea a capitulat si-am luat-o, framantand-o si-am facut-o, uitand totul. Si-am inceput s-o fut, la-nceput mai rar, apoi pe masura ce ma infierbantam, tot mai avantat. Mara m-a prins de fese si-anceput sa ma traga de ele in ritmul miscarilor mele, ca sa savureze cat mai mult din carnea care o muncea pe dinantru si care se facuse tare ca piatra. Gemetele ei crescande mi-au dat de stire ca e pe ultima suta de metri, m-am activat si eu deschizand la maximum robinetul cu placere si-am variat amandoi muscandu-ne, intr-o baie de sperma. Dupa care, satisfacuti pe moment, am readormit prabusiti unul peste celalalt.
Acest al doilea somn a fost mai profund. M-au trezit impulsurile de placere dintre picioare. Deschid ochii. Mara, in genunchi intre genunchii mei, discuta in gura mare cu organul meu sexual care era foarte sculat. Vazand ca am facut ochi, mi-a zambit.
- Iti place? Imi place carnita ta foarte. Oare, as putea sa ma servesc?
- Daca platesti, poti face ce si cum vrei.
- Si cat ceri. Dar, vezi ca nu prea am bani.
- Vreau un sarut.
S-a-ntins spre mine si mi-a oferit buzele dulci. I le-am mozolit cu ale mele, sugandu-i-le si mangaind-o, in trecere, intre picioare. S-a reintors de unde-a plecat. M-a incalecat si si-a proptit pula intre labii apoi s-a lasat in ea. M-a cuprins un val de placere cand carnea mea a intreat frecandu-se de carnea ei. A inchis ochii si-a inceput sa calareasca in pula, gemand la fiecare penetrare. Curand mi-a venit sa variez venit sa variez si nu am putut evita problema decat dupa ce m-am tot chinuit sa-mi amintesc cate goluri a marcat Messi in anul trecut, inchizand ochii. N-am apucat sa vad cum a crescut in avalansa excitatia Marei, doar ca m-am pomenit cu ea ca tipa si cade peste mine gemand,
- Aaah, imi vineee, si ma musca de piept, zvacnind din mijloc in agonia orgasmului.
Am prins-o de sold si, cu o yoko-guruma mai moderata, am arnuncat-o sub mine am repenetrat-o si-n cateva minute am terminat si eu stropind-o cu ce sperma mi-a mai ramas, muscand-o de gat, in spasmele placerii.
-Ai terminat si tu? Cum ti-a placut?
- Ce ma-ntrebi? Cand termin in tine imi vine sa lesin de placere. Parca n-ai sti.
-Imi place sa-mi spui ca-ti place cu mine, si ca sa ma-nbuneze, ma saruta languros pe gura.
Restul zilei a decurs normal. Ne-am imbracat, ne-am dus sa mancam, am sunat-o pe mama ca s-o linistim ca de ce n-am plecat cu ceilalti, ne-am mai plimbat tinandu-ne de mana si sarutandu-ne in public, scandalizand niste doamne pe care le-am auzit bombanind ceva despre tineretul de astazi. Apoi, a venit autobuzul si ne-am intors si noi la Cluj. Mama era la bucatarie. Cand am intrat, in loc de sarutmana mi-a cazut falca. Mama purta un furou semitransparent de culoarea pielii si niste ciorapi negri, fara jartiere, care-i scoteau in evidenta coapsele generoase si promitatoare. Sub furou avea un minichilotel negru care abia ii masca micuta pestera dintre picioare. Chilotelul fin si subtire se mula pe pasarica ei lasand sa se vada labiile usor deschise, pentru un eventual vizitator. Am ramas interzisi amandoi, si Mara si eu.
- Ce-i, copii, nu-mi sta bine?
- Ba nu, mami, esti fenomenala, esti un fotomodel teribil de apetisant, zice Mara, in timp ce eu nu mai stiam cum sa-mi disimulez erectia involuntara.
- Serbam ceva?, continua Mara.
- Nu, copii, doar ca mi-era cald si-am vrut sa vad cum imi mai vine costumatia asta de pe vremea cand eram tanara absolventa.
- Esti traznet, nu ma mir ca i-ai sucit mintile lui tata, fac eu o gafa, de care mi-am dat seama de cum am inchis gura si-am vazut ca mama s-a intunecat la fata.
Pe bune, daca ar trebui sa aleg intre mama si Mara, n-as putea alege. Singura alegere posibila ar fi sa le aleg pe ambele-amandoua. Mama are sanii mai generosi decat Mara, dar nu sunt lasati, au o alura obraznica cu sfarcurile care sfideaza textila. Soldurile inguste, neafectate de cele doua sarcini iar mijlocul de viespe, ca si la Mara, mai ca l-as putea cuprinde cu palmele. Ah, ce mama buna de pula am. Oare, cum s-o fi descurcand cu sexul. Asa o femeie are nevoie de sex. Ce variante are? Or isi ia un amant, dar nu e cazul caci, dac-ar avea, ar primi acasa telefoane dubioase, ceeace nu s-a intamplat. Alta varianta ar fi sa se futa la spital, in camera de garda, cu vreun coleg sau stagiar. Mi-e greu sa cred ca s-ar preta la asa ceva. Greu de crezut dar nu imposibil. Caci, stiu si eu,cand iti vine pofta de nu mai poti, e greu sa te abtii. Mai stii? In fine, ar putea folosi vibrator. Aaa, maine o sa cotrobaiesc printre lucrurile ei sa vad daca are vibrator. Nici asa nu e sigur,caci s-ar putea sa-l care cu ea ca sa-l foloseasca si la spital, la nevoie. Pacat ca-i mama mea. Daca n-ar fi, m-as da la ea si - Ah, ce-as mai fute-o. N-o am pe mama dar o am pe Mara. E o tovarasa de pat perfecta, care ma iubeste si este dispusa, oricand, sa ne-o punem. Oricand, adica si ziua si noaptea. Cand mama e de garda, noaptea e a noastra. In rest, acuma, in perioada vacantei, ne-o punem aproape in fiecare zi.

A doua zi ma trezesc, ca de obicei, cu pula-bat si ma duc in cercetare. La bucatarie, pe masa, un bilet despre mancarea din frigider. Asta-nseamna ca mama e la spital. Verific in dormitorul ei si se adevereste. Bucuros nevoie mare ma duc ata in camera Marei. Mara doarme inca. Imi dau jos pantalonii si ma fofilez langa Mara aventurandu-ma cu o mana intre picioarele ei. Acolo, surpriza. Un obstacol neastptat. Mara sa misca si deschide ochii.
- Iubitule, astazi ..., pauza.
- ?
- Sunt la ciclu.
Mama ei de ciclu, gandesc suparat. Eu le-as fi facut pe femei sa nu aiba ciclu. Sau, cel putin, fetele. Ori, sa-l aiba cand vor ele. Asta e, admit resemnat. Vazandu-ma imbufnat, Mara, ca o sora buna, are solutie.
- Vino incoace, si se aseaza intre picioarele mele.
Ma intinde pe spate, imi prinde pula care sta vertical ca un catarg fara steag si mi-o beleste de cateva ori. Impulsuri de placere trec prin mine. Apoi, se apleaca si o ia in gura. Nu mi-a mai facut asta dar, nu-i asa?, orice are un inceput. Incepe sa se joace cu ea in gura, s-o linga si s-o suga. Cum a vazut in filme, sunt sigur. Nu cred ca din experienta personala. Desi ... Mai stii?
Placerea ma cuprinde, Mara ma priveste si intuieste ca este pe calea cea buna. Ma munceste cu gura si cu limba in tot felul de moduri. Sunt tot mai excitat si incep sa misc din solduri, gafaind. Vazand ca ma agit tot mai tare, Mara mi-o prinde in mana si-ncepe s-o frece cu destoinicie. Intind o mana si-i cuprind sanul framantandu-l si piscandu-i sfarcul intre degete, excitandu-ma si mai mult. Catargul dintre picioare se umezeste si din el incep sa curga sucurile destinate imperecherii, placerea devine de nesuportat. Mara simte apropiindu-se apogeul , accelereaza miscarile si explodez gemand si zvacnind din solduri iar din pula erupe lava alba care tasneste si manjeste totul. Mara ma priveste zambind si lingandu-si sperma care-i curge printre degete.
- Cum a fost, fratiorul meu iubit si scump? A fost bine? Multumit?
- A fost bine, Mara, dar ce te-as mai fute.
- Poimaine, Ionut, poimaine ne putem, si ma saruta.
- Imbraca-te si hai sa-ti dau ceva de mancare, c-ai cam slabit, si ma trage in bucatarie razand.


Astazi este poimaine. Dis-de-dimineata ne-am pus-o ca sa compensam ziua de ieri cand am mai fost la ciclu iar apoi i-am pus-o caci Mara avea antrenament la volei. Aaa, nu v-am spus, inainte de fiecare antrenament sau meci de volei, Mara trebuie sa se futa ca sa se elibereze de dorinta care-o face sa nu se poata concentra cum trebuie si-i scade randamentul. Fenomenul este cunoscut in lumea sportiva, antrenorii, preparatorii fizici, uneori si alte persoane avand sarcina de a se achita de aceste indatoriri placute dar foarte importante in economia sportului. Va dati seama ce greu este pentru o sportiva, voleibalista, handbalista, baschetbalista, sau orice altceva, matura sexual, plina de energie sexuala, sa evolueze inconjurata de barbati atletici, virili si atragatori, care roiesc in jurul fetelor la aceste meciuri, gata de imperechere, zic, ce greu le este acestor sportive debordand de sexualitate sa ignore dulcile atractii din jurul lor si sa se dedice jocului, ignorand toata aceasta atmosfera care vibreaza de sex. Uitati-va, numai, cu atentie, la un astfel de meci sa vedeti ce fauna masculina misuna in jurul arenelor. Singura solutie este descarcarea sexuala de dinainte de meci ca sa nu le stea mintea la futut. Deci, ne-am futut, Mara s-a dus la ant...



    Login