Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jurnal de vacanta Mara si Alma
Autor : x312538 - 2023-10-31
Citita de 7751 ori - Nota 0.98 (357 voturi)
Jurnal de vacanta - Mara si Alma




Si asa s-au normalizat relatiile noastre incestuoase, dupa furtunoasele intamplari, cu suparari si impacari. Caci, pana la urma, in cine poate sa aiba incredere o fata cara isi depaseste pubertatea si prinde gustul dulce al sexului, intr-o lume plina de pradatori sexuali, daca nu in fratele ei? In ale carui vene pulseaza acelasi sange si apartine aceluiasi adeneu? Sigur, nu ma gandesc mai departe, la o familie, la urmasi, din motive genetice si, poate, etice, dar primii pasi intr-o lume plina de ostilitati e bine sa-i poti face tinandu-te de o mana in care sa ai incredere si care nu te va trada. Pana te vei simti stapan pe picioarele tale ca sa-ti asumi riscul unui parcurs personal.
In ce priveste incestul in sine, n-am banuit niciodata ca poate fi atat de dulce. Dac-as avea 10 surori, pe toate 10 le-as fute . Insa n-o am decat pe Mara dar ce bine ma simt cu ea, si-n casa si pe strada si-n pat. Iar cei care condamna vehement fenomenul sunt, cel putin, ipocriti.
Aceeasi dorinta nestavilita ma macina si fata de mama mea, din aceleasi motive. Precum si pen-ca, la cei 33 de ani, e-n floarea varstei si arata superb. Atat de superb, incat de cate ori o privesc incognito, mi se scoala. Ba, uneori, cand ma iubesc cu Mara, inchid ochii si visez ca ma impreunez cu mama. Si-atunci, de regula, si variez (in mama).
Mai deunazi, Mara a venit acasa de la antrenament, impreuna cu Alma, prietena ei cea mai buna si colega de echipa. Mama era la spital, la o urgenta, prilej pentru Mara sa anclanseze o mica sindrofie. In cateva minute au aparut ceva gustari, ceva muzica languroasa iar soarele a umplut camera cu zambete imbietoare. Am conversat verzi si uscate, am gustat cate ceva, am dezvirginat o sicloanta de Aberfeldy din rezerva pentru cazuri de incercuire a mamei doamna doctor. Aceasta infractiune ne-a cam inmuiat, asa ca dansurile lascive la care m-am dedat, ba cu una, ba cu cealalta dintre cadane, au fost executate cu scula foarte sculata si proptita insinuant in pantecele sau pubisul posibilelor partenere de relatii sexuale. Faptul n-a starnit nici un fel de proteste ba, din contra, a generat un fel de contre corespunzatoare din partea respectivei partenere de mozoleala sexuala. Evident, pantalonii mi s-au umezit in urma numitelor manevre dar, sunt convins, nici chiloteii feteler n-au ramas uscati. Indraznesc sa cred ca usoara gafaiala si dulcea lipire a zonei pasaricilor de erectul bat din pantalonii mei, care au punctat excitanta imbratisare dansanta erau semnele unei acceptari tacite, sau ale unei invitatii directe la actiune. Ceeace avea sa se adevereasca curand.
- Ionut, iti place cum danseaza Alma?, ma-ntreaba Mara enigmatic.
- Da, e placut s-o tii in brate, recunosc eu galant.
Ca efect, Alma se lipeste de mine cu tot corpul, incat nu ma mai pot misca si-o tin in brate excitat, fara sa-mi pese ca se vede cum scula imi zvacneste pe pubisul ei.
- Ce parere ai despre ea?, incearca Mara altfel.
- Pai, Alma e o fata foarte misto.
Alma imi zambeste recunoscator si-mi aplica o stampila pe obraz cu buzele atat de ispititoare ca-mi vine sa-i raspund muscandu-i-le. N-o fac, ca sa nu creez probleme.
- Asa nu ajungem nicaieri, schimba Mara tactica.
Ma opresc tinand-o pe Alma de talie, asteptand. Intuiesc ca Mara vrea ceva, dar nu-mi pica nici o fisa. Asa ca, continui dansul masturbator, ba cu una, ba cu ceealalta, fara sa ma jenez de erectia mea perpetua, tradata copios de pantalonii indecent udati. Si tot asa ..., petrecem o dupa amiaza semierotica, cu sfarsitul previzibil. Alma, sunt convins, isi va incheia ziua cu o masturbare care sa-i calmeze excitatia, in timp ce Mara si cu mine ne vom destrabala si ne vom fute copios. Ceeace si executam imediat ce Alma pleaca, eliberandu-ne de tensiunea erotica care ne cuprinsese.
Dupa ce m-am satisfacut, mi-am adus aminte de scurta discutie neclara avuta cu Mara.
- Iubito, ce-ai vrut cu discutia aia intrerupta?
- Pai ..., uite ce e. Stii ca Alma e cea mai buna prietena a mea.
- ?
- Ea stie ca noi doi suntem amanti.
- Chiar era necesar sa-i spui asta?
- Noi doua nu avem secrete una fata de cealalta.
- Si?
- Si i-am tot impuiat capul cum ca ce bine este sa te futi cu cine-ti place, incat chestia a inceput s-o obsedeze.
- ?
- A inceput sa ma tot intrebe una si alta, ca ce ai tu de ma fut cu tine si nu cu altul, cum esti tu cand variezi, ce simt eu cand ma fut, si tot asa, o droaie de intrebari, caci problema o obsedeaza deja. Simt ca dorinta incepe s-o innebuneasca si mi-e teama sa n-o ia pe aratura si sa faca cine stie ce prostie.
- Asa.
- Asa ca, m-am gandit ca, decat s-o faca posta cine stie ce derbedei de mahala, mai bine s-o dezvirginezi tu.
Am deschis gura sa spun ceva, dar am ramas cu ea cascata. Nu-mi venea sa cred c-am auzit bine. Pe de alta parte, prin ceva cotloane ascunse ale constiintei mele, propunerea parca se asorta cu unele dorinte ultraascunse. O zvacnitura in pantaloni mi-a dat de veste ca trebuie sa tratez cu responsabilitate neasteptata oferta care mi se arata. Neuronii mi s-a pus in miscare, sinapsele s-au trezit la realitate si creierul a-nceput sa compileze informatia cu maximum de urgenta. Ideea posedarii acestei apetisante prietene a Marei, gandul c-as putea-o tine in brate si-as putea-o penetra si as putea sa variez in ea a explodat in mintea mea provocandu-mi o erectie atat de brusca si puternica incat mi-a iesit din gura un fel de galgait nedefinit si pantalonii mi s-au umflat tradand bucuria erotica ce m-a cuprins.
-Dar cu ea ai vorbit? Ea ce zice?
- Am vorbit, desigur. Este incantata, zice ca de mult te-a remarcat si i-ar place sa-ti ofere fecioria ei.
- E bine daca n-are retineri in ce ma priveste, zic neutru, ca sa nu par foarte interesat.
- Deci, ce parere ai despre oferta mea? Cum iti place Alma?
- E draguta si, da, trebuie sa inceapa odata.
- Sa inteleg ca esti de acord?, a intrebat Mara malitios, cercetandu-mi prohabul cu privirea, si adaugand,
- Baga de seama, sa nu te indragostesti de ea.
Am luat-o in brate
- Da ... iubire ..., nu ..., cum altfel ? ...,am balbait incurcat si-am luat-o-n brate penetrand-o rapid si nemilos. Am futut-o ca sa-i multumesc pentru oferta, dar si pentru a-i dovedi ca ea este amanta mea de suflet. Cred c-am reusit. C-a variat la fel de copios si de spectaculos ca-ntotdeauna.
- Ei, si cum facem s-o facem?, am intrebat, dupa ce ne-am revenit din orgasme, ca sa ma conving ca propunerea a fost serioasa si nu doar o vorba oarecare. In orice caz, nutream mari sperante sa am o experienta placuta in bratele si in trupul atletic al Almei, un posibil izvor de nebanuite placeri.
- M-am gandit asa, maine mama nu vine acasa caci maine noapte e de garda. Eu ma duc la antrenament iar Alma o sa vina la noi. Poate si peste noapte sa ramana la noi. Vorbesc eu cu mama ei. Ce zici?
- OK, Mara, e bine cum te-ai gandit, aprob eu disimulandu-mi entuziasmul si gandindu-ma sa nu uit sa ma revigorez maine cu o pastila de cialis. Pastilele alea le-am gasit intr-o cutie uitata de tata in garaj. M-am uitat pe internet si-am vazut la ce se folosesc. Le-am folosit doar odata, sau de doua ori, nu mai stiu. Stiu, doar, ca nu am nevoie de ele. Maine, insa, vreau sa-i arat Almei ce face un barbat adevarat in pat. Sa nu ma uite. De ce? Asa ..., din mandrie masculina.
- Ati discutat amanuntele?, intreb.
- Ce amanunte?
- Pai, cum vrea, cu prezervativ sau fara.
- Nu, dar cred ca fara. Cred ca si tu preferi asa.
- Pai, atunci trebuie sa ia pilula. Ca nu cred c-o sa ma pot abtine sa nu-mi dau drrumul in ea.
- Bine c-ai amintit, iti dau eu o pilula pentru ea.
- Si ce fac? O dezvirginez si ... gata? Sau o fut cum ne futem si noi? Asa ..., pana la capat, cu tot tacamul?
- Pai ..., pai ..., ma gandesc ca s-o faci cum trebuie, stii? S-o faci sa simta placerea pana la capat. Dar, Ionut, sa fii tandru cu ea, sa n-o sperii, sa te porti frumos, promiti? E un pas important in viata unei fete, nu uita.
- Promit, Mara, cu tine nu sunt mereu tandru si dragastos? Asa e felul meu, i-am promis calm, reprimandu-mi bucuria la gandul minunatei experiente erotice care ma astepta. Doar nu in orice zi mi se arata sa fut o prietena buna de-a Marei. Si, inca, si virgina. Oare ce-o sa simt cand o sa-i plezneasca chestia aia, gaurita de scula mea? Parca, chimen ii zice. Sau, nu? In fine, n-am mai dezvirginat pe nimeni. Wow, ce misto o sa fie cand o sa fie strapunsa pentru prima data in viata ei de scula unui barbat, cand o sa se impreuneze pentru prima data in viata ei cu un barbat. Care barbat o sa fiu eu.
Am luat-o pe Mara in brate, sarutandu-i buzele care mi-au facut o asemenea incredibila oferta, mangaind-o acolo, jos, dandu-i de inteles ca sunt gata sa-i injectez, din nou, o doza de sperma intre picioare. Mara mi-a raspuns avansurilor cu o amanare:
- Mai tarziu, Ionut, acuma haide sa mancam ceva, trebuie ca ti-o fi foame, trebuie sa te alimentezi.
M-am alimentat, desi fabrica mea de sperma functiona la capacitate maxima si fara alimentare si eram in stare s-o livrez (sperma) in cantitati pe care Mara nici nu le banuia. Cu accesorii cu tot. Fara nici o alimentatie deosebita.
Dupa ce-am mancat, ne-am retras in patul meu, unde am despuiat-o de haine si ne-am jucat de-a tata si de-a mama. Apoi ne-am pus hainele in randuiala si ne-am asezat la tembelizor asteptand cuminti sa vina mama de la spital.
In cursul noptii Mara, a trecut pe la mine pentru obisnuita descarcare sexuala de dinainte de antrenamentul de volei. I-am tras si un supliment, ca multumire pentru tulburatorul aranjament cu Alma.
- Sa nu fii brutal cu ea, mi-a reamintit la plecare, desfacandu-se cu un sarut din bratele mele.
Ramas singur, am facut ceva ordine prin camera, mi-am schimbat camasa si nadragii, am pus pe noptiera sticla cu whisky, am pregatit un play list adecvat si-am parfumat camera cu feromoni. Am citit undeva ca feromonii astia sunt extraordinari, ca ar face fetele sa cada la pat, ca mustele la bip. Oare? Asa o fi? Vom vedea.
Ce grea este asteptarea mult doritei intalniri de gradul zero, caci se pot intampla atatea lucruri negative. Poate uita adresa la care sa vina, se intalneste cu iubitul ei care-o-ntreaba un se duce, mama s-a imbolnavit si tre dusa la doctor, s-a spart conducta de apa si trebuia un instalator, i s-a rupt tocul de la pantofi si sandalele sunt la pantofar, ... si multe altele. Deja astept de-o jumatate de ora. Apoi ping, imi cade fisa ca Mara nu mi-a spus la ce ora o sa vina Alma la dezvirginat. Asa ca, rabdare si tutun.Si ca sa-mi treaca timpul mai pe nesimtite, m-apuc sa rasfoiesc La Medeleni, cartea pe care am citit-o si recitit-o. Din care am invatat cate ceva despre cum sunt si cum gandesc fetele, la varsta asta. Citesc o fraza, apoi alta si incet-incet ma afund in recitirea excitantelor intamplari ale tinerilor de varsta mea, de pe acele vremuri cand, si atunci, descopereau cu uimire vraja sexului.
Tresar la sunetul soneriei. Dintr-un salt, sunt la usa si-o deschid. Insfarsit, Alma.
- Buna dimineata, frumoas-o, zic si-o prind de talie.
Imi intinde buzele si ni le apropiem. Sunt dulci si au miros de scortisoara. Cu o unduire lasciva ma lasa s-o lipesc de mine. Inteleg ca este pregatita psihic si anatomic pentru interventia chirurgicala care o asteapta. Deci, faza cu munca de lamurire poate fi sarita.
Alma este de-o aparitie devastatoare. O iau de mana si-o trag in dormitor, zavorand usa, pentru orice eventualitate, desi suntem singuri in casa si nici nu asteptam pe nimeni. A imbracat o rochie roz din voal de matase naturala, cu un decolteu indraznet, sub care trupul nu mai este aparat de priviri hulpave decat de niste chilotei minusculi de culoarea pielii. Peste rochie a imbracat o capa poncho, bleumarin inchis, din lana subtire. (Vedeti cum ma pricep? Inainte de-a descrie toate astea, m-am documentat pe internet.)
- Fa-te comoda, zic, pornind muzica. Gemetele de placere ale cantaretei sugerand o impreunare, umplu camera creind fondul sonor pentru ceeace va avea sa se intample.
Alma isi scoate capa. Prin rochie, i se intrezaresc sanii fermi, bine formati, ca si ai Marei, cu niste sfarcuri care impung insinuant rochia impunandu-se atentiei. Uf, mi se scoala instantaneu.
- O cafea, un whisky, cu ce te servesc?
- Cafea am baut, un whisky mi-ar face bine, raspunde cu un zambet.
Inteleg ca vrea sa se destinda, poate e tensionata stiind c-o asteapta ceva important. Dar, desigur, nu banuieste ce placeri o asteapta sa indure in curand din partea mea si-a sculei mele. Gandul acesta ma umple de mandrie (patriotica). Ii dau pilula contraceptiva, apoi ciocnim whisky-ul.
- Esti mai frumoasa decat in visele erotice ale barbatilor, zic eu admirativ, incercand sa exprim mai pretentios.
- Multumesc. Chiar iti plac?
- Imi placi de numai, Alma draga, si-o trag de talie spre mine, din ce in ce mai excitat la gandul ca, nu peste multa vreme, o sa ne-o tragem in draci.
Ne lipim si-ncepem sa ne leganam, incet, in ritmul un tango sexual sudamerican. Alma, usoara ca un fulg, in ciuda anatomiei atletice, pluteste in bratele mele, intuind ce miscari urmeaza sa fac cu ea. Pluteste, lipita tot mai strans de mine, caci scula mi-e teapana ca fierul si-o impunge in burta nelinistind-o amintindu-i pentru ce se afla aici. Prin decolteu, un san iese la iveala si-l acopar cu palma sa-i simt fermitatea. Imi scot, din mers, camasa iar sanul se lipeste tulburator de pieptul meu gol. Excitat, il sarut, apoi musc delicat sfarcul erect. Alma ofteaza si ma prinde de cap sarutandu-ma. Ne oprim, imi deschid prohabul si-mi scot scula intarita, o prind pe Alma cu ambele maini de talie si-o trag puternic spre mine impingandu-mi scula intre picioarele ei. Si le desface usor. Rochia ma incurca, asa ca i-o ridic si-mi bag scula intre picioarele ei. Ii masez pasarica, prin matasa chilotelului cu miscari corespunzatoare scopului. Alma nu ramane indiferenta si-si lipesta bazinul si mai strans de mine. Genitalele organe ni se umezesc de placere, dar nu conteaza fata de ceeace va urma.
- Alma, esti dulce, te doresc, vrei s-o facem acuma?, soptesc fierbinte in urechea ei.
Nu raspunde, inchide ochii si se lipeste si mai tare de mine. Tinandu-i rochia ridicata frec cu scula intre picioare ei nelinistindu-i pasarica uda si, probabil, excitata. O iau de mana si-o duc langa pat. Mai bem cate un pahar de whisky, apoi ii scot rochia. Alma rasufla mai adanc, lasandu-ma sa fac ce vreau. O intind pe spate, imi scot pantalonii si ma intind, gol, langa ea, impungand-o intre picioare cu catargul ridicat falnic. O sarut pe gura, Alma isi intinde gatul lasandu-ma sa i-l musc. Ii prind o mana si-o duc spre scula mea. Alma intelege si-o prinde incepand sa se joace cu ea.
- Alma, esti apetisanta ca pacatul, vreau sa te am, acuma, pe loc. Uita-te si tu cat de excitat sunt. O vezi ce mare-i?
Inchide ochii semnalizand ca ma lasa sa fac cu ea ce vreau. Adica, ce trebuie. Ii desfac genunchii si ma instalez intre picioarele ei. Prind chiloteii si-i trag in jos. Alma ma ajuta cu miscari corespunzatoare. Trupul gol din fata mea asteptand sa i se intample ceeace va urma sa i se intample imi sta la dispozitie. La dispozitia mea si numai ma mea. Este fermecatoare. O privesv lacom. Pubisul este impodobit cu un smoc de par tuns foarte dragut, sub care labiile, usor desfacute, par a invita la asaltul asupra lor. Care se intampla fara intarziere. Le desfac si mi se arata o carne trandafirie, umeda, apetisanta. Nu rezist tentatiei si-mi afund gura intre labiile imbietoare. Alma scoate un geamat si-si flexeaza, involuntar, genunchii. De placere. Desfac cu limba labiile de tot, apoi mi-o pun la gaura pasaricii. O largesc putin cu degetele, dar nu pot privi inauntru din cauza unui obstacol din carne roz cu un mic orificiu in mijloc. Cred ca acesta este acel chimen pe care eu trebuie sa-l desfiintez ca s-o pot fute. Dar, oare, o s-o pot face? Il vad pentru prima oara. De fapt, toata pasarica splendida o vad pentru prima data. E minunata, imi vine s-o mananc si ma arunc cu gura pe ea, mozolind-o si lingand si muscand si-mpungand cu limba in ea. Alma isi onduleaza soldurile sub mine scotand gemete usoare. desigur, nu de durere. Nerabdator, simtind ca acuma e momentul, imi inmoi scula in umezeala labiilor si-o bag in gaura impingand-o inauntru. Intru un centimetru-doi apoi drumul se blocheaza si Alma tresare.
- Ah.
- Ce-i, dragoste?
- Ma doare.
Stiam eu ca chestia asta e, la inceput, cu durere. Ce sa fac? Cum sa fac? Doar n-o sa ma dau batut de la inceput. Si sa n-o fut? Dar VREAU S-O FUT. Mai fac o incercare. Bag scula si imping incet de tot. Degeaba. Cand ajung la chestia aia din carne, iar o doare. Drace. O sa-mi mearga vestea ca nu-s in stare sa dezvirginez o fata. O sa rada toate de mine. Ce rusine. Eu stiam ca deazvirginarea asta e cu ceva durere, dar nu mi-am inchipuit ca ele, durerile, pot face sa nu poti s-o dezvirginezi. Cum naiba fac fetele in noaptea nuntii? Poate ca, inaintea nuntii, se duc la doctor sa la dezvirgineze? Poate, totusi, ar trebui sa ma fac doctor. Doctor dezvirginator.
Si tot asa, creierul lucra cu o suta la ora, in cautarea unei solutii, inainte ca Alma sa se plictiseasca si sa plece nedezvirginata. Ce rusine... Scula, bleaga, ma lasa balta, sa ma descurc cum oi sti. Numai ca nu stiu cum. Dar, iata ca creierasului meu scump si drag ii sclipeste o luminita. Lidocaina. Cand am fost la stomatolog (evident, altul decat Codrescu), ala m-a anesteziat la o masea cu lidocaina. Si de atunci, avem in farmacia familiei si lidocaina.
Ma scuz o clipa, ma duc la baie si aduc spray-ul cu lidocaina.
- Ce-i aia?, intreaba Alma nelinistita.
- Un anestezic, ca sa nu te mai doara.
- Bine, zice, numai fa odata, si inchide ochii ca inainte de-o interventie chirurgicala.
Teoretic, problema e rezolvata. Dar ... Cate pufuri sa-i dau? Dac-o anesteziez prea tare, n-o sa mai simta nimic, nici o placere si asta-nseamna ca treaba e facuta doar pe jumatate. Ce futai e ala in care numai unul are placere? Apoi, daca gauresc chestia ala, nu se va produce o hemoragie? Doamne fereste, ce ma fac atunci? Poate c-ar fi mai bine sa renunt. Acuma, daca ma gandesc mai calm, toate fetele din lume sunt, la un moment dat, dezvirginate si n-am auzit sau citit de hemoragii. Poate ca-mi fac probleme degeaba. Poate ca problema nu e chiar atat de grava, caci chiminul ala este deja gaurit si poate ca trebuie numai largita gaura aia. O privesc pe seducatoarea Alma care zace, cu picioarele desfacute si cu ochii inchisi, asteptand sa fie operata, adica dezvirginata, adica fututa. Imi iau inima in dinti si eroica hotarare de-a continua.
Ma instalez, iarasi, intre picioarele Almei, cu o mana ii desfac labiile, cu ceealalta bag tubul spray-ului mai adanc si dau trei pufuri.
Alma tresare.
- Ce e, iubito, intreb grijuliu, te doare?
- Nu, ma pisca putin, raspunde fara sa deschida ochii.
- Acuma, te mai pisca?, intreb dupa vreo 10-20 de secunde.
- Nu, acuma nu mai simt nimic.
E momentul sa continui. Ma ridic in genunchi si-mi iau scula la refec. O frec, o frec pana incepe sa se scoale, alene, fara prea multa tragere de inima. Cand e cat de cat intarita, o bag dar se opreste la obstacol. Alma nu reactioneaza, imping, Alma - nimic, iar scula se indoaie. Ingrijorat de aceasta noua problema si vazand ca durerea nu mai e un obstacol, incep sa ma misc in putinul spatiu care-mi sta la dispozitie. Incet, creierul realizeaza ca scula mea este parcata intr-un vagin care ar trebuie futut ca sa produca placere partenerilor si mi-o scoala, gata de intrebuintare. La urmatoarea impingere intru, fara probleme, si intru pana-n fund, pana la cotor. N-a pleznit nimic, nu sa rupt nimic, pur si simplu am intrat fara sa intampin vreo opozitie. Placerea din vaginul stramt si, pana in urma cu cateva secunde feciorelnic, mi-o scoala beton si-s gata s-o fut, suta la suta. Insa, inainte de a incepe, ma informez.
- Cum e, Alma, iubire?
Nici un raspuns. Cu ochii inchisi, Alma parca doarme. Pasivitatea si lipsa ei de entuziasm ma ingrijoreaza.
- Te doare?
- Nu.
- Ce simti?
- Nimic.
Drace, am dat prea multe pufuri si s-a anesteziat si ce nu trebuia sa se anestezieze. Ce sa fac? Asta a fost tot? Ce sa fac? Continui oricum sau ma pastrez pentru la noapte cu Mara? Si-n disperare de cauza, instinctiv, incep sa ma misc, alene, in Alma. Eu simt placerea, dar fara participarea Almei este doar un fel de masturbare in care folosesc vaginul ei, in loc de mana mea. Ma opresc cateva secunde ca sa-mi potolesc senzatiile, ca nu vreau sa termin asa ..., solitar. Toata pregatirile mele, logistice si psihice au fost de-a-n pulea? Creierasul meu iubit imi vine iarasi in ajutor, amintindu-mi ca anestezia aia dentara, care mi-a inspirat nastrusnicia cu lidocaina, a trecut dupa vreo 5-10 minute, de-a trebuit dupa aia sa suplimentez cu algocalmin. Asa ca, am trecut iarasi pe rabdare si tutun, doar ca de data asta, ca sa nu adorm si eu, am continuat miscarile lente de bag-o-scoate-o menite sa mentina un nivel minim de interes din partea sculei si-a hipotalamusului responsabil cu actiunile erotice. M-am sprijinit pe brate ca sa n-o turtesc inutil si-am inceput sa numar in gand miscarile, foarte asemanatoare cu niste flotari, unu, doi, trei, s.a.m.d. Inainte de a trece un an de zile, pe la 321, am simtit o usoara contractie in jurul sculei mele care, dupa cum am mai spus, de plimba agale prin vagin ca sa nu adoarma. Am crezut ca mi s-a parut, dar la 325 (sau 326, nu-mi mai amintesc exact) contractia parca s-a repetat. Apoi, de la 333, contractiile au devenit realitate reala, ceeace mi-a redat tonusul si sperantele si m-a inviorat. Am inceput sa pompez in vaginul stramt cu mai multa insufletire. Evident ca si placerea s-a intetit si scula mi s-a intarit la duritatea obisnuita pentru astfel de situatii. Sanii Almei s-au umflat si, cu un oftat, Alma a deschis ochii. Privirile ni s-au intalnit si, pentru prima data dupa atatea multe minute de incertitudine, Alma mi-a zambit.
M-am lasat pe coate si-am sarutat-o. Mi-a raspuns cu o rasuflare racoroasa. I-am supt buzele, apoi am sarutat-o pe ochi. Mi-a multumit cu un zambet.
- Cum e, iubire?
- Bine.
- Te doare?
- Nu, deloc. S-a intamplat?
- Da, iubito, s-a intamplat, nu mai esti fata mare.
Mi-a cuprins gatul si mi-a tras capul lipit de al ei. Apoi m-a sarutat indelung. Estimp scula mea si vaginul ei se intelegeau din ce in ce mai bine si creierul meu incepea sa se umple de dopamina culeasa din pasarica Almei. In acest mod ii ofeream (creierului) recompensa pentru momentele de inspiratie care au facut posibila continuarea dezvirginarii. Caci, ce rost are o dezvirginarea care nu este incununata cu orgasmele partilor?
- Ce simti acuma?
- E placut, foarte placut.
- Unde, iepuras?
- Acolo ..., jos.
- In pasarica?
- Da, zambeste rusinata, parca.
- Sa ma opresc?
- Nuuu, si ma trage peste ea, sarutandu-ma patimas. Ii raspund la fel si limbile ni se impletesc intr-un dans erotic. Salivele ni se amesteca. Ma las cu toata greutatea peste trupul ei strivindu-i sanii, ce...



    Login