Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jurnal de vacanta Navodari
Autor : x312538 - 2023-11-25
Citita de 12393 ori - Nota 1.33 (310 voturi)
Jurnal de vacanta Navodari


Astazi, scula mea a ramas fara obiectul muncii. Mara si Alma au plecat intr-o lunga excursie prin UE. Si periculoasa, crede scula mea. Mai ales pentru Alma, care abia ce-a apucat sa guste din borcanul cu smantana sexuala. Dar nici Mara, cu juvenilul ei apetit sexual, nu este ferita de primejdii. Sau de tentatii. Mira-ma-s sa reziste fara sa se cordeasca cu cine stie ce adunatura de derbedei europeni. Acuma gata, alea jacta est. Sper, macar, ca s-au aprovizionat cu prezervative. Caci, evident, trista-i viata unui peste ce se zbate pe uscat, dar mai trista este viata fetelor fara barbat.
Asadar si prin urmare, mama mi-a facut rost de o vacanta de doua saptamani la mare, la Navodari, intr-o tabara organizata de Inspectoratul scolar pentru tinerii scoleri merituosi din judet. Si eu - printre ei. Casa, masa, tot tacamul. Bani de buzunar din resurse proprii, adica de la mamica mea iubita, adorata si dorita. Mama zice ca e o recompensa. Pentru remarcabilul succes pe planul instruirii mele pentru viata. Din banca mea, eu vad treaba altfel. Caci gelozia, bat-o vina, nu ma paraseste nici acuma. Oare, intamplator s-a intamplat sa plecam aman2 plozii de-acasa pen-ca mamica noastra draga si scumpa sa ramie singura-singurica si neajutorata? Ca s-o ajutoreze, eventual, un cineva, un neica-nimeni? Cum s-o futa un nu stiu cine pe mama mea scumpa, din a carei tata apetisanta am supt lapticul dulce, fara de care n-as fi putut sa devin ceeace sunt, un fiu care-si iubeste mama. Cand o sa mor, eu n-o sa mor nici de inima, nici de cancer, nici de altceva. O sa mor de gelozie. Si asta n-are leac. D-aia moartea mea este sigura.
Dupa ce a plecat Mara, am ramas fara partenera de baza. Exista o perspectiva, e adevarat neclara, dar perspectiva totusi. Mama. Acuma, si asta a disparut. Ma asteapta doua saptamani de ascetism, carora nu stiu cum o sa le fac fata. E si lucrul manual o solutie. Dar ... doua saptamani? Noa, asta e. Trebuie sa fiu barbat, sa-mi duc crucea cu stoicism, sa ma comport ca un adevarat macho. Asa ca, imi suflec manecile si ... la treaba.
Mi-am facut cu atentie bagajul, cat mai mic si cat mai potent. Am pus, cu grija, intr-un loc usor accesibil, prezervativele (pentru orice eventualitate favorabila) si am pitit bine, bine de tot, fondul financiar, izvorul si motorul succesului in oricare excursie. Optimismul meu de conjunctura a primit o noua lovitura cand am aflat, cu mare nemultumire, ca excursia se adreseaza numai baietilor. Si eu, care credeam ... Asta e. Am lasat prezervativele unde le-am pus si, cu Dumnezeu inainte.
Calatoria a fost lunga dar interesanta, cum este orice calatorie a unei gloate de adolescenti, plini de energie si de imaginatie. Ce sa zic, nu ne-am plictisit. Am ras, am cantat, am glumit, am mancat si am dormit. Am calatorit o zi intreaga. Am ajuns cam obositi, dar veseli si guralivi. Ne-au cazat in camere cu 2 si 3 paturi. Eu sunt intr-o camera cu Marius, de la Liceul Cosbuc si cu Mircea, de la Liceul Sportiv. Stabilimentul nostru are si toaleta cu dus si tot ce mai trebuie.
Deocamdata, ne intelegem bine. Sper sa ramana tot asa si-n cele 2 saptamani de convietuire.
Dupa ce ne-am instalat, am luat tabara la picior, sa facem cunostinta cu noul environment. Am luat-o in sus, pe langa sala de mese, cateva magazine alimentare si cu de toate, apoi biblioteca, sala de ping-pong, sala de forta si sala de gimnastica. Am trecut pe langa un bowling care parea a fi in repaus si-am ajuns la cireasa de pe tortul taberei, parcul tematic. E urias. Ne-am plimbat prin el mai mult de o ora, fara sa-i ajungem la capat. Are tot ce-si poate dori un adolescent zvapaiat si nelinistit. Teren de fotbal, de tenis, de volei, de handbal, cateva tiroliene de diferite calibre, war-zone cu paintball, airsoft si laser tag, si inca cateva necunoscute mie. Ne-am intors de unde-am plecat si-am luat-o-n jos, spre mare. O plaja larga-larga, innisipata si-o mare verde si destul de linistita. Prea obositi de calatorie si de plimbare n-am mai facut nici baie, nici n-am stat la soare, ne-am intors la baza, cina si culcarea.
Ziua a doua.

Dupa micul dejun, ni s-a prezentat programul taberei. Zilnic, intre 10 si 12, si intre 15 si 17 avem activitati cu instructorii. In rest, timpul ne apartine. Ma rog ..., personal nu sunt foarte incantat, intrucat orele pentru plaja sunt reduse la dupa 5 dupa amiaza, ceeace este indicat d.p.d.v. medical, dar insuficient d.p.d.v. personal. Caci a face plaja in miezul fierbinte al zilei este foarte neindicat. Si, daca chiar nu te poti abtine, tre multa-multa prudenta ca sa nu-ti devina spatele gratar pentru canibali. Ni s-a mai spus ca putem sa umblam peste tot si ca putem sa imbracam doar slipurile, numai sa avem grija sa nu ne expunem exagerat de mult la soare, spre binele nostru.
Dupa inaugurarea programului de dimineata, am dat o tura pe la plaja sa vedem, pe viu, ce si cum ni s-arata zilele urmatoare de plaja. Plaja noastra, a taberei, e despartita de restul plajei cu niste gardulete care, evident, pot trecute cu usurinta. Numai ca ni s-a recomandat sa n-o facem, ca sa nu incalcam regulamentul nostru de ordine interioara. N-am prea inteles rostul acestei interdictii dar, na, am de gand sa ma comport cum trebuie, ca sa nu se trezeasca mama cu oaresce reclamatii din partea taberei sau a inspectoratului.
Am facut plaja si ne-am balacit in apa calda cam o ora, apoi s-a dus fiecare unde-a vrut.
Dupa programul de dupa masa, Mircea s-a dus in treaba lui, iar eu si cu Marius ne-am dus in parc, unde ne-am dat cu tirolienele intr-o veselie.
Seara, Mircea a venit mai tarziu, cand era sa ne culcam.
- Pe unde ai umblat, craiule?, il intreb.
- M-am plimbat si eu, ne raspunde enigmatic.
Obositi de activitatile primei zile de tabara, n-am mai insistat si ne-am culcat.

Ziua a treia.

In pauza de la pranz, am facut un inventar pe la magazine, am verificat bucataria, am trecut pe langa cabinetul medical, dar explorarile mele n-au dat nici un rezultat pozitiv. Doar cateva vanzatoare si tanti, in varsta si serioase. N-am inteles de ce, intr-o tabara destinata baietilor de varsta mea, plini de energie si dornici de cunoastere, nu se aduce personal de varsta lor. Interactiunile ar fi mult mai dinamice si tabara ar avea numai de castigat in dinamism si faima. Asa ca, usor dezamagit, m-am dus la plaja. Mi-am ales locul langa garduletul despartitor, pregatit sa-l violez daca se ivea momentul (care nu mi s-a aratat) si m-am balacit in apa si-n razele soarelui.
La masa de pranz Mircea nu s-a aratat.
Dupa masa, am dat o scurta raita pe plaja, cam o ora, apoi ne-am dus la program.
Dupa program, m-am dus cu Marius in parc unde am incercat o mini partida de paintball. Dupa primele schimburi de impuscaturi, am constatat pe pielea proprie ca bilele alea cu vopsea pisca al naibii. Ne-am dat batuti si-am imbracat echipamentele de protectie, pe care supraveghetorul ni le-a recomandat de la bun inceput. Am cam transpirat in ele asa ca, la sfarsit, dupa ce ne-am spalat la dus, ne-am dus, din nou, la plaja. Ne-am balacit in apa calda, pana aproape la asfintit.
Seara, in camera, ne uitam cu Marius la un film cand, intr-un tarziu, cine apare? Apare ... domnul Mircea. Ranjind cu gura pana la urechi.
- Salut, baieti.
- Salut, salut. Ce-i cu tine, de te-ai dat disparut de doua zile?
- ..., tace misterios.
- Ti-au mancat soarecii limba?
- Ba, habar n-aveti.
- Ce sa-avem habar?
- Ce frumoasa este viata, cand te futi de dimineata, dimineata la sosea, cu nevasta altuia.
E randul nostru sa tacem.
- Ba copiilor, habar n-aveti ce gagica de amanta mi-am gasit.
- Unde ai gasit-o?
- Acilea.
- Unde, acilea?
- La ... bi-bli-o-te-ca.
Hait, in cercetarile mele am omis biblioteca. Marius a adormit, asa ca doar eu mai sunt interesat. Dar sunt foarte interesat.
- Hai, craiule, esti tare. Si cum e? E tare batrana?
- Da, e tare, e tare tanara.
- Adica?
- Adica ... cred ca e inca eleva. N-am intrebat-o.
- Si, cum e? Cocosata, schioapa, chioara?
- E traznet, numai ce-o vezi si ti se scoala.
Mult rahat trebuie sa fi mancat cineva sa aiba asa o bafta ...
- Si, cum ai dat de ea?
- Stii cum e, cine cauta - gaseste.
- ...
- Am intrat in vorba cu un curier.
- Si?
- Si l-am intrebat daca stie ceva de futut in tabara asta?
- Si?, eram tot mai nerabdator.
- Si mi-a spus sa ma duc la biblioteca.
- Si, acolo?
- Daca-mi dai o suta de lei, iti spun.
- Du-te dracului si nu mai fa pe grozavu. Zi mai departe.
- Pai, te duci acolo si-i zici fetei aleia ca vrei cartea cu coperta rosie. Iti da cartea, te duci la o masa si te faci ca citesti si bagi in carte o hartie de o suta.
- Si de cate ori o futi de banii astia?
- Odata. Mai vrei sa-i mai tragi un clei, mai marchezi odata.
- Mare bafta ai avut. Si ai futut-o? Se fute bine?
- Da, foarte bine. Auzi, poti sa-mi imprumuti o suta? Imi trimite tata in cateva zile.
- Ooo, Mircea, sorry, am doar douscinci. Astept si eu niste bani, zic, doar nu-s prost sa stric orzul pe gaste.
Ne-am culcat, eu punand la cale scenarii cum sa-i pun si eu o puta bibliotecarei aceleia, iar el, probabil, storcandu-si creierii cum ar face rost de bani pentru un nou futai. Experienta m-a invatat ca proverbul cu pomul laudat este suta la suta corect. Asa ca mi-am ponderat sperantele. Pana la proba contrara.

Ziua a patra.

Astazi, am un scop. Clar si precis. Sa mi-o trag cu domnisoara de la biblioteca. Abia astept sa ma descarc. Imediat dupa programul de dimineata, am pretextat ca ma doare capul si ma duc la medic. Ca sa scap de cei doi care voiau sa mergem in parc. Scapat singur, ma duc la camera, imbrac o camasa si-mi bun boxerii din denim, apoi pun cap compas spre biblioteca si pasesc hotarat spre tinta.
Cu cat ma apropiu de tinta, incep sa ma incerce indoielile. C-o fi, c-o pati, o fi asa cum a zis Mircea sau le-a-nflorit? Am ajuns la usa. Prin sticla usii ma benoclez inauntru. Nu prea vad clar. Verific in buzunar hartia de-o suta. Fie ce-o fi, si intru. La o masa un nene, mai in varsta, citeste dintr-o carte. O carte cu copertile rosii. Drace... Or fi mai multe carti cu coperti rosii? Langa un raft, la un birou scund, domnisoara-bibliotecara. O clipa paralizez. E precum a zis Mircea. Traznet de misto. Ma strapunge cu ochii. Nu ma pot desprinde de ochii ei, negri ca taciunele.
- Dumneata?, intreaba zambind cu gurita care se cere muscata.
- Saru-mana, zic cam nesigur.
- Buna, cu ce te pot ajuta?
- As vrea ... aaa ..., mi-am inghitit cuvintele pe care le repetasem de nenumarate ori.
- Vrei ceva de citit?
- Da, ceva de citit, imi recapat respiratia.
Nenea, cu cartea cu coperti rosii este in spatele meu, asteptand.
- Ce anume? O carte ... cu coperti ..., ce coperti a zis Mircea? Albastre sau rosii?
-Baiete, hotareste-te odata, daca nu, lasa-ma pe mine, si incearca sa ma impinga intr-o parte. Bunul simt mostenit de la mama (nu de la tata) si buna crestere pe care am primit-o de la mama, ma opresc sa-i fut batranului un pumn in mutra aia enervanta. Moartea-l cauta pe-acasa, iar el umbla dupa fuste tinere. Da nu se lasa. Impinge cartea aia catre fata,pe sub nasul meu. Domnisoara intinde mana s-o prinda, bosorogul vrea s-o apuce de mana, cartea se-ntoarce cu susul in jos si din paginile desfacute cade o bancnota. De-o suta.
- Domnu, v-a cazut ceva, zice zambind suav si-i intinde suta.
Mosneagul o ia si si-o indeasa in buzunar mototolind-o nervos si pleaca bodoganind ceva neinteligibil si trantind usa. Am izbucnit amandoi in r5as.
- Rita, zice, intinzandu-mi mana.
- Ionut, si-i ridic mana spre buze sarutandu-i dosul palmei si apoi palma, asa cum am vazut ca fac seducatorii in filmele de epoca pe care le urmareste mama. Palma se desface si ma mangaie pe obraz. Semne bune anul are. Ma napadeste curajul, amintindu-mi de ce ma aflu aici. O prind de talie si mi-a apropiu tragand-o spre mine. Surprinzator, sau nu?, se lipeste de mine si-mi intinde buzele. O sarut. Buzele, gura, au miros de smeura. Lipiti, ii presez pantecul cu al meu ca sa simta carnatul de carne care s-a sculat si abia asteapta, ca si stapanul, sa intre in actiune.
- Rita, te vreau, soptesc languros si-o sarut pe gat.
Isi intinde gatul savurand sarutul. Se freaca de mine acceptand preludiul, apoi se desprinde.
- Du-te in spate, acolo, in camaruta, si se duce sa incuie usa si trage perdeaua in fata ei.
In fundul bibliotecii, camaruta este o camera in toata regula, transformata in dormitor. Deduc ca, initial, aici a fost un apartament cu doua camere. Anyway. Incep sa ma dezechipez, continuarea fiind clara pentru amandoi. Rita vine in dormitor inchizand usa.
- Scoateti numai boxerii, zice lepadandu-si din mers fusta si lipindu-se de mine. Ii simt pielea calda lipita de pielea mea, caci nu poarta chilotei. Pe caldura asta e de inteles. Imi prinde scula, intarita-bat si mi-o freaca.
- Uau, ce-avem noi aici?
Indoi genunchii sa i-o bag de jos in sus, dar nu reusesc. Isi desface picioarele, lasandu-se in jos, dar degeaba.
- Hai in pat, si ma trage dupa ea, lasandu-se pe spate. Imi prinde scula si si-o baga intre picioare. Simt placerea din varful sculei si-nping, dar nu intra.
- E prea groasa, stai asa.
Mi-o prinde si se freaca cu ea intre labii naclaind-o cu sucurile din ea, apoi o fixeaza din nou la intrare si ma prinde de fese. Cu picioarele larg desfacute ma trage in ea , ma opintesc si intru. Un val de placere ma izbeste si-ncep s-o fut.
- Ionut, stai, nu te grabi, ma domoleste si ma ia de gat sarutandu-ma.
Limbile ni se imbratiseaza. Cu o mana ii motrosesc sanul. Imi place ca-l simt tare si elastic, ca o minge de cauciuc. E toata un trup de cauciuc. elastic si tare. Placerea dintre picioare nu ma lasa sa rulez la relanti. Simt nevoia sa accelerez miscarile din ea. Incep, incet-incet, sa pompez mai repede in ea. Rita se incalzeste, ma ia de dupa gat, isi lipeste capul de al meu. Pe masura ce accelerez, respiratia ei se adanceste. Bag in ea, cu scula pana-n fundul ei. Excitata si asaltata de placere, incepe sa gafaie. Isi exteriorizeaza placerea muscandu-mi, din cand in cand urechea. Nefutut cum sunt, imi vine sa variez dar nu vreau s-o fac inaintea ei. Lipita strans de mine Rita transpira si geme. O prind de mijloc cu ambele maini si-o framant, cu miscari tot mai rapide. Placerea care navaleste peste noi ne face sa ne contorsionam haotic, patul se zguduie sub zbaterea noastra, ne strangem in brate si Rita se descatuseaza cu un geamat-muget de animal in agonie, care ma face sa explodez in ea si sperma acumulata tasneste umpland-o.
Stam culcati savurand placerea post-coitum. Si, cum se face dupa un futai pe cinste, comentam evenimentul.
- Ti-a placut, Ionut?
- Uau, Rita, a fost merveilleux. Esti asa de buna de futut. Tu cum te simti?
- Esti foarte bun, Ionut. De mult nu m-am futut asa de bine.
Privesc trupul din care m-am infruptat. La gandul acesta, mi se scoala. Rita observa bucata de carne care se iveste ispititor dintre picioarele mele. Zambeste.
- Acuma nu mai pot, ca am o sedinta la primarie. Dar, stii ce? Iti dau numarul meu de telefon si, cand vrei sa ne-o tragem, poti sa ma suni. ochei?
- Ochei, Rita, si pecetluiesc intelegerea cu un sarut dulce.
Ma echipez si o las cu problemele ei. La plecare, ii las, discret, pe masa, suta de lei. Imi vine sa zburd de bucurie ce partenera de milioane mi-am gasit. Nici nu concep sa nu ma fut cu ea in fiecare zi sau noapte. Uau, ce buna e de futut. Nu fac nici un fel de comparatii, savurez, numai, momentul. Ma mai plimb ca sa ma linistesc, apoi ma duc acasa. Mircea si cu Marius sunt ocupati cu o partida de table.
- Salut, zic.
- Salut. Ei?
Ma fac ca nu inteleg.
- Cum a fost?
- Ce?
- Plimbarea.
- Bine. De fapt, am vrut sa ma duc la film, dar il vazusem si atunci m-am plimbat, mint eu cu seninatatea celui satisfacut.
- Da. Ti-ai sifonat camasa. Avem si fier de calcat.
Nu raspund provocarii, multumit ca nu m-au intrebat ce film ruleaza. Simulez oboseala, ma-ntind pe pat si-adorm fericit.

Ziua a cincia.

Dupa implinirea mea sexuala, relatiile dintre noi s-au racit. Nu ca suntem certati, dar camaraderia aia tinereasca, din primele zile, s-a estompat. Marius nu este interesat, inca, de problema gagicilor. Oricum, el este usor introvertit. Mircea? Am vaga impresie ca Mircea ma suspecteaza de lipsa de loalitate. Dar, n-are dreptate, nu-i asa? Daca nu mi-ar place asa de mult Rita, i-as imprumuta suta aia de lei ca s-o mai futa si el inc-odata. Ma-ntelegeti, nu?
Dupa programul de dimineata, am sunat-o pe Rita ca-mi ardea scula de dorinta de-a o fute. Si ce bine mi-ar fi prins futaiul de dimineata, cum zice poezia aia ce-a recitat-o Mircea dupa succesul cu Rita. Dar, Rita n-a raspuns. Desigur, e la baie, o s-o sun mai tarziu, mi-am zis.
Dupa un sfert de ora, am sunat din nou. Tot n-a raspuns. Am mai asteptat si dupa vreo 20 de minute, iar am sunat. De data asta, a sunat ocupat. Ooo, desigur incearca sa ma sune. Si-am asteptat. Dar telefonul n-a sunat.
O fi telefonul descarcat, si mie mi s-a intamplat, am incercat o explicatie. Am asteptat sa i se incarce telefonul si, dupa 2 ore, am sunat din nou. De data asta, a raspuns.
- Rita?
- Da, dragule, m-ai sunat?
- Da, iubito, as vrea sa ne intalnim. Mi-e asa de dor de tine.
- Ionut, draga, acuma nu pot, sunt foarte ocupata. Sa vii la mine diseara, dupa sapte. Bine? Nu te superi, nu?
- Nu ma supar. Cum sa ma supar? Atunci, ne vedem dupa sapte. Sa aduc ceva?
- Nu trebuie nimic. Am eu de toate. Pa.
Dusul rece m-a dezechilibrat. Ce, dracu, sa fac 6-7 ore? Ma duc la plaja si ma prajesc la soare? Si m-am dus la plaja. Cu toata supararea, am avut taria sa nu ma sinucid si am luat o umbrela. Am avut ocazia sa verific teoria relativitatii. Am constatat ca odata cu trecerea timpului, timpul se scurge tot mai incet. Ultima jumatate de ora s-a scurs in, cel putin, doua ore. Bine ca viata nu-i ca-n filme. Ca-n filme am vazut ca timpul se poate si opri.
Pana la urma, s-a facut si ora sapte.
Luminile din biblioteca sunt stinse. Pare ca nu-i nimeni acolo. Ionut incearca clanta de la intrare. Usa se deschide. Intra. Nu e nimeni. Cu pasi sovaitori trece printre rafturile cu carti, spre usa care de in dormitor. E intredeschisa. O impinge. Rita, goala, acoperita cu un simplu cearsaf de matase, transparent, doarme. Imaginea lubrica a ispitei si-a pacatului. Picioarele usor departate, smocul de par ce strajuieste intrarea in pestera placerilor, buzele intredeschise, pieptul umflat care ridica sanii obraznici cu sfarcurile cat ciresele ispitandu-te sa musti din ele. Un amestec de puritate si depravare. Imaginea devastatoare il inebuneste pe Ionut. Tremurand de nerabdare si de pofta, isi arunca boxerii si se aseaza, cu grija, in genunchi, intre picioarele ispititor desfacute. Isi potriveste cu mana scula la intrare, si-n timp ce Rita se trezeste, o patrunde salbatic.
- Ce? Cum? Cine? Stai, bolboroseste fara sa-si dea seama ce e cu cascada de placere care o inunda.
Pe Ionut, nimeni si nimic nu-l mai poate opri din galopul nebun pe care-l incepe si cu care strabate animalic carnea dulce si calda a Ritei, carnea la care a poftit toata ziua, si-acuma o are in pula si n-o s-o lase pana la sfarsit. Rita intelege rapid ca i-a venit vremea sa moara de placere in pula pe care si-a dorit-o mereu, si-cuma o are in ea si care-o ridica pe culmi de extaz pe care n-a mai fost niciodata. Ionut intra in Rita cu toata carnea lui tare si fierbinte, iar Rita-l tine strans si nu-l mai lasa sa iasa. El iese si intra din nou si mai vijelios si mai adanc si mai gros si mai fierbinte. Si Rita inebuneste si lesina de placere tipand ca apucata odata cu explozia spermei din pula incandescenta care-i arde pizda. Se zbat si se zvarcolesc si se musca amandoi ca doua animale care vor sa se devoreze reciproc.

Gafaie amandoi, imbarligati si inciotati ca doi caini care nu se mai pot desface. Ecourile furtunii de placere care a trecut peste ei dainuie in vintrele lor si cu greu o vor uita. Incearca sa-si revina, dar va mai dura.

Intr-un tarziu, Rita deschide ochii si schiteaza un zambet. Ionut, mai puternic, urmareste revenirea la viata a amantei sale.
- Ce mi-ai facut, iubitule?
- Ti-a placut?
- A fost divin. Niciodata in viata mea n-am mai simtit asa o placere.
- Dar si tu ai fost extraordinara, ii intoarce Ionut aprecierea. Imi venea sa te musc, sa te mananc.
- M-ai si muscat, uite, aici si aici. Aici inca mai simt, arata Rita muscaturile pe gat si pe umar.
Stiu c-am muscat-o de gat, de placere, dar n-am vrut s-o musc tare. De umar, nu-mi aduc aminte, dar nici nu ma mir. In nebunia impreunarii cine mai stie ce-am facut fiecare?
- Aduc ceva de imbucat. Ne prinde bine dupa zbenguiala asta.
Am imbucat cate ceva, apoi Rita a pornit televizorul si, asezandu-ne bine in perne, am urmarit nu mai stiu ce film pe Net. Apoi, mi-a venit o idee. Am pus un film porno japonez. Poate am mai spus-o, cele mai bune afrodisiace sunt filmele porno japoneze. Au niste actrite porno extra care joaca nemaipomenit. Rita a fost surprinsa. Nu stia de site-urile astea cu filme japoneze. Pe ecran, sotia adultera se joaca cu scula sculata a amantului. Sugestionata, Rita mi-a luat-o in mana si-a inceput sa mi-o frece. Evident, n-a trecut mult timp si mi s-a intarit beton.
- Scumpa mea, am sa te pedepsesc, i-am zis zambind.
- Cum? Si de ce?
- Pentru ca mi-ai sculat-o. Si pentru ca vreau sa te fut, si-am rasturnat-o, urcandu-ma pe ea. Si-a desfacut picioarele lasandu-ma sa mi-o bag. I-am bagat-o si-am inceput pistonarea. La-nceput mai rar, apoi, pe masura ce ne-am insufletit, tot mai repede. Rita a-nceput sa geama, iar la un moment dat,
- ... imi vine ..., nu te opri ..., acuma, ah, moment in care am accelerat variind si eu odata cu ea.
- Ionut, esti o minunata fuckimg machine la casa omului
- Iar tu, girl to fuck.
- Mai vrei odata?
- Da, dar nu chiar acuma, hai sa dormim, si-apoi vedem.

Ziua a sasea.


Dimineata, m-a trezit Rita. Ne-am mai futut odata, apoi am trecut la altele.
- Ionut, daca vrei, poti sa ramai la mine vreo 2 saptamani. Nu ti-ar face placere? Am putea sa ne futem cat vrem. Am vazut ca si tie-ti place de mine. Si mie-mi place de tine. Ce zici?
- Uau, ce misto ar fi.
Scula-mi tresare de bucurie la asa o perspectiva.
- Trebuie sa vorbesc cu mama. Eu cred ca o sa fie de acord, zic eu plin de optimism si de entuziasmul tineretii. Si pentru ca veni vorba, am facut si schimb de adrese, pentru orice eventualitate.
- Bine, mai vorbim, ramanand sa ne sunam pentru urmatoarea intalnire.
M-am reintors la camera noastra cu un vag sentiment de vinovatie, dupa noaptea in care am lipsit. Cum, naiba, sa motivez? Si, in zilele in care voi mai lipsi, ce sa le spun? Ca, oricum, tre sa le zic ceva. Sau, pur si simplu dispar si ma mut la Rita. La revedere si noapte buna. Da, dar astia de la tabara o s-o sune pe mama ca am disparut. Doamne, nu cresc odata mare sa pot sa fac ce vreau?
- Aaa, a sosit printisorul, ma ia in primire Marius.
- Salut, mormai eu.
- Pe unde ai umblat, ca ne-am facut griji? Era sa anuntam Politia.
- Pai, m-am intalnit cu taica-miu, mi-a venit in minte minciuna salvatoare.
- Aha, inseamna ca ma poti imprumuta, ma ataca, nemilos, Mircea.
- Aaa, am uitat sa-i cer. Da ma-ntalnesc cu el maine si-i cer, ca-mi trebuie si mie.
- Mda, bine, sa nu uiti.
Am oftat usurat. Pe moment, situatia parea salvata.Am participat la activitati cam visator, fiind apostrofat de cateva ori ca-s cam neatent. Nimeni nu banuia, insa, gandurile ce ma torturau, ca nu stiam cum sa rezolv cu propunerea Ritei, care propunere era monstruos de ademenitoare. Sa-i cer mamei sa fie de acord era o nebunie. M-ar fi descusut ca ce, ca cum, ca cine, s.a.m.d. Mai degraba, sa nu-i spun nimic, pur si simplu ma mut la Rita, mama ma suna ca ce-i cu mine, iar eu ii zic ca mai stau un pic pe-aici. Hm. O sa ma-ntrebe unde dorm, unde mananc, etc, etc. Nici cum nu iese bine.
M-am tot plimbat, in sus si-n jos, intorcand probleme pe toate partile, fara sa ajung la un rezultat. Mi s-a facut dor sa-i aud vocea, si-am sunat-o pe Rita. A sunat si-a tot sunat, dar Rita n-a raspuns. O fi avand, iarasi, vreo sedinta. Tot gandindu-ma la noaptea petrecuta cu ea, mi-am amintit de muscatura de pe umarul ei. Si tot mai tare m-am convins ca nu-i de la mine. Da de la cine? De la nimeni, o fi de la vreun raft de care s-a lovit, ca acolo e mare inghesuiala. Si pielea fetelor e sensibila. Repede se-nvineteste. Asta e.
M-am intors la domiciliu. Fiecare dintre noi se ocupa de vate ceva personal. In tacerea desavarsita Marius intreaba,
- Nu vreti sa vedeti un film?
- Ba da, raspund doua voci la unison.
Si Marius a cautat un film, la care ne-am uitat, plictisiti, toti trei.

Ziua a saptea.

Cum am ramas singur, am sunat-o pe Rita. A sunat ocupat. Dupa o ora, tot ocupa era. I s-a stricat telefonul, sau a uitat sa-l inchida. Al meu se inchide singur, dupa un minut. Dupa un timp am hotarat sa tarcolesc pe la biblioteca, sa vad ce se intampla. Acolo, era liniste si pace. Ma uit pe geamul de la usa, nimeni. Incerc clanta, usa inchisa. Nu-i aici. Unde-o fi, oare? Ma reintorc spre domiciliu, cand o vad in capatul strazii. Insotita de un nene inalt, dezbracat ca la mare si care-o tine de mana. Rita intoarce capul spre mine si ma vede, face un semn cu capul, semn pe care eu nu-l inteleg, sau, poate, numai mi s-a parut, si amandoi dispar dupa colt. Ce-o mai fi si asta? Ia s-o sun. Telefonul suna si suna si suna si,
- Da.
- Eu sunt, Rita, care-i treaba?
- Nu te supara, azi nu ne putem vedea. Sunt ... cu tata. A venit tata la mine.
- Bine, da cand?
- Te sun eu, ai rabdare, acuma trebuie sa inchid.
OK, bine ca s-a lamurit. Nu l-am vazut bine de la distanta, da tatal Ritei pare destul de tanar. In fine, rabdare si tutun. Rabdare am eu, volens-nolens.

Ziua a opta.

De dimineata, simt ceva inconfortabil in chiloti. Ma duc la baie si ma uit. In chiloti ceva scurgere galbena,un fel de puroi. Drace, ce-o fi asta? Ma duc in camera si-mi iau nis...



    Login