Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jurnal de vacanta Laurai
Autor : x312538 - 2024-02-09
Citita de 5332 ori - Nota 2.50 (160 voturi)
Jurnal de vacanta Laura





- Inceteaza de a mai comenta. Intelege odata ca lipsesc numai 2 saptamani, cat dureaza congresul. Ai mai fost si altadata la matusa-ta Camelia si te-ai simtit bine.
- Da, mama, dar chiar acuma?
- Intelege, Ionut, ca nu eu fixez data congresului.
- Dar, chiar trebuie sa mergi?
- Ionut, scumpule, e important pentru mine sa fiu la curent cu noutatile. Ai mai fost si anul trecul la matusa Camelia si ti-a placut. Ti-ai facut si niste prieteni acolo. Si o ai si pe verisoara ta, Laura.
- Da, o mucoasa.
- A mai crescut si ea, Ionut, deja are 13 ani, e o fata buna si inteligenta. Uite, iti promit ca o sa-ti aduc un cadou.
- ???
- Un cadou care te va bucura.
- Ce cadou, mama?
- O sa vezi, va fi o surpriza. Ne-am inteles?
- Bine, mama, am mormait fara tragere de inima, - Dar, sa nu stai nici o zi in plus.
- Bine, iubitule, vino sa-mi dai un pupic de impacare.
Cam asa s-au desfasurat tratativele pentru aprobarea de catre mine a plecarii mamei la Congresul de Neonatologie de la Wiesbaden. Nu prea-mi venea mie bine aceasta plecare a mamei, caci nu aveam nici un control despre ce face ea pe-acolo. Printre atatia medici, desigur aratosi si plini de bani. Cum imi place si mie sa ma fut, desigur si ea o sa-si faca de cap pe-acolo. N-am incotro decat sa indur sa ma roada gelozia. O s-o sun eu in fiecare zi de cateva ori ca sa vad ce face. Asa n-o sa aiba liniste sa se cupleze cu unu sau cu altu. Mai ales seara o s-o sun.
Tactica fiind stabilita, m-am mai calmat si am admis ca, astfel, voi avea mai multa libertate de miscare, mama nemaiputandu-ma supraveghea indeaproape. Am inteles, din nou, ca in viata nu merg toate cum vrei tu. Deci, am decis sa privesc situatia barbateste, nu ca un copil de gradinita, dependent de mamica lui. Trebuie sa fiu tare. Doar sunt barbat, ce naiba.
Asa ca, peste doua zile, vineri, ii faceam semne mamei prin geamul autocarului care ma va duce la Sibiu, la matusa Camelia, pentru doua saptamani. Oare cum mai e Laura, verisoara asta a mea? Imi amintesc ca anul trecut, cand am fost la ei, era o mucoasa enervanta, care ma para matusii pentru orice fleac ce i-l faceam. Ba c-o trag de codite, ba ca nu-i dau jucaria preferata, ba ca nu vreau sa ma joc cu ea, ba ca-i alba, ba ca-i neagra. S-o mai fi maturizat? Sau ma asteapta doua saptamani de plictiseala si nervi, in asteptarea mamei? Mama. Ce i-o fi trebuit congresul asta? Sau o fi doar un pretext pentru o escapada? Ar trebui sa aflu daca mai merge si vreun doctor din Cluj? O s-o-ntreb pe matusa.
Si tot disecand problema, in zgaltaitul monoton al autocarului, am adormit. M-am trezit in mijlocul tacerii. Cred ca lipsa leganatului m-a trezit. Masina era pe jumatate goala. Cum sunt de felul meu foarte istet, m-am prins imediat ca trebuie sa fie o problema tehnica. Si chiar era, soferul schimba o roata. Ca sa mai treaca timpul, mi-am scos telefonul si-am deschis wild rift. M-am cam chinuit caci echipa mea nu era pe faza, asa ca m-am luptat de unul singur.
In fine, pana la urma ajungem la Sibiu. La coborare ma asteapta matusa Camelia. Ma saruta pe obraz, invaluindu-ma intr-un parfum placut. Matusa este mereu eleganta si atragatoare. Ma uit in jur, dupa Laura. Nu-i.
- Laura?
- Laura n-a venit, e acasa.
Aha, domnisoara nu s-a deranjat pentru verisorul ei. Are alte prioritati. OK, o sa te ignor si eu, stai numai sa vezi.
In masina, stau langa matusa. Cu coada ochiului privesc genunchiul rotund care se dezgoleste de sub rochia scurta. Coapsa de langa mine se deseneaza tulburator sub rochia subtire. Matusa arata traznet, la fel ca si mama.
Ajungem. Pe veranda de la intrare ne asteapta Laura. Intr-o rochita inflorata, scurta, de fetita, de sub care imi fac cu ochiul picioarele misto. Cum ma vede, coboara in fuga scarile.
- Uraa, Ionut, si-mi sare in brate sarutandu-ma. Pe obraz si pe gura.
Surprins cu garda jos, o imbratisez si eu, raspunzandu-i aproximativ corespunzator.
- Uuu, ce-ai crescut de cand nu te-am vazut.
- Haideti, copii, in casa, aveti timp sa tot povestiti.
- Hai sa-ti arat camera ta, si ma ia de mana tragandu-ma dupa ea.
Camera, luminoasa, flori pe masa, o lumanare aprinsa si un biletel pe care scrie - Bine ai venit, Ionut, ma fac sa reconsider parerea despre Laura. Ma opresc si-o prind de ambele maini.
- Multumesc de primire, verisoara scumpa, si-o sarut pe amandoi obrajii.
Intre timp matusa a descarcat masina, a pus masa si ne cheama la bucatarie.
- Haideti, copii, la masa.
- Da unchiul Vasile unde-i?
- Unchiul e plecat in delegatie la Shenzhen. Vine abia in noiembrie. Firma a deschis acolo o filiala, si unchiul e detasat acolo 6 luni.
La masa, Laura povesteste cu insufletire ce-a facut si cum s-a pregatit cand a aflat despre venirea mea la ei. Si cum o sa ne petrecem timpul si ce-o sa facem. Privirea ei se indreapta mereu spre mine. Are ochi foarte frumosi, expresivi si adanci. S-a maturizat mult din anul trecut devenind o fetiscana atragatoare. Ochii i s-au inverzit mai mult, iar parul parca e si mai negru. Ce mai, am o verisoara traznet.
Dupa mancare, ies cu Laura in parculetul de fitnes. Fata de anul trecut, au aparut noi aparate, pentru toate varstele, cum ar veni. Acolo sunt deja cativa pustani. Pe unii-i stiu din anul trecut, unul e nou.
- Salut, Cosmin, Salut, Anita, ce mai faceti?
- El e Andrei.
- Salut.
Ne dam pe aparate si sporovaim de una ..., de alta .... Ma cam zgarie pe nervi Cosmin c-am impresia ca se da la Laura. Tot pe langa ea, la acelasi aparat, si-i tot ofera ajutorul, si cand trebuie, si cand nu trebuie, si-o tot prinde de mana. Laura, rade, imi arunca priviri, parca se scuza. Ma rog, poate mi se pare. Desi ...
La un monent dat, Laura zice ca are ceva de facut si pleaca. Ne mai zbenguim, soarele dogoreste, mai stam la umbra, zapuseala creste. Cosmin ne povesteste ca de maine nu ne vedem, ca pleaca cu parintii in vacanta, in Grecia. La un moment dat, Anita se ridica,
- Baieti, eu plec. As vrea sa ma fut. Cine are prezervativ?, si ma priveste intrebator.
Sa cad in fund. Pai, eu am in bagaj, nu m-am gandit sa iau la mine, Vedeti? N-aduce anul, ce-aduce ceasul.
- Am eu, zice novicele Andrei, devenindu-mi, brusc, antipatic. Da unde?
- La mine, ca-s singura. Hai, si-l prinde de mana tragandu-l dupa ea. Imi arunca o ultima unda de privire, parca incarcata de repros. Ma mira ca Cosmin nu e surprins.
- Toate se fut, numai ca parintii nu stiu,zice el filozofic, vazandu-ma nedumerit.
- Cum, toate?, replic eu dezaprobator.
- Toate, toate.
- Vorbesti prostii, perseverez eu.
- Nu te mint, si Anita, si Laura, si Iulia, toate.
- Ce prostii spui. Cum si Laura, si celelalte?
- Eu stiu ce spun. Pe Laura am futut-o eu, daca vrei sa stii. Iulia se fute cu Marcel. Si tot asa.
- Stai, stai. Tu ai futut-o pe Laura? Adica, ai dezvirginat-o? Du-te, ma, ca te lauzi.
- Da, ma, intreab-o daca nu ma crezi. N-ai vazut cum tot umbla dupa mine? Cred ca ar vrea si acuma, da nu mai poate c-ai venit tu si nu mai avem unde.
- ...
- Noa, Ionut, tre sa plec si eu, sa-ncep sa-mi fac bagajul.
- Ciao si vacanta placuta, batrane, i-am urat printre dinti, ca sa nu simta adanca antipatie care m-a napadit.
- Ne vedem cand ne-ntalnim.
Raman singur in parculet. Ma asez la umbra, abatut, surprins de noutatile aflate de la Cosmin. Suava, fermecatoarea, dragalasa, scumpa mea verisoara, cea care m-a intampinat cu atata bucurie si-o trage cu Cosmin asta? Cosmin, care anul trecut era prieten cu mine, un tovaras de joaca ok, si care, acuma, mi-a devenit un rival teribil de nesuferit. Rival? Cum, rival? De ce, rival? De ce? Penca in subconstientul meu dospea, nemarturisita, ideea unei altfel de relatii cu verisoara mea, decat aia nevinovata de la verisor la verisoara. Ma gandeam, speram, asa ..., la una mai vinovata, daca ma pot exprima astfel. Mai ales dupa ce-am vazut ce splendoare de pustoaica a devenit Laura intr-un an de zile. Cum de s-a lasat deazvirginata de Cosmin? Inseamna ca-l iubeste. Dar, daca Laura-l iubeste, inseamna ca eu n-am nici o sansa. Stai asa. Daca-l iubeste, de ce a plecat de langa el si n-a ramas mai de mult langa el, acuma, in ultima zi de dinainte de vacanta? Si, privirile alea aruncate spre mine, ce semnificatie ar putea avea? Trist incepe sejurul meu de doua saptamani la matusa. Departe de mama, sanse zero cu Laura, vai de capul ei vacanta.
M-am intors posomorat in camera mea si m-am intins pe pat. Gandurile negre m-au napadit si-ngropat de ele, am adormit. Am vrut sa mai visez un pic ca sa analizez situatia, dar n-am putut caci mereu imi aparea fata lui Cosmin, ranjind la mine. M-am enervat si am renuntat la vis.
M-am trezit dupa o vreme ca-mi trebuia la toaleta. Laura mi-a aratat ciudata impartire a camerelor. Camera ei era oarecum langa camera mea, dar intre ele era scara care ducea la etaj. In spatele scarii era baia la care se putea ajunge din ambele camere, prin usile din fundul camerelor. In fine, ceva foarte potrivit pentru cand copiii vor sa se joace de-a v-ati ascunselea cu parintii.
Vazand ca e liniste si pace, am iesit pe terasa, lasandu-i pe ceilalti sa doarma. Vila matusii e in cartierul Strand, pe o strada putin circulata. In spatele vilei e o gradina cu doi nuci si cativa ciresi. De-alungul unuia din garduri, un sir de capsuni in vegetatie. Imi culeg cateva, sunt delicioase. Le mananc fara sa le mai spal.
- Ionut, ar trebui sa le speli, zice Laura apropiindu-se cu un cosulet in mana.
- Hai, ajuta-ma sa culeg niste capsuni si ceva cirese.
La cires se urca pe o scara dubla, iar eu o tin de pulpe sa nu cada, terenul fiind cam moale. Stiu, ar fi trebuit sa tin scara, dar prefer sa simt carnea calda a picioarelor. Coboara de pe scara, mainile mele ghidandu-i picioarele, pulpele, apoi coapsele, pe sub rochita. Se opreste o clipa si-mi zambeste.
- Ma tii bine?
- Te tin, coboara fara frica.
Coboara iar eu o tin pana pune piciorul pe pamant. Simt sub palme vigoarea muschilor incordati. Carnea calda aluneca in jos intre palmele mele, pana aing marginea chilotelului. Rezist tentatiei de-ai prinde poponetul in palme si-mi scot mainile de sub rochita.
- Gata. Multumesc, si-mi da un pupic pe obraz.
- Hai sa vedem care ajunge primul, si-o ia la fuga.
Luat prin surprindere, reactionez lent si n-o mai pot ajunge.
- Te-am batut. Da nu fi trist, eu tot tin la tine, si intra in casa.
Raman pe terasa, in timp ce Laura dispare la bucatarie. Dupa un timp, apare matusa cu un platou cu fructe si niste chipsuri. Din casa, se aud picurand notele unui pian. Ma uit intrebator la matusa.
- Laura. Exerseaza.
- ?
- Nu ti-a spus? Face pian. Cu profesorul, martea si joia. Acasa exerseaza zilnic 2-3-4 ore.
- Si de cand face? Ca anul trecut nu facea.
- Nu de mult, de vreo opt luni.
- Doamne, nu mi-as fi inchipuit. Si ce i-a venit?
- Pai, am fost anul trecut la un concert pe care l-a tinut Clayderman la Sibiu. Cand am ajuns acasa, a intrebat ea in cat timp poate ajunge sa cante ca si Clayderman. Ca ea vrea sa cante Balada pentru Adeline. Si asta a fost. I-am cumparat pian, i-am cautat profesor, si inca unul foarte bun iar Laura progreseaza. De anul nou, la concertul Filarmonicii va canta si ea o piesa.
Am ramas interzis. Miorlaita aia de anul trecut ... Canta cu Filarmonica ... Si se fute cu Cosmin ... Unde-i logica? Nici o logica. Nici o explicatie. Sa est la vie.

Sambata dimineata, Laura ma-ntreaba daca am slip de baie.
- Am, de ce ma-ntrebi?
- Penca mergem astazi la Baile Miercurea.
- Super ... Abia astept.
In masina ne-am asezat pe bancheta din spate. Am intrebat-o cum a ajuns la pian, ca anul trecut pianul nu exista pentru ea. Si-a-nceput sa-mi turuie explicatia pe care o stiam deja partial. Mi-am dat seama ca pianul a devenit o pasiune pentru ea.
- Si ce plan ai pentru viitor cu pianul?
- As vrea sa merg la Liceul de muzica din Cluj, daca voi reusi la admitere.
I-am marturisit si eu pasiunea mea pentru IT si bucuria ca am reusit sa intru la Liceul de informatica.
Apoi, discutia a alunecat spre colegi si spre relatiile dintre ei. Mi-a povestit despre idilele din grupul ei de cunostinte, dar n-a pomenit nimic despre Cosmin. Am incercat un prim atac. I-am luat mana si i-am sarutat-o. Gestul a luat-o pe nepregatite. S-a uitat la mine intrebator.
- Laura, esti foarte frumoasa. Imi dai voi sa te sarut?, am intrebat-o in soapta.
A zambit incurcata, fara sa raspunda. Considerand ca si tacerea este un raspuns, l-am interpretat cum am vrut. I-am prins obrajii cu palmele si am apropiat-o de mine. Se uita in ochii mei nestiind cum sa reactioneze. Am profitat de situatie si am sarutat-o delicat pe buze. Erau moi si dulci de la acadeaua pe care o tot supsese. Am sarutat-o pe gat. Si-a inclinat capul intr-o parte, oferindu-mi gatul. Am sarutat-o din nou, apoi i-am prins cu buzele lobul urechii. S-a alintat, indepartandu-si urechea.
- Ma gadili, a soptit
- Esti dulce, i-am suflat in ureche si-am sarutat-o, din nou.
Nu mi-a raspuns nici de data asta, nestiind ce sa faca. Am inteles ca trebuie s-o invat. Mi-am lipit buzele de ale ei, mi-am facut loc indepartandu-le si i-am varat limba in gura. M-am jucat un pic cu limba ei.
- Copii, pregatiti-va ca indata ajungem.
Ne-am despartit, dar am ramas mana-n mana pana am ajuns la bai.

Ne-am ales sezlongurile, apoi matusa si cu Laura au ales o cabina si au intrat sa se schimbe. Cand au iesit, am ramas fara cuvinte. Ambele- amandoua aratau traznet. Cred ca toti barbatii s-au holbat la ele. Aratau ca doua fotomodele in vacanta la Miercurea.
M-am dus si eu repede sa ma schimb, nu cumva sa mi le fure careva si sa arat lumii ca ele nu-s de capul lor, ci sunt insotite de un barbat. Deci, e taboo la ele. Am facut plaja vreun sfert de ceas, apoi,
- Laura, vii in apa?, eu m-am infierbantat de la soare.
- Da, vin si eu.
- Ionut, unde-ai pus cheia?
- E la mine, matusa, in buzunarul slipului, ca sa nu se piarda.
Ne zbenguim in apa calduta. Laura inoata foarte bine. E o placere s-o vezi cum aluneca prin apa ca un peste, ba la suprafata, ba sub apa. Cand trece pe langa mine, intind mainile sa-i simt pielea si muschii alunecand in palmele mele. Dupa o vreme, satui de inot, ne retragem intr-un coltisor de bazin, mai ferit, cu apa pana la gat. O cuprind cu bratele si-o trag spre mine. Se lasa si se lipeste de mine. O sarut si, de data asta, imi raspunde. Ii prind mijlocul cu palmele si-l frec de de mine. Scula mi se intareste si bag o mana s-o aranjez cum trebuie. O mangai pe coapse, apoi bag mana intre ele. O trag din noi sa-mi simta scula tare.
- Laura, te doresc, ii spun incet. Stiu ca nu mai esti fata mare. Vrei sa fii a mea?
- Nu pot, Ionut, nu, dar nu se dezlipeste de mine.
- Laura, stiu ca te futi cu Cosmin
Tresare, da sa spuna ceva dar nu-i las timp.
- Mi-a spus Cormin ca v-ati futut.
- Nu, nu-i adevarat, baiguie nesigura.
- Nu mai nega adevarul. Dar acuma esti cu mine, cu verisorul tau care te doreste si te vrea.
Roseste, incurcata. Imi bag degetele, pe sub costumul de baie, intre picioarele ei. Ma uit in jur sa nu ne vada cineva. Incerc sa-mi bag un deget in ea. Laura se trage inapoi. O sarut si, de data asta, nu-mi refuza sarutul.
- Fii linistita, matusa no sa stie. Laura, te doresc de nu mai pot. Hai sa ne futem. O sa-ti placa, n-o sa-ti para rau.
- Nu ..., nu pot ..., nu...
- Laura, doar nu crezi ca o sa te futi toata viata numai cu Cosmin. Doar nici maica-ta n-a fost virgina cand s-a maritat. Vrei sa te mariti cu Cosmin? O sa te saturi repede de el.
Am ridicat vocea si unul din bazin se uita spre noi curios. M-am calmat.
- Laura, m-am futut si cu alte fete. La toate le-a placut, soptesc
- Nu pot, Ionut ..., nu.
- Laura, o sa-ti placa de n-o sa te saturi de futut cu mine. Stiu ce spun.
O sarut din nou si-o frec intre picioare. Degetele umbla deja in ea.
- Hai, Laura, o bag numai, daca nu-ti place o scot, plusez eu constient ca, daca-o bag, nu ma mai scoate nimeni din ea, nici cu macaraua.
Trag in jos slipul, o prind de-o mana si-i pun scula in palma.
- O simti? E mai mare decat a lui Cosmin soptesc, sigur de afirmatie. O fac sa zvacneasca in palma ei.
- Hai, iubire, sa ne futem. Simti cu zvacneste, ca un peste? Inchipuieti ca zvacneste asa in tine, si-o sarut iar. Inchipuieti, numai, ce placere baga-n tine. Se zbate-n tine ca un peste. Facem?
- Nu stiu, Ionut, mi-e ...
- Ce ti-e? Doar nu ti-e rusine de mine. E numai intre noi doi. Nu stie nimeni altcineva. Haide. Hai sa ne futem. Toate fetele de pe lume se fut. In clipa asta mii de fete se fut.
- ... Nu stiu ...
- Iubire, suntem amandoi excitati, hai s-o facem. Ce te costa sa-ncerci? Sa vezi ce bine o sa te simti dupa aia. Hai la cabina.
O prind de mana si-o trag dupa mine. Se lasa trasa. Iesim din bazin si ne indreptam spre cabine. Ma uit dupa matusa, dar n-o vad. Atunci, poate ca nici ea nu vede cabina si nici pe noi. Repede, cheia si intram. O sarut, ii trag jos chilotii si-i eliberez un picior. Imi scot scula si i-o pun in mana.
- Vezi ce mare-i? Iti place? Asa e a lu Cosmin?
Priveste fascinata scula, pune mana si o freaca usor. Cred ca din instinct, ca nu cred c-a invatat-o tantalaul de Cosmin. Bag doua degete in ea si-o frec inauntru. Laura geme usor si-si indoaie genunchii. De placere. Ii ridic un picior si proptesc scula in gaura. Imping, dar nu intra. De afara se aud zgomote si voci. Ma uit pe o crapatura. Vine un grup destul de numeros si se imprastie prin cabinele alaturate. Rateu. La naiba ... Laura da sa-si puna slipul. O trag spre mine, i-mi bag degetele in ea si-o frec inauntru. Inchide ochii si se lasa in jos gemand. Stop. Ma opresc.
- Laura, vii la noapte la mine sa continuam? Promiti?
Nici un raspuns, decat o respiratie adanca. O sarut.
- Te astept la noapte. OK? Vii?
Da din cap.
- Nu asa. Promiti ca vii?
- Promit, da.
- Saruta-ma.
Ma saruta dulce, cum numai fetele stiu. Ne aranjam tinuta si revenim la baza.
- Cum a fost? Pe unde ati inotat?
- A fost bine, mami.
- Am inotat mult, matusa. Laura inoata foarte bine. Si apa e buna.
- Ati sosit la timp, ca acuma mergem sa mancam.
Am mancat la o terasa, apoi ne-am mai zbenguit in apa calduta. Pe drumul de intoarcere ne-am lasat toropiti de oboseala. Ma gandeam la noaptea care se prefigura si-mi inchipuiam cum am s-o posed. Incepeam sa ma excit. I-am luat o mana si-am pus-o pe prohabul care se umfla. A ezitat o clipa, apoi a acceptat provocarea si-a inceput sa mi-o pipaie si sa mi-o framante. M-am excitat si-a trebuit s-o stopez de vreo doua ori, ca sa nu-mi dau drumul. Matusa si-a inchipuit, probabil, c-am adormit de oboseala, asa ca ne-a lasat in pace pe tot drumul de intoarcere.
Si ne-am tot delectat asa, tot drumul, pana acasa.
Acasa, am facut dus (pe rand, nu impreuna), apoi fiecare - la ale lui. Matusa pe la bucatarie, Laura - la pian, eu - la televizor.
Dupa cina, pun la indemana o pastila de ellaOne, ma bag in pat si astept. Mai ajut timpul sa treaca, urmarind ceva snooker de la Openul din Shanghai. Putin dupa miezul noptii am inteles ca, din pacate, sesiunea se amana si-am dat stingerea. Dar, totul e bine cand se termina cu bine. Asa ca, chiar inainte de-a adormi, usa de la baie, pe care am lasat-o neincuiata, se deschide si apare Laura. Intr-o camasuta de noapte scurta, care se termina odata cu coapsele. Dau cearsaful la o parte si Laura fuge si se ghemuieste langa mine. Ne acopar si-o iau in brate.
- Ah, Laura, credeam ca nu mai vii.
- Am asteptat pana mama a stins lumina la ea.
O sarut. Imi raspunde, cu buze umede. Mainile o exploreaza avide, pe sub camasa de noapte. O trag spre mine, cobor mana mai jos si constat ca nu are chilotei. Bag doua degete in ea. E uda si fierbine. Ma dezechipez febril.
- Dezbraca-te? Te vreau goala, si-o ajut sa-si scoata camasuta.
Se lipeste de mine, calda si moale. Scula, beton, o impunge in pantece, amintindu-i de ce se afla aici. Laura se impinge in mine, luandu-mi-o intre picioarele ei. Infierbantat, o sarut pe gat si, cu o mana, o prind de fund si-o trag impingandu-mi scula care se freeaca de labiile ei umede. Simulez miscarile acelea intre picioarele ei si scula mi se umezeste cu sucurile ei. Ii mananc buzele, o ling pe gat, o musc de ureche. Se abandoneaza excitata si se lipeste de mine, Ne frecam pantecele, ne sarutam flamanzi si ne strangem in brate. Cand o simt uda de tot acolo jos, stiu ca este pregatita pentru impreunare. Ma ridic in genunchi si-o prind de solduri tragand-o spre mine pana scula ajunge la gaura ei. Imi imbratiseaza soldurile cu coapsele desfacute, privindu-ma-n ochi si-asteptand s-o strapung. Prind scula si-o mai inmoi de cateva ori in sucurile ce-i inunda labiile, apoi i-o bag cu varful in gaura si ma imping in ea. Intra un pic dar ciuperca groasa din varf, nu. Mai imping, dar ciuperca nu patrunde decat un pic. Laura ma priveste intrebator. Eu sunt, deja, in regim de no return. Sunt atat de excitat si dornic, incat nimeni si nimic nu ma mai poate opri, chiar dac-ar fi s-o rup.
- Indoaie-ti genunchii la piept si ridica-ti fundul spre mine, zic.
Se executa. Prind genunchii indoiti sub brate, fundul ridicat aproape de gura mea, cu o mana desfac labiile si largesc gaura, cu ceealalta - bag scula in gaura, cat intra, apoi apas ciuperca. Intra putin. Ma las cu toata greutatea peste ea, ma doare putin, un pic de durere amestecata cu placere, insist, Laura-si desface picioarele cat poate, imping scula cu mana, intra, merge, incet, incei, inca putin, si .... Si-am intrat, intr-o mare de placere.
Ne relaxam. Laura-si intinde picioarele, desfacute cat sa-ncap intre ele, iar eu ma instalez peste ea, sprijinindu-ma in coate.
O sarut. Zambeste.
- Te-a durut?, intreb, sarutand-o din nou.
- Un pic.
- Acuma?
- Acuma, nu.
- Acuma, cum e? Ce simti?
- Te simt pe tine. Parca ma despici.
- Vrei s-o scot?
- Nuu, e asa de bine cu ea in mine.
Am zvacnit de cateva ori in ea. Laura a inchis ochii.
- Te-a durut?
- Nu, mi-a placut.
- Atunci, de ce-ai inchis ochii?
- Mi-a placut.
Am sarutat-o.
- Sa mai fac?
- Daca vrei.
Am zvacnit in ea, din nou. Iarasi a inchis ochii. Am sarutat-o pe piept. A deschis ochii, zambind. Am retras incet scula, apoi am impins-o la loc. Am repetat, de cateva ori. Laura a inchis ochii. Deja stiam ca asta e semn ca simte placere.
- Iti place cand fac asa?
- Imi place, a soptit si m-a sarutat.
Am inceput s-o fut asa, incet, ca sa se obisnuiasca cu scula mea. M-a sarutat si-a ramas cu ochii inchisi. Dupa un timp am observat ca respiratia i se accentueaza, semn c-o napadeste placerea.
- Asa a fost si cu Cosmin?
- Nuu, si nu ma mai intreba, fara sa deschida ochii, asteptand sa continui.
Am continuat s-o fut vrand s-o-nebunesc de placere, ca sa-i dovedesc cat de bine e sa se futa cu mine si nu cu Cosmin ala. Cum si eu sunt facut tot din carne, si excitatia mea este in crestere si trebuie sa fac mici pauze ca sa nu dau in clocot. Da la asta ma stiu. Placerea frecarii in carnea ei stramta este de nedescris. Incet-incet am inceput sa accelerez. Laura zacea sub mine, cu picioarele desfacute si cu mainile intinse pe langa corp. Doar respirata tot mai adanca indica placerea care o cuprinde. Mi-am bagat o mana intre labiile ei, mangaindu-i clitorisul. Laura a oftat, si-a desfacut picioarele mai mult, si si-a pus mainile pe soldurile mele, strangandu-ma din cand in cand, cand o napadea un val de placere mai intensa.
Am tot bagat in ea, accelerand si umpland-o peste tot cu placerea impreunarii. Din cauza ca era asa de stramta, pauzele antiorgasm de care aveam nevoie erau mai dese si mai greu controlabile. N-am mai futut o fata atat de stramta ca si Laura.
Mainile Laurei de pe soldurile mele au inceput sa ma traga inspre ea, in ritmul miscarilor mele. Semn ca Laura incepea sa renunte la pasivitate si sa devina activa. Semne bune, desi inca timide, asa ca am trecut la viteza de croaziera. Si-am inceput so fut asa cum trebuie, fecandu-i carnea cu scula mea flamanda de carne tanara, fara menajamente. Laura indura placerea in crestere muscandu-si buzele. Incepeam sa transpir. Cand am intrat in linie dreapta, mi-am bagat mana, din nou, intre picioarele ei frecandu-i clitorisul, acolo jos totul era o balta de umezeala. Laura a indurat cat a indurat si, deodata, a explodat zvacnind sub mine din toate maruntaiele, icnind haotic si zvarcolindu-se cu genunchii la burta, ca o gaina beata.
- Ah ..., ah ... ah ..., ah ..., ..., ..., dand din picioare ritmic.
In aceeasi clipa, am izbucnit si eu, improscand in ea toata sperma adunata in mine, gafaind, terminat de placere.
Am strans-o puternic in brate, impingandu-ma in ea, frecand-o in fundul carnii ei si zvacnind in ea ultimele tasnituri de sperma, cu scula usor dezumflata. Dar degeaba, Laura-si traia propriul orgasm, n-avea timp de mine. Si l-a trait minute-n sir, tresarind din pantece, frecandu-si picioarele-ntre ele si gafaind sfarsita, cu ochii inchisi.
N-am iesit din ea, bucurandu-ma c-am avut-o si i-am cauzat un orgasm de zile mari, preludiul unui alt sir de impreunari. Culcat peste ea si spijinit in coate, i-am mancat sanii ca doua mere coapte. I-am ridicat picioarele punandu-le in jurul meu, savurand placerea de a o poseda.

Dupa un timp, nu stiu cat, a dat semne c-a sinceput sa-si revina. S-a mai linistit si si-a deschis ochii.
- Ce-a fost asta, Ionut?
- Cum ce-a fost? Nu stii?
- ... Nu.
- Cu Cosmin n-a fost?
- Nu.
- Nu pot sa cred. Pai, asa se termina orice impreunare pe lumea asta. Cu Cosmin n-a fost asa?
- Nu.
- Dar a fost placut ce-am facut noi?
- Mi-a placut, am crezut ca mor de placere.
Am sarutat-o.
- Laura, ai avut un orgasm, asa se numeste. Ori de cate ori te futi, se termina cu orgasm. Da spune-mi, cu Cosmin cum v-ati futut?
- ...
- Hai, Laura, nu e nici o jena, spune-mi cum a fost cu Cosmin.
- ... Pai, si-o baga in mine, apoi facea cum ai facut si tu, si termina. Si isi scotea caciulita ca era cu spuma.
Bine, macar, ca-si punea prezervativ, mi-am zis.
- Si, gata?
- Da, gata.
- Da placere aveai?
- Da, era placut. Da nu ca si acuma cu tine, a adaugat.
Cum, dracu, a ajuns Cosmin s-o futa pe verisoara asta dulce a mea? Ma rog, sa admitem ca asta este deja istorie.
Am sarutat-o pe gura, apoi pe sani, pe piept, pe gat, si tot asa, bucurandu-ma de trupul asta care-mi apartine, momentan. Scula mi s-a intarit din nou, si-am inceput sa ma misc in ea, incet (ca sa n-o speriu). Laura mi-a prins, din nou, soldurile.
- Mai vrei odata?, am intrebat-o insinuant.
- Se mai poate?
- Numai daca mai vrei.
- Atunci, Ionut, mai fa-ma odata, si m-a sarutat pe gura dandu-mi limba.
Si-am facut-o inca odata cu scula. Am pompat in ea fara mila, ciuperca sculei a frecat-o fara menajamente, ducand-o, repede, la apogeu. In 5-6 minute si-a dat drumul, zvarcolindu-se in ghiarele placerii si muscandu-ma de umar.
- Uau, ce bine-a fost, si ma saruta recunoscatoare.
- Nesatula mica, esti foarte buna, si-i musc buzele. Ar trebui sa ne odihnim putin, vrei?
- Desigur.
- Atunci tre sa ies din tine.
- ... Bine.
Incet, incep sa ma retrag si ies din ea. Ofteaza si ma saruta. Ma rastorn pe spate, langa ea. Intinde mana si-mi ia scula semisculata in palma.
- Ce mare e, cum de-a intrat in mine?
- Cu greu, dar si cand a intrat, ce bine-a fost.
- E mai mare decat a lui Cosmin si ... altele.
- Altele, care?
- ...
- Ce-ai vrut sa spui?
- Nimic. Am zis si eu asa ... cum am vazut in poze.
- Ai rosit. Laura, tu ai vazut si alta scule, decat a lui Cosmin?
Laura roseste si mai tare. Inca nu stie sa minta.
- A cui scula ai mai vazut-o? Hai, ca nu-i o rusine. Si eu am vazut mai multe pasarici. Deci?
- ...
- Hai, odata, spune iepuras, a cui?, si-am sarutat-o de incurajare.
- ... A lu nea Andrei.
- Care Andrei?
- E coleg cu tata.
- Si, cum a fost.
- A venit odata la tata si tata era plecat la service.
- Si?
- Si eu tocmai ieseam de la dus.
- Si?
- Si eram doar cu camesuta.
- Si?
- Si nea Andrei a zis ca sunt frumoasa.
Si, una peste alta, nea Andrei a pus mana pe ea, a mangaiat-o intre picioare, pasarica Laurei s-a excitat si nea Andrei i-a bagat-o si-a futut-o, variind in ea. Dupa care a dus-o la dus, a demontat capul de dus, i-a bagat furtunul si i-a aplicat o spalare interioara, si cu apa rece, si cu apa calda.
Si, contrar statisticilor, Laura n-a ramas nici gravida si nici afectata psihic. Ba, as spune, intamplarea a contribuit, pozitiv, le dezvoltarea ei pe plan sexual.
Mai departe, nea Andrei a mai dat tarcoale pe langa Laura dar, din fericire (nefericire, pentru el), n-a mai prins nici un moment asa de favorabil ca cel despre care am facut vorbire. In prezent, nea Andrei e dus pe alte meleaguri.
Concluzia, scula mea este mai mare si decat a lui Cosmin si decat a lui nea Andrei. Spre satisfactia Laurei, care este incantata de ce scula a dat peste ea.
Intre timp, noi am adormit, asa goi cum ne-am futut, acoperiti doar de cearsaf. Ne-am trezit spre dimineata, eu cu scula bat, conform protocolului de trezire a baietilor sanatos de virili. Si-n timp ce-ncercam sa mi-o insinuez intre picioarele Laurei, simtind - instinctiv - ce i se pregateste, Laura deschide ochii.
- Uuu, cat e ceasul? Caaat? Am plecat, se scoala mama si ma omoara. Imi da un pupic si ma paraseste in graba, lasandu-ma cu scula sculata si nesatisfutut.

Ziua de diminica nu mi-a adus nici o satisfactie pe plan sexual. Doar mangaieri lascive prin zone de interes sexual, executate cu multa disimulare si fereala de ochii matusii care, intomnai ca si ai mamei, sunt atat de cercetatori, incat afla mintenas, nu numai ce-ai facut, ci si ce ai de gand sa faci. Apropos de mama, oau, ce dor mi-e de ea. Imi amintesc, nu mai stiu cand, inainte ca tata sa ne paraseasca, intr-o noapte in care vantul sufla cu putere rasturnand scaune si mese pe terasa, m-am trezit in acele zgomote si-nfricosat am mers in camera parintilor. Acolo, in pat, tata era calare pe mama, care gemea. Tata, cand m-a vazut, a-ntins mana spre mine strigand,
- Iesi afara.
Speriat c-am facut ceva greseala, am iesit, urmarit de privirea plina de dragoste mamei. Nu pot uita privirea aceea. De atunci, imi doresc s-o strang in brate si s-o strapung, asa cum a facut si tata in noaptea aceea.
Ma scutur de gandurile negative si ma las inundat de cele pozitive. Si cel mai pozitiv (din cele pozitive) este ca la noapte o sa ma bucur, din nou, de verisoara mea scumpa si dornica. Daca planetele se vor alinia cum trebuie, ca sa n-o lase pe matusica mea sa ne bage bete-n roata care-ar trebui sa se-nvarta in favoarea noastra.
Profitand de vremea torida, matusa se fataie de colo-colo, investmantata intr-un minuscul costum de baie, care-i pune-n valoare corpul de fotomodel. Ai la ce sa te uiti si sa visezi. Laura are cu cine sa semene. Nici de data asta, aschia n-a sarit departe de butuc. Ma intreb cum, naiba, se descurca matusa cu delegatiile astea lungi ale unchiului Vasile. Ca, asa misto cum e, trebuie ca are niste necesitati matusa Camelia. Da poate ca se descurca ca si romanii pe vremuri. Ca ne-a spus un vecin un banc de pe vremea comunistilor. Zice c-au dat o lege cu impozitul pe celibat. Si reactia a fost: Noi platim cu tot respectul taxa pentru celibat, dara cei ce n-avem pula, primim, oare, de la stat? Iar raspunsul: Legea-i lege, nu se schimba, aveti deget, aveti limba.

Dupa cina, m-am tolanit pe terasa, intr-un fotoliu, bucurandu-ma de briza serii, care mai atenua din zapuseala. A venit si Laura, i...



    Login