Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jurnal de vacanta Adina
Autor : x312538 - 2024-01-30
Citita de 12121 ori - Nota 2.42 (205 voturi)
Jurnal de vacanta Adina


Dimineata ma trezesc niste voci feminine care vocifereaza. Ce sa fie?, cin sa fie? Ma ridic din pat si, tiptil-tiptil, imi insinuez privirea si urechile prin usa intredeschisa. Maica-mea parlamenteaza cu o copila despre nu-s-ce medicamente, pe care i le-a trimis tanti Cornelia. Lamurit ca solia e Adina, simpatica si atragatoarea fiica a vecinei noastre, imi dreg tinuta si apar in bucatarie prefacandu-ma surprins de vizita matinala.
- Sarumana, mama. Aaa, Adina ... Te-ai lovit la vr-un degetel si-ai venit la doamna doctor sa te vindece?
- Nu te prosti, Ionut. Du-te si-mbraca-te ca lumea, ma pune la punct mama.
M-am imbracat rapid, maieu, boxeri si slapi si-am revenit la fata locului ca sa nu pierd ocazia. Am inteles din franturile de conversatie ca tanti Cornelia a trimis-o pe Adina cu ceva medicamente descoperite prin strainatati si-i cerea mamei parerea despre ele. Pe mine, insa, ma interesa Adina. Posesoarea unor pulpe de la care iti puteai cu greu ridica privirea. Se imbraca intotdeauna cu ceva scurt, de sub care se iveau niste coapse tulburatoare, care-ti inspirau tot felul de ganduri pacatoase. Ii facea placere sa arate ce are si avea ce arata. Acuma, era imbracata cu o rochita simpla, de un verde muscator, cu bretele care-i lasa dezgolite pieptul si spatele. Rochita care e din ceva material subtire, poate din in, si i se ridica la fiecare miscare mai brusca de usoara ce era, lasand sa se intrevada cate ceva din minunile pe care le ascunde.
Incercarile mele perseverente de-a ma afla printre apropiatii ei au fost mereu torpilate de liota de pustani care gravitau in jurul Adinei, zadarnicindu-mi toate incercarile. Poate astazi zarurile vor fi de partea mea. N-as vrea sa ratez ocazia...
- Ooo, ce repede te-ai imbracat, zambeste Adina. Mereu e asa de harnic, tanti Anca?
- N-am vrut sa te fac sa m-astepti, zic.
- Pai, nu la tine am venit.
- Hai, potoliti-va, ne stopeaza mama.
- Ia, treceti amandoi la masa, va dau niste cereale cu lapte.
Incepem sa infulecam gustosul mic dejun ad-hoc. In timp ce mancam, ii priveam cu jind buzele apetisante. Cred ca a citit in ochii mei dorinta care crestea in mine, caci a zambit.
- Mmm, ce bun e ...
- Ma bucur ca-ti place, Adina. Daca vrei, poti sa mai ramai. Eu trebuie sa plec la spital, dar voi puteti ramane sa va jucati. Ionut are o multime de jocuri si jucarii. Vorbesc eu cu mama ta. Bine?
- Bine, tanti Anca, multumesc, face Adina privindu-ma zambind.
In timp ce mama se imbraca, ii privesc picioarele. Nici nu stiu care din ele doua le are mai excitante.
- Pa, copii, sa fiti cuminti si sa nu dati foc la casa, si ramanem singuri.
Ma apropiu de Adina. Se ridica in picioare. Ne privim unul pe celalalt in ochi neindraznind nici un gest. Ochii ei negri ma cheama, ma invita. Dorinta mea veche e pe cale sa se-nfaptuiasca. Ii prind o mana.
- Adina, esti asa de frumoasa... Ma lasi sa te sarut?
Zambeste, apoi isi ridica fata spre mine. Buzele ni se unesc, fetele ni se lipesc, ochii ni se inchid si plutim pe aripile primului sarut de indragostiti. Buzele ei umede si moi se lasa in voia mea si ma fac sa nu ma pot stapani. O trag cu o mana spre mine lipind-o toata de mine, de sus pana jos. Se lasa moale in bratele mele, cu trupul lipit de-al meu si cu picioarele despartite de un picior de-al meu infipt intre ele. Scula mi se scoala si o impunge in burta. Rasuflarea ei gafaita in urechea mea tradeaza excitatia care o cuprinde. Sarutul se transforma in muscaturi reciproce. Inebunit de dorinta, ii ridic cu mana dreapta rochita si-i cuprind poponetul tragand-o spre scula mea dornica s-o strapunga. Isi lipeste mijlocul de mine apasandu-se in scula. Bag mana in chilotei si-o smotocesc intre picioare. Parul umed imi arata ca e gata fezandata. Nu mai stiu de mine. Trag de chilotei si-i rup, Adina ofteaza usor. Ne lasam pe jos, o trag sub mine, scot scula prin cracul de la boxeri si i-o bag in gaura. Adina imi musca buzele si ma strange in brate, eu ma opintesc sa i-o bag, intra cam greu, o mai ung cu sucul labiilor, imping din nou si-o strapung, dezvirginand-o. Un val de placere ma napadeste din carnea ei stramta si calda.
- Aaah, tipa, dar nu de durere ci de placere, cum aveam sa aflu mai tarziu si-ncepem sa ne futem, Adina dand contre care sporesc placerea. Se contorsioneaza sub mine si trebuie sa ma-ntrebuintez serios ca sa n-o scap din scula. Furtuna din noi creste si tot creste pana cand da-n clocot si cu-un geamat prelung Adina variaza din toate incheieturile, facandu-ma sa explodez si eu in ea. Ne strangem in brate, zvacnind in ultimele valuri de sperma, mai lent, tot mai lent, recuperandu-ne, incet, respiratia.
Dupa un timp, Adina deschide ochii, imi zambeste si ma saruta.
- Uau, Ionut, ce bine-a fost. Esti foarte bun. Hai pe pat, ca ma doare spatele. Nu m-am mai futut pe jos.
Si ne-am regrupat in patul din camera mea. Stand stramb si judecand drept, mi-a cazut fisa ca Adina nu este neprihanita si ca excrocul sentimental ce puteam fi, n-a dezvirginat-o. Dar ce bine ne-am futut ... Nici nu-mi vine sa cred ca e cu doi ani mai mica decat mine ... As mai calari-o, dac-ar mai vrea, numai ca mai intai vreau sa clarific unele chestiuni care nu-mi dau pace. Numai ca Tirrr ..., suna telefonul. Mama.
- Alo ..., ce faceti, Ionut? V-am mai sunat, dar n-ati raspuns.
- Bine, mama. Eram la bucatarie si n-am auzit.
- Bine, bine, acuma ce faceti, totul in ordine? Ce faceti?
- Da, mama, jucam sah.
- Sah? Bine, sa fiti cuminti.
- Bine, mama, si inchid oftand usurat, intorcandu-ma la ale mele.
- Ti-a placut, Adina?
- Ce-ntrebare, cum sa nu-mi placa? Esti foarte bun.
- Pot sa te-ntreb ceva, asa ..., mai intim?
- Da, ce?
- De cand nu mai esti fata mare?, am intrebat-o foarte curios sa aflu cand i s-a cules pruna, care era deja coapta, dupa cum se pare, si cine i-a cules-o.
- De la Paste.
- Si cine e fericitul care te-a dezvirginat, daca poti sa-mi spui?
- Pot, de ce nu? Gigel.
- Care Gigel?
- A lu tanti Agneta, stau mai incolo de noi.
Imi amintesc, Gigel, asta, e unul de prin vecini. Cam de varsta mea si cam tantalau de felul lui, dar uite c-a reusit sa dezvirgineze o minunatie de fata ca Adina.
- Si cum s-a intamplat? Poti sa-mi povestesti?
- S-a intamplat ca ai mei erau plecati in vizita si eram singura acasa. A venit Gigel sa ma stropeasca si a zis ca ramane pana vine mama, s-o stropeasca si pe ea. Apoi ne-am jucat de-a mama si de-a tata si Gigel mi-a bagat degetul. Mi-a placut si odata m-a durut, dar nu prea tare. Apoi iarasi a fost placut. Gigel si-a scos puta si mi-a bagat-o. Atunci a fost si mai bine. Apoi Gigel s-a tot miscat in mine pana m-a stropit si si-a patat pantalonii cu sperma. Am incercat sa-i stergem cu o carpa, dar s-au intors ai mei si-a inceput scandalul. Au venit si parintii lui Gigel si-au tot discutat, fara noi. Pe Gigel l-au hasait acasa. A doua zi, mama m-a dus la doamna doctor de familie, care a discutat cu mine in particular. Summa summarum, mi-a spus ca acuma sunt femeie si ca sa am grija ca pot face copii, ca sa nu mai fac si ca daca totusi mai fac, baiatul sa-si puna prezervativ. Si mi-a dat si niste pastile. Gata.
- Si ai mai facut?
- De doua ori.
- Tot cu Gigel?
- Tot.
- Si si-a pus prezervativ?
- Da, dar s-a spart.
- Si-atunci?
- Atunci am luat o pastila.
Atunci mi-am amintit si m-am dus la baie dupa o pastila de ellaone. Aveam puse de-o parte, pentru orice eventualitate, ramase de la Mara.
- Nu-mi trebuie.
- Cum?
- Am de la mama.
Acest amestec de inocenta si maturitate imi trezeste, din nou, dorinta. O-ntorc spre mine si-o sarut. Imi raspunde lipindu-se de mine. Bag o mana prin deschizatura decolteului si-i cuprind un san. E rotund ca un mar, tare si elastic. Ii prind intre degete sfarcul cat o ciresa. Adina ofteaza si-mi cuprinde gatul cu bratul gol.
- Te doresc, ii soptesc in ureche, vrei?
- Ia-ma, Ionut, fa ce vrei cu mine.
- Scoateti rochita, sa nu se sifoneze.
- Cum vrei tu. Oricum nu se sifoneaza ca-i din in. Dar daca tu vrei sa ma vezi goala ..., vreau si eu.
Goala, o miniodalisca, o ispita irezistibila al dulcelui pacat al impreunarii interzise ...
Imi lepad maieul si boxerii si ma-ntorc pe-o parte, spre ea, lasandu-mi scula semisculata sa leneveasca, la vedere, pe-o coapsa. E mare, umflata ca un caltabos. Adina face ochii cat cepele. Acuma o vede in toate splendoarea ei. -
- Uuu ..., Ionut, da buna-i .... Uau, ce mare e.
O prinde in palma, dar palma n-o cuprinde. O beleste apoi se apleaca si-o ia in gura. Incepe s-o suga, frecand-o instinctiv. In cateva clipe, scula se intareste si-i umple gura. Placerea cere actiune.
- Nu acolo, Adina, stai s-o punem unde trebuie.
O rastorn pe spate si-i desfac picioarele cu un genunchi. Adina-mi prinde scula cu degetele, si-o freaca intre picioare umezind-o apoi si-o pune la gaura. Imping si, ajutat de ea, plonjez in carnea ei dulce si calda si-ncepem sa ne futem ca la sfarsitul lumii. Gurile ni se unesc muscandu-se iar limbile incep dansul impreunarii. Placerea urca brusc, Adina nu mai rezista si cedeaza intr-un nou orgasm finalizat prin explozia mea in pestera stramta dintre picioarele ei, inundata de suvoaie de sperma, muscandu-ma salbatic de gat.
Privesc minizeita goala de linga mine pe care tocmai ce-am futut-o, miniodalisca, ispita irezistibila al dulcelui pacat al impreunarii interzise ...
Privesc trupul care inca zvacneste, ecouri tot mai indepartate ale placerii impreunarii suportate.
- Esti bine, Adina? A fost bine?
- Divin.
- A fost mai bine decat cu Gigel?, continui eu tortura.
- Lasa-ma, nu mai pomeni de Gigel. Nu exista.
- Iti place sa te futi cu mine?
- M-as fute mereu cu tine, mereu, mereu, si ma-mbratiseaza.
Ne luam in brate si ne sarutam. O mana se furiseza intre picioarele ei si doua degete intra in ea. Inchide ochii rasufland excitata moment in care suna telefonul.
- Alo, Ionut, zice mama, astazi vin mai repede acasa, vrei sa-ti cumpar ceva?
- Nu, mama, nimic deosebit. Dar cand vii?
- Asa, peste vreo ora.
Rapid, cu o suta pe ora, facem ordine, aerisim mirosul de sex interzis, Adina se imbraca, eu - asijderea. Cautam ceva chilotei mai mici la mama caci ai Adinei i-am rupt ireversibil. Gasim pana la urma ceva, cam largi dar acceptabili.
- Maine sa-i aduci inaspoi, sa nu observe mama, pretextez eu.
- Bine, sigur.
- Sa ma suni inainte, sa nu-si schimbe mama programul. Si sa nu ma uiti.
- Cum sa te uit?
- Asa ... il intalnesti intamplator pe Gigel, sau te suna ...
- Nu vorbi prostii. Nu exista nici un Gigel.
- O sa te gandesti la mine?
- Toata noaptea.
- Si maine, vrei sa ne-o mai tragem?
- Vreau, vreau, si ma saruta.
- Te astept, frumoasa mea, o sarut si-o-mbratisez mangaind-o, inca odata, acolo jos la pasarica, ca sa nu uite de scula mea care a distrat-o asa de bine. Atentie care-o face sa-si inmoaie genunchii de placere. Apoi, pleaca.
Imi pudrez gatul ca sa disimulez muscatura si sa salvez aparentele. Sper ca mama, cu spiritul sau de observare fin, sa nu observe ceva neoranduiala care sa arunce suspiciuni asupra comportamentului meu, care se vrea a fi ireprosabil.
Mama vine incarcata ca o albinuta si ma saruta, matern, pe frunte. Ochii mi se afunda in decolteul ei generos, unde i se ascund sanii obraznici. Ah, ce buni ar fi de framantat ...
Toata seara ma port frumos si cuminte. Da, mama ..., sigur, mama ..., bine, mama ..., ca sa nu-i dau nici un motiv sa se supere pe mine. Si sa ma iubeasca mai mult.
Am parte de o noapte alba, cum se zice. Sunt culcat pe un pat alb, moale, cu baldachin. Valul diafan se da la o parte si apare mama, imbracata cu un halat roz. Halatul se deschide si lasa vederii un picior gol pana-n zona inghinala. Ma ridic si-mbratisez piciorul gol, alb, si-l sarut, muscand-ul usor, de jos in sus. Simt cum i se incordeaza muschii sub fiecare muscatura. Mainile mi se plimba de-a lungul piciorului, scula mi se intareste. Mangai piciorul in sus si in jos, in sus pana la marginea chilotului, prind chilotul, trag de el si-l rup, trag piciorul sub mine, ma urc pe el si-mi bag scula in Adina, care-si desface picioarele primindu-ma in ea si ejaculez cu zvacnituri ritmice. Ma trezesc intr-o balta de sperma, gafaind de excitatie. Schimb cearsaful si pijamaua, trag o gura de prune si-ncerc sa readorm in speranta ca actiunea va continua. Si minunea se intampla. Mama vine din nou, imi intinde din nou piciorul gol, apetisant, seductia se repeta si variez pe mine din nou. Schimb asternuturile din nou, golesc de asta data restul din sticla de whisky, si adorm. De beat ce sunt, nu mai visez nimic.
Dimineata ma trezesc mai tarziu ca de obicei, cam mahmur si fara chef de viata. Cum asta nu e o chezasie a succesului in viata, incerc sa ma refac la dus. Idee salutara, caci dupa cateva alternante cald-rece, incepe sa-mi revina pofta de viata si - minune - chiar de sex, scula sculandu-se si ea dupa atatea dusuri reci-calde. La timp, caci suna telefonul.
- Alo ...(Adina)
- Cum esti, Ionut?
- OK, plusez eu optimist.
- Pot trece pe la tine?
- Esti dorita, risc eu.
- Sa-ti aduc ceva?
- O ... aia..., flamanda, punctez.
- Bine, vin, asteapta-ma.
Ma pun pe asteptate, cu ochii pe TikTok, dar nu trec decat cateva minute si Adina apare cu ceva in mana. Numai ca acuma are o fustita, mai scurta decat rochita de ieri, si-o bluzita atat de stramta pe ea ca i se vede fiecare muschi al trupului. Noroc ca stau langa noi. Altfel n-ar fi putut ajunge la mine neviolata. Mi s-a sculat instantaneu. O iau in brate si-o imbratisez sarutand-o si lipindu-ms de ea. O prind de fese s-o trag spre scula mea. Ciurpriza. N-are chilotei.
- Esti nebuna, si-i musc buzele, cum poti umbla asa? Risti sa fii violata. Si judecatorul o sa spuna ca tu esti de vina ca provoci violul.
- De aia m-am grabit sa vin la tine, sa ma violezi tu. Am pofta sa fiu violata.
Ce mai e de zis? Am aruncat-o pe pat si m-am aruncat peste ea, scotandu-mi scula. I-am proptit-o intre picioarele care s-au desfacut facandu-mi loc si-am strapuns-o violent. Adina a gemut de durere, dar am ignorat incepand s-o fut golaneste. Nu s-a lasat, m-a imbratisat cu picioarele incrucisate peste spate si-a-nceput sa-mi dea contrele care ne-au transformat in doi nebuni nebuni. Gafaiam framantandu-ne ca doi apucati, smulgand placerea din trupurile noastre inclestate.
- Imi vine, a tipat Adina, in aceeasi clipa am accelerat la maxim si-am explodat amandoi intr-un extaz demential, scaldandu-ne in sperma care ne-a invaluit debordand din carnea ei stramta. Am mai zvacnit impreuna, mai rar, tot mai rar, franand avantul care ne-a urcat pe culmile placerii, ramanand inclestati, eu in ea, ea cu mine in ea. Apoi, ne-am potolit si ne-am desfacut din inclestare, recuperandu-ne luciditatea si respiratia. Doamne, ce placere dementiala ne-a cotropit ... Uuuf... Ce bine-a fost ...

- Ei, ti-a placut violul?
- Mi-a placut. Esti un bun violator.
- Ai tipat odata. Te-a durut?
- Nu.
- Dar ai tipat la inceput.
- Aaa, cand ai bagat-o, ca-i cam groasa. Da apoi, nu mai spun ...
Ca peste tot si-n toate, si aici guverneaza legile contrariilor. Organele genitale ideale, la fete sa fie cat mai stramte, la baieti sa fie cat mai mari. Si, ca la orice lege care se respecta, si aici sunt exceptii. Aia mica a lu Gigel, i-a permis s-o bage in Adina fara sa-i cauzeze durere. Dar, probabil, nici placere. Dar asta-i alta discutie.
- Ionut, tu ai mancat?
- Nu, iubire, te-am asteptat sa te mananc pe tine.
- Ti-am adus ceva mancare.
- I-auzi, eu te-as manca pe tine.
- Hai, nu ma supara, ti-am adus ceva de mancare, cum m-am priceput.
Am inteles ca nu-i cazul sa mai fac misto. Adina a pus pe masa niste pancove cu dulceata de fructe de padure. Proaspete, calde inca, delicioase. Ce porniri de gospodina la varsta ei ... Oare, faptul ca a devenit femeie, explica? Am mancat amandoi, asa ..., cum sa zic?, ca femela care ospateaza masculul pen ca acesta s-o fecundeze (ca sa ma exprim delicat). Cred ca asta se-ntalneste numai la oameni. Ba, daca e sa fiu sincer, am observat la gaini, cocosul cheama gaina preferata si-i ofera, cavalereste, sa ciuguleasca ceva seminte delicioase. Si, ca sa fiu sincer pana la capat, dupa aia o cocoseste. Deci, nu era chiar dezinteresat. Si, ca fapt divers, nu-mi amintesc sa fi vazut vreo gaina care sa refuze cocositul, chiar daca unele se lasa fugarite mai intai. Cred c-o fac asa ..., de vazul ograzii. Astea sunt observatii din curte de la bunici, care cresteau oratanii, pe care eu le fugaream in vacante, spre disperarea bunicii, care reclama refuzul gainilor fugarite de-a mai depune oua. Ma rog, asta-i istorie personala. Sa revin in prezent.
- Adina, n-ai uitat chilotii?
- Aaa, scuza-ma, i-am adus.
- Bine, dar fara chilotei cum te duci acasa?
- Cum am venit.
- Adica, la risc?
- Cine nu risca, nu castiga, zice tata.
- Mda, zic neutru. Hai sa facem o baie.
Dau drumul la apa in vana. Avem o vana mare, cu jacuzzi. In timp ce apa curge, ne dezbracam. Raman fara grai cand vad trupul ei sculptat de cea mai generoasa mama-natura. Totul, bratele, sanii, picioarele, poponetul, totul la cel mai sexi nivel. Scula mi-o ia inainte si se scoala la vederea acestui trup cum nu i-a mai fost dat sa posede, inainte ca eu sa-i fac cunoscuta intentia mea de a o fute. Mica-mica, dar nemaipomenit de futabila ...Intram amandoi in vana si ne asezam. Adina arunca ochiade spre scula mea sculata, ca o mica sulita care, odata implantata intre picioarele ei, ii pricinuieste atatea placeri. Sade in fund, in fata mea. Itind un picior pana intr-ale ei si le despart, inaintand pana la tufisul acela. Adina zambeste si-si mangaie comoara cu degetele. Incerc sa bag in ea degetul mare, dar nu intra decat partial. Adina zambeste, imi prinde piciorul si se freaca cu degetul mare intre picioare. Simt moliciunea labiilor ascunse de paduricea de par si scula mi se intareste complet. Adina observa si se trage langa mine.
- Vrei? Aici? Acum?
Stand in vana, in fund, o prind de mijloc, cu fata spre mine si mi-o pun in poala. Adina isi desface picioarele, imbratisandu-ma cu ele pe la spate si se infige in tepusa mea, care ii umple gaura. Placerea se ridica dintre picioarele noastre amortindu-ne vointa. Sanii ei mici, ca doua mere, ma invita sa-i mananc, ceeace si fac muscandu-i usor. Adina inchide ochii toropita de senzatii. Iau sfarcurile intre buze si le sug. Devin erecte iar Adina incepe sa geama de placere, foindu-se in poala mea. Inteleg aluzia si-ncep s-o ridic si s-o las sa cada-n scula care-o strapunge ritmic. Fata ei transfigurata exprima voluptatea ce-o cuprinde. Ii place jocul nostru tot mai mult si-ncepe si ea sa salte in poala mea, intensificand frecusul dintre bucata mea de carne infipta in ea si carnea ei stramta si calda, amplificand pl...



    Login