Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubita nebuna
Autor : je_moi - 2022-01-09
Citita de 21839 ori - Nota 8.32 (155 voturi)
Era o vara frumoasa si calduroasa. Aveam 28 de ani si eram inalt, slabut, saten, cu ochii caprui si eram, in sfarsit, in concediu, dupa un inceput de an greu la lucru, Ma intorsesem in orasul natal la parinti pentru timpul liber pe care-l obtinusem impreuna cu Maria, iubita mea.
Maria era o frumusete de fata. Micuta, slabuta, cu sanii mici, dar un fund bine conturat, iar punctul ei forte erau acei ochi albastri-verzui absolut fermecatori. Parul roscat ii cam scotea in evidenta personalitatea nebunatica pe care nu se ascundea sa mi-o arate. Era o nebuna din punct de vedere sexual. Bisexuala, nimfomana, dar si gingasa si iubitoare cand era cazul, era iubita perfecta pentru mine. Pana sa o cunosc nu credeam ca femeile pot fi atat nebune si doritoare din punct de vedere sexual. Se oferea sa ma suga de fiecare data cand ma simtea suparat sau ca ceva nu e in regula cu mine.
Impreuna cu noi a venit acasa si sora mea, Elena. Cu doi ani mai mica decat mine, micuta, slabuta, ochi albastri si parul saten deschis, era singura de ceva timp si venise si ea acasa pentru a ramane singura si plictisita vara asta.
Cu aproximativ o luna inainte, imi amintesc cum stateam cu Maria goi pe pat dupa o partida, fiecare pe telefonul sau, cand ea, fara sa-si ridice privirea din telefon, remarca:
- Ce buna-i sora-ta…
Raman blocat si trag cu ochiul spre ea. Isi lasa telefonul jos si se intoarce spre mine:
- Ia zi! Te-ai gandit vreodata ca e buna? ma intreaba viclean.
- Nu… stiu… ii raspund putin contrariat.
- Zi! Ti-ai dat vreodata o laba cu gandul la ea? ma intreaba in timp ce incepe sa imi mangaie pula.
Imi amintesc, brusc, ca in urma cu vreo 10 ani, cand povesteam cu ea despre fete si baieti, mi-a spus ca i-ar place si ei fetele, dar era oarecum reticienta.
- Vezi ca cred ca ii plac si ei fetele… ii raspund Mariei.
- Dar ai vrea sa ti-o frece cum ti-o frec eu acum, fratioare? ma intreaba cu acea voce duioasa si perversa care stia ca ma innebuneste.
Pula mea era deja in plina erectie. Imi inchid ochii si incep sa realizez ceva: cat de similare erau Maria si Elena. Staturi asemanatoare, formele corpurilor asemanatoare, chiar si fetele, buzele, ochii, erau oarecum asemanatoare. Mi se parea culmea. Simt cu Maria incepe isi duce buzele pe capul pulii mele. Aveam o senzatie ciudata. Stiam ca nu e bine, ca e ceva interzis si nu credeam ca era chiar bine sa ma deschid asa de mult fata de Maria, dar, in acelasi timp, simteam ca nu ma pot abtine. Maria coboara cu gura si imi ia toata pula in gura, moment in care simt ca nu mai pot. Ii pun palmele pe cap si o tin acolo, timp in care ejaculez abundent in gatul ei. Maria se ridica tusind, dar fericita:
- Ce tare! Esti primul cu care am avut parte de asta. Ceilalti erau plictisitori, niciunul nu se gandea la sora-sa. Toti ziceau ca aia era prea mult. Dar sa stii ca chiar e buna sora-ta!
- Mda… incerc eu sa inchei subiectul.
Asadar trecuse timpul si eram toti la mine acasa. Zilele treceau usor, ca orice zile libere. Eu cu Maria si cu Elena petreceam diminetile si amiezele povestind si jucandu-ne jocuri gen Monopoly, timp in care Maria si Elena se mai cunoasteau si deveneau mai confortabile una cu cealalta. In jurul orei 17:00 ajungeau mama si tata de la lucru, apoi luam masa impreuna.
Intr-o dimineata ma trezesc si observ ca Maria nu mai era in pat langa mine. Din afara camerei le aud pe iubita mea si pe sora mea povestind in bucatarie. Ma ridic si eu din pat, ies din camera si Maria ma intampina:
- Neata, iubire! Trebuie sa te duci sa iei cafea! Hai, repede! imi spune in timp ce ma saruta scurt.
- Si daca te tot duci la hypermarket, ia-mi si mie niste betisoare de urechi! ma indeamna sora mea, Elena.
Dau din cap, ma conformez, ma spal si ma imbrac si cobor scarile spre masina. Dar, inainte sa urc in masina, ma intreb:
- De ce sa merg la hypermarket doar pentru atat? De ce sa nu ma duc la butic, la coltul strazii?
Asa ca merg la butic, gasesc repede ce am nevoie si ma intorc. Urc scarile, deschid usa la apartament si observ linistea. Unde au disparut fetele? Din camera Elenei se aude muzica cu sonor redus, din cauza usii inchise. Ma indrept spre usa, bat puternic si intru:
- Hey, m-am int…
- Aoelu! striga sora mea.
Era goala, intinsa pe spate pe patul ei, cu picioarele desfacute, iar Maria, la fel, intinsa pe burta, cu capul intre picioarele Elenei. Raman blocat cu gura aproape pana la parchet in timp ce sora mea iese de sub Maria si incearca sa se acopere. Maria se intoarce spre mine suparata:
- Cum dracu’ te-ai intors asa repede?
- Pai… Am mers… La… La butic…
Ramanem amandoi blocati cateva secunde, timp in care Elena isi cauta o perna sa-si acopere corpul.
- Pai nu sta ca prostul in usa si intra! ma indeamna Maria.
- Maria, nu! E frate-mio! se ia Elena de ea.
- Lasa-l sa-si dea si el o laba privindu-ne! incearca Maria sa o convinga, in timp ce o mangaie cu degetele mainii stangi pe obraz.
- Nu e ok… incearca sora mea sa se eschiveze.
- E ok! Ramane intre noi! ii sopteste iubita mea.
Elena incearca sa-si continue protestul, dar Maria ii pune degetul pe buze facand-o sat aca, apoi se intinde peste perna si incepe sa o sarute. Sunetele sarutarilor celor doua ma fac sa am o erectie aproape instant. Maria indeparteaza perna dintre ele, fara sa se opreasca din sarutat. Langa patul sorei mele, la aproximativ un metru, erau un taburete si o masa. Ma indrept acolo, las produsele pe masa si ma asez pe taburete, incepand sa-mi frec penisul prin pantaloni bucurandu-ma de spectacolul din fata mea. Maria incepe sa-si duca mana dreapta spre pizda sorei mele, care, instinctiv, isi desface picioarele. Apoi iubita mea se opreste din sarutat, isi intoarce privirea spre mine si ma intreaba, cu vocea aia perversa cu care stie ca ma innebuneste:
- Iti place ce vezi?
Eu raman mut, continuand sa-mi frec pula prin pantaloni. Maria isi coboara privirea spre pula mea si ordona:
- Hai! Jos textila!
- Nu… incearca sa protesteze Elena.
- Shhhh! ii pune Maria degetul iar pe buze, apoi o saruta iar.
Maria incepe sa coboare cu saruturile pe gatul Elenei, care isi inchide ochii si incepe sa ofteze. Era ciudat sa-mi privesc propria sora in situatia asta. Dar asta nu schimba faptul ca eram intr-o erectie de zile mari. Discret, imi dau hainele jos si ma reasez pe taburete, cu pula in mana dreapta. Incercam sa o frec de intretinere, dar era greu cu vedeam in fata mea. Iubita mea incepe sa coboare spre sanii Elenei, fara a-si scoate degetele de la pizda ei in niciun moment. Apoi coboara incet spre abdomen, iar intr-un final se intoarce la pizda, unde am gasit-o cand am intrat in camera. Isi introduce degetul mijlociu de la mana dreapta in pizda sorei mele, in timp ce ii lingea lindicul. Imi arunca o privire pervesa, apoi isi intoarce atentia spre sora mea, care o mangaia cu mana drepta pe cap, iar cu cealalta mana isi masa sanii. Maria introduce si al doilea deget in Elena, apoi incepe sa faca miscari de intrare-iesire din ce in ce mai dese. Sora mea incepe sa ofteze puternic, iar dupa cateva secunde se ridica in coate, o indeparteaza pe Maria incepe sa-si frece partea superioara a pizdei culminand cu un squirt puternic spre Maria. Dupa cateva secunde in care si-a revenit Elena, Maria ii spune:
- E timpul sa intorci favorul!
Maria se apropie de Elena si o saruta lung, apoi se aseaza langa ea. Sora mea nu pierde timpul si incepe sa o sarute pe gat sis a coboare si ea spre “obiectul muncii”. Iubita mea isi indreapta privirea spre mine si imi face semn cu degetul sa ma aproprii de ea. Tremurand de emotii si de excitare, abia ma ridic in picioare si ma apropii de ea. Maria imi prinde pula cu mana stanga si ma trage spre capul ei.
- Iti place? ma intreaba razand.
Privesc acum scena cu Maria pe spate cu picioarele desfacute, Elena intre picioarele ei cu degete infipte in pizda iubitei mele si cu limba pe lindicul ei, tragand cu ochiul la ce facem noi. Atentia imi este distrasa caci Maria imi ia pula in gura si incepe sa o suga rapid, oftand pe ritmul penetrarilor degetelor sorei mele. Instinctiv, ne ducem amandoi cate o palma spre capul sorei mele si incepem sa o mangaiem. Doar i-am atins parul sorei mele si am explodat in gura si pe fata Mariei, o parte din sperma ajungand si pe perna Elenei. Oftez puternic si abia imi revin cand o aud si pe Maria oftand in orgasmul provocat de sora mea.
- Heeeyy! Ce-i pe perna mea? intreaba sora mea, razand, indicand spre baltile de sperma.
- Draga mea, draga! exclama Maria ridicandu-se sa o sarute.
Elena ii accepta sarutul, chit ca Maria era plina de sperma mea in jurul gurii.
- Iti place ce gust are fratele tau?
Acum Elena parea putin stanjenita, dar Maria nu a vut sa piarda momentul si a fost suficient de spontana, sarutand-o din nou si tragand-o deasupra ei.
- Hai sa-i mai facem show la asta! o indeamna. Intoarce-te si pune-ti pizda pe fata mea!
Parca revenindu-si putin din hiponoza, putin mai reticienta, se intoarce si se aseaza intr-un 69 deasupra Mariei. Cele doua incep sa se linga si sa se mangaie cu degetele reciproc in timp cee u ma asez pe taburete incercand sa-mi revin. Sora mea parea si ea o nimfomana. Cat putea Maria, atat ducea si ea. In putin timp, pula mea era inapoi in erectie. Deja, fiind trecut de prima tura, simteam ca pot mai mult, dar pentru moment le-am lasat sa-si faca de cap singure. Simteam ca prind incredere si ca vreau mai mult, chiar daca nu ma gandeam chiar sa o fut pe Elena, parca imi suradea ideea de a ma suge sora mea. Iar initiativa ii revine tot Mariei, care, scotandu-si capul de sub fundul Elenei imi observa erectia si imi ordona:
- Treci sa ma futi!
Ca un sclav la ordinele stapanei, ma ridic de pe taburete si ma apropii pat cu pasi mici. Ma urc pe capatul unde era capul sorei mele si pizda Mariei frecandu-mi pula si apropiindu-ma. Vazandu-mi pula de aproape, sora mea cred ca s-a cam speriat si se ridica putin de la pizda Mariei. Eu imi vad de treaba, putin dezamagit, si imi asez pula la intrarea in pizda Mariei. Capul aluneca usor in pizda umeda si fierbinte a Mariei si incep sa imping si restul, cand observ ca fundul Elenei este ridicat putin si de sub el se aude:
- Puteti sa va sarutati, ca n-o sa fiu geloasa pe voi!
Elena isi ridica privirea spre mine si incearca sa se ridice.
- Nu aud nimic! protesteaza in continuare Maria.
Sora mea se ridica incet, privindu-ma excitata si muscandu-si buza de jos cu ochii pe jumatate inchisi. Prin spatele ei se vedea mana dreapta a Mariei lucrand de zor la pizda sorei mele. Eu prind curaj si imi duc palma dreapta spre gurita sorei mele si o trag de maxilar spre mine. Ajunge la centimetri de gura mea, ma priveste in ochi parca dandu-mi acceptul, iar eu incep sa o sarut zgomotos.
- Vai, simt cu creste in mine! spune Maria cu o voce tremuranda. Continuati, va rog eu!
Incepem sa ne sarutam fara jena si cu limba, in timp ce o prind pe Mar...



    Login