Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubita nebuna 2
Autor : je_moi - 2022-02-12
Citita de 11053 ori - Nota 8.35 (101 voturi)
Trecuse evenimentul cu iubita si sora mea si aveam gandurile incurcate. M-am simtit foarte bine si sunt convins ca si ele, mai ales Maria, iubita mea. Dar era ciudat si aveam acea senzatie pe care o ai dupa ce ai facut o prostie incredibila. Daca se afla? Daca ramanea sora mea insarcinata? Cu mine!? Daca ma despart de Maria? Nu va spune altcuiva? A fost o seara grea.
Fetele au petrecut timp impreuna si dupa ce au venit parintii mei acasa. Din camera sorei mele se mai auzeau discutii pe un ton mai ridicat. Dar nimic ce parea sa escaladeze. Mai pe seara au plecat la o plimbare in oras. Ai mei nu banuiau nimic. Din contra, se cam bucurau ca iubita mea se intelege asa bine cu Elena. Tata a si complimentat-o spunandu-mi ca e foarte frumoasa si sa tin de ea cat pot.
Cand ne-am pus in pat am incercat sa o abordez pe Maria:
- E totul in regula cu Elena?
- Daaa… nu stiu de ce se panicheaza asa! imi raspunde razand.
- Pai tu nu te-ai panica in locul ei? insist eu.
- Eu te-as fute zilnic in locul ei! spune ea si imi inchide gura cu saruturi lungi.
Adormim imbratisati. A fost o noapte ciudata, cu multe vise si ganduri amestecate. M-am trezit de multe ori, cateodata mi se parea ca ce s-a intamplat a fost doar un vis, dar reveneam la realitate si, oarecum, intram iar intr-o usoara panica.
Ma trezesc, intr-un final. Maria, din nou, nu mai era in pat. Usa la camera era deschisa, iar de pe hol deja se auzeau oftaturi. Ca un hipnotizat, ma ridic din pat si ma indrept spre camera Elenei. Usa era deschisa si eu am intrat fara menajamente. Pe patul sorei mele, Maria si Elena erau goale stand fata in fata, putin intinse pe spate si se tot balansau una spre cealalta.
- Ce fac fetele? imi fac eu intrarea.
Ajung mai aproape de ele si observ un penis de plastic infipt in ambele pizde.
- Ti-am zis ca am fost la cumparaturi? spune Maria razand.
Sora mea, din instinct se opreste si isi acopera sanii cu bratul stang.
- Na, nu ne saruti? intreaba Maria indrazneata.
Ma aplec spre Maria si o sarut scurt, dar ea ma prinde de gulerul tricoului si ma trage inapoi spre ea sarutandu-ma lung, cu limba. Deja simteam cum imi incepe erectia. Ma elibereaza si, vazand ca ma ridic, intreaba:
- Pai si pe ea?
O privesc pe Elena, care parea si ea cam derutata, dar isi ia bratul de peste sani si il infige in pat intinzandu-se putin spre mine. Ma aplec spre ea si o sarut pe buze de cateva ori, timp in care simt o palma mangaindu-mi pula, care se intarea cu fiecare secunda care trecea.
- Uite cat te iubeste! intervine Maria.
Ne dezlipim, timp in care Maria imi elibereaza pula din pantaloni si ii arata Elenei situatia.
- Mai, nu stiu de voi, dar eu nu ma mai risc… incearca Elena sa se scuze.
- Eh! o intrerupe Maria.
Maria nu pierde timpul si iese din obiectul care o conecta cu sora mea si se apuca sa-mi suga pula cu sete. Eu o prind de par si o ghidez si o privesc pe Elena cu s-a tras putin mai departe, stand pe spate si frecandu-se usor la pizda. Maria se opreste din supt si ii face semn sa ni se alature, dar sora mea o refuza.
- Stii ca nu risti nimic daca o sugi? o tachineaza Maria.
- Prefer sa nu… incearca Elena sa se scuze.
Maria se intoarce spre mine frecandu-mi pula in timp ce eu ma dezbracam de ce mai aveam pe mine.
- Atunci ma futeti pe mine! ne ordona.
Se intoarce cu fundul spre mine si se indreapta in patru labe cu capul intre picioarele Elenei. Ii desface picioarele, isi incolaceste bratele in jurul coapselor ei si isi afunda capul in pizda sorei mele. Eu urc cu genunchii pe pat, ma pozitionez in spatele ei, imi fixez pula la intrare in pizda iubitei mele si incep sa patrund usor. Pula intra toata in Maria si incep sa o fut. O prind de solduri si o trag spre mine in timp ce imping in ea. Ridic putin capul iar privirea mi se intersecteaza cu cea a sorei mele cu ochii intredeschisi, ambele palme pe capul Mariei si gura deschisa oftand puternic. O privesc, ea ma priveste, iar dupa cateva secunde simt ca nu mai pot. Maresc ritmul si o aud pe Maria cum icneste dintre picioarele sorei mele simtand cum ii vine orgasmul. Imi scot pula din ea si ejaculez pe spatele ei, Maria iese dintre picioarele Elenei, isi duce o mana intre picioare si isi freaca pizda rapid, iar sora mea ramane pe spate si face acelasi lucru. Un tandem frumos, terminand amandoua in acelasi timp si improscand patul de sucurile pizdelor lor.
- Ce fain! remarca Maria.
Iau un servetel si o curat pe spate de sperma, apoi ma asez pe taburete sa imi trag sufletul. Maria se intinde spre mine si ma saruta.
- Are gust bun pizda sorei tale? ma intreaba razand.
O privesc transmitandu-i ceva de genul “Serios?”, iar ea isi indreapta privirea spre Elena si ii zambeste. Apoi se indreapta spre ea, se urca peste ea si incepe sa o sarute. O prinde de cap, iar sora mea isi incolaceste bratele si picioarele in jurul ei. Scena imi face pula sa prinda viata, iar eu incep sa o frec usor. Maria se opreste si isi indreapta privirea spre mine.
- Ti-a inviat? ma tachineaza.
- Normal! ii raspund.
- Hai la tura a doua! imi ordona.
Se ridica de pe Elena si se aseaza pe spate. O trage pe Elena deasupra ei intr-un 69 si isi afunda fata intre coapsele sorei mele. Eu ma urc cu genunchii pe pat si ma apropii de cele doua. Elena se ridica si sta aproape perpendicular pe Maria privindu-ma cum imi fixez pula in pizda iubitei mele. Eu incep sa o penetrez pe Maria incet, care avea bratele incolacite in jurul coapselor sorei mele si lingea de zor si penetra cu degetele pizda Elenei. Sora mea prinde curaj si se apleaca spre mine. O vad cum isi musca buza de jos privindu-ma cu ochii intredeschisi. Maria isi facea bine treaba. Imi duc palma stanga spre capul ei si o trag spre mine, apoi imi apropii buzele de ale ei. Fara ezitari, ne sarutam lung si zgomotos. Simteam cum pula imi creste si se mai intareste si mai tare in interiorul M...



    Login